Sastav CocoChoco keratina - ima li formaldehida u sastavu?

Isticanje

Pregled sastava o kojem se najviše raspravljalo za keratinsko ravnanje i obnavljanje kose CocoChoco! Kakav je sastav keratina CocoChoco? Za koju je kosu CocoChoco pogodan? I mnogo više.

CocoChoco - čudo keratin ili horor?

Pregled sastava o kojem se najviše raspravljalo za keratinsko ravnanje i obnavljanje kose CocoChoco! Kakav je sastav keratina CocoChoco? Za koju je kosu CocoChoco pogodan? CocoChoco vs CocoChoco zlato - što je bolje? Koji su nedostaci i prednosti CocoChocoa i još mnogo toga.

Sadržaj članka.

Uvod:

Formulacije kokokoka vrlo su keratinske ispravljajuće formulacije o kojima se raspravlja već 5-6 godina. Ako idete na mrežu i čitate kritike, kosa vam se diže. Ono što ljudi samo ne pišu, ono što jednostavno ne kažu: "cocochoco je otrov"; "Ovaj keratin umire poput muha"; "Kosa mu opada" i još mnogo, puno više. Sve je to potpuna glupost!

CocoChoco Keratin proizvodi se u Izraelu. I kao što svi znaju - Izrael je poznat po svojim kozmetičkim linijama i linijama za njegu kose. Usput, reći će se da izraelsko zakonodavstvo zabranjuje proizvodnju bilo kakvih formulacija, krema i drugih stvari koje sadrže formaldehid.

Formulacije CocoChoco potpuno su sigurne, netoksične i ne sadrže niti jedan gram formaldehida. To se potvrđuje u laboratorijskim ispitivanjima..
Izvještaj o laboratorijskim ispitivanjima priložen je u nastavku (na samom kraju članka).

Video. Cocochoco i Cocochoco GOlD Keratin Review | Blog Kristine Khramoikine | Studio ljepote Mane.

Sastav CocoChoco keratina:

Cocochoco keratin sadrži:
- keratin ovčje vune.
- 19 aminokiselina.
- 14 ekstrakata ulja i biljaka
- soli i minerali mrtvog mora
Kao komponenta za zaglađivanje dodana je komponenta E265..
To je dehidrooctena kiselina sa sadržajem 0,6%. Sastav je potpuno siguran. Na primjer: E265 podmazuje unutarnje šavove pakiranja mlijeka, svježeg sira, sira radi boljeg očuvanja proizvoda. Voće i povrće se mažu istim konzervansima, ako uzmete jabuku na pult, osjetite da je prekrivena nečim masnim, ovo je E265. Treba samo oprati jabuku i sve je u redu, prekrasno i što je najvažnije sigurno. Čak i ako se jabuka ne opere, već se pojede, tada je i to sigurno. To mislim da keratin sadrži samo prirodne sastojke koji ne mogu naštetiti vama i vašoj kosi..

Kao majstor koji pet godina radi s Cocochocom, mogu reći da je ovo, bez pretjerivanja, najbolji sastav za keratinsko izravnavanje kose. Sastav je pogodan za sve tipove kose, liječi, zaustavlja lomljivost, njeguje, vlaži, izravnava.

Ocjena kokohoka:
- Keratinska sigurnost 10 bodova.
- Obnavljajuća svojstva keratina 10 bodova.
- Radite s lomljivom kosom 9 bodova.
- Svojstva ravnanja 7 bodova. Ali to ovisi o strukturi kose.

Konačna ocjena: 9/10 bodova.

Detaljno ću objasniti zašto svojstvima ravnanja postavljam samo 7 točaka..
Formulacije Cocochoco ne sadrže formaldehid, odnosno njegova su svojstva ispravljanja niža od keratina koji sadrže formaldehid.

Za što je kosa prikladna kokokoko?

CocoChoco za normalnu kosu.

Za normalnu kosu, odnosno za kosu koja nije ozbiljno oštećena, kovrčava vrlo malo ili nije poslušna, keratin će je ispraviti i učiniti je 100% savršenom. Ispunit će svoju funkciju do maksimuma. Na takvoj kosi, sastav će trajati 4-5 mjeseci, podložno pravilnoj njezi.

Za kosu koja je oštećenija i koja je suha i cijepana, keratin će također savršeno ispuniti svoju funkciju: zapečatit će podijeljenu kosu, ukloniti kovrčanje i dati glatkoću i sjaj. Ali ostat će na kosi 3-4 mjeseca, podložno pravilnoj njezi.

CocoChoco za suhu kosu.

Za suhu, prebojanu, valovitu, kovrdžavu i podijeljenu kosu - Cocochoco je savršen! Ispunit će svoju funkciju za 95-100%, ostat će na kosi do 2-3 mjeseca, podložno pravilnoj njezi. Za kosu koja je opetovano bijeljena, tanka, lomljiva, kokokoko je više od keratina, spas je za kosu. Zaustavlja krhkost, uklanja kovrčanje, dodaje sjaj i zgušnjava kosu. Ali na takvoj kosi, sastav će trajati 2 mjeseca, ponekad i malo manje.
Za idealan učinak, postupak je bolje ponoviti nakon 4-5 tjedana, tada će keratin trajati do dva do tri mjeseca. Svoju funkciju obavlja sto posto. U ovom je slučaju nužno koristiti profesionalnu liniju šampona bez sulfata i balzama od kokokoka, ako je moguće, također toplinsku zaštitu. Ili krema za krajeve.

CocoChoco za kovrčavu do vrlo gustu kosu.

Za kosu koja je vrlo kovrčava i gusta, kokohoko keratinsko ravnanje kose je prikladno, ali je neće ispraviti 100%. Maksimalno što kokochoko može učiniti u ovom slučaju je učiniti ih valovitim ili gotovo ravnim, ali sušilo za kosu i četka-četka učinit će svoj posao, a oblikovanje kovrčave kose bit će što jednostavnije. Za idealne rezultate ponovite postupak nakon 4-5 tjedana. Kosa će također biti upravljiva, neće se kovrčati i lijepo će blistati. Rezultat ostaje na kosi 2-3 mjeseca, najmanje 4 mjeseca. Istodobno, rezultat se čuva samo pod uvjetom pravilne kućne njege..

Ako je kosa kovrčava i tanka, tada će je sastav savršeno ispraviti, a oblikovanje će trajati 10 minuta. Na takvoj kosi keratin ponekad traje i do 4-6 mjeseci..

CocoChoco za afričku kosu.

Za afričku kosu i kokokoko je u redu, ali neće biti ravno. Da, kosa će biti njegovanija, a styling će vremenom biti kraći, ali kosa neće biti ravna. Za jači učinak postupak treba ponoviti nakon 4-5 tjedana, tada će kosa postati puno ravna. Da biste zadržali učinak, obavezno koristite liniju kućne njege cocochoco.

