Balzam za gubitak kose 911 "Luk": recenzije, sastav, upute za uporabu

Pribor

Prema recenzijama, balzam 911 "Luk" protiv gubitka kose vrlo je učinkovit lijek koji može zaustaviti patološki gubitak kovrča za mjesec dana. Sigurno su ga mnogi vidjeli na policama ljekarni, ali, najvjerojatnije, nisu se usudili kupiti ga, sumnjajući u njegovu učinkovitost. Ali uzalud! Alat je vrlo jeftin u usporedbi s drugim linijama kozmetike za jačanje kose, ali učinak neće dugo potrajati..

Zašto baš luk?

Djevojke koje pripremaju domaće maske za jačanje kose vjerojatno su primijetile da je konjak, tinktura ljute paprike ili upravo ovo povrće koje nas tjera da "plačemo" najčešće glavna komponenta u sastavima. Činjenica je da su ti proizvodi nadražujući faktor za vlasište..

Luk se smatra popularnim drevnim lijekom protiv gubitka kose. Balsam 911 "Luk" (recenzije to potvrđuju) potiče cirkulaciju krvi u vlasištu, na taj način hraneći folikule, jačajući ih i obnavljajući oštećenu strukturu.

Oni koji su izrađivali maske od luka nisu mogli ne primijetiti neugodan miris, kojeg se tada vrlo teško riješiti. Balzam "Luk" 911 prilika je da kosu učinite bujnom, obdarivši je nježnom aromom.

Indikacije i kontraindikacije za uporabu

Balzam 911 "Luk" zabranjeno je koristiti u slučaju individualne netolerancije na komponente. Preporučuje se test alergije kako bi se isključila pojava neželjene reakcije. Također je nepoželjno koristiti melem za njegu kose djece mlađe od 3 godine..

Indikacije za upotrebu su očite. Lijek protiv gubitka kose preporučuje se u sljedećim slučajevima:

  • sezonski povećani gubitak kose;
  • kršenje hormonalne razine povezane s trudnoćom i dojenjem;
  • s sporim rastom kose;
  • sa slabljenjem korijena.

Sastav i načelo djelovanja

Balsam 911 "Luk" sadrži sljedeće sastojke:

  • voda;
  • behenamidopropil dimetilamin;
  • cetearil alkohol;
  • ekstrakt luka;
  • glicerol;
  • bis-cetearil amodimetikon;
  • hidrolizirani protein lupine - Anageline;
  • mliječna kiselina;
  • aktivni kompleks - ekstrakti lišća breze i koprive, kamilice i zlatnog prosa.

Lijek protiv gubitka kose prodire u kožu, normalizira metaboličke procese i jača folikule. Zahvaljujući prirodnim sastojcima (aktivni kompleks), pruža dodatnu prehranu, što vam omogućuje uklanjanje suhoće i smanjenje lomljivosti kose. Učinak kozmetičkog proizvoda je sljedeći:

  • sprečavanje gubitka kose i obnavljanje prirodnog ciklusa rasta;
  • normalizacija metaboličkih procesa, jačanje i prehrana folikula, obnavljanje oštećene strukture;
  • produljenje životnog ciklusa kose.

Ako proizvod koristite kontinuirano, nakon otprilike mjesec dana možete primijetiti značajan porast volumena kose. Preporuča se koristiti i melem i šampon 911 "Luk" zajedno. Kompleksna njega kose ovom serijom kozmetike najbolje će utjecati i na stanje kože i na uvojke, njihovo unutarnje stanje i izgled..

Za i protiv upotrebe proizvoda

Na temelju recenzija možete napraviti 2 popisa: pozitivne i negativne učinke upotrebe balzama 911 "Luk". To je zbog činjenice da svi ljudi imaju različite organizme, odnosno reakcija na uporabu određenih kozmetičkih ili farmakoloških pripravaka također može biti nepredvidljiva. Međutim, dok ga ne isprobate na sebi, teško je predvidjeti kakav će biti rezultat. Stručnjaci preporučuju da odmah prestanu koristiti balzam ako se javi negativna reakcija..

Dakle, ako vjerujete u recenzije, balzam za gubitak kose 911 "Luk" može imati takav pozitivan učinak:

  • kosa postaje upravljiva i meka, pojavljuje se prirodni sjaj;
  • zaustavlja se povećani gubitak;
  • suhoća i svrbež nestaju;
  • rast kose se ubrzava;
  • lako izravnavanje kovrčave kose;
  • normalizacija aktivnosti lojnih žlijezda;
  • izvrsno čišćenje kože i kose;
  • ugodna aroma melema;
  • niska cijena.

Mane koje su ljudi uspjeli prepoznati:

  • aplikacija nije dala pozitivan učinak;
  • pojavila se suha kosa i vlasište;
  • djeluje samo u kombinaciji sa šamponom;
  • perut, alergijska reakcija;
  • kosa postaje masna;
  • mali volumen cijevi, što je dovoljno za kratko vrijeme.

Upute za uporabu balzama 911 "Luk"

Upotreba ovog proizvoda ne razlikuje se od slične kozmetike. Preporučuje se nanošenje balzama na čistu, mokru kosu nakon šamponiranja. Zatim masirajte vlasište, kao da trljate proizvod u korijenje. Rasporedite po cijeloj duljini kose. Ostavite balzam par minuta, a zatim isperite toplom vodom. Pazite da nije ni vruće ni hladno, jer u prvom slučaju - to negativno utječe na strukturu kose, a u drugom - nemoguće je temeljito isprati balzam s kovrča. Koristite umjesto redovitog ispiranja svaki put. Ne uzimajte previše balzama za jednokratnu upotrebu kako biste izbjegli masnoću..

Melem za gubitak kose 911 "Luk": recenzije

Ma koliko čudno zvučalo, ali gotovo svi komentari o ovom alatu popraćeni su oznakom "5 zvjezdica", što ukazuje na njegovu visoku učinkovitost. Melem koriste i žene i muškarci koji su suočeni s problemom gubitka kose. Drago mi je što su, uz 100-postotni učinak, troškovi proizvoda prilično niski..

Učinak upotrebe balzama u stvarnosti u potpunosti odgovara onom koji je proglasio proizvođač i odgovara gore navedenim prednostima. Čak i oni koji nisu vjerovali u učinkovitost alata bili su iznenađeni njegovim "radom". U pravilu se učinak može primijetiti nakon otprilike mjesec dana upotrebe - ovo je normalno vrijeme da se melemu omoguće pozitivne promjene..

Ako upotrijebite par šampona i balzama "Luk", ugodan rezultat možete primijetiti i ranije - za otprilike tjedan dana. Iz navedenog možemo zaključiti da je ovaj proizvod jedan od najboljih na kozmetičkom tržištu, koji kombinira glavne kvalitete, poput niske cijene i visoke učinkovitosti..

Recenzije o šamponu,, Luk,, iz 911?

koji se koristio. kakve recenzije?

  • Proizvodi za kosu
  • * Pravila zajednice
  • Isključeno
  • Kosa: šišanje i bojanje kose
  • Šminka za oči
  • Manikura i pedikura
  • Moda: odjeća
  • Parfemi i kozmetika
  • Razno
  • Proizvodi za lice
  • Proizvodi za tijelo

Komentari korisnika

Ovu nisam kupio, nije bilo potrebe, ali uzeo sam neutralni 911 iz ove serije.

Oh, to je upravo ono što mi treba. Kosa se tijekom trudnoće prorjeđuje strašnom snagom, a unutra se ništa posebno ne može uzeti

Norm šampon i neutralan ljekarnički miris. Pomogao je njenom suprugu kod gubitka kose. Inače je beskorisno sjajiti ćelavu glavu s 35 godina

A koji ste kupili Luk911?

