Balzam za gubitak kose 911 "Luk": recenzije, sastav, upute za uporabu

Isticanje

Prema recenzijama, balzam 911 "Luk" protiv gubitka kose vrlo je učinkovit lijek koji može zaustaviti patološki gubitak kovrča za mjesec dana. Sigurno su ga mnogi vidjeli na policama ljekarni, ali, najvjerojatnije, nisu se usudili kupiti ga, sumnjajući u njegovu učinkovitost. Ali uzalud! Alat je vrlo jeftin u usporedbi s drugim linijama kozmetike za jačanje kose, ali učinak neće dugo potrajati..

Zašto baš luk?

Djevojke koje pripremaju domaće maske za jačanje kose vjerojatno su primijetile da je konjak, tinktura ljute paprike ili upravo ovo povrće koje nas tjera da "plačemo" najčešće glavna komponenta u sastavima. Činjenica je da su ti proizvodi nadražujući faktor za vlasište..

Luk se smatra popularnim drevnim lijekom protiv gubitka kose. Balsam 911 "Luk" (recenzije to potvrđuju) potiče cirkulaciju krvi u vlasištu, na taj način hraneći folikule, jačajući ih i obnavljajući oštećenu strukturu.

Oni koji su izrađivali maske od luka nisu mogli ne primijetiti neugodan miris, kojeg se tada vrlo teško riješiti. Balzam "Luk" 911 prilika je da kosu učinite bujnom, obdarivši je nježnom aromom.

Indikacije i kontraindikacije za uporabu

Balzam 911 "Luk" zabranjeno je koristiti u slučaju individualne netolerancije na komponente. Preporučuje se test alergije kako bi se isključila pojava neželjene reakcije. Također je nepoželjno koristiti melem za njegu kose djece mlađe od 3 godine..

Indikacije za upotrebu su očite. Lijek protiv gubitka kose preporučuje se u sljedećim slučajevima:

  • sezonski povećani gubitak kose;
  • kršenje hormonalne razine povezane s trudnoćom i dojenjem;
  • s sporim rastom kose;
  • sa slabljenjem korijena.

Sastav i načelo djelovanja

Balsam 911 "Luk" sadrži sljedeće sastojke:

  • voda;
  • behenamidopropil dimetilamin;
  • cetearil alkohol;
  • ekstrakt luka;
  • glicerol;
  • bis-cetearil amodimetikon;
  • hidrolizirani protein lupine - Anageline;
  • mliječna kiselina;
  • aktivni kompleks - ekstrakti lišća breze i koprive, kamilice i zlatnog prosa.

Lijek protiv gubitka kose prodire u kožu, normalizira metaboličke procese i jača folikule. Zahvaljujući prirodnim sastojcima (aktivni kompleks), pruža dodatnu prehranu, što vam omogućuje uklanjanje suhoće i smanjenje lomljivosti kose. Učinak kozmetičkog proizvoda je sljedeći:

  • sprečavanje gubitka kose i obnavljanje prirodnog ciklusa rasta;
  • normalizacija metaboličkih procesa, jačanje i prehrana folikula, obnavljanje oštećene strukture;
  • produljenje životnog ciklusa kose.

Ako proizvod koristite kontinuirano, nakon otprilike mjesec dana možete primijetiti značajan porast volumena kose. Preporuča se koristiti i melem i šampon 911 "Luk" zajedno. Kompleksna njega kose ovom serijom kozmetike najbolje će utjecati i na stanje kože i na uvojke, njihovo unutarnje stanje i izgled..

Za i protiv upotrebe proizvoda

Na temelju recenzija možete napraviti 2 popisa: pozitivne i negativne učinke upotrebe balzama 911 "Luk". To je zbog činjenice da svi ljudi imaju različite organizme, odnosno reakcija na uporabu određenih kozmetičkih ili farmakoloških pripravaka također može biti nepredvidljiva. Međutim, dok ga ne isprobate na sebi, teško je predvidjeti kakav će biti rezultat. Stručnjaci preporučuju da odmah prestanu koristiti balzam ako se javi negativna reakcija..

Dakle, ako vjerujete u recenzije, balzam za gubitak kose 911 "Luk" može imati takav pozitivan učinak:

  • kosa postaje upravljiva i meka, pojavljuje se prirodni sjaj;
  • zaustavlja se povećani gubitak;
  • suhoća i svrbež nestaju;
  • rast kose se ubrzava;
  • lako izravnavanje kovrčave kose;
  • normalizacija aktivnosti lojnih žlijezda;
  • izvrsno čišćenje kože i kose;
  • ugodna aroma melema;
  • niska cijena.

Mane koje su ljudi uspjeli prepoznati:

  • aplikacija nije dala pozitivan učinak;
  • pojavila se suha kosa i vlasište;
  • djeluje samo u kombinaciji sa šamponom;
  • perut, alergijska reakcija;
  • kosa postaje masna;
  • mali volumen cijevi, što je dovoljno za kratko vrijeme.

Upute za uporabu balzama 911 "Luk"

Upotreba ovog proizvoda ne razlikuje se od slične kozmetike. Preporučuje se nanošenje balzama na čistu, mokru kosu nakon šamponiranja. Zatim masirajte vlasište, kao da trljate proizvod u korijenje. Rasporedite po cijeloj duljini kose. Ostavite balzam par minuta, a zatim isperite toplom vodom. Pazite da nije ni vruće ni hladno, jer u prvom slučaju - to negativno utječe na strukturu kose, a u drugom - nemoguće je temeljito isprati balzam s kovrča. Koristite umjesto redovitog ispiranja svaki put. Ne uzimajte previše balzama za jednokratnu upotrebu kako biste izbjegli masnoću..

Melem za gubitak kose 911 "Luk": recenzije

Ma koliko čudno zvučalo, ali gotovo svi komentari o ovom alatu popraćeni su oznakom "5 zvjezdica", što ukazuje na njegovu visoku učinkovitost. Melem koriste i žene i muškarci koji su suočeni s problemom gubitka kose. Drago mi je što su, uz 100-postotni učinak, troškovi proizvoda prilično niski..

Učinak upotrebe balzama u stvarnosti u potpunosti odgovara onom koji je proglasio proizvođač i odgovara gore navedenim prednostima. Čak i oni koji nisu vjerovali u učinkovitost alata bili su iznenađeni njegovim "radom". U pravilu se učinak može primijetiti nakon otprilike mjesec dana upotrebe - ovo je normalno vrijeme da se melemu omoguće pozitivne promjene..

Ako upotrijebite par šampona i balzama "Luk", ugodan rezultat možete primijetiti i ranije - za otprilike tjedan dana. Iz navedenog možemo zaključiti da je ovaj proizvod jedan od najboljih na kozmetičkom tržištu, koji kombinira glavne kvalitete, poput niske cijene i visoke učinkovitosti..

"Luk balzam 911": recenzije, sastav, način primjene

Svaka ljepotica želi imati prekrasne uvojke. Ali često postoji ogroman jaz između ispunjenja snova i stvarnog stanja. Kosa vrlo brzo reagira na naše unutarnje stanje i vanjske čimbenike koji na nju utječu. Stresne situacije, okolina, koja se ni s velikim istezanjem ne može nazvati povoljnom, rade svoj posao, a kosa počinje pucati ili potpuno ispadati. Ljepotice se na sve načine pokušavaju spasiti od ispadanja, kupujući sve nove široko reklamirane proizvode za njegu kose. Ali oni nisu u mogućnosti riješiti ovaj problem u potpunosti..