Keratin CocoChoco nije čudo i za maksimalne rezultate potrebna vam je profesionalna kućna njega šampona i regeneratora cocochoco linije ili šampona i maske, ako je moguće, posebno za plavuše i one koji imaju ozbiljno oštećenu kosu (za vrhove imaju toplinsku zaštitu od kokohoko linije ili kreme)... Naši majstori odgovorni su za izvedeni postupak keratinskog ravnanja kose, samo ako se koristi ova kozmetika, kupljena izravno od studija ljepote ili od službenog predstavnika na teritoriju Ruske Federacije.

U sljedećem članku detaljno ću opisati i opisati cijelu profesionalnu liniju, što je idealno za koje tipove kose. Također ću napisati o tome kako s ovom kozmetikom možete učiniti profesionalnu njegu kod kuće kao dodatak i produljenje rezultata keratinskog ravnanja kose.

CocoChoco vs. CocoChoco GOLD - koji je keratin bolji?

CocoChoco Gold je lakši od klasičnog CocoChoco i pogodan je za sve tipove kose. Zauzvrat, klasični CocoChoco odabire se pojedinačno prema tipu kose, nije prikladan za sve, majstor provodi vizualnu dijagnostiku i, na temelju stanja i strukture kose, izbor je bolji, što više odgovara ovoj kosi - klasični cocochoco ili cocochoco gold.
Važne točke:
- Classic CocoChoco - nakon postupka ne možete prati kosu 48-72 sata.
- CocoChoco Gold - glava se može prati odmah nakon postupka obnavljanja keratinske kose.
- Kao dio klasičnog CocoChoco - ekstrakta kokosovog ulja.
- CocoChoco Gold sadrži formulu zlata od 24 karata.
- Također u sastavu Cocochoco Gold nalazi se hijaluronska kiselina.
I jedan i drugi sastav keratina potpuno su sigurni, ne sadrže formalin, formaldehid i ostalu "kemiju".

Mane CocoChocoa.

Formulacije (kao i postupci s ovim formulacijama) CocoChoco i CocoChoco gold nemaju nedostataka, pod uvjetom da postupak za obnavljanje i ravnanje kose s keratinom izvodi certificirani i visoko kvalificirani majstor koji razumije i razumije strukturu kose. Ovdje je najvažniji individualni odabir prema tipu kose i ispravna tehnologija izvođenja postupka..
Obje skladbe:
- nemaju neugodan miris.
- CocoChoco i Cocochoco Gold ne sadrže formalin i formaldehid!
- Ne izaziva alergije.
- Prodaje se po razumnoj cijeni.
- Keratinsko kokohoko zlato kad se nanese, suši se vrlo brzo, gotovo 100%, što minimizira rad sa fenom za maksimalno sušenje, prije ravnanja glačalom.
- Postupak ravnanja keratinom možete obaviti odmah nakon bojanja kose.
- Pogodno za sve tipove kose.
- Učinak nekoliko mjeseci.
Nema nedostataka! Samo plusevi.

Protokoli laboratorijskih ispitivanja formulacija CocoChoco i Cocochoco GOLD.

Keratin cococochoco i cocochoco gold jedna su od najboljih formulacija na ruskom tržištu. Potpuno siguran, ne sadrži formaldehid, formalin, GMO, netoksičan. Pogodno za sve tipove kose. Ima dugotrajan učinak. Kada se koristi pravilna serija njege kose nakon kokohoko keratina, učinak keratina produžuje se za još 1-2 mjeseca. Sve serije za kućnu njegu savršene su i potpuno prirodnog sastava. Pogodno za kosu nakon keratinske obnove kose. Također idealno za obojenu, oštećenu, suhu i lomljivu kosu.

p.s. Apsolutno sam oduševljena novim kokohoko zlatnim keratinom i cijelom serijom kućne njege! Ovo je više od samo šampona i balzama - to je samo neka vrsta sreće za kosu..

Majstori nisu odgovorni za postupak obnavljanja keratinske kose ako kod kuće ne koristite posebnu seriju proizvoda za njegu kose..

Brazilsko keratinsko ravnanje CocoChoco G.R. Globalna kozmetika

Koga briga - molim pod rez)

Reći ću vam o svojoj kosi:
Moja kosa je tanka, kad je mokra to je "mišji rep", ali više ili manje sjajna i "živahna".
Tijekom studentskih godina imala je šik kovrčavu kosu. Bila sam jako zadovoljna s njom.
Tada su kudoito uvojci nestali (očito hormoni, ne mogu smisliti objašnjenje za normalne), ali i dalje je ostala nejasna valovitost ovisna o vremenu.
Već 4 godine nosim šiške i ne mogu se zamisliti bez nje. Ali svaki put kad bih je smjestio u salon, vidio sam kako je majstor mučen mojom buntovnom čelom. Stiliziranje šiški je druga priča - nakon što sam je osušio sušilom za kosu i položio četkom, sve je izgledalo sasvim dobro... ali, do prvog naleta vjetra, tada mi je kosa izgledala neuredno.

Fotografija za ilustraciju (odabrani najdramatičniji primjeri):
Ovdje je još više ili manje:
Ali na odmoru se situacija posebno pogoršala:
)))) ponekad je došlo i do ovoga... obratite pažnju na šiške * šokirane *
Općenito, stražar. )

Također ću dodati da sam prije nekoliko mjeseci bezuspješno pokušao vratiti svoje kovrče i napravio privremenu trajnu traku... iz nekog razloga učinak je nula, ali kosa smrdi kemijom dva tjedna, a kasnije strašno opadanje kose.
Kosa se smanjila, povećao se broj dijelova na vrhovima. Pa, barem je povećana briga pomogla da ne izgubi sjaj, inače bi bilo potpuno tužno...
Zakleo sam se da više ništa slično neću raditi s kosom..
U principu ne koristim glačalo i proizvode za oblikovanje, ne bojim kosu. Maske, maslac, vitaminski sprejevi - sve sam to čvrsto koristio.
Pokušavam sušiti ili prirodno ili fenom na niskoj temperaturi.
Stanje moje kose uopće mi nije odgovaralo... ali nadao sam se, vjerojatno čudu... i dogodilo se.