Koristim samo prirodni šampon od konopljinog ulja, vrlo je bogat vitaminima i ne isušuje kožu! Savjetujem svima http://organicsharm.ru/

Dobar šampon, odličan za gubitak kose. Naravno, morala sam iskoristiti mjesec dana da mi se kosa oporavi i izgleda dobro, ali rezultat je jednostavno sjajan. Sada također koristim ovaj šampon dva puta mjesečno kako bih održao učinak nakon tretmana, a kosa mi je izgledala sjajno cijelu zimu i uopće se nije mrvila. Češalj rijetko čistim, jer na njemu nema dlake.

Sad mi se kosa digla, kupila sam ovaj šampon. Znam da su maske od luka dobro djelovale nakon prve trudnoće, ali miris... Šampon zaista dobro miriši! Kosa nakon što je dobra, čini se da manje opada. U ljekarni nisam vidio melem od luka ((Potražit ćemo!

Sviđa mi se nekoliko proizvoda tvrtke 911: 911 šampon od luka - pomaže u jačanju folikula dlake, što sprečava gubitak kose. Sebopirox 911 - koristim ga za prevenciju kako se prhut ne bi pojavio. Cink 911 - kao opći tonik. Koristim sve ove šampone i zadovoljna sam rezultatom.

Već sam puno puta čula za šampon od luka, ali nitko ne govori o njegovom mirisu. Miris me prije svega zanima, budući da sam jako skvrčena i gadim se mirisu luka..

911 šampon od luka apsolutno nema miris luka. U njemu se, koliko sam shvatio, dodaju ekstrakti luka i začinskog bilja, miris je ugodan, ne iritantan. Ako kupujete, uzmite i melem od 911 luka, ima miris zasićeniji parfemom i kosa se nakon njega lako raščešljava.

Čudno, jako volim Luk ove serije 911. Iako ni sam prije nisam koristio ovu seriju. Ali šampon je cool u pravom smislu riječi. Kosa se postupno jača i ne opada tako loše!

Radim maske sa senfom, jako volim

Također to radim, a sada ću koristiti šampon. Pogledat ću rezultat)

Pa, onda čekam povratne informacije. )) po mogućnosti pozitivno))

oh, stvarno se nadam, jer sam se ošišala nakratko, odrezala svu pahuljicu, nadam se da će rasti, žive. poput kose, a ne lufe! dobro, za prvi nanos mogu reći da je kosa meka, poslušna,!

Ne znam, dušo, za njega

Sviđa mi se oko 911, ali nisam probala šampon. Za kosu u ljekarni poput pokrivala za glavu, također nije skupo.

da, i ja volim 911) tamo je Badyaga dobra, tu je i šampon protiv peruti Sebopirox, pa se nadam da će i ovaj biti isti)

Sviđa mi se i njihova dječja krema, najdraža je mojoj kćeri!

vau, nisam ni čuo da uopće imaju kremu!)

pogođena u tražilici, vidjet ćete dječju seriju.

ukratko i na ruskom - kuynya

e-moja. na internetu ga svi hvale!

svi patite s gubitkom.

Počeo sam koristiti ampule koštaju 500 rubalja stalni di light pogled na sebe.

Eto, sad nije toliko gubitak, ali želim da rastu novi) i 500r. je li to 1 ampula, ili kako?

Kad sam ga koristio, počele su mi rasti nove lukovice za spavanje... toliko topova na glavi)))

oni. 10 ampula 500 rub. ili 5000?

da 10 ampula -500 rubalja

pogledajte u svoj grad, ako ga ne pronađete, bacite ga na karticu - poslat ću ga s poltama

sutra idem u grad, idem u salon, gle!)

bolje sivo s mentolom... također kažu da je crno muško - dobro od gubitka.

nekad smo ih prodavali u parfemskom lideru i u riv bogu... ali sada ne ((((

911 - Ležao sam i pitao vas.

nemojte me izgubiti usput ne mogu tamo ući - napišite ovdje

Irin, nešto sam zaboravio na apmoole, sad imam još jedan problem - zube i liječnički pregled, pa lutam svaki dan i sve zaboravljam)))) Karolinka je također ponovno oboljela, sada je problem što uopće biti odsutan! dobro, i na štetu punjenja... ne bih odbio)))

nešto nije led, ali prije toga sam uzeo luk, ali od druge tvrtke, svidio mi se puno više.

kvragu... već sam kupio... nadat ću se da će mi pomoći)))

911 Šampon od luka 911 - recenzije

Luk šampon 911

Margarita
Moskva

911 šampon od luka 911 20. studenog 2019

Dermatolog je savjetovao ovaj šampon. Šest mjeseci mi je pomagao da zaustavim bolan problem - gubitak i lomljenje kose. Do sada sam se zaustavio na tome i ne eksperimentiram. Prodaje se isključivo u ljekarnama, što je za mene znak osiguranja kvalitete. No, vrijedi obratiti pažnju na proizvođača, zbunio ga je novitetom tvrtke Mirrolla sa sličnim imenom 911 Onion Emergency. Vratio sam se u ljekarnu i, na moje iznenađenje, vratili su novac bez istrage! Prilažem fotografiju svog šampona

Aida
Moskva

911 šampon od luka 911 30. siječnja 2019

Luk šampon, kupila sam ga po savjetu prijatelja. Požalio sam joj se da joj se kosa puno penje i savjetovala joj je da koristi šampon od luka 911. Želim napomenuti da postoji puno vrsta ovog šampona, ali odlučila sam se za šampon od luka s čičkovim uljem. Vjerojatno od djetinjstva znam da ulje čička pomaže u jačanju kose, pa sam zaključio da bi upravo taj šampon bio učinkovit. Cijena me je obradovala, prilično je demokratska. Šampon dobro ispire kosu, sve dok ne zaškripi. Nakon silikonskih šampona, to je svakako neobično i čini se da će kosa biti gruba. Ali nakon sušenja kosa je meka, sjajna i ima njegovani izgled. Šampon sam koristila na tečajevima. Koristim mjesec dana, pa pola godine pauze. Sada uopće nema problema s gubitkom kose. Dobar šampon. Stvarno pomaže ojačati kosu i poboljšati njezin izgled.

Arabika
Moskva

911 šampon od luka 911 1. studenog 2017

Od cijele linije šampona od 911 koristila sam luk s koprivom. Kosa se brzo mastila i izgledala neuredno, prijateljica mi je savjetovala šampon od luka s koprivom. Nakon korištenja ovog šampona, kosa je poprimila potpuno drugačiji izgled. Ako sam prije morao kosu prati svaki dan, sada je perem dva puta tjedno, a kosa mi izgleda pristojno i njegovano..

Anastazije
Nizozemska

911 šampon od luka 911 18. lipnja 2017

911 šampon od luka je cool stvar. Koristila sam gotovo sve vrste + balzama. Od djetinjstva sam željela uzgajati dugu kosu za sebe, ali nije išlo, jer sam stalno morala rezati vrhove. Sad je u redu. Kosa izgleda jednostavno prekrasno: pojavio se zdrav sjaj i gustoća, raste brže nego prije.

Svetlanka
Gost iz Sankt Peterburga

911 šampon od luka 911 9. ožujka 2017

Koristim šampon od 911 blizanaca s lukom za pranje kose ne samo kad započinje gubitak kose, već i za prevenciju. Jako volim šampon, ako je gubitak jako brz, tada se redovitim korištenjem tijekom 2 mjeseca kosa potpuno obnavlja. I tako, uz preventivnu uporabu, kosa dugo nije puno opadala. Sada je kosa u savršenom redu, njegovana, nije lomljiva i uvijek izgleda dobro.