"911" - ambulanta za kosu

Možda biste trebali skrenuti pogled ne na inozemna čudotvorna sredstva? Štoviše, naši ljekarnički lanci sada nude vrlo učinkovit kozmetički proizvod - "Luk balzam 911" za gubitak kose i ćelavost. Proizvođač obećava da će proizvodi pod markom "911" udahnuti novi život oslabljenoj kosi i ispuniti je snagom i ljepotom. Pokušajmo to pobliže shvatiti i otkriti je li ovaj kozmetički proizvod zaista toliko dobar. Koje su recenzije o "911 balzamu od luka" koji je uključen u proizvod. Bez obzira može li melem ispraviti situaciju i dostojanstveno se nositi s gubitkom kose.

Razlozi gubitka osovine dlake

Za početak navedimo ona stanja tijela kada kosa počne napuštati čovjekovu glavu:

  • Gotovo sto posto gubitka kose zbog kemoterapije - ovdje samo trebate razumjeti i prihvatiti ovu činjenicu.
  • Drugi važan i ozbiljan uzrok je bolest. Bolesti štitnjače, gastrointestinalni problemi, ginekološke disfunkcije i hormonalni poremećaji.
  • Antibiotici - uzimanje ih često uzrokuje neugodne reakcije u tijelu, a gubitak kose je jedna od tih reakcija. Ali melem sprječava pretjerani gubitak kose čak i uz antibiotike..
  • Avitaminoza je mnogima poznat razlog gubitka raskošne kose. Upravo se za unos vitamina najčešće uzimaju ljudi koji su počeli imati problema s gustom kosom.
  • Stresni trenuci u životu ili pogrešna slika općenito. To dovodi do zdravstvenih problema, što se pak nužno odražava na snazi ​​korijena kose i njihovom izgledu..
  • Teške dijete i sve vrste posta. U osnovi, razlog je isti: nedostatak prehrane. Budući da se tijekom dijeta opskrba vitaminima korijenima i dlačicama često smanjuje, ali i potpuno prestaje. Bez odgovarajuće prehrane kosa ne može dugo trajati (doslovno i u prenesenom značenju). "Balzam od luka 911", prema recenzijama, inhibira gubitak kose. To je vrsta potrebne hrane za njih, koja vam omogućuje da većinu kovrča zadržite u šik obliku..

Melem će vam pomoći ojačati

Kao što vidite, postoji mnogo čimbenika u vezi s kojima kosa jako pati. Ne znaju svi za "Luk balzam za kosu" "911", a često se dogodi da se žena ili muškarac boji nabaviti nepoznati lijek. Može im se činiti da će to biti neučinkovito ili čak štetiti iscrpljenim ostacima kose. Danas popunjavamo tu prazninu i govorimo vam više o sastavu proizvoda i njegovom učinku na vlasište.

Proizvođači kažu da njihovi jedinstveni proizvodi imaju niz korisnih svojstava. To uključuje: normalizaciju metaboličkih procesa u koži (u njenim dubokim slojevima), zbog čega folikul dlake dobiva potrebnu prehranu. Također pomaže ojačati kosu i vratiti joj izvornu netaknutu strukturu. Također, "Luk balzam 911", prema recenzijama, osigurava uklanjanje suhoće dlake, a time i prekomjerne krhkosti. Zahvaljujući njegujućem balzamu zaboravit ćete na podijeljene krajeve. Melem izvrsno odrađuje zadaću koja mu je postavljena: ojačati i oživjeti kovrče.

"Luk balzam 911": sastav proizvoda

Kako balzam pomaže? Pogledajmo pobliže njegov sastav. Počnimo s činjenicom da je ovaj proizvod bolje kupiti u ljekarnama. Cijena proizvoda je niska. Ovisno o regiji, može doseći 150 rubalja po bočici zapremine 150 mililitara.

Dakle, koje su komponente koje čine melem koji pomažu ojačati kosu i njezin rast??

Naravno, i sam ekstrakt luka. Luk se dugo utrljavao u tjeme, a kosa je zaista postala gušća, gušća i sjajnija..

Također, do prehrane i zaštite dolazi zahvaljujući mliječnoj kiselini - ona se nalazi u proizvodu. A ako ekstrakte kamilice, koprive i breze nazovemo zlatnim prosom, ovaj će kompleks izazvati zadivljene uzdahe. Mnogi su odavno upoznati s tim ljekovitim biljem i njihovim učinkom na ljudsku kožu, kosu i tijelo u cjelini..

Ispravan način korištenja

Kako bi vaše iscrpljene kovrče primile sav gore navedeni sastav ekstrakata i postale jače i veselije, recenzije preporučuju pravilnu upotrebu "Balzama od luka 911". Proizvod treba nanositi na opranu, ali još uvijek mokru kosu. Umasirajte melem šireći se po cijelom vlasištu. Držanje melema od luka na glavi tri minute jače će nahraniti vaše kovrče jer dobivate učinak maske. Isperite proizvod nakon navedenog vremena. Koristite samo toplu vodu. Za skladnu njegu kose bolje je koristiti ovaj balzam u duetu sa istoimenim šamponom iz iste linije. Proizvođači savjetuju da to učine.

Recenzije balzama

Nakon svakodnevne upotrebe ovog kozmetičkog proizvoda, rezultati su, prema mnogim recenzijama, vidljivi u roku od mjesec dana. Nakon tri mjeseca, drugi se počinju pitati kakav se čudotvorni lijek koristi u njezi kose. To kažu pregledi mnogih muškaraca i bezbroj žena..

Ipak, pripazite da ne zaboravite na individualnu toleranciju organizma. Lijek može uzrokovati pečenje i druge neugodne pojave. Prije upotrebe obavezno provjerite reakciju tijela na balzam, nanesite proizvod na malo područje vlasišta ili na unutarnji nabor lakta.

Recenzije 911 BALZAM LUK

Recenzije 911 BALZAM LUK

  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled

vidi također

BIOKSIN DERMAGEN FORTE

KATON OD MALINE

SERUM ZA GUBITAK KOSE DR. SANTE

KONJSKI ČOVJEK

SPECTRAL UHP 5%

SPECTRAL UHP 2%

911 Uputa za BALZAM LUK

Članci

Mezoterapija u Klinici ON

Triholog, trihologija, alopecija, androgena alopecija, mezoterapija, gubitak kose, perut, pigmentacija, kosa, rast kose, trudnoća, liječenje kose, na klinikama

Nakon četkanja, dlaka ostaje na četkici: normalna ili "zdrava" ćelavost?

Gubitak kose, njega kose, transplantacija kose, gubitak kose

911 BALZAM OD LUKA ZA GUBITAK KOSE I ĆELENJE 150ML

Aqua, cetearil alkohol, behenamidopropil dimetilamin, glicerin, ekstrakt lukovice lukovice Cepi (luk), Anageline® (hidrolizirani protein lupine), bis-cetearil amodimetikon, mliječna kiselina, ekstrakt listova betule Alba (ekstrakt listova urte) Matricaria) Ekstrakt cvijeta, ekstrakt sjemenki Panicaum Miliaceum (proso), ekstrakt Lawsonia Inermis (kana), ekstrakt Equisetum Arvense, ekstrakt humulusa lupulusa (hmelj), ekstrakt korijena Arctium Lappa, ekstrakt lišća salvije officinalis (kadulja), ekstrakt lišća kamelije, lišće kamelije Sok od lišća Barbadensisa, biotin, niacin, kalcijev pantotenat, metilkloroizotiazolinon (i) metilizotiazolinon, parfum.

nanesite balzam na čistu, mokru kosu, umasirajte, ostavite 2-3 minute, isperite toplom vodom.