Prapovijest:
Prijatelja je nadahnula želja da napravi novi, popularni postupak za keratinsko ravnanje. Zajedno smo pronašli majstora koji je radio s dobrim osobljem i po vrlo prihvatljivoj cijeni.
Odmah ću reći da se u početku nisam usudio dovršiti postupak, napravio sam si samo prasak.
Ali nakon odlaska s prijateljem, na kraju postupka, čvrsto sam se uvjerio da mi je i to stvarno potrebno). Učinak je bio nevjerojatan pred mojim očima! Vidio sam kako je kosa od pahuljaste, porozne, nakon nekoliko poteza peglom postala teža, glađa... kao u reklami za "pantinu")))

Tjedan dana kasnije izravnala sam svu kosu (a ispalo je dvaput na šiškama). I zato želim s vama podijeliti svoje dojmove i oduševljenja.

Ali prvo, smatram potrebnim podijeliti sljedeće podatke:
Brazilsko keratinsko ravnanje i formaldehid
Na internetu i u drugim medijima, brazilsko keratinsko ravnanje često se opisuje kao nesigurno zbog sadržaja kemijskih formaldehida. Istodobno se vode cijele bitke oko proizvoda određenih proizvođača koji svoje proizvode nazivaju bez formaldehida.
Zapravo
Tehnologija keratinskog ravnanja prilično je mlada - nije starija od 5 godina. U verziji izvorno razvijenoj u Brazilu, ravnanje je izvedeno jakom smjesom nekvalitetnog biljnog keratina i formalina (vodeno-alkoholna otopina formaldehida). Treba napomenuti da je pored negativnih nuspojava u obliku neprobojnih napuhavanja dima i monstruoznog smrada, ovaj sastav dao i upečatljiv učinak na kosu. Prirodno, u ovom obliku samo su se najnepromišljenije modnice i modnice mogle upustiti u postupak - takav sastav nije bio pogodan za široku upotrebu..

Ipak, zainteresirani za zapanjujući učinak na kosu, kemičari i tehnolozi iz SAD-a, Izraela i Velike Britanije započeli su istraživanje i postupno razvili drugu generaciju proizvoda bez upotrebe formaldehida. Umjesto ovog konzervansa počele su se upotrebljavati sigurne tvari koje su omogućile smanjenje sadržaja formaldehida s opasnih 6-7% na 0,2% dopušteno prema sanitarnim standardima ili potpuno izbjegavanje njegove upotrebe. Tehnologija je napredovala i u pogledu ostalih komponenata: u proizvodnji se počeo koristiti prirodni hidrolizirani keratin, dobiven iz visokokvalitetne ovčje vune (kao dio mješavine s povrćem ili kao jedina keratinska komponenta), korištena su prirodna kozmetička ulja i biljni ekstrakti.

Kao rezultat toga, danas potrošač može naći na tržištu i sastav prve generacije (u pravilu se još uvijek proizvodi u Brazilu), sredstva u srednjim fazama i najnovija sigurna dostignuća.

Izraelski proizvodi CocoChoco očito pripadaju drugoj generaciji koju karakterizira odsutnost formaldehida i isključiva uporaba samo prirodnog ovčjeg keratina. Uz to, 14 vrsta biljnih ulja i ekstrakata koriste se kao pomoćna sredstva za obnavljanje kose, kao i komponente Mrtvog mora koje se naširoko koriste u kozmetologiji..
/ Preuzeto s web mjesta proizvođača, link ispod /

Općenito, morate biti izuzetno oprezni oko izbora sastava.

Postupak je radila ženska majstorica kod kuće. U salonima - dvostruko skuplje.
Da rezultat ne bi uznemirio - izbor majstora trebao bi biti ležeran i promišljen, provjeriti sastav, pročitati kritike, pogledati portfelj.

Sada detaljnije:
Prije ravnanja, poželjno je otići u salon i po mogućnosti ošišati rez, izravnati kosu. Jer činjenica da su dlake različitih duljina i na vrhovima tanke, nakon ravnanja postaje uočljivija.

1 Operite mi glavu 2-3 puta posebnim šamponom:
Šampon za duboko čišćenje CocoChoco 400 ml
Sama sam oprala kosu, pa vam mogu reći da je šampon proziran. Dobro miriši i dobro se pjeni.

2 Sušenje sušilom za kosu.

3 Master primjenjuje: CocoChoco brazilski keratinski tretman 1000 ml

Sastojci
Voda, hidrolizirani prirodni keratin, cetilni alkohol, stearinska kiselina, ulje rižinih mekinja, ekstrakt rizoma repe, ekstrakt vještice vještice, ekstrakt cvijeta nevena, ekstrakt rimske kamilice, ekstrakt kineske kamelije (zeleni čaj), trigliceridi kaprilne kiseline, ulje sjemenki kineske marelice (jojoba), ulje maslaca (shea), ulje noćurka, ulje krkavine, ekstrakt kovrčave hondre (irska mahovina), sol mrtve mora, dehidrooctena kiselina, sok od lista aloe (vera), alantoin, tokoferol, acetat (vitamin E), skavalan, askorbinska kiselina, ulje sjemenki boražine, ljekovito, parfem, retinil palmitat (vitamin A), fenoksietanol, hidroksiizoheksil 3-cikloheksen karbaldehid, butilfenil metil propanal, kumarin, linalool, limonen, a-izometilni ion, benzil salicilat.

Sastav se nanosi sissy, nitima od 1 cm, počevši od cm od korijena i distribuira proizvod češljem po cijeloj duljini niti. Zatim nanesite na zonu korijena, rasporedite češljem.
Postupak prijave trajao je oko 40 minuta.

3 Zatim čekamo. 30 minuta. Sastav na kosi malo se isušuje, upija se.

4 Sljedeći korak temeljito osušite na niskoj temperaturi.
Trebalo je i oko pola sata.

5 Slijedi BaByliss Pro 230 ionska kliješta od titana ST87E
To su profesionalne kliješta, sposobna zagrijati do 230C, na toj temperaturi mora se provesti sljedeća faza "brtvljenja" sastava u kosi.
Majstor dosljedno "glača" male niti. Hodajući oko 10 puta na svakom, brzo, bez zaustavljanja.
U ovoj se fazi događa „čarolija“, kosa se transformira.
Ali čak i u ovoj fazi, sastav isparava, pa trebate staviti masku i zatvoriti oči. Miris je opor, ali podnošljiv, takav koncentrirani kemijski kokos))), ali nije mirisao na formaldehid.
Postupak je dug, oko sat vremena.

Pogledajte efekt i sami:
Nakon feniranja / nakon postupka:


Toga dana moja sreća nije imala granica, osjećala sam stalnu potrebu da dodirnem kosu, pogledam odraz na prozorima. Čak sam i mamu nazvala na Skypeu da se pokaže)) Kosa je nevjerojatna... potpuno drugačija.