Nastasya
Gost iz Sankt Peterburga

911 šampon od luka 911 19. studenog 2016

Da bih obnovila kosu i spriječila gubitak kose, bilo mi je dovoljno 1,5 mjeseca korištenja Twins tek 911 šampona od luka, nanijela sam ga u maloj količini na kosu i dobro razvukla po cijeloj dužini, redovito prala kosu, nakon šampona izgleda dobro, ali učinak naravno nije od prvih aplikacija, ali takvo se čudo ne događa, jer sam se kasnije potpuno riješio svih problema koji su bili. I mene je cijena šampona jako obradovala.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 5 Ne 0

Sofija
Gost iz Sankt Peterburga

911 šampon od luka 911 6. listopada 2016

Sve djevojke su mi savjetovale ovaj šampon od luka 911, kad mi se kosa počela drobiti, naravno, probala sam, ali nisam se baš nadala tome, pa kad mi se kosa vratila u normalu za samo mjesec dana, već sam se iznenadila. Šampon mi je odgovarao prema svim mojim parametrima i sklonostima, dobro se nanosi, pjeni se, ispire, miris je normalan, normalno je češljati kosu, ali to i nije toliko važno, jer je glavno da stvarno zacjeljuje kosu. Stoga ga preporučujem svima koji imaju problema s kosom.

Ekaterina
Gost iz Moskve

911 šampon od luka 911 5. lipnja 2016

Zahvaljujući šamponu 911 Onion, spasio sam kosu od strašnog gubitka kose, već sam se uplašio, kosa mi je padala s glave u doslovnom smislu riječi, dobro je što sam kupio ovaj šampon, počeo prati kosu 1 do 2 dana i već u drugom tjednu primijetio sam da moja kosa polako počinju odskakivati. Prala sam ih gotovo 2 mjeseca, kosa im se normalizirala, gubitak je prestao, sad ih podržavam istim šamponom, kupila sam i 911 luka s čičkovim uljem, također mi se jako svidio.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 2 Ne 0

911 šampon od luka 911 13. ožujka 2016

Vjerojatno nema djevojke koja se ne suočava s problemom gubitka kose. U mojoj su mladosti nekako sezonski ispali. To je obično bilo u jesen i trajalo je nekoliko tjedana. Objašnjeno ciklusima rasta dlake. No, nakon trudnoće i dojenja počeli su ispadati i proces se nikako nije zaustavio. Počela sam paničariti, mislim iz razloga koji su razumljivi svim mladim damama. O Luku 911 pronašao sam na Internetu, mnogi su ga pohvalili. Odlučio sam kupiti i nisam požalio. Ukupno mi je u mjesec dana vjerojatno samo spasio kosu. I dalje ga koristim, osim što jača kosu, nježno se brine i za njih - lako se raščešljavaju, ne elektrificiraju, samo pristaju. Dobar šampon, jako sam sretna.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 5 Ne 0

Marinka
Gost iz Harkova

911 šampon od luka 911 1. ožujka 2016

Tri tjedna koristim šampon od luka 911 marke Twins tek, jako sam zadovoljan rezultatom, kosa mi se osjetno popravila, nekako izgleda drugačije, sada se želim prebaciti na drugu vlastitu seriju, budući da je izbor vrlo velik, svi šamponi imaju povoljne cijene. Također, prilikom kupovine šampona uzela sam luk balzam 911, samo što bez balzama uopće nije moja glava. Sada ih je lako raščešljati, a duljina moje kose nije kratka. Svima savjetujem kvalitetnog proizvođača po povoljnim cijenama.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 3 Ne 0

Christya
Gost iz Petrozavodska

911 šampon od luka 911 4. listopada 2015

Nemam pojma što bi se dogodilo s mojom kosom da je nisam oprao šamponom od luka 911 s ekstraktom crvene paprike. Nakon izleta na more, slanu vodu uništila mi je kosa. Ispale su i pukle pri svakom češljanju, tačnije kosa je samo odletjela s glave, bojala sam se da će takvim tempom svi ispasti. Bilo mi je dovoljno mjesec dana prati kosu ovim šamponom, postale su osjetno jače. Sada ga preporučujem svima koji imaju sličan problem.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 13 Ne 0

Ljubičasta
Gost iz Sankt Peterburga

911 šampon od luka 911 4. listopada 2015

Ne pozdravljam tradicionalne metode liječenja kose, ali Luk 911 nekako je završio na mojoj polici u kupaonici i odlučio sam njime oprati kosu, ispalo je da jako ukusno miriši, iako sam mislio da će užasno smrdjeti. Svidjelo mi se što nakon pranja kose, čak i balzamom, nije potrebno ispiranje, ona ostaje glatka, a nakon sušenja ostaje poslušna.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 1 Ne 0

Julia
Gost iz Harkova

911 šampon od luka 911 15. travnja 2015

Nakon velikog stresa zbog ispita, kosa mi je jako pala. U ljekarni sam vidio šampon i melem 911 luk. Kosa je postala puno jača, pojavio se sjaj i gustoća, a raste puno brže nego prije. zadovoljan sam.

Sabrin
Gost Linevo

911 šampon od luka 911 23. veljače 2015

Dugo sam upoznala šampon od luka 911, kosa mi je jako opadala i prijateljica mi je savjetovala da ga kupim. Ubrzo je kosa prestala opadati i pojavio se zdrav sjaj. A miris je vrlo ugodan, iako sam isprva pomislila da će mirisati na luk.

Alina-Malina
Gost Uljanovsk

911 šampon od luka 911 23. veljače 2015

Gubitak kose vjerojatno nije rijetkost. Za sebe sam pronašla lijek koji mi je pomogao da ga zaustavim. A sada redom. Kosa mi je počela puzati nakon porođaja. Obično kažu da se penju upravo tijekom trudnoće. Ali moji, čini se, nisu bili upoznati. Ovdje treba napomenuti da sam alergična dama, odnosno neće mi odgovarati svaki lijek i neće uzrokovati histerični napad kihanja, svrbeža ili crvenila kože. Stoga sam isprobala ovaj šampon s određenim oprezom. Uzalud sam se bojao. Tako sam počeo koristiti šampon. Nakon otprilike tjedan dana vidio sam da se gubitak kose smanjuje. I tako je išlo dalje - svakim danom na češlju je sve manje dlačica, sve više i više moje veselje. Oprostila sam se od gubitka bez žaljenja i neće mi biti dosadno.) Dakle, preporučujem, nećete požaliti.)

911 šampon od luka protiv gubitka kose

Nema žene koja barem jednom nije obojila svoju plavu kosu u tamne tonove, a nije pokušala posvijetliti svoju smeđu kosu. Paradoksalna ženska logika sugerira uvijanje prirodno glatke kose i nemilosrdno ravnanje kovrča peglom. Nakon takvih pokusa struktura kose se ne mijenja nabolje. Sunčeve zrake čine da vaša kosa izgleda poput slame isušujući je. U zimsko mrazno vrijeme kosa također doživljava stres..

Nisu svi proizvodi za njegu hipoalergenski sastojci koji mogu vratiti strukturu kose, ubrzati rast kose i povećati gustoću kose. Često se ženama koje imaju gubitak kose ili jednostavno loše rastu preporučuju razni salonski postupci u kojima se kosa tretira posebnim formulacijama, ali djeluju i kratko vrijeme. Dobar lijek za takve probleme je šampon od luka 911, koji se može odabrati na temelju stanja kovrča..

Kome će koristiti šampon od luka 911

Prednost prirodnog sastava šampona od luka 911 nesumnjivo je opravdana. Korištenje ovog alata jednostavnije je od izrade poznatih maski od luka prema starim bakinim receptima. Uz to, nema opor miris..