BALZAM OD LUKA ZA GUBITAK I OTELJAVANJE - gelna tekstura od prozirne do svijetložute balzam za kosu "LUK" zaštitnog znaka "911 Vaša spasilačka služba" učinkovito sprječava gubitak kose i obnavlja prirodni ciklus rasta kose. Jača i njeguje folikule dlake, vraća oštećenu strukturu kose. Produljuje životni ciklus kose. Volumen kose značajno se povećava redovitim korištenjem.

Recenzije o šamponu,, Luk,, iz 911?

koji se koristio. kakve recenzije?

  • Proizvodi za kosu
  • * Pravila zajednice
  • Isključeno
  • Kosa: šišanje i bojanje kose
  • Šminka za oči
  • Manikura i pedikura
  • Moda: odjeća
  • Parfemi i kozmetika
  • Razno
  • Proizvodi za lice
  • Proizvodi za tijelo

Komentari korisnika

Ovu nisam kupio, nije bilo potrebe, ali uzeo sam neutralni 911 iz ove serije.

Oh, to je upravo ono što mi treba. Kosa se tijekom trudnoće prorjeđuje strašnom snagom, a unutra se ništa posebno ne može uzeti

Norm šampon i neutralan ljekarnički miris. Pomogao je njenom suprugu kod gubitka kose. Inače je beskorisno sjajiti ćelavu glavu s 35 godina

A koji ste kupili Luk911?

Koristim samo prirodni šampon od konopljinog ulja, vrlo je bogat vitaminima i ne isušuje kožu! Savjetujem svima http://organicsharm.ru/

Dobar šampon, odličan za gubitak kose. Naravno, morala sam iskoristiti mjesec dana da mi se kosa oporavi i izgleda dobro, ali rezultat je jednostavno sjajan. Sada također koristim ovaj šampon dva puta mjesečno kako bih održao učinak nakon tretmana, a kosa mi je izgledala sjajno cijelu zimu i uopće se nije mrvila. Češalj rijetko čistim, jer na njemu nema dlake.

Sad mi se kosa digla, kupila sam ovaj šampon. Znam da su maske od luka dobro djelovale nakon prve trudnoće, ali miris... Šampon zaista dobro miriši! Kosa nakon što je dobra, čini se da manje opada. U ljekarni nisam vidio melem od luka ((Potražit ćemo!

Sviđa mi se nekoliko proizvoda tvrtke 911: 911 šampon od luka - pomaže u jačanju folikula dlake, što sprečava gubitak kose. Sebopirox 911 - koristim ga za prevenciju kako se prhut ne bi pojavio. Cink 911 - kao opći tonik. Koristim sve ove šampone i zadovoljna sam rezultatom.

Već sam puno puta čula za šampon od luka, ali nitko ne govori o njegovom mirisu. Miris me prije svega zanima, budući da sam jako skvrčena i gadim se mirisu luka..

911 šampon od luka apsolutno nema miris luka. U njemu se, koliko sam shvatio, dodaju ekstrakti luka i začinskog bilja, miris je ugodan, ne iritantan. Ako kupujete, uzmite i melem od 911 luka, ima miris zasićeniji parfemom i kosa se nakon njega lako raščešljava.

Čudno, jako volim Luk ove serije 911. Iako ni sam prije nisam koristio ovu seriju. Ali šampon je cool u pravom smislu riječi. Kosa se postupno jača i ne opada tako loše!

Radim maske sa senfom, jako volim

Također to radim, a sada ću koristiti šampon. Pogledat ću rezultat)

Pa, onda čekam povratne informacije. )) po mogućnosti pozitivno))

oh, stvarno se nadam, jer sam se ošišala nakratko, odrezala svu pahuljicu, nadam se da će rasti, žive. poput kose, a ne lufe! dobro, za prvi nanos mogu reći da je kosa meka, poslušna,!

Ne znam, dušo, za njega

Sviđa mi se oko 911, ali nisam probala šampon. Za kosu u ljekarni poput pokrivala za glavu, također nije skupo.

da, i ja volim 911) tamo je Badyaga dobra, tu je i šampon protiv peruti Sebopirox, pa se nadam da će i ovaj biti isti)

Sviđa mi se i njihova dječja krema, najdraža je mojoj kćeri!

vau, nisam ni čuo da uopće imaju kremu!)

pogođena u tražilici, vidjet ćete dječju seriju.

ukratko i na ruskom - kuynya

e-moja. na internetu ga svi hvale!

svi patite s gubitkom.

Počeo sam koristiti ampule koštaju 500 rubalja stalni di light pogled na sebe.

Eto, sad nije toliko gubitak, ali želim da rastu novi) i 500r. je li to 1 ampula, ili kako?

Kad sam ga koristio, počele su mi rasti nove lukovice za spavanje... toliko topova na glavi)))

oni. 10 ampula 500 rub. ili 5000?

da 10 ampula -500 rubalja

pogledajte u svoj grad, ako ga ne pronađete, bacite ga na karticu - poslat ću ga s poltama

sutra idem u grad, idem u salon, gle!)

bolje sivo s mentolom... također kažu da je crno muško - dobro od gubitka.

nekad smo ih prodavali u parfemskom lideru i u riv bogu... ali sada ne ((((

911 - Ležao sam i pitao vas.

nemojte me izgubiti usput ne mogu tamo ući - napišite ovdje

Irin, nešto sam zaboravio na apmoole, sad imam još jedan problem - zube i liječnički pregled, pa lutam svaki dan i sve zaboravljam)))) Karolinka je također ponovno oboljela, sada je problem što uopće biti odsutan! dobro, i na štetu punjenja... ne bih odbio)))

nešto nije led, ali prije toga sam uzeo luk, ali od druge tvrtke, svidio mi se puno više.

kvragu... već sam kupio... nadat ću se da će mi pomoći)))

911 Šampon od luka 911 - recenzije

Luk šampon 911

Margarita
Moskva

911 šampon od luka 911 20. studenog 2019

Dermatolog je savjetovao ovaj šampon. Šest mjeseci mi je pomagao da zaustavim bolan problem - gubitak i lomljenje kose. Do sada sam se zaustavio na tome i ne eksperimentiram. Prodaje se isključivo u ljekarnama, što je za mene znak osiguranja kvalitete. No, vrijedi obratiti pažnju na proizvođača, zbunio ga je novitetom tvrtke Mirrolla sa sličnim imenom 911 Onion Emergency. Vratio sam se u ljekarnu i, na moje iznenađenje, vratili su novac bez istrage! Prilažem fotografiju svog šampona

Aida
Moskva

911 šampon od luka 911 30. siječnja 2019

Luk šampon, kupila sam ga po savjetu prijatelja. Požalio sam joj se da joj se kosa puno penje i savjetovala joj je da koristi šampon od luka 911. Želim napomenuti da postoji puno vrsta ovog šampona, ali odlučila sam se za šampon od luka s čičkovim uljem. Vjerojatno od djetinjstva znam da ulje čička pomaže u jačanju kose, pa sam zaključio da bi upravo taj šampon bio učinkovit. Cijena me je obradovala, prilično je demokratska. Šampon dobro ispire kosu, sve dok ne zaškripi. Nakon silikonskih šampona, to je svakako neobično i čini se da će kosa biti gruba. Ali nakon sušenja kosa je meka, sjajna i ima njegovani izgled. Šampon sam koristila na tečajevima. Koristim mjesec dana, pa pola godine pauze. Sada uopće nema problema s gubitkom kose. Dobar šampon. Stvarno pomaže ojačati kosu i poboljšati njezin izgled.