U roku od 3 dana kosa zahtijeva poseban stav...
Preporuke za napuštanje stranice
72 sata nakon zahvata preporučuje se nježni režim i maksimalna sloboda kose. Tijekom razdoblja fiksiranja keratina u strukturi kose, potrebno je izbjegavati opterećenje kose što je više moguće - pričvršćivanje ukosnica i kopča, pletenje u pletenicu, nošenje obruča i ostalo lomljenje kose. U hladnoj sezoni vrlo je poželjno zamijeniti kape kapuljačom. Kosa bi trebala biti što labavija i ravna.

Općenito, u roku od 3 dana
- nemojte močiti (ako je mokro, osušite i izvucite glačalom)
- nemojte prikvačiti, nemojte plesti - idemo s pahuljastom kosom.
- ne bojimo se spavati prva je noć bila uzbudljiva Modrice su se lako uklonile sušilom za kosu i četkom.
- važno je pravilno planirati vrijeme postupka, jer dan nakon njezinog držanja kosa je nevjerojatna i svi ih moraju pokazati i poslušati puno oduševljenih ah-a i uzdaha, a na drugom i trećem (posebno trećem) bolje je sjediti kod kuće... jer ledenicama ustajale kose može pokvariti sliku)))
- izlazimo vani s kišobranom (baš za svakog vatrogasca)

Nakon tri dana prvi sam put oprala kosu s posebnom zebnjom (u glavi mi je sjeo strah da će se sve oprati iz nekog razloga)
Usput, postoje i zahtjevi za šampon - on mora biti bez sulfata.
Učinio sam mali pokušaj da jeftiniju alternativu potražim kod prof. trgovinama i nabasali na nesposobnost prodavača i obmanu proizvođača (na naljepnici crno-bijelo velikim slovima stoji BEZ sulfata, ali u sastavu nalazimo sol.)
Stoga sam, kako ne bih riskirala, kupila šampon i regenerator iste linije..

Kućna njega:

1Šampon za kućnu njegu Redoviti šampon CocoChoco 250 ml
Šampon ima nevjerojatan miris kokosa... Pina Colada kakva jest!
Pjene se srednje, dobro ispire. Moja kosa dva puta. U sastavu stvarno nema sulfata. Ali keratin je prisutan.
Košta 800 r za 250 ml.
Skupo, pokušat ću naći zamjenu.

2 Regenerator za kućnu njegu CocoChoco Redovni regenerator 250 ml
Lijep klima uređaj. Prilično ekonomično - dobro i ravnomjerno raspoređeno. Kosa se nakon ispiranja osjeća glađe. Ništa natprirodno. Kako završi, koristit ću Revivor - većina im je sastava identična, ali cijena je znatno drugačija.
Košta 800 r za 250 ml

Proizvođač također nudi sljedeće proizvode za njegu koji mogu trajati do 6 mjeseci:

CocoChoco keratinska maska ​​250 ml
Od proizvođača:
Klijentica ga koristi kao redoviti proizvod za vlaženje i njegu kose nakon postupka radi održavanja učinka 6 mjeseci.

Maska je, prema riječima majstora, nevjerojatna, ali cijena je zagrizna..
Bolje da napravim još jedan postupak))
Cijena 3500 za 250 ml.

CocoChoco Silicon Drops hidratantni i sjajni serum 60 ml
Od proizvođača:
Klijent koristi kao redoviti lijek za zaštitu kose od oštećenja i dodavanje sjaja.
Također smatram da je ovaj lijek previše luksuzan..
Cijena 3500 za 60 ml.

Sad fotografija, sad moja kosa izgleda ovako:
Skrećem vam pažnju da se kosa češlja i suši samo na prirodan način.
Neravnine na krajevima uklanjam okruglom četkom - kosu čupam sušilom za kosu. Ako želite, možete upotrijebiti glačalo, ali ja ga nemam.
Inače, keratin potiče toplinsku zaštitu.

Kosa je sjajnija i zdravija:


Mjesec dana kasnije. 08.11.11
Kosa je prirodno sušena. Češljano mokro:
Očetkala sam ga malo pod mlazom sušila za kosu:
Opći oblik:
Te male valove možete ukloniti izvlačenjem četkom ispod vrućeg sušila za kosu..
Nakon mjesec dana kosa i dalje zahtijeva minimalni napor prilikom oblikovanja.
Glasnoća je malo dodana.
Ipak je potrebno svakodnevno pranje.
Njega: CocoChoco šampon i regenerator.

Troškovi liječenja moje kose:
4500 postupak
1600 odlazaka (mjesec dana, a ovo je maksimum - možete potražiti jeftiniji)
Obećavaju da će izdržati 4 mjeseca, nadam se)

"+"
- "drugačija" kosa, teža, gušća, glađa na dodir... nevjerojatna
- sjaj!
- ne forsiraj
- nemojte se zbuniti, lakše se raščešljavate
- kosa se ne pogoršava vjetrom
- nema problema sa šiškama - laži poput "zakucanih"
- praktički nema potrebe za oblikovanjem (češljanje pod mlazom sušila za kosu nekoliko minuta)

Ali postoje i "-":
- gubitak volumena
- potreba za svakodnevnim pranjem kose (počeli su se brže prljati, prije pranja svaki drugi dan)

COCOCHOCO

CocoChoco je marka poznata po svojoj paleti proizvoda za keratinsko ravnanje kose. Ovo je potpuno nova metoda za ispravljanje valovite, kovrčave, kinky i neposlušne kose. Stručnjaci su razvili dvije serije proizvoda: za profesionalnu uporabu i za kućnu njegu. Komponente koje se koriste u proizvodima CocoChoco su prirodne sirovine - biljni ekstrakti, ulja, minerali i vitamini. Kozmetika je dobila zasluženo svjetsko priznanje.

Proizvodi COCOCHOCO certificirani su od izraelskog Ministarstva zdravlja i Rospotrebnadzora Ruske Federacije kao kozmetički proizvod za kosu bez ograničenja upotrebe.

Ravnanje kose s CocoChoco keratinom - učinite kosu živahnom i upravljivom

U suvremenom svijetu stvoren je ogroman broj usluga za djevojčice kako bi se olakšala samopomoć. Sve ove usluge omogućuju vam uštedu znatnog vremena i posvećivanje obitelji, poslu i razonodi. Postupak CocoChoco keratinskog ravnanja kose postaje sve popularniji zahvaljujući pozitivnim povratnim informacijama klijenata. Stoga mnogi ljudi žele koristiti ovu uslugu. Što je? Kvari li to prirodne niti? Više o tome kasnije u članku.

Što

CocoChoco keratinsko ravnanje kose, postupak je intenzivne prehrane, obnavljanja niti keratinom i silikonom, koji obogaćuju unutarnju strukturu niti, obavijajući je mikrofilmom, štiteći je od okoliša.