Ovaj šampon rješava sljedeće probleme s kosom:

  • usporen rast;
  • alopecija (gubitak kose) različite prirode u ranim fazama i fazama oporavka;
  • dosadne, suhe kovrče;
  • sezonsko stanjivanje kose;
  • hormonalni problemi s kosom tijekom dojenja i trudnoće.

Šampon blagotvorno djeluje uklanjajući višak sebuma iz pora i njegujući folikule dlake.

Vrlo je važno preispitati svoj način života kad započnu problemi s vlasištem i gubitkom kose: uspostaviti prehranu, isključujući nezdravu hranu, a prehrani dodati veliku količinu voća i povrća bogatog vlaknima. Pijte više čiste vode, odreknite se alkohola i pušenja. Kavu i čaj zamijenite fermentiranim mliječnim proizvodima s malo masnoće.

Stanje depresije i stalni nedostatak sna uzrokuje stres u cijelom tijelu, koji svu svoju snagu baca na održavanje unutarnje ravnoteže, uskraćujući folikule dlake i nokte hranjivim sastojcima. Stoga je važno, ako se loše zdravstveno stanje produži, povezati dodatne izvore vitaminske prehrane za cijelo tijelo, kosu i kožu - jedna od najboljih opcija Vitamini Perfectil.

Djelovanje lijeka

Primarni zadatak komponenata šampona je uklanjanje problema gubitka kose. Šampon od luka 911 rješava više od ovih izazova. Za vidljiv učinak i dalje morate koristiti u kombinaciji s drugim sredstvima koja potiču rast kose.

Šampon od luka 911 djeluje na:

  • poticanje cirkulacije krvi u vlasištu;
  • smanjenje količine peruti;
  • vlaženje i omekšavanje vlasišta;
  • zaglađivanje ljuskica za kosu, što daje glatkoću cijeloj kosi;
  • prehrana vlasišta s mikroelementima koji čine proizvod;
  • poticanje proizvodnje keratina u stanicama.

Antibakterijsko djelovanje šampona proteže se na kožne osipe i upale.

Sorte šampona od luka 911

Ako imate problema s kosom, neće biti suvišno konzultirati se s trihologom. Popis preporuka takvog stručnjaka često uključuje upotrebu klasičnih biljnih lijekova za poticanje rasta kose. Također, triholog trihoskopom analizira broj "uspavanih" folikula dlake i propisuje sredstva koja ih mogu "probuditi". započeti rast kose.

  1. Luk šampon 911 s čičkovim uljem. Svojstva proizvoda usmjerena su na jačanje kose. Za lomljive, podijeljene krajeve ovo je jednostavno spas. Ulje čička njeguje kosu i zatvara ljuske, čineći kovrče glatkijima. Elementi u tragovima sadržani u šamponu također utječu na boju obojene kose, dajući joj prirodni sjaj. Nježni učinak zagrijavanja čičkova ulja blagotvorno djeluje na vlasište: poboljšava se protok krvi u žilama. Također se može primijetiti baktericidno svojstvo šampona od luka, koje normalizira lučenje sebuma..
  2. Luk šampon 911 s ekstraktom crvene paprike. Možda najpopularniji lijek protiv gubitka kose je tinktura crvene paprike. Kad se utrlja u vlasište, odmah uzrokuje protok krvi u folikule dlake, što je gotovo peckanje. No, u slučaju korištenja šampona 911 s ekstraktom crvene paprike, nelagoda je svedena na minimum, a učinak primjene vidljiv je u roku od mjesec dana - gustoća kose se povećava. Imajte na umu da je poželjno ovaj proizvod nanositi isključivo na korijene kose, dok vlasište treba biti netaknuto, a krajeve kose je bolje podmazati balzamom s njegujućim učinkom.
  3. Luk šampon 911 s koprivom. Korisnost infuzije koprive u našoj zemlji poznata je mnogima. Naše su bake također ispirale svoje kovrče izvarom ove biljke za sjaj i gustoću kose. Korištenje proizvoda 911 s koprivom također će pomoći u liječenju vlasišta koje se ljušti i smanjiti pojavu peruti. Ovaj šampon je također dobar za masnu kosu koja zahtijeva svakodnevno pranje. Sustavnom primjenom primjetan je volumen na korijenju.

Sastav

Prirodni biljni ekstrakti i ekstrakt luka - sadrže veliku količinu aminokiselina, esencijalnih ulja i alkaloida, koji potiču protok krvi do korijena kose, kao i transport hranjivih sastojaka.

Vitamini PP, B7, B5 i Trilon - odgovorni su za obnavljanje oslabljene kose, učvršćivanje korijena i liječenje podijeljenih vrhova.

Lauril sulfati - Zahvaljujući njima, šampon od luka 911 dobro se pjeni, iako nije gust. Ima ugodnu aromu i boju, u kojoj nema kemijskih boja.

Dodatak regeneratora i limunske kiseline pomaže održavati kosu nekoliko dana svježom, uklanjajući potrebu za svakodnevnom uporabom i smanjujući otpad.

Unatoč prirodnosti sastava, potrebno je uzeti u obzir individualnu netoleranciju pojedinih komponenata i koristiti ga s oprezom kod male djece..

Kako se pravilno prijaviti

Unatoč jednostavnosti upotrebe i šampona od luka, postoje neke osobitosti.

  1. Luk šampon nanosi se na cijelu dužinu vlažne kose, a zatim se ispire. Nanesite samo na korijenje i držite 3-5 minuta za najbolji učinak.
  2. Za učvršćivanje učinka možete upotrijebiti melem iz iste serije nakon šampona s lukom. Olakšava raščešljavanje i dobro funkcionira s drugim tretmanima gubitka kose i šamponima drugih marki.
  3. Luk šampon 911 s ekstraktom papra ne koristi se na krajevima kose, već samo za korijenje. Važno je ne presušiti duljinu dlake, već imati stimulativni učinak bliže folikulima.
  4. 911 šampon od luka ljekovit je i ne smije se koristiti kao proizvod za svakodnevnu njegu ako postoji izražen problem sa suhim vlasištem. Za masnu kosu svakodnevna upotreba šampona od luka neće naštetiti - učinkoviti šamponi za masnu kosu.

U prosjeku se terapeutski učinak šampona javlja mjesec dana nakon primjene: kosa na problematičnim područjima počinje rasti. Trebali biste koristiti šampon od luka 911 još mjesec dana kako biste učvrstili rezultat.

Ako se šampon koristi za uklanjanje peruti, nakon 2-3 primjene vidljive su promjene.

Važno je zapamtiti da samo sveobuhvatan pristup problemu gubitka kose može poboljšati situaciju. Morate obratiti pažnju na prehranu, uzimati vitaminske komplekse, izbjegavati stres, voditi aktivan životni stil.

Gdje kupiti i približna cijena

911 šampon od luka možete kupiti u ljekarni. Bočica od 150 ml košta od 120 do 200 rubalja. Za ovaj lijek nije potreban recept.

Recenzije o šamponu od luka 911

Gubitak kose velik je problem ne samo žena, već i muškaraca, pa čak i djece. Prema triholozima, šampon od luka 911 može se koristiti od 3 godine ako nema individualne netolerancije na komponente.

Na mreži možete pronaći mnogo recenzija o pozitivnom učinku šampona, kao i o neučinkovitoj uporabi. Ali u većini slučajeva gubitak kose prestaje..