Arabika
Moskva

911 šampon od luka 911 1. studenog 2017

Od cijele linije šampona od 911 koristila sam luk s koprivom. Kosa se brzo mastila i izgledala neuredno, prijateljica mi je savjetovala šampon od luka s koprivom. Nakon korištenja ovog šampona, kosa je poprimila potpuno drugačiji izgled. Ako sam prije morao kosu prati svaki dan, sada je perem dva puta tjedno, a kosa mi izgleda pristojno i njegovano..

Anastazije
Nizozemska

911 šampon od luka 911 18. lipnja 2017

911 šampon od luka je cool stvar. Koristila sam gotovo sve vrste + balzama. Od djetinjstva sam željela uzgajati dugu kosu za sebe, ali nije išlo, jer sam stalno morala rezati vrhove. Sad je u redu. Kosa izgleda jednostavno prekrasno: pojavio se zdrav sjaj i gustoća, raste brže nego prije.

Svetlanka
Gost iz Sankt Peterburga

911 šampon od luka 911 9. ožujka 2017

Koristim šampon od 911 blizanaca s lukom za pranje kose ne samo kad započinje gubitak kose, već i za prevenciju. Jako volim šampon, ako je gubitak jako brz, tada se redovitim korištenjem tijekom 2 mjeseca kosa potpuno obnavlja. I tako, uz preventivnu uporabu, kosa dugo nije puno opadala. Sada je kosa u savršenom redu, njegovana, nije lomljiva i uvijek izgleda dobro.

Nastasya
Gost iz Sankt Peterburga

911 šampon od luka 911 19. studenog 2016

Da bih obnovila kosu i spriječila gubitak kose, bilo mi je dovoljno 1,5 mjeseca korištenja Twins tek 911 šampona od luka, nanijela sam ga u maloj količini na kosu i dobro razvukla po cijeloj dužini, redovito prala kosu, nakon šampona izgleda dobro, ali učinak naravno nije od prvih aplikacija, ali takvo se čudo ne događa, jer sam se kasnije potpuno riješio svih problema koji su bili. I mene je cijena šampona jako obradovala.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 5 Ne 0

Sofija
Gost iz Sankt Peterburga

911 šampon od luka 911 6. listopada 2016

Sve djevojke su mi savjetovale ovaj šampon od luka 911, kad mi se kosa počela drobiti, naravno, probala sam, ali nisam se baš nadala tome, pa kad mi se kosa vratila u normalu za samo mjesec dana, već sam se iznenadila. Šampon mi je odgovarao prema svim mojim parametrima i sklonostima, dobro se nanosi, pjeni se, ispire, miris je normalan, normalno je češljati kosu, ali to i nije toliko važno, jer je glavno da stvarno zacjeljuje kosu. Stoga ga preporučujem svima koji imaju problema s kosom.

Ekaterina
Gost iz Moskve

911 šampon od luka 911 5. lipnja 2016

Zahvaljujući šamponu 911 Onion, spasio sam kosu od strašnog gubitka kose, već sam se uplašio, kosa mi je padala s glave u doslovnom smislu riječi, dobro je što sam kupio ovaj šampon, počeo prati kosu 1 do 2 dana i već u drugom tjednu primijetio sam da moja kosa polako počinju odskakivati. Prala sam ih gotovo 2 mjeseca, kosa im se normalizirala, gubitak je prestao, sad ih podržavam istim šamponom, kupila sam i 911 luka s čičkovim uljem, također mi se jako svidio.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 2 Ne 0

911 šampon od luka 911 13. ožujka 2016

Vjerojatno nema djevojke koja se ne suočava s problemom gubitka kose. U mojoj su mladosti nekako sezonski ispali. To je obično bilo u jesen i trajalo je nekoliko tjedana. Objašnjeno ciklusima rasta dlake. No, nakon trudnoće i dojenja počeli su ispadati i proces se nikako nije zaustavio. Počela sam paničariti, mislim iz razloga koji su razumljivi svim mladim damama. O Luku 911 pronašao sam na Internetu, mnogi su ga pohvalili. Odlučio sam kupiti i nisam požalio. Ukupno mi je u mjesec dana vjerojatno samo spasio kosu. I dalje ga koristim, osim što jača kosu, nježno se brine i za njih - lako se raščešljavaju, ne elektrificiraju, samo pristaju. Dobar šampon, jako sam sretna.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 5 Ne 0

Marinka
Gost iz Harkova

911 šampon od luka 911 1. ožujka 2016

Tri tjedna koristim šampon od luka 911 marke Twins tek, jako sam zadovoljan rezultatom, kosa mi se osjetno popravila, nekako izgleda drugačije, sada se želim prebaciti na drugu vlastitu seriju, budući da je izbor vrlo velik, svi šamponi imaju povoljne cijene. Također, prilikom kupovine šampona uzela sam luk balzam 911, samo što bez balzama uopće nije moja glava. Sada ih je lako raščešljati, a duljina moje kose nije kratka. Svima savjetujem kvalitetnog proizvođača po povoljnim cijenama.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 3 Ne 0

Christya
Gost iz Petrozavodska

911 šampon od luka 911 4. listopada 2015

Nemam pojma što bi se dogodilo s mojom kosom da je nisam oprao šamponom od luka 911 s ekstraktom crvene paprike. Nakon izleta na more, slanu vodu uništila mi je kosa. Ispale su i pukle pri svakom češljanju, tačnije kosa je samo odletjela s glave, bojala sam se da će takvim tempom svi ispasti. Bilo mi je dovoljno mjesec dana prati kosu ovim šamponom, postale su osjetno jače. Sada ga preporučujem svima koji imaju sličan problem.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 13 Ne 0

Ljubičasta
Gost iz Sankt Peterburga

911 šampon od luka 911 4. listopada 2015

Ne pozdravljam tradicionalne metode liječenja kose, ali Luk 911 nekako je završio na mojoj polici u kupaonici i odlučio sam njime oprati kosu, ispalo je da jako ukusno miriši, iako sam mislio da će užasno smrdjeti. Svidjelo mi se što nakon pranja kose, čak i balzamom, nije potrebno ispiranje, ona ostaje glatka, a nakon sušenja ostaje poslušna.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 1 Ne 0

Julia
Gost iz Harkova

911 šampon od luka 911 15. travnja 2015

Nakon velikog stresa zbog ispita, kosa mi je jako pala. U ljekarni sam vidio šampon i melem 911 luk. Kosa je postala puno jača, pojavio se sjaj i gustoća, a raste puno brže nego prije. zadovoljan sam.

Sabrin
Gost Linevo

911 šampon od luka 911 23. veljače 2015

Dugo sam upoznala šampon od luka 911, kosa mi je jako opadala i prijateljica mi je savjetovala da ga kupim. Ubrzo je kosa prestala opadati i pojavio se zdrav sjaj. A miris je vrlo ugodan, iako sam isprva pomislila da će mirisati na luk.