Ova je usluga postala revolucionarni korak u restaurativnim postupcima. Napokon, glavni aktivni sastojak je keratin, on je izravno komponenta strukture kose. To je u osnovi protein, protein koji je odgovoran za snagu i zdrav izgled kovrča..

Izravnavanje niti keratinskim pripravcima omogućuje vam postizanje ne samo glatkoće, već i vraćanje njihove strukture, čine ih živahnima, poslušnima. Rezultat majstorskog rada bit će vidljiv odmah nakon postupka, niti će postati sjajne, ujednačene, zdrave.

Načelo ravnanja je da se na kosu nanosi poseban pripravak koji sadrži aldehid. Nakon daljnje obrade glačalom, komponenta počinje djelovati. Keratinsko obnavljanje sada je najsigurniji postupak u odnosu na pramenove, osim nježnog načina izravnavanja, obnavlja i njeguje niti.

Sastav i prednosti

Na tržištu postoje mnoge usluge ravnanja, ali najpopularniji među njima je postupak s izraelskim lijekom Cocochoco. Glavne prednosti takvog lijeka su:

 1. Prirodni sastav proizvoda. Među sastojcima su ekstrakti i ekstrakti ljekovitih biljaka, minerali Mrtvog mora, prirodni keratin iz ovčje vune. Zahvaljujući ovom sastavu, lijek ima ljekoviti i obnavljajući karakter. Keratin, padajući na otvorene vage, brtvi ih i štiti kovrče od štetnih učinaka.
 2. Dodatna je zaštita od toplinskih učinaka na kosu, boju, prašinu, štetne atmosferske tvari. Brži postupak oblikovanja, uvijanja.
 3. Problem elektrifikacije ili statičnosti se povlači.
 4. CocoChoco je hipoalergen. Sastav ne sadrži već postojeći formaldehid. Proizvod ima ugodan miris kokosa i čokolade.
 5. Prilično dug učinak, jer ravnanje traje i do 5 mjeseci.

Danas su na tržištu dvije vrste lijekova: CocoChoco Keratin Treatment i CocoChoco Keratin Treatment Pure. Prema opisu proizvođača, oba proizvoda temelje se na ekološki prihvatljivim sastojcima biljnog i mineralnog podrijetla. Na primjer, hidrolizirani prirodni kerotin, biljni ekstrakti, ulja sjemenki marelice, jojoba, rižine mekinje, shea drvo, jaglac, čičak, morska sol.

Obično se sredstva prodaju u kompleksu. Set sadrži: tehnički šampon i radnu smjesu-keratin.

Troškovi

Cijena usluge u salonima razlikovat će se ovisno o dužini klijentovih uvojaka, odnosno o količini otopine koja se koristi. Cijena počinje od 2-3 tisuće rubalja i ide do 8 tisuća rubalja. Na cijenu također utječe i koji je lijek izvršen ravnanjem. Na primjer, trošak od 1 litre. Otopina kokohoko keratina je oko 10 tisuća rubalja.

Kontraindikacije

Bolje je to učiniti s keratinskim ravnanjem kose za djevojčice sa sljedećim problemima:

 • tijekom trudnoće, dojenja;
 • s obilnim gubitkom kose;
 • ako postoje lezije, bolesti vlasišta;
 • s tendencijom na alergije, netoleranciju na pojedine komponente;
 • prekancerozni uvjeti;
 • astma i druge respiratorne bolesti.

Promatrajući ove kontraindikacije, djevojka neće ugroziti svoje zdravlje.

Fotografije prije i poslije

Postupak ravnanja

Ravnanje kose s CocoChoco keratinom tehnološki se sastoji u pravilnom nanošenju preparata na pripremljene pramenove. Uvojci će se istezati dok se proizvod upija. Trajanje sesije traje oko 2 sata.

Potrebni specijalistički alati su:

 • češalj s finim zubima;
 • četka;
 • četka;
 • stezaljke;
 • zdjela za otopinu;
 • željezo.

Potrebno je ozbiljno shvatiti predstojeći postupak i slijediti neke preporuke:

 • tjedan dana prije postupka, ne trebate bojiti kosu, koristiti maske i druga sredstva;
 • vrlo skrupulozan pristup odabiru stručnjaka. Ne biste se trebali voditi najnižom cijenom, jer će se kvaliteta izvedbe odraziti prije svega na kosi, izgledu.

Koraci za ispravljanje

Postupak se odvija u nekoliko faza:

 1. Prvi korak je pranje kose posebnim šamponom za dubinsko čišćenje. Za najbolji učinak bolje je isprati 2 puta. To je neophodno da biste dlake riješili prašine, prljavštine, čestica masti, laka, maski, balzama i ostalih proizvoda za njegu. Kao rezultat pranja, ljuske kose se otvaraju, to će stvoriti povoljnu sferu za njegu kovrča. Bolje koristiti šampon iste CocoChoco serije.
 2. Zatim se kosa suši sušilom za kosu, češljajući se.
 3. Sljedeći je korak primjena radnog sastava keratina na niti, posebno za svaku, kao kod bojenja. Da biste to učinili, bolje je podijeliti kovrče na 4 dijela, nanijeti sastav približno 2 cm od glave i distribuirati gustim češljem duž cijele duljine kose. Pustite da se otopina prirodno osuši, to će trajati oko 40 minuta..
 4. Posljednji korak je zaptivanje keratina, odnosno njihovo ravnanje glačalom s temperaturom od 230 stupnjeva. Ovaj se korak mora obaviti nekoliko puta za svaki pramen tako da kovrče postanu ujednačene, sjajne. Ako je klijent imao vrlo valovite niti, gospodar bi ih trebao glačati oko 10 puta svaki pramen.

Važno! Prva 72 sata nakon postupka ne možete prati kosu i raditi je. Nakon tog vremena trebate isprati kovrče posebnim šamponom bez sulfata i nastaviti koristiti samo takve deterdžente.

Koliko traje učinak

Na ovo je pitanje definitivno vrlo teško odgovoriti, jer je u igri puno čimbenika. Duljina uvojaka je od najveće važnosti, jer što su dulji pramenovi, manje će se keratinski sastav zadržati na njima. Također utječe na stanje kovrča prije poravnavanja. S oštećenim kovrčama, postupak će trebati ponoviti za mjesec dana. Učestalo šamponiranje i upotreba neprikladnih deterdženata također će skratiti trajanje učinka..

Rezultat u prosjeku doseže tri mjeseca. Ispravnim načinom života i njege učinak se može produžiti do 4-5 mjeseci.

Njega kose

Pravilna njega kose glavna je komponenta trajanja učinka..

Zbog toga se u prva 3 dana preporučuje:

 • uopće ne perite kosu;
 • nosite kapu u bazenu;
 • isključiti nabore za kosu, to jest, nemojte koristiti ukosnice, gumice, nemojte izvoditi različita tkanja;
 • nemojte koristiti sušilo za kosu ili glačalo, uvijač.