Povratne informacije korisnika MissBlack. Prije upotrebe šampona radila sam maske s prirodnim sokom od luka. U roku od dva mjeseca od korištenja proizvoda gubitak kose je praktički prestao. Kosa je stekla sjaj i postala upravljivija. Da biste održali rezultat rasta kose, preporučujem upotrebu pilinga s granulama soli i balzama za kosu linije 911.

Povratne informacije korisnika Elena, 27 godina. Počela sam ćelaviti i na savjetovanju s trihologom saznala sam da su mi folikuli dlake u "neaktivnom" stanju. Prvo sam koristila šampon 911 Tar za pročišćavanje vlasišta, a zatim sam istodobno nanijela 911 šampon od luka na korijene kose i istu marku balzama po cijeloj kosi. Tri tjedna kasnije na glavi su se počele pojavljivati ​​nove dlake, a ćelave mrlje na čelu počele su rasti..

Recenzija: Svetlana, 30 godina. Počeo sam primjećivati ​​veliku količinu kose u odvodu kupaonice nakon pranja kose. Niti jedan od tretmana nije dugoročno utjecao na gubitak kose. Nakon šest mjeseci primjene prirodnog šampona, u potpunosti sam riješila probleme s gubitkom kose. Šampon treba ostaviti na mokrim kovrčama 3-7 minuta za brži rezultat. Duga i gusta kosa, bez ponderiranja na korijenima, nedostatak masnog vlasišta - rezultat je upotrebe ovog proizvoda

Recenziju napisala Natalia, 23 godine. Plavuše s obojenom kosom svakako bi trebale koristiti šampon od luka 911 u kombinaciji s balzamom iste serije jer rizik od suhe kose je velik. Za sebe sam odabrala šampon od luka s čičkovim uljem i izgled kose, kao i problem gubitka kose riješen je u 53 dana.

"911 šampon luk": recenzije, sastav, upute

"911 šampon luk"

Gubitak kose prilično je ozbiljna stvar, pa bi u ovoj situaciji ispravna odluka bila otići u ljekarnu i kupiti lijek poput šampona. Uklanjanjem problema gubitka kose možete se, naravno, baviti raznim narodnim lijekovima, ali sve je prilično mukotrpno, a u naše vrijeme stalnog nedostatka vremena bolje je vjerovati gotovom proizvodu.

  • Svojstva i način primjene
  • Sastav
  • Recenzije

Danas postoji ogroman izbor svega kako biste se riješili ovog problema. Ali za koji biste se od njih odlučili da biste postigli učinkovit rezultat? Osim toga, obično želite postići maksimalan učinak uz minimalno ulaganje vremena i novca. U ovom slučaju savjetujemo vam da obratite pažnju na šampon od luka 911. Tradicionalna medicina luk već odavno preporučuje kao izvrstan lijek za obnavljanje kose - luk se mora samljeti u kašu i nanositi na kosu 30 minuta. No, ne usude se svi raditi maske od luka. Stoga je razvijen šampon za luk 911, koji je uz pomoć suvremenih tehnologija upio sva blagotvorna svojstva luka. Upute u paketu.

Naravno, prije nego što upotrijebim novi proizvod na sebi, želim znati recenzije. A ako započnemo proučavati kritike o "Luku 911", primijetit ćemo da među njima ima najrazličitijih. To govori da iako šampon nije univerzalan, u većini slučajeva ljudi su zadovoljni rezultatom. Stoga vrijedi isprobati 911 šampon od luka, jer je njegova cijena oko 5 dolara za sto pedeset mililitara, a učinak zdrave kose od njega višestruko će premašiti troškove. Svi ga mogu kupiti.

Svojstva i način primjene

Šampon za luk 911 ugradio je sva korisna svojstva luka, a pritom ostao neovisan o specifičnom mirisu ove biljke. Zahvaljujući korištenju u vlasištu, metabolički procesi se normaliziraju, cirkulacija krvi se ubrzava, folikuli dlake dobivaju puno hranjivih sastojaka i jačaju, plus struktura kose se obnavlja uklanjajući povećanu suhoću i lomljivost. Luk šampon 911 ugodne je, nenametljive arome, prozirne boje i nježne teksture.

Način primjene i kontraindikacije

Prilikom nanošenja mora se poštivati ​​sljedeće pravilo - nakon nanošenja šampona, kao i bilo kojeg drugog, na mokru kosu, šireći je masažnim pokretima po cijelom vlasištu i pjeneći je, ostavite tri do pet minuta za maksimalni učinak. Nakon toga šampon se mora isprati s dovoljno vode. Treba izbjegavati kontakt s očima, ali ako se to dogodi, dobro isperite oči vodom.

Sastav

Sastav "Luka 911" uključuje i uobičajene sastojke deterdženta za svakoga i jedinstvene, posebno razvijene za njega. Sastav je nadopunjen ekstraktom luka. Zahvaljujući kemijskoj obradi, sve su korisne tvari izlučene iz luka i odvojene od oštrog mirisa. Sastav luka poboljšava cirkulaciju krvi u vlasištu, zasićuje kožu vitaminima i mikroelementima te vlaži samu kosu. Sadrže i ekstrakte lišća breze, hmelja, kamilice, kane, kadulje, čička, arnike, zelenog čaja i zlatnog prosa..

Sastav šampona 911 luk protiv gubitka kose

Sve su se ove biljke odavno etablirale kao izvrsni pomoćnici u borbi za kvalitetu i količinu kose i nema smisla ponavljati kakve točno prednosti svaka od njih ima na kosu i vlasište. Također "911 luk šampon" obogaćen je vitaminskim kompleksom, koji uključuje nikotinsku kiselinu, biotin, kalcijev pantotenat, odnosno pravi hranjivi koktel za folikule dlake. Šampon praktički nema kontraindikacija, osim za uporabu za djecu mlađu od dvije godine, kao i individualnu netoleranciju. Zbog toga je prije početka uporabe potrebno provesti test individualne osjetljivosti na njegove komponente..

Recenzije

Proučavajući kritike o "Luku 911" možemo primijetiti sljedeće: prvo, većina onih koji su probali šampon bili su zadovoljni funkcijom čišćenja i njegovim ugodnim mirisom. Drugo, nakon nekoliko nanošenja, mnogi su primijetili pozitivan rezultat u značajnom smanjenju količine gubitka kose. Treće, primijećen je pozitivan učinak na kvalitetu same kose - kosa je postala mekša, jača i sjajnija. Ali treba napomenuti da postoje i negativne kritike - neki su primijetili da je nakon nanošenja došlo do prekomjerne suhoće vlasišta i slabog učinka u zaustavljanju gubitka kose. Jednom riječju, šampon od luka 911 nije reklama koja jamči obvezni i stopostotni trenutni uspjeh, već pravi lijek koji može pomoći kod problema s kosom..

Pregled s "AnyuTka0502"

Irina, Vologda, 27 godina

Nakon trudnoće kosa je počela jako opadati. U ljekarni sam vidjela šampon od luka 911 i zavela sam ga imenom i cijenom. Sada luk koristim gotovo mjesec dana. Nakon prve upotrebe kosa je ispala jednako toliko, ali otprilike tjedan dana nakon što sam njome počela prati kosu, primijetila sam da kosa opada znatno manje. Preporuka za sve. Recenzije su samo pozitivne, svatko može kupiti, cijena je izvrsna, upute u paketu!