Alina-Malina
Gost Uljanovsk

911 šampon od luka 911 23. veljače 2015

Gubitak kose vjerojatno nije rijetkost. Za sebe sam pronašla lijek koji mi je pomogao da ga zaustavim. A sada redom. Kosa mi je počela puzati nakon porođaja. Obično kažu da se penju upravo tijekom trudnoće. Ali moji, čini se, nisu bili upoznati. Ovdje treba napomenuti da sam alergična dama, odnosno neće mi odgovarati svaki lijek i neće uzrokovati histerični napad kihanja, svrbeža ili crvenila kože. Stoga sam isprobala ovaj šampon s određenim oprezom. Uzalud sam se bojao. Tako sam počeo koristiti šampon. Nakon otprilike tjedan dana vidio sam da se gubitak kose smanjuje. I tako je išlo dalje - svakim danom na češlju je sve manje dlačica, sve više i više moje veselje. Oprostila sam se od gubitka bez žaljenja i neće mi biti dosadno.) Dakle, preporučujem, nećete požaliti.)

911 recenzija balzama za kosu na luku

"911 balzam od luka" protiv gubitka kose i ćelavosti (150 ml) - učinkovito sprječava gubitak kose i vraća prirodni ciklus rasta kose. Normalizira metaboličke procese, jača i njeguje folikule dlake, vraća oštećenu strukturu kose. Produljuje životni ciklus kose. Sadrži botaničke stimulanse rasta kose.
"911 luk balzam" protiv gubitka kose i ćelavosti (150 ml) kada se redovito koristi u kombinaciji sa "911 šamponom od luka" (150 ml) pomoći će u rješavanju problema gubitka kose, značajno povećati volumen kose i ubrzati rast.

Sastojci: ekstrakt luka, aktivni kompleks biljnih ekstrakata: list breze, list koprive, kamilica, zlatno proso, kana, preslica, hmelj, čičak, kadulja, zeleni čaj, gel aloe vere, biotin, niacin, kalcijev pantotenat; hidrolizirani protein lupine, cetearil alkohol, glicerin, mliječna kiselina, sastav parfema, voda itd..

Način upotrebe: nanesite balzam na čistu mokru kosu cijelom dužinom, umasirajte, ostavite da djeluje 2-3 minute. Temeljito isperite vodom.
Kontraindikacije: individualna netolerancija na komponente.
Volumen bočice: 150 ml.
Skladištiti: na temperaturama od +5 ºS do +25 ºS.
Datum isteka: 2 godine.

Podaci o tehničkim karakteristikama, kompletu isporuke, zemlji proizvodnje i izgledu proizvoda su samo za referencu i temelje se na najnovijim dostupnim informacijama proizvođača.

Recenzije o "911 balzam od luka" protiv gubitka kose i ćelavosti (150 ml)

Autor: Posjetitelj 2018-09-30

Često koristim melem od 911 luka, sviđa mi se kako jača i obnavlja kosu, daje joj snagu i zdrav izgled kose. Nanesem cijelom dužinom i ostavim 5 minuta, a zatim kosu isperem i osušim sušilom za kosu. Prikladan je za upotrebu, kosa je upravljiva i lijepa.

Autor: Posjetitelj 02.09.2018

Luk balzam 911 kosu često kupujem zajedno
sa šamponom od luka. Njihova je kvaliteta izvrsna, dobro se nadopunjuju. Šampon temeljito pere kosu, melem ih vlaži, njeguje i njeguje. Nakon pranja kosa je lagana, prozračna, svilenkasta, nema suhoće i lomljivosti. Duljom uporabom svi problemi s kosom nestaju.

Autor: Posjetitelj 26.12.2017

Jako mi se svidio 911 balzam za luk, koristila sam ga zajedno sa šamponom od luka, djeluju čak i bolje u paru nego sami. Šampon pere kosu onako kako bi trebala biti, a balzam vlaži i upija. Postaju podatni i poslušni. Postupno, upotrebom, gubitak prestaje, a lukovice i kosa općenito postaju jake i ne oboljevaju.

911 šampon od luka protiv gubitka kose

Nema žene koja barem jednom nije obojila svoju plavu kosu u tamne tonove, a nije pokušala posvijetliti svoju smeđu kosu. Paradoksalna ženska logika sugerira uvijanje prirodno glatke kose i nemilosrdno ravnanje kovrča peglom. Nakon takvih pokusa struktura kose se ne mijenja nabolje. Sunčeve zrake čine da vaša kosa izgleda poput slame isušujući je. U zimsko mrazno vrijeme kosa također doživljava stres..

Nisu svi proizvodi za njegu hipoalergenski sastojci koji mogu vratiti strukturu kose, ubrzati rast kose i povećati gustoću kose. Često se ženama koje imaju gubitak kose ili jednostavno loše rastu preporučuju razni salonski postupci u kojima se kosa tretira posebnim formulacijama, ali djeluju i kratko vrijeme. Dobar lijek za takve probleme je šampon od luka 911, koji se može odabrati na temelju stanja kovrča..

Kome će koristiti šampon od luka 911

Prednost prirodnog sastava šampona od luka 911 nesumnjivo je opravdana. Korištenje ovog alata jednostavnije je od izrade poznatih maski od luka prema starim bakinim receptima. Uz to, nema opor miris..

Ovaj šampon rješava sljedeće probleme s kosom:

  • usporen rast;
  • alopecija (gubitak kose) različite prirode u ranim fazama i fazama oporavka;
  • dosadne, suhe kovrče;
  • sezonsko stanjivanje kose;
  • hormonalni problemi s kosom tijekom dojenja i trudnoće.

Šampon blagotvorno djeluje uklanjajući višak sebuma iz pora i njegujući folikule dlake.

Vrlo je važno preispitati svoj način života kad započnu problemi s vlasištem i gubitkom kose: uspostaviti prehranu, isključujući nezdravu hranu, a prehrani dodati veliku količinu voća i povrća bogatog vlaknima. Pijte više čiste vode, odreknite se alkohola i pušenja. Kavu i čaj zamijenite fermentiranim mliječnim proizvodima s malo masnoće.

Stanje depresije i stalni nedostatak sna uzrokuje stres u cijelom tijelu, koji svu svoju snagu baca na održavanje unutarnje ravnoteže, uskraćujući folikule dlake i nokte hranjivim sastojcima. Stoga je važno, ako se loše zdravstveno stanje produži, povezati dodatne izvore vitaminske prehrane za cijelo tijelo, kosu i kožu - jedna od najboljih opcija Vitamini Perfectil.

Djelovanje lijeka

Primarni zadatak komponenata šampona je uklanjanje problema gubitka kose. Šampon od luka 911 rješava više od ovih izazova. Za vidljiv učinak i dalje morate koristiti u kombinaciji s drugim sredstvima koja potiču rast kose.

Šampon od luka 911 djeluje na:

  • poticanje cirkulacije krvi u vlasištu;
  • smanjenje količine peruti;
  • vlaženje i omekšavanje vlasišta;
  • zaglađivanje ljuskica za kosu, što daje glatkoću cijeloj kosi;
  • prehrana vlasišta s mikroelementima koji čine proizvod;
  • poticanje proizvodnje keratina u stanicama.

Antibakterijsko djelovanje šampona proteže se na kožne osipe i upale.

Sorte šampona od luka 911

Ako imate problema s kosom, neće biti suvišno konzultirati se s trihologom. Popis preporuka takvog stručnjaka često uključuje upotrebu klasičnih biljnih lijekova za poticanje rasta kose. Također, triholog trihoskopom analizira broj "uspavanih" folikula dlake i propisuje sredstva koja ih mogu "probuditi". započeti rast kose.