Dalje, savjeti za njegu uključuju sljedeće:

 • za pranje kose koristite šampone bez sulfata bez natrijevog klorida;
 • kada plivate bez kapice, bolje je koristiti posebnu zaštitnu opremu;
 • redovito nanosite keratinsku masku;
 • nemojte koristiti ukosnice.

Za i protiv

Plusevi uključuju takve trenutke:

 • ne sadrži kemijske elemente u sastavu;
 • sastav se temelji isključivo na prirodnim sastojcima;
 • učinak uz pravilnu njegu može trajati i do 5 mjeseci;
 • kosu možete bojiti nakon 7 dana nakon postupka;
 • tijekom sesije, niti se ne samo ispravljaju, već se i tretiraju i obnavljaju;
 • komponente lijeka imaju toplinska zaštitna svojstva;
 • pogodan za sve vrste kovrča, ne uzrokuje alergije;
 • ne postoji ograničenje broja upotrebe sastava, starosti klijenata;
 • nakon postupka, kovrče postaju glatke, sjajne, svilenkaste.

Među negativnim aspektima razlikuju se:

 • tijekom postupka brtvljenja mogući su neugodni mirisi, za to morate češće provjetravati sobu;
 • kosa se češće zaprlja;
 • visoka cijena postupka;
 • nakon postupka, mogu postojati problemi s gubitkom, pogoršanjem stanja kovrča.

Cocochocove keratinske kovrče za ravnanje postale su revolucionarno otkriće za djevojke koje žele imati ujednačenu, sjajnu kosu, kao u oglašavanju. Glavna stvar je ne zaboraviti na kontraindikacije usluge, slijediti preporuke za njegu i tada će luksuzni pramenovi dugo oduševiti vlasnike.

Kako kosu učiniti savršeno glatkom u salonu i kod kuće:

Korisni video

Autor prikazuje faze primjene COCOCHOCO brazilskog keratinskog tretmana kose.

Što je Cocochoco keratin i kako ga koristiti?

Cocochoco tehnologija danas je jedna od najpopularnijih metoda brazilskog keratinskog ispravljanja i obnavljanja kose, a ponekad se pogrešno naziva coco choco..

Ova tehnika omogućuje vam postizanje savršene glatkoće niti i zadržavanje dobivenog rezultata dugo vremena..

Razgovarajmo o značajkama ovog popularnog postupka u ovom članku..

Primijenjena sredstva

Proizvodi za ravnanje Coco Choco Gold proizvode se u Izraelu, gdje, kao što znate, stvaraju mnoštvo visokokvalitetne kozmetike i razvijaju nove inovativne formule za kozmetičke proizvode (uključujući i kosu). Asortiman ove marke uključuje ne jednu, već nekoliko serija proizvoda za ravnanje odjednom:

  Profesionalna linija Cocochoco Keratin stvorena je za upotrebu u kozmetičkim salonima. Uključuje šampon za dubinsko čišćenje i keratin za ravnanje. Ovi su proizvodi dostupni u količinama od 1000 ml (koštaju oko 9000-10000 rubalja) i 200 ml (oko 3000).

Ova linija, kako uvjeravaju proizvođači, prikladna je za sve tipove kose. Sastav sredstava sadrži veliku količinu keratina, ekstrakte ljekovitog bilja i hranjive sastojke izvučene iz Mrtvog mora. Međutim, dizajniran je za profesionalnu upotrebu, a ne za kućne postupke. Probni set Trio Pack savršen je za samostalno ravnanje kose. Ovaj set sadrži tri proizvoda - šampon za dubinsko čišćenje, sastav keratina i šampon bez sulfata za naknadnu njegu.

Svaki od ovih proizvoda predstavljen je u količini od 200 ml (trošak od 6000 rubalja za set od tri proizvoda) i 100 ml (cijena od 3000 rubalja po kompletu). Ovi su proizvodi pogodni za kućne tretmane. Dizajniran za bilo koji tip kose.

Te proizvode možete kupiti u trgovinama profesionalne kozmetike za frizere ili u službenoj internetskoj trgovini tvrtke Cocochoco..

Ravnanje Cocochoco s keratinom

Za izvođenje keratinskog ravnanja trebat će vam ne jedan alat, već cijela linija proizvoda ovog proizvođača. Savjetujemo vam kupnju gotovog kompleta Trio Pack, savršen je za kućnu upotrebu i ne morate svaki proizvod kupiti zasebno.

Za jednokratnu uporabu bit će dovoljni proizvodi u malom volumenu od 100 ml. Ako je vaša kosa jako duga, možete kupiti set od 200 ml. Također preporučujemo da dodatno kupite veći paket šampona bez sulfata za naknadno pranje kose. Šampon se može kupiti zasebno (250 ml za 1000 rubalja).

Što je potrebno?

Da biste se ispravili kod kuće, morat ćete izvesti brojne jednostavne pripreme.

Za postupak će vam trebati:

 • izravno sami kozmetički proizvodi;
 • posuda i mjerna čaša za razrjeđivanje lijeka;
 • pegla za kosu;
 • četka za masažu;
 • češalj s rijetkim zubima za dijeljenje kose na pramenove;
 • zaštitni uređaji (rukavice, ogrtač itd.);
 • široka silikonska četka za nanošenje, kopče za kosu.

Uputa korak po korak

Kad završite sve potrebne pripreme, možete započeti postupak. Provodi se u nekoliko faza:

 1. Prvo operite kosu šamponom za dubinsko čišćenje. Ovaj se korak mora ponoviti dva do tri puta..
 2. Nakon toga, kosa je podijeljena u odjeljke (u pravilu se razlikuju tri ili četiri zone). Mali pramenovi debljine oko 1 cm odvajaju se od pripremljenih dijelova i na njih se nanosi pripremljeni keratinski sastav. Važno je ne nanositi proizvod na korijenje, trebate se odmaknuti od njih najmanje centimetar.
 3. Nakon toga se kosa suši oko pola sata, a zatim se konačno osuše sušilom za kosu na niskoj temperaturi..
 4. Odvajajući po jedan pramen, kosa se ispravlja glačalom zagrijanim na 230 stupnjeva. Svakim pramenom mora se hodati 5 puta. To morate učiniti dovoljno brzo..

Ako slijedite sve ove korake dosljedno i pažljivo, zasigurno ćete dobiti izvrsne rezultate..

Njega nakon zahvata

Kako bi vas učinak ravnanja keratinom što duže oduševljavao, morate svojoj kosi pružiti izuzetno pažljivu njegu..