PRIJE I NAKON šamponiranja

Alina, Kemerovo, 34 godine

Oduvijek sam željela da mi kosa bude duga, ali nije rasla, cijelo je vrijeme pukla. Kao djetetu majka mi je čak napravila masku za kosu od luka. Još se sjećam kako je pekla, a također i ovaj miris! Kad sam vidio luk 911 u ljekarni, sjetio sam se djetinjstva. Prodavač je uvjeravao da šampon ne miriši na luk. Zato sam odlučio probati. I tu su čuda - uopće se ne peče i ima ugodan miris! I nakon par tjedana primijetio sam da je kosa svilenkasta, glatka, tako da... dobro nahranjena ili tako nešto. Nestao je problem lomljive kose. Sada ga koristim dva mjeseca, a za to vrijeme kosa mi je dobro narasla, pa preporučujem Luk 911 svima koji žele rasti dugu kosu.

Rezultat korištenja šampona: fotografija korisnika "Osoba"

Margarita, Rostov na Donu, 30 godina

Sjedila sam na dijeti, šest mjeseci se ozbiljno ograničila u prehrani, kao rezultat, minus deset kilograma! I minus pola kose. Šteta. I uzimala sam vitamine, ali kosa mi je i dalje opadala. I tako, još jednom, kad sam odlazio u ljekarnu po vitamine za kosu, ljekarnik mi je savjetovao da isprobam luk 911 protiv gubitka kose. Bio sam sumnjičav, jer njegova cijena nije jako visoka. Ali odlučio sam riskirati. I nećete vjerovati, nakon dva tjedna svakodnevnog korištenja primijetila sam da kosa gotovo nije ispala, a nakon još par tjedana vidjela sam i mladu "pahuljicu"! Stoga preporučujem svima koji su na dijeti da održavaju i očuvaju svoju ljepotu "911 luk šampon" protiv gubitka kose.

Alena, Samara, 26 godina

Luk 911 mi je najdraži! U jesen i proljeće neprestano patim od povećanog gubitka kose. Isprobala sam mnoge lijekove protiv gubitka kose, ali nisam vidjela puno rezultata. No, "Luk 911" ugodno me iznenadio - tjedan dana nakon pranja kose nisam našao već poznatu veliku "grudu" kose u kupaonici. Nakon dva tjedna gubitak je prestao. Stoga preporučujem upotrebu luka 911 na jesen - na proljeće za sve!

Video povratne informacije od korisnika:

Recenzije 911 BALZAM LUK

Recenzije 911 BALZAM LUK

  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled
  • Žaliti se na recenziju
  • Podijelite recenziju
  • Stranica za pregled

vidi također

BIOKSIN DERMAGEN FORTE

KATON OD MALINE

SERUM ZA GUBITAK KOSE DR. SANTE

KONJSKI ČOVJEK

SPECTRAL UHP 5%

SPECTRAL UHP 2%

911 Uputa za BALZAM LUK

Članci

Mezoterapija u Klinici ON

Triholog, trihologija, alopecija, androgena alopecija, mezoterapija, gubitak kose, perut, pigmentacija, kosa, rast kose, trudnoća, liječenje kose, na klinikama

Nakon četkanja, dlaka ostaje na četkici: normalna ili "zdrava" ćelavost?

Gubitak kose, njega kose, transplantacija kose, gubitak kose

"Šampon od luka protiv gubitka kose - nježno djelovanje i brz učinak!"

12 komentara

Naši su preci znali da luk ima korisna svojstva za kosu. Lokalna primjena kaše od luka, sokova i tinktura na vlasište može ublažiti mnoge probleme s kosom, od ćelavosti do usporavanja rasta šipki. Naše su bake aktivno koristile maske od luka kad su pramenovi ispali, bez obzira na razloge koji su to uzrokovali.

Međutim, postupci s lukom imaju jednu neugodnu značajku - specifičan miris koji prodire u uvojke i javlja se svaki put kad se glava navlaži, bilo da se radi o povećanoj vlažnosti zraka tijekom oborina, znojenju u vrućini ili tijekom intenzivnog treninga. Uz to, kod preosjetljivosti kože, nanošenje koncentriranog soka od luka na korijensko područje kose može izazvati peckanje..

Ruski proizvođači, znajući o ljekovitim svojstvima repe, razvili su univerzalni lijek za poboljšanje stanja kose - šampon s ekstraktom luka. Korištenjem proizvoda za redovito šamponiranje nećete osjetiti nelagodu zbog neočekivanih aroma i pečenja kože, naprotiv, proizvod ima ugodan biljni miris i ublažava iritaciju.

Blagodati šampona od luka

3 vrste šampona od luka, fotografija

Prema brojnim recenzijama potrošača, 911 šampon od luka protiv gubitka kose djeluje nježno, ali učinkovito. Zbog normalizacije metaboličkih procesa u dermisu i povećane prehrane folikula dlake, "uspavane" lukovice se bude i nova dlaka počinje rasti.

Dodatni ekstrakti prisutni u šamponu pojačavaju učinak ekstrakta luka protiv ćelavosti, a kao bonus imaju blagotvoran učinak na stanje kose, ublažujući suhoću, iritaciju, uklanjajući krhkost i disekciju vrhova šipki.

Ekstrakti ljekovitog bilja i vitaminski kompleks proizvoda poboljšavaju prehranu kože i jezgri, vraćaju prirodnu ravnotežu biološki aktivnih tvari, doprinose stvaranju zaštitnog sloja koji pokriva svaku kosu.

Redovito šamponiranje šamponom od luka pretvara se u postupak zacjeljivanja, dok se čišćenje kose odvija nježno i bez narušavanja prirodne ravnoteže kože. Nakon nanošenja proizvoda, kosa stječe prirodni sjaj, dodatni volumen i izvanrednu svilenkastost.

Sastav

Tradicionalni šampon od luka 911, osim ekstrakta luka, sadrži i druge ekstrakte ljekovitih biljaka, posebno koprive, korijena čička, hmelja, iranske kane, cvjetova kamilice, lišća kadulje, breze, zelenog čaja itd., Kao i gel aloe vere. (agava).

Uz to, proizvod uključuje kalcijev pantotenat i vitamine B skupine, koji imaju blagotvoran učinak na kožu i kosu. Djelovanje šampona deterdžentom osigurava SLS koji u dodiru s vodom osigurava izgled pjene. Strukturu proizvoda stvaraju: pročišćena voda, silikoni, natrijeva sol, limunska kiselina. Tu su i ugodne arome koje prikrivaju miris luka i pojačavaju ugodnost postupka..

Indikacije za uporabu šampona od luka:

  • u složenoj terapiji svih vrsta alopecije;
  • prevencija gubitka kose nakon stresa, ozbiljnih bolesti, nedostatka vitamina;
  • sezonski gubitak niti;
  • usporavanje rasta kose;
  • povećana krhkost i krajevi koji se peru;
  • obnavljanje gustoće kose nakon trudnoće i dojenja.

Tri vrste šampona od luka 911 za problematičnu kosu

učinak aplikacije, fotografije prije i poslije tečaja

Luk šampon za liječenje gubitka kose 911 ima tri sorte, čija svojstva ovise o dodatnim terapijskim komponentama uključenim u sastav. Odaberite proizvod na temelju osobnih preferencija i stanja kose u ovoj fazi života. Pažljivo pročitajte upute za uporabu priložene uz svako pakiranje ljekovitog šampona.

Luk šampon 911

Tradicionalni šampon od luka koristi se za sve tipove kose s gore opisanim problemima. Proizvod se nanosi na mokru kosu, pjeni laganim masažnim pokretima, lagano utrljava u korijene kose 3-4 minute da prodre aktivne komponente u folikule, ispere vodom. Ako je potrebno, ponovite postupak..

Poželjno je, nakon nanošenja šampona, koristiti balzam za svoj tip kose, a posljednje ispiranje obaviti infuzijom ili odvarom ljekovitih biljaka: hrastove kore, kadulje, gospine trave, močvarne kalame, lišća breze.