  1. Luk šampon 911 s čičkovim uljem. Svojstva proizvoda usmjerena su na jačanje kose. Za lomljive, podijeljene krajeve ovo je jednostavno spas. Ulje čička njeguje kosu i zatvara ljuske, čineći kovrče glatkijima. Elementi u tragovima sadržani u šamponu također utječu na boju obojene kose, dajući joj prirodni sjaj. Nježni učinak zagrijavanja čičkova ulja blagotvorno djeluje na vlasište: poboljšava se protok krvi u žilama. Također se može primijetiti baktericidno svojstvo šampona od luka, koje normalizira lučenje sebuma..
  2. Luk šampon 911 s ekstraktom crvene paprike. Možda najpopularniji lijek protiv gubitka kose je tinktura crvene paprike. Kad se utrlja u vlasište, odmah uzrokuje protok krvi u folikule dlake, što je gotovo peckanje. No, u slučaju korištenja šampona 911 s ekstraktom crvene paprike, nelagoda je svedena na minimum, a učinak primjene vidljiv je u roku od mjesec dana - gustoća kose se povećava. Imajte na umu da je poželjno ovaj proizvod nanositi isključivo na korijene kose, dok vlasište treba biti netaknuto, a krajeve kose je bolje podmazati balzamom s njegujućim učinkom.
  3. Luk šampon 911 s koprivom. Korisnost infuzije koprive u našoj zemlji poznata je mnogima. Naše su bake također ispirale svoje kovrče izvarom ove biljke za sjaj i gustoću kose. Korištenje proizvoda 911 s koprivom također će pomoći u liječenju vlasišta koje se ljušti i smanjiti pojavu peruti. Ovaj šampon je također dobar za masnu kosu koja zahtijeva svakodnevno pranje. Sustavnom primjenom primjetan je volumen na korijenju.

Sastav

Prirodni biljni ekstrakti i ekstrakt luka - sadrže veliku količinu aminokiselina, esencijalnih ulja i alkaloida, koji potiču protok krvi do korijena kose, kao i transport hranjivih sastojaka.

Vitamini PP, B7, B5 i Trilon - odgovorni su za obnavljanje oslabljene kose, učvršćivanje korijena i liječenje podijeljenih vrhova.

Lauril sulfati - Zahvaljujući njima, šampon od luka 911 dobro se pjeni, iako nije gust. Ima ugodnu aromu i boju, u kojoj nema kemijskih boja.

Dodatak regeneratora i limunske kiseline pomaže održavati kosu nekoliko dana svježom, uklanjajući potrebu za svakodnevnom uporabom i smanjujući otpad.

Unatoč prirodnosti sastava, potrebno je uzeti u obzir individualnu netoleranciju pojedinih komponenata i koristiti ga s oprezom kod male djece..

Kako se pravilno prijaviti

Unatoč jednostavnosti upotrebe i šampona od luka, postoje neke osobitosti.

  1. Luk šampon nanosi se na cijelu dužinu vlažne kose, a zatim se ispire. Nanesite samo na korijenje i držite 3-5 minuta za najbolji učinak.
  2. Za učvršćivanje učinka možete upotrijebiti melem iz iste serije nakon šampona s lukom. Olakšava raščešljavanje i dobro funkcionira s drugim tretmanima gubitka kose i šamponima drugih marki.
  3. Luk šampon 911 s ekstraktom papra ne koristi se na krajevima kose, već samo za korijenje. Važno je ne presušiti duljinu dlake, već imati stimulativni učinak bliže folikulima.
  4. 911 šampon od luka ljekovit je i ne smije se koristiti kao proizvod za svakodnevnu njegu ako postoji izražen problem sa suhim vlasištem. Za masnu kosu svakodnevna upotreba šampona od luka neće naštetiti - učinkoviti šamponi za masnu kosu.

U prosjeku se terapeutski učinak šampona javlja mjesec dana nakon primjene: kosa na problematičnim područjima počinje rasti. Trebali biste koristiti šampon od luka 911 još mjesec dana kako biste učvrstili rezultat.

Ako se šampon koristi za uklanjanje peruti, nakon 2-3 primjene vidljive su promjene.

Važno je zapamtiti da samo sveobuhvatan pristup problemu gubitka kose može poboljšati situaciju. Morate obratiti pažnju na prehranu, uzimati vitaminske komplekse, izbjegavati stres, voditi aktivan životni stil.

Gdje kupiti i približna cijena

911 šampon od luka možete kupiti u ljekarni. Bočica od 150 ml košta od 120 do 200 rubalja. Za ovaj lijek nije potreban recept.

Recenzije o šamponu od luka 911

Gubitak kose velik je problem ne samo žena, već i muškaraca, pa čak i djece. Prema triholozima, šampon od luka 911 može se koristiti od 3 godine ako nema individualne netolerancije na komponente.

Na mreži možete pronaći mnogo recenzija o pozitivnom učinku šampona, kao i o neučinkovitoj uporabi. Ali u većini slučajeva gubitak kose prestaje..

Povratne informacije korisnika MissBlack. Prije upotrebe šampona radila sam maske s prirodnim sokom od luka. U roku od dva mjeseca od korištenja proizvoda gubitak kose je praktički prestao. Kosa je stekla sjaj i postala upravljivija. Da biste održali rezultat rasta kose, preporučujem upotrebu pilinga s granulama soli i balzama za kosu linije 911.

Povratne informacije korisnika Elena, 27 godina. Počela sam ćelaviti i na savjetovanju s trihologom saznala sam da su mi folikuli dlake u "neaktivnom" stanju. Prvo sam koristila šampon 911 Tar za pročišćavanje vlasišta, a zatim sam istodobno nanijela 911 šampon od luka na korijene kose i istu marku balzama po cijeloj kosi. Tri tjedna kasnije na glavi su se počele pojavljivati ​​nove dlake, a ćelave mrlje na čelu počele su rasti..

Recenzija: Svetlana, 30 godina. Počeo sam primjećivati ​​veliku količinu kose u odvodu kupaonice nakon pranja kose. Niti jedan od tretmana nije dugoročno utjecao na gubitak kose. Nakon šest mjeseci primjene prirodnog šampona, u potpunosti sam riješila probleme s gubitkom kose. Šampon treba ostaviti na mokrim kovrčama 3-7 minuta za brži rezultat. Duga i gusta kosa, bez ponderiranja na korijenima, nedostatak masnog vlasišta - rezultat je upotrebe ovog proizvoda

Recenziju napisala Natalia, 23 godine. Plavuše s obojenom kosom svakako bi trebale koristiti šampon od luka 911 u kombinaciji s balzamom iste serije jer rizik od suhe kose je velik. Za sebe sam odabrala šampon od luka s čičkovim uljem i izgled kose, kao i problem gubitka kose riješen je u 53 dana.

Košarica za rezervacije: M. Timiryazevskaya

Vaša narudžba za rezervaciju je prazna.