Nakon tog razdoblja, kosa se bez straha može navlažiti i oblikovati. Ako planirate promijeniti boju kose, to se može učiniti najranije tjedan dana nakon ravnanja. Posebnu pozornost treba posvetiti odabiru šampona i ostalih proizvoda za njegu.

Svi oni ne bi trebali sadržavati sulfate. Potražite posebne šampone, maske i uređaje bez sulfata u profesionalnim frizerskim trgovinama ili ljekarničkoj kozmetici.

Trajanje rezultata

Uz pravilnu i stalnu njegu, učinak keratinskog ravnanja trajat će dovoljno dugo. U prosjeku je to jedan do četiri mjeseca. Nemoguće je imenovati točno vrijeme, sve je vrlo individualno i ovisi o stanju vaše kose i karakteristikama njege.

Kontraindikacije

Kao što smo već primijetili, ispravljanje kokokokovog keratina siguran je postupak. Međutim, još uvijek ima neke kontraindikacije. Primjena ove formulacije ne preporučuje se mlađa od 16 godina..

Ovaj postupak je zabranjeno provoditi ako ste alergični na bilo koji sastojak proizvoda. Osim toga, bolje je napustiti keratinsko ravnanje za trudnice i nove majke. Svi ostali mogu koristiti ovu kozmetiku bez ograničenja..

Videi sa sličnim sadržajem

Pogledajte video o tome kako kod kuće napraviti Keratin ravnanje kose s Cocochoco proizvodima:

Zaključak

Proizvodi Cocochoco danas su najtraženiji proizvodi za ravnanje kose. Široko ih koriste i profesionalni obrtnici u salonima ljepote i koriste se za ravnanje kod kuće. Danas se ova tehnika smatra jednom od najsigurnijih i najmodernijih.

Karakteristike CocoChoco keratina i značajke njegove uporabe

pridružite se raspravi

Podijelite sa svojim prijateljima

 1. Domet
 2. Sastav
 3. Čemu služi?
 4. Za i protiv
 5. Za koje tipove kose je prikladno?
 6. Upute za korištenje
 7. Njega
 8. Kontraindikacije
 9. Nuspojave

Svakodnevno feniranje i ravnanje oštetit će vašu kosu. To se očituje podijeljenim krajevima i lomljivošću. Da bi obnovila kovrče, moderna kozmetička industrija razvila je mnogo načina za rješavanje ovog problema. Do danas je najučinkovitiji postupak keratinizacije. Za brazilsko ravnanje izraelska tvrtka Global Cosmetics stvorila je CocoChoco, prirodnu formulu koja obnavlja strukturu kose.

Domet

Global Cosmetics proizvodi nekoliko linija proizvoda za ravnanje keratinom. Za profesionalnu upotrebu:

 • Liječenje;
 • Liječenje čisto;
 • Liječenje Zlato.

Proizvedeno u volumenu od 1000 ml - trošak je oko 10 000 rubalja i 200 ml - 3000 rubalja.

Proizvodi su prikladni za sve tipove kose. Pure ima prednosti za upotrebu na plavoj kosi. Inače djeluje kao Liječenje. Serija Gold sadrži formulu zlata i hijaluronske kiseline. Nakon upotrebe možete odmah oprati glavu i ne čekati 72 sata.

Trio paket pogodan je za kućnu upotrebu..

Uključuje šampon za dubinsko čišćenje, keratinsku masku i šampon za naknadnu obradu bez sulfata. Set je dostupan u količini od 200, odnosno 100 ml po 6000, odnosno 3000 rubalja. Pogodno za sve tipove kose.

CocoChoco proizvode možete naručiti putem interneta ili ih pronaći u profesionalnoj trgovini kozmetike. Imajte na umu da na svjetskom webu ima mnogo lažnih podataka..

Sastav

Jedinstveni sastav izraelskog proizvoda omogućio mu je da prednjači na modernom tržištu takvih usluga:

 • 90% keratina ovčje vune;
 • 10 nebitnih i 9 esencijalnih aminokiselina;
 • soli i minerali mrtvog mora;
 • više od 15 ekstrakata ljekovitih biljaka.

Sve to omogućuje CocoChocou ne samo da ispravlja kovrče, već i da ih zacjeljuje. Cijela linija kozmetike tvrtke Global Cosmetics djeluje nježno, jer u proizvodima nema aldehida.

Dehidrocetna kiselina koristi se kao zaglađujuća komponenta. Potpuno je sigurna tvar koja se koristi čak i u prehrambenoj industriji za produljenje roka trajanja..

Čemu služi?

Suha i lomljiva kosa koju je teško raščešljati i neprestano se zapetljava izravna je naznaka za brazilsko keratinsko ravnanje. Postupak čini kosu upravljivom, mekom, svilenkastom.

Nakon upotrebe linije CocoChoco, vaše će se kovrče lako i brzo oblikovati, prestat će se lomiti, problem razdvojenih vrhova nestat će. Keratin brtvi otvorene ljuske i stvara zaštitni omotač oko svake dlake.

Svakako isprobajte postupak ako imate bilo koji od sljedećih problema.

 1. Kosa je postala neposlušna. Zahtijeva stalnu upotrebu hidratantnih maski i balzama.
 2. Dugo bojite kosu.
 3. Kovrče jako puhaju ili se uvijaju.
 4. Stalna upotreba glačala ili sušila za kosu za sušenje i oblikovanje.
 5. Vaša frizura izgleda neuredno i izgubila je svoj prirodni sjaj..

Imajte na umu da ako je vaša kosa prirodno valovita, CocoChoco Keratin se možda neće nositi s potpunim ravnanjem, tada ćete dobiti prekrasan val na kosi..

Također, nakon tretmana keratinom gubi se značajna količina kose, pa ovaj postupak nije pogodan za vlasnike rijetke i tanke kose..

Za i protiv

Od pozitivnih aspekata pri korištenju proizvoda valja istaknuti:

 • prirodni sastav, koji uključuje biljna ulja i minerale Mrtvog mora, njegujući vaše kovrče, čineći ih zdravim i snažnim;
 • dugoročni učinak (do 6 mjeseci);
 • keratin pruža zaštitu od visokih temperatura;
 • bojanje se može obaviti nakon 7 dana;
 • dopušteno za uporabu nakon trajnog proizvoda;
 • prirodni sjaj vraća se kosi;
 • omogućuje vam rast duljine;
 • kovrče postaju poslušne i svilenkaste.

Negativne strane:

 • neugodan miris tijekom postupka;
 • visoka cijena;
 • gubitak kose se povećava kako postaje sve teži;
 • vaše se kovrče brzo zaprljaju;
 • nakon bojenja ili isticanja efekt se gotovo potpuno gubi;
 • potreba za korištenjem šampona bez sulfata, koji prilično slabo ispire nečistoću.