  • Šamponiranje se provodi s masnom kosom svaka 2-3 dana, a s normalnom i suhom - jednom u 5-7 dana.

Luk šampon s ekstraktom crvene paprike

911 šampon od luka s crvenim paprom smatra se najsnažnijim sredstvom protiv gubitka kose u cijeloj liniji šampona u ovoj seriji. Uključen uz glavni sastav, ekstrakt crvene paprike ima moćna regenerirajuća i nadražujuća svojstva kože, zbog čega se povećava prehrana i opskrba krvi svake žarulje, a kosa počinje intenzivno rasti.

Dobro se pokazao s masnom kosom, jer ekstrakt papra ima svojstva isušivanja. Pomoći će onima koji su primijetili da su se pramenovi počeli polako razvijati. Ne preporučuje se korištenje šampona od luka s crvenom paprikom kod pacijenata koji imaju povećanu osjetljivost kože, a imaju i mikro oštećenja na tjemenu: ogrebotine, ogrebotine, akne, iritacije itd..

Luk šampon obogaćen čičkovim uljem

Šampon od luka s čičkovim uljem pogodan je za sve tipove kose, ali je posebno koristan za suhe, oštećene, lomljive kovrče, sklone cijepanju vrhova. Zahvaljujući uljnom ekstraktu iz korijena čička, uz ekstrakt čička koji se nalazi u svim vrstama serije 911, obnavlja se struktura svake dlake, povećava elastičnost i uklanja prekomjerna krhkost.

Triholozi savjetuju da se za ovu vrstu šampona odluče onima čija je koža pretjerano osjetljiva i negativno reagira na iritantne ekstrakte. Također, šampon s čičkovim uljem preporučuju one žene koje često boje pramenove, čine trajni, biovalni, zagrijavaju styling i koriste brojne proizvode za oblikovanje.

Kontraindikacije

Luk šampon nije pogodan za sve koji su alergični na bilo koji od njegovih sastojaka..

Šampon se može koristiti dulje vrijeme, bez ikakvog vremenskog ograničenja. Povoljni proizvod, koji se prodaje u gotovo svakoj ljekarni, može poboljšati kvalitetu njege kose, a integriranim će pristupom postati pravi vrhunac vaše kozmetike za kosu. Želimo vam svilenkasto zdrave uvojke u bilo kojoj dobi!

Upotreba šampona luk 911 za sastav gubitka kose, recenzije

Gubitak kose čest je problem koji pogađa oba spola.

Borba protiv ćelavosti može se voditi godinama, a u ovom slučaju trebate odabrati lijek koji će vam pomoći ojačati korijen kose, obnoviti njihovu strukturu i istodobno će imati najmanje kontraindikacija i prilično proračunsku cijenu.

Ovi proizvodi s pravom uključuju šampon od luka 911, dizajniran posebno za jačanje i poticanje rada folikula dlake.

Kada koristi 911 šampon od luka

Šampon od luka 911 koristan je kod prekomjernog gubitka uvojaka koji se javlja pod utjecajem vanjskih i unutarnjih nepovoljnih čimbenika.

Proizvođač preporučuje ovaj alat onima koji su nezadovoljni sporim rastom kovrča, njihovom povećanom suhoćom i nedostatkom vitalnosti..

Pozitivne kritike o ovoj kozmetici mogu se čuti od onih djevojaka koje su je koristile za uklanjanje postpartalnog gubitka kose..

Sastav

Sastav šampona pod robnom markom Onion 911 ne predstavljaju samo uobičajeni sastojci bilo kojeg deterdženta, već i posebno odabrani biljni ekstrakti, dodatni mikroelementi i vitamini.

Učinak jačanja, toniziranja i pospješivanja rasta kose pružaju ekstrakti:

  • Luka;
  • Breza list;
  • List koprive;
  • Cvjetovi kamilice;
  • Zlatno proso;
  • Hmelj;
  • Arnika;
  • Čičak;
  • Zeleni čaj;
  • Kadulja.

Sastav je također obogaćen aloe gelom, niacinom, biotinom, kalcijevim pantotenatom, limunskom kiselinom.

Miris luka u ovom deterdžentu u potpunosti odsustvuje, prilikom korištenja šampona, kao što osigurava proizvođač, osjetit ćete samo laganu, nenametljivu i ugodnu aromu.

Luk šampon zaštitnog znaka 911 Your Rescue Service proizvodi ruska tvrtka TWINS Tech sa sjedištem u Moskvi.

Lijek je pakiran u boce od 150 ml, može se čuvati na temperaturi od 15 do 25 stupnjeva.

farmakološki učinak

Sok od luka ili kaša od luka uključen je kao baza u mnogim maskama koje pomažu u zaustavljanju gubitka kose. I naravno korištenje takvih maski doista donosi nesumnjive koristi - kovrče postaju jače, stječu snagu, svilenkastost i sjaj.

Upravo na ovom djelovanju vrućeg povrća temelji se djelovanje šampona od luka 911.

Posebno odabrani sastav omogućuje:

  • Normalizirati proces razmjene u vlasištu i folikulima dlake;
  • Povećati opskrbu konja kovrčama hranjivim sastojcima;
  • Vratite kosu koja je sklona prekomjernoj suhoći i lomljivosti;
  • Nježno očistite vlasište bez narušavanja prirodne ravnoteže.

Luk šampon 911 dostupan je u nekoliko verzija. Pored klasičnog sastava, proizvod možete kupiti s uvođenjem ekstrakta crvene paprike, ulja čička ili ekstrakta koprive.

Obogaćivanje sastava dodatnim sastojcima pojačava farmakološki učinak ljekovite otopine deterdženta.

Značajke primjene

Luk šampon univerzalni je šampon, stoga ne postoje posebne upute za njegovu upotrebu. Učinak jačanja kose i pospješivanja njenog rasta povećat će se ako se prilikom pranja kose pridržavate ovih pravila:

  • Prethodno navlažite kosu tako da su sve niti mokre;
  • Mala količina šampona raspoređuje se preko kovrča i vlasišta, poželjno je dobro ga utrljati i pjeniti;
  • Svakako pričekajte najmanje 5 minuta prije ispiranja sastava s kovrča.

911 šampon od luka može se koristiti onoliko često koliko vam je potrebno.

Neki ljudi primjećuju njegovo slabo sapunanje i brzu kontaminaciju kovrča nakon prve uporabe. Ali, u pravilu, ovaj problem nestaje u drugom tjednu obnavljanja kose..

I vlasnici masnih pramenova napominju da nakon što su počeli koristiti šampon od luka, više nisu trebali svakodnevno prati kosu..

Kontraindikacije

Sastav Luk šampona odlikuje se blagim djelovanjem i sigurnošću svih sastojaka. S tim u vezi, pored djece mlađe od dvije godine, nema posebnih kontraindikacija za njegovu upotrebu..

Jedino na što treba uzeti u obzir kada prvi put počinjemo koristiti lijek je mogućnost razvoja reakcija netolerancije.

Gdje mogu kupiti proizvod

Luk šampon prilično je česta kozmetika za kosu, pa stanovnici velikih gradova definitivno neće imati problema s njegovom kupnjom..

Proizvodi zaštitnog znaka "911 Your Rescue Service" prodaju se u redovnim ljekarnama i putem Interneta.

Dokumenti

Šampon od luka, proizveden pod zaštitnim znakom "911 Vaša spasilačka služba", certificiran je, prema čijim je rezultatima utvrđeno da proizvod udovoljava zahtjevima TR CU 009/2011 "O sigurnosti parfumerijskih i kozmetičkih proizvoda".

Također Nutrikap dobro pomaže protiv gubitka kose - dodatak prehrani koji će, zajedno sa šamponom od 911 luka, dovesti do dobrih rezultata..