Rezervacija: metro Timiryazevskaya


  • Povratak u košaricu

Unesite vaš telefonski broj:

primjer: 9151234567

Kako potvrditi narudžbu:Putem SMS-aPoziv operatora
  1. Razdoblje rezervacije - do kraja sljedećeg dana od datuma rezervacije.
  2. Cijene roba - s popustom, uz uvjet rezervacije putem web stranice. Ako je rezervacija izvršena putem službe za pomoć, morate predočiti svoju karticu vjernosti da biste ostvarili popust.
  3. Roba se smatra rezerviranom tek nakon potvrde. Potvrda se vrši putem SMS-a ili poziva operatera.
  4. Ljekarna jamči dostupnost robe tek nakon sastavljanja narudžbe. U nedostatku robe, operater će vas kontaktirati.
  5. Potreban je telefonski broj. U nedostatku robe, operater će vas kontaktirati na navedeni telefonski broj.
  6. Narudžbe se na web mjestu prihvaćaju danonoćno, ali rezervacije se vrše samo u radno vrijeme (radnim danom i vikendom od 7:00 do 23:00).
  7. Primanje je prioritet za narudžbe izvršene putem web stranice (u ljekarnama opremljenim elektroničkim redom). Da biste to učinili, unesite broj internetske narudžbe u terminal elektroničkog reda. Račun s prioritetom moguće je koristiti ako ne planirate promijeniti sastav rezervirane narudžbe. Preuzimanje prioriteta dostupno je najranije 15 minuta nakon slanja narudžbe putem web mjesta.
  8. U slučaju velikog opterećenja osoblja ljekarne, narudžba se ne može unaprijed sastaviti i bit će prikupljena u vrijeme vašeg posjeta ljekarni.
  9. Ako želite otkazati rezervaciju, morate nazvati službu za pomoć na telefonski broj naveden na web mjestu.
  10. Nije dopušteno mijenjati sadržaj narudžbe ako je narudžba primljena kroz prioritetni red. Ako želite promijeniti sadržaj narudžbe, upotrijebite opći red čekanja.
  • Potpuni samoiskup

Pričekajte nekoliko sekundi, dodijelit će vam se broj.

Upotreba šampona luk 911 za sastav gubitka kose, recenzije

Gubitak kose čest je problem koji pogađa oba spola.

Borba protiv ćelavosti može se voditi godinama, a u ovom slučaju trebate odabrati lijek koji će vam pomoći ojačati korijen kose, obnoviti njihovu strukturu i istodobno će imati najmanje kontraindikacija i prilično proračunsku cijenu.

Ovi proizvodi s pravom uključuju šampon od luka 911, dizajniran posebno za jačanje i poticanje rada folikula dlake.

Kada koristi 911 šampon od luka

Šampon od luka 911 koristan je kod prekomjernog gubitka uvojaka koji se javlja pod utjecajem vanjskih i unutarnjih nepovoljnih čimbenika.

Proizvođač preporučuje ovaj alat onima koji su nezadovoljni sporim rastom kovrča, njihovom povećanom suhoćom i nedostatkom vitalnosti..

Pozitivne kritike o ovoj kozmetici mogu se čuti od onih djevojaka koje su je koristile za uklanjanje postpartalnog gubitka kose..

Sastav

Sastav šampona pod robnom markom Onion 911 ne predstavljaju samo uobičajeni sastojci bilo kojeg deterdženta, već i posebno odabrani biljni ekstrakti, dodatni mikroelementi i vitamini.

Učinak jačanja, toniziranja i pospješivanja rasta kose pružaju ekstrakti:

  • Luka;
  • Breza list;
  • List koprive;
  • Cvjetovi kamilice;
  • Zlatno proso;
  • Hmelj;
  • Arnika;
  • Čičak;
  • Zeleni čaj;
  • Kadulja.

Sastav je također obogaćen aloe gelom, niacinom, biotinom, kalcijevim pantotenatom, limunskom kiselinom.

Miris luka u ovom deterdžentu u potpunosti odsustvuje, prilikom korištenja šampona, kao što osigurava proizvođač, osjetit ćete samo laganu, nenametljivu i ugodnu aromu.

Luk šampon zaštitnog znaka 911 Your Rescue Service proizvodi ruska tvrtka TWINS Tech sa sjedištem u Moskvi.

Lijek je pakiran u boce od 150 ml, može se čuvati na temperaturi od 15 do 25 stupnjeva.

farmakološki učinak

Sok od luka ili kaša od luka uključen je kao baza u mnogim maskama koje pomažu u zaustavljanju gubitka kose. I naravno korištenje takvih maski doista donosi nesumnjive koristi - kovrče postaju jače, stječu snagu, svilenkastost i sjaj.

Upravo na ovom djelovanju vrućeg povrća temelji se djelovanje šampona od luka 911.

Posebno odabrani sastav omogućuje:

  • Normalizirati proces razmjene u vlasištu i folikulima dlake;
  • Povećati opskrbu konja kovrčama hranjivim sastojcima;
  • Vratite kosu koja je sklona prekomjernoj suhoći i lomljivosti;
  • Nježno očistite vlasište bez narušavanja prirodne ravnoteže.

Luk šampon 911 dostupan je u nekoliko verzija. Pored klasičnog sastava, proizvod možete kupiti s uvođenjem ekstrakta crvene paprike, ulja čička ili ekstrakta koprive.

Obogaćivanje sastava dodatnim sastojcima pojačava farmakološki učinak ljekovite otopine deterdženta.

Značajke primjene

Luk šampon univerzalni je šampon, stoga ne postoje posebne upute za njegovu upotrebu. Učinak jačanja kose i pospješivanja njenog rasta povećat će se ako se prilikom pranja kose pridržavate ovih pravila:

  • Prethodno navlažite kosu tako da su sve niti mokre;
  • Mala količina šampona raspoređuje se preko kovrča i vlasišta, poželjno je dobro ga utrljati i pjeniti;
  • Svakako pričekajte najmanje 5 minuta prije ispiranja sastava s kovrča.

911 šampon od luka može se koristiti onoliko često koliko vam je potrebno.

Neki ljudi primjećuju njegovo slabo sapunanje i brzu kontaminaciju kovrča nakon prve uporabe. Ali, u pravilu, ovaj problem nestaje u drugom tjednu obnavljanja kose..

I vlasnici masnih pramenova napominju da nakon što su počeli koristiti šampon od luka, više nisu trebali svakodnevno prati kosu..

Kontraindikacije

Sastav Luk šampona odlikuje se blagim djelovanjem i sigurnošću svih sastojaka. S tim u vezi, pored djece mlađe od dvije godine, nema posebnih kontraindikacija za njegovu upotrebu..

Jedino na što treba uzeti u obzir kada prvi put počinjemo koristiti lijek je mogućnost razvoja reakcija netolerancije.

Gdje mogu kupiti proizvod

Luk šampon prilično je česta kozmetika za kosu, pa stanovnici velikih gradova definitivno neće imati problema s njegovom kupnjom..

Proizvodi zaštitnog znaka "911 Your Rescue Service" prodaju se u redovnim ljekarnama i putem Interneta.

Dokumenti

Šampon od luka, proizveden pod zaštitnim znakom "911 Vaša spasilačka služba", certificiran je, prema čijim je rezultatima utvrđeno da proizvod udovoljava zahtjevima TR CU 009/2011 "O sigurnosti parfumerijskih i kozmetičkih proizvoda".

Također Nutrikap dobro pomaže protiv gubitka kose - dodatak prehrani koji će, zajedno sa šamponom od 911 luka, dovesti do dobrih rezultata..

Recenzije

Svetlana, 26 godina, Moskva.