Za koje tipove kose je prikladno?

Uobičajena kosa

Uvojci vam nisu jako oštećeni, redovito režete vrhove i pratite njihovo zdravlje, tada će CocoChoco svoj posao obaviti savršeno. Neka vaša kosa bude savršeno glatka, sjajna, svilenkasta. S težim oštećenjima, lomljivošću i suhoćom, učinak će također biti, ali potrajati malo manje.

Oštećeni

Veliki broj puta obojane, kao i suhe, mutne, pahuljaste i valovite kose također se mogu ispraviti keratinom. Međutim, trajat će samo 2-3 mjeseca, nakon čega će postupak trebati ponoviti.

Kovrčava i uska

Za ovu vrstu kose prikladan je i CocoChoco, ali budući da ne sadrži formaldehid, svoj posao neće obaviti 100%. Naravno, vaša će se kosa transformirati, lijepo će teći preko ramena, ali kovrče vjerojatno neće potpuno nestati. No, paperjastost će nestati i vrijeme predviđeno za oblikovanje znatno će se smanjiti.

Upute za korištenje

Prvi put liječenje keratinom najbolje je obaviti u salonu, s iskusnim majstorom. Tako ćete zaštititi kosu od oštećenja. Za postupak će vam trebati: CocoChoco kozmetika, rukavice, pregača, toplotni otporni češalj, sušilo za kosu, glačalo, posuda za miješanje otopine, četka za nanošenje, kopče za kosu. Detaljne upute za uporabu CocoChoco keratina:

 1. Šamponiranje šamponom za dubinsko čišćenje. To je neophodno kako bi se s kose isprale prašina, masnoća i epitelne čestice. Za najbolji rezultat provode se 2-3 ciklusa.
 2. Temeljito osušite sušilom za kosu.
 3. Podjela kose vlasišta u 4 zone, primjena sastava. Da bi se to učinilo, odvaja se nit debljine 1 cm, na nju se nanosi visoko koncentrirani keratinski sastav, nakon čega je potrebno češljati. Proizvod se ne može nanositi na korijenje, pa se povlače za 1-1,5 cm.
 4. Sušite kosu prirodno 30-40 minuta. To je neophodno za osiguravanje sastava.
 5. Učvršćivanje rezultata glačalom zagrijanim na 230 stupnjeva. Na svakom pramenu potrebno je provesti 5-10 puta, ovisno o uvojku kose. To bi trebalo učiniti što je brže moguće. Upravo vam ta faza ne dopušta da sami provedete postupak..

Troškovi ravnanja s keratinom u salonu bit će oko 6000-7000 rubalja, sve ovisi o duljini i gustoći kose. Ako nađete gospodara koji dođe u vaš dom, potrošit ćete 3000-3500.

Kao što je već spomenuto, nakon tretmana kose keratinom potrebna je posebna briga..

 1. Ne perite kosu prva 3 dana.
 2. Ne posjetite bazene, otvorene vode, kupke i saune.
 3. Ne lomite kosu prvih 7 dana. Odnosno, nemojte izrađivati ​​rep, frizure, nemojte pletenice.
 4. Ne nosite kapu.

Nakon toga kosu morate prati samo šamponom bez sulfata, po mogućnosti iste marke. Također, proizvođač Global Cosmetics ima kozmetiku za njegu: balzame i maske za kosu.

Ne zaboravite da će pravilna njega pomoći zadržati učinak dulje vrijeme..

Kontraindikacije

Potrebno je odbiti postupak ako ste alergični na komponente sastava CocoChoco, niste navršili 16 godina, patite od obilnog gubitka kose, imate tanku i tanku kosu.

Nuspojave

Vrlo rijetko, nakon tretmana keratinom, mogu se pojaviti rascijepljeni krajevi u jako oštećenim uvojcima, a krhkost se može povećati. Plavuše rijetko pokazuju žutost..

Keratinsko ili brazilsko ravnanje kose moderan je postupak liječenja kose. CocoChoco je jedan od najboljih proizvoda na tržištu profesionalnih usluga. Sigurna je za upotrebu, bez formaldehida i GMO-a i prikladna za sve tipove kose. Učinak traje do 4-6 mjeseci. Jedini nedostatak je složenost njege i visoka cijena postupka..

Master klasa o keratinskom ravnanju kose s CocoChoco pogledajte dolje.

Brazilski keratin kosa za ravnanje kose cocochoco

Coco Choco brazilsko ravnanje kose

Brazilsko ravnanje inovativna je metoda obnavljanja kose Cilj tretmana Coco choco je izravnati kosu, i blago kovrčavu i tvrdoglavu. kao i obnavljanje i tretiranje podijeljenih vrhova, poroznih i presušenih nakon izbjeljivanja ili uvijanja kose, vraća im prirodnu strukturu.

Za brazilsko ravnanje kose koristi se ekskluzivni profesionalni sastav CocoChoco Israel koji se temelji na prirodnim biljnim komponentama, mineralima Mrtvog mora i keratinu koji se mogu koristiti na kosi bilo koje sjene, debljine i strukture. Od keratina se sastoji ljudska kosa. Sastav prodire u kosu i ispunjava izgubljene segmente kose, ujednačava ljuske, čineći kosu glatkom i elastičnom.

Profesionalna kozmetika tvrtke Coco Choco ne sadrži formaldehid i druge štetne kemikalije. Učinkovitost brazilskog keratinskog ravnanja i obnavljanja kose Coco choko koristeći samo najkvalitetnije materijale koji lako prodiru u strukturu kose, ispunjavajući sva oštećena područja i pružajući dugotrajne rezultate tijekom 3-6 mjeseci.

Prednosti CocoChoco keratinskog ravnanja:

1) dugotrajan učinak (5 mjeseci uz pravilnu njegu);
2) Nema kemijskog učinka u vrijeme postupka - nema neugodnog mirisa i jetkog dima, postoji ugodna aroma kokosa i čokolade;
3) Sastav uključuje komponente Mrtvog mora, ekstrakte 14 vrsta ljekovitog bilja i bilja.Sastav uključuje samo prirodne sastojke, uključujući prirodni hidrolizirani keratin iz ovčje vune;
4) To je tretman i obnova za kosu - vraća oštećenja i korteksu kose i njenoj kožici (za razliku od laminiranja koja obnavlja samo kožicu);
5) Sastav proizvoda uključuje toplinsku zaštitu od utjecaja visokih temperatura glačanja i ne oštećuje kosu tijekom postupka;
6) Ne sadrži agresivne kemijske komponente;
7) Alat se koristi bez ograničenja učestalosti upotrebe, dobi (od 13 godina), dok se za održavanje optimalnog stanja kose preporučuje postupak provoditi 3-4 puta godišnje.