Recenzije

Svetlana, 26 godina, Moskva.

“Nakon rođenja moje kćeri, počeo sam primjećivati ​​da svaki put na češljevima ostaje sve više kose, a svako pranje završava skupljanjem snopova pramenova u kupaonici. Općenito, shvatio sam da je vrijeme da potražim načine za obnavljanje kose.

Maske sam odmah odbio, jer za njih s malim djetetom nije ostalo vremena. Odlučio sam koristiti učvršćujući šampon, a najjeftiniji je bio 911 luk.

Koristila sam ga mjesec dana i stvarno je kosa postala puno jača, ali pojavio se još jedan problem - perut.

Sada pokušavam postupno obnoviti prijašnje zdravlje kose, ali mislim da sam počeo koristiti šampon od luka na vrijeme, inače bih se morao liječiti kod trihologa. ".

Inga, 31 godina, Sankt Peterburg.

“Pokušavajući postati vitkija, nekoliko sam tjedana držala prilično stroge dijete, a to mi je pomoglo da svoju figuru ublažim. No pojavio se još jedan problem - očito je nedostatak vitamina u prehrani loše utjecao na moju kosu, jednostavno su počeli ispadati u količini koja me užasnula.

Isprobala sam mnogo proizvoda, to su profesionalni šamponi i samonapravljene maske. Ali bio sam zadovoljan samo šamponom od luka 911 s crvenom paprikom.

Nakon nje prestao je gubitak kose i kovrče su počele puno brže rasti, dodatan bonus je njihova mekoća i ugodan miris iz šampona. Dok više ne tražim druge lijekove protiv ćelavosti ".

Nikolaj, Omsk, 36 godina.

“Šampon s lukom preporučen mi je da koristim trihologa kao jedno od sredstava za liječenje androgene alopecije.

Vrlo dugo sam obnavljala kosu i koristila prilično veliku skupinu i vanjskih i unutarnjih pripravaka i ne žalim zbog toga malo.

Sada je moja povučena linija kose postala puno manja, a kosa na njenom ognjištu postala je jača, gušća i tvrđa..

Mislim da je pomogao sveobuhvatni pristup rješavanju problema, ali i dalje povremeno koristim šampon od luka, jer još nisam spreman postati ćelav. ".

Alla, 28 godina, Sochi.

“Šampon od luka 911 susjed mi je preporučio kao jeftin i učinkovit alat koji potiče rast kose i zaustavlja pretjerani gubitak kose. Ali, nažalost, ovaj mi šampon uopće nije odgovarao.

Nakon prve upotrebe na glavi se pojavio osip i počeo je oštar svrbež, morao sam temeljito isprati vlasište i popiti antihistaminik.

Najvjerojatnije je cijela stvar u tome da moje tijelo reagira alergijskim reakcijama na desetke različitih proizvoda i očito je ovaj šampon sadržavao jedan od njih. ".

Marina, 27 godina, Yaroslavl.

“Povijest pogoršanja snage i izgleda mojih uvojaka započela je neuspješnim isticanjem. Očito sam odabrao pogrešnog gospodara, jer mi je doslovno dan nakon bojanja kosa bez poteškoća počela napuštati glavu, uz to me tjeme užasno svrbilo.

Isprva sam koristila razne umirujuće i hidratantne maske, a zatim sam počela tražiti načine za obnavljanje kose.

Koristio sam prilično skupa sredstva, ali budući da je postupak jačanja kovrča dugo trajao, morao sam potražiti proračunske mogućnosti za šampone. I Luk 911 bio je jedan od njih.

Njegova je upotreba bila korisna, sada malo kovrča ispada, a sami pramenovi stekli su prirodni sjaj i mekoću. ".

Anastasia, 35 godina, Murmansk.

„Serija kozmetike koju je proizvodila naša ruska tvrtka Twins Tek pomogla mi je da se izborim s problemom pogoršanja gustoće mojih kovrča i njihovog sporog rasta. A šampon od luka 911 također je bio jedan od njih..

Nakon šest mjeseci korištenja ove kozmetike, moje su kovrče ojačale, postale puno jače, gušće i posebno zadovoljne svojim brzim rastom, nadam se da će moj san o dugoj pletenici uskoro postati stvarnost ”.

Julia, 31 godina, Oryol.

“Šampon od luka 911 me razočarao. Tu promjenu s uvojcima, koju je proizvođač obećao, nisam vidio.

Moja se kosa i dalje tanka sve brže i razumijem da problem najvjerojatnije leži u tijelu..

Nadam se da ću uskoro odabrati vrijeme za cjelovit pregled ".

Vladimir, 40 godina, Moskva.

“Bliže do 40-te godine, koža na glavi počela mi se pokazivati ​​na mjestima, nisam htjela oćelaviti prije vremena, pa sam počela tražiti učinkovita sredstva za obnavljanje snage kose.

Nisam si mogla priuštiti većinu skupih šampona, pa sam u ljekarni kupila luk 911.

Neću reći da je problem u potpunosti riješen, ali unatoč tome primjećujem da kosa opada za red veličine manje ".

Miroslava, 24 godine, Rostov na Donu.

„Povremeno sam radila maske od luka, želeći ojačati korijene kose, riješiti se krhkosti i poboljšati rast niti. I ja sam to učinila. ovaj specifičan miris otežavao je potpuno uživanje u takvoj njezi.

Kupila sam šampon 911 Onion za stalnu upotrebu i čini mi se da je rezultat njegove upotrebe gotovo jednak kao i kod maski s lukom. Njegov jedini nedostatak je što brzo završava ".

Nadežda, 39 godina, Kursk.

“Šampon od luka 911 s uljem čička ima neupadljiv miris, lako se ispire iz kose, omekšava je i, što je najvažnije, stvarno jača korijenje kovrča..

Primjetno povećanje količine gubitka kose započinje na proljeće, a u to sam vrijeme tri godine zaredom počeo koristiti kozmetiku za kosu ove serije.

Zadovoljan sam stanjem svoje kose i nadam se da ne moram tražiti skuplje preparate ".

Usporedbom svih recenzija ljudi koji su koristili šampon Onion 911, možete utvrditi da ovaj alat u većini slučajeva stvarno pomaže.

Kosa nakon što ojača, dobije vitalnost, brže se počinje povećavati.

Glavne prednosti šampona s lukom uključuju:

  • Niska cijena;
  • Mogućnost svakodnevnog i kontinuiranog korištenja;
  • Lagana aroma;
  • Dobra sposobnost ispiranja;
  • Učinkovito čišćenje vlasišta i same kose od nečistoća;
  • Nema kontraindikacija;
  • Mogućnost primjene tijekom trudnoće i cijelog razdoblja dojenja;
  • Brza pojava prvih rezultata njegove uporabe.

Mane šampona od luka uključuju:

  • vjerojatnost pojave peruti;
  • nedostatak željenog rezultata kod nekih ljudi koji koriste ovaj lijek;
  • sušenje i ukočenost kovrča.

Moram reći da mnogi od navedenih nedostataka nastaju zbog nepravilne uporabe, pa uvijek trebate pažljivo pročitati upute.

Prirodno, postoji individualni imunitet tijela i stanica kože na komponente bilo kojeg kozmetičkog proizvoda, a šampon od luka nije iznimka..

Luk šampon 911 kozmetika je koja stvarno djeluje kako navodi proizvođač.

Ali ako ne vidite učinak njegove upotrebe dva ili više tjedana ili ako imate povećanu suhoću i perut, kosu ne biste trebali izlagati daljnjim ispitivanjima..

Morat ćete odabrati lijek koji ne uzrokuje tako negativne nuspojave.