“Nakon rođenja moje kćeri, počeo sam primjećivati ​​da svaki put na češljevima ostaje sve više kose, a svako pranje završava skupljanjem snopova pramenova u kupaonici. Općenito, shvatio sam da je vrijeme da potražim načine za obnavljanje kose.

Maske sam odmah odbio, jer za njih s malim djetetom nije ostalo vremena. Odlučio sam koristiti učvršćujući šampon, a najjeftiniji je bio 911 luk.

Koristila sam ga mjesec dana i stvarno je kosa postala puno jača, ali pojavio se još jedan problem - perut.

Sada pokušavam postupno obnoviti prijašnje zdravlje kose, ali mislim da sam počeo koristiti šampon od luka na vrijeme, inače bih se morao liječiti kod trihologa. ".

Inga, 31 godina, Sankt Peterburg.

“Pokušavajući postati vitkija, nekoliko sam tjedana držala prilično stroge dijete, a to mi je pomoglo da svoju figuru ublažim. No pojavio se još jedan problem - očito je nedostatak vitamina u prehrani loše utjecao na moju kosu, jednostavno su počeli ispadati u količini koja me užasnula.

Isprobala sam mnogo proizvoda, to su profesionalni šamponi i samonapravljene maske. Ali bio sam zadovoljan samo šamponom od luka 911 s crvenom paprikom.

Nakon nje prestao je gubitak kose i kovrče su počele puno brže rasti, dodatan bonus je njihova mekoća i ugodan miris iz šampona. Dok više ne tražim druge lijekove protiv ćelavosti ".

Nikolaj, Omsk, 36 godina.

“Šampon s lukom preporučen mi je da koristim trihologa kao jedno od sredstava za liječenje androgene alopecije.

Vrlo dugo sam obnavljala kosu i koristila prilično veliku skupinu i vanjskih i unutarnjih pripravaka i ne žalim zbog toga malo.

Sada je moja povučena linija kose postala puno manja, a kosa na njenom ognjištu postala je jača, gušća i tvrđa..

Mislim da je pomogao sveobuhvatni pristup rješavanju problema, ali i dalje povremeno koristim šampon od luka, jer još nisam spreman postati ćelav. ".

Alla, 28 godina, Sochi.

“Šampon od luka 911 susjed mi je preporučio kao jeftin i učinkovit alat koji potiče rast kose i zaustavlja pretjerani gubitak kose. Ali, nažalost, ovaj mi šampon uopće nije odgovarao.

Nakon prve upotrebe na glavi se pojavio osip i počeo je oštar svrbež, morao sam temeljito isprati vlasište i popiti antihistaminik.

Najvjerojatnije je cijela stvar u tome da moje tijelo reagira alergijskim reakcijama na desetke različitih proizvoda i očito je ovaj šampon sadržavao jedan od njih. ".

Marina, 27 godina, Yaroslavl.

“Povijest pogoršanja snage i izgleda mojih uvojaka započela je neuspješnim isticanjem. Očito sam odabrao pogrešnog gospodara, jer mi je doslovno dan nakon bojanja kosa bez poteškoća počela napuštati glavu, uz to me tjeme užasno svrbilo.

Isprva sam koristila razne umirujuće i hidratantne maske, a zatim sam počela tražiti načine za obnavljanje kose.

Koristio sam prilično skupa sredstva, ali budući da je postupak jačanja kovrča dugo trajao, morao sam potražiti proračunske mogućnosti za šampone. I Luk 911 bio je jedan od njih.

Njegova je upotreba bila korisna, sada malo kovrča ispada, a sami pramenovi stekli su prirodni sjaj i mekoću. ".

Anastasia, 35 godina, Murmansk.

„Serija kozmetike koju je proizvodila naša ruska tvrtka Twins Tek pomogla mi je da se izborim s problemom pogoršanja gustoće mojih kovrča i njihovog sporog rasta. A šampon od luka 911 također je bio jedan od njih..

Nakon šest mjeseci korištenja ove kozmetike, moje su kovrče ojačale, postale puno jače, gušće i posebno zadovoljne svojim brzim rastom, nadam se da će moj san o dugoj pletenici uskoro postati stvarnost ”.

Julia, 31 godina, Oryol.

“Šampon od luka 911 me razočarao. Tu promjenu s uvojcima, koju je proizvođač obećao, nisam vidio.

Moja se kosa i dalje tanka sve brže i razumijem da problem najvjerojatnije leži u tijelu..

Nadam se da ću uskoro odabrati vrijeme za cjelovit pregled ".

Vladimir, 40 godina, Moskva.

“Bliže do 40-te godine, koža na glavi počela mi se pokazivati ​​na mjestima, nisam htjela oćelaviti prije vremena, pa sam počela tražiti učinkovita sredstva za obnavljanje snage kose.

Nisam si mogla priuštiti većinu skupih šampona, pa sam u ljekarni kupila luk 911.

Neću reći da je problem u potpunosti riješen, ali unatoč tome primjećujem da kosa opada za red veličine manje ".

Miroslava, 24 godine, Rostov na Donu.

„Povremeno sam radila maske od luka, želeći ojačati korijene kose, riješiti se krhkosti i poboljšati rast niti. I ja sam to učinila. ovaj specifičan miris otežavao je potpuno uživanje u takvoj njezi.

Kupila sam šampon 911 Onion za stalnu upotrebu i čini mi se da je rezultat njegove upotrebe gotovo jednak kao i kod maski s lukom. Njegov jedini nedostatak je što brzo završava ".

Nadežda, 39 godina, Kursk.

“Šampon od luka 911 s uljem čička ima neupadljiv miris, lako se ispire iz kose, omekšava je i, što je najvažnije, stvarno jača korijenje kovrča..

Primjetno povećanje količine gubitka kose započinje na proljeće, a u to sam vrijeme tri godine zaredom počeo koristiti kozmetiku za kosu ove serije.

Zadovoljan sam stanjem svoje kose i nadam se da ne moram tražiti skuplje preparate ".

Usporedbom svih recenzija ljudi koji su koristili šampon Onion 911, možete utvrditi da ovaj alat u većini slučajeva stvarno pomaže.

Kosa nakon što ojača, dobije vitalnost, brže se počinje povećavati.

Glavne prednosti šampona s lukom uključuju:

  • Niska cijena;
  • Mogućnost svakodnevnog i kontinuiranog korištenja;
  • Lagana aroma;
  • Dobra sposobnost ispiranja;
  • Učinkovito čišćenje vlasišta i same kose od nečistoća;
  • Nema kontraindikacija;
  • Mogućnost primjene tijekom trudnoće i cijelog razdoblja dojenja;
  • Brza pojava prvih rezultata njegove uporabe.

Mane šampona od luka uključuju:

  • vjerojatnost pojave peruti;
  • nedostatak željenog rezultata kod nekih ljudi koji koriste ovaj lijek;
  • sušenje i ukočenost kovrča.

Moram reći da mnogi od navedenih nedostataka nastaju zbog nepravilne uporabe, pa uvijek trebate pažljivo pročitati upute.

Prirodno, postoji individualni imunitet tijela i stanica kože na komponente bilo kojeg kozmetičkog proizvoda, a šampon od luka nije iznimka..

Luk šampon 911 kozmetika je koja stvarno djeluje kako navodi proizvođač.

Ali ako ne vidite učinak njegove upotrebe dva ili više tjedana ili ako imate povećanu suhoću i perut, kosu ne biste trebali izlagati daljnjim ispitivanjima..

Morat ćete odabrati lijek koji ne uzrokuje tako negativne nuspojave.