Modni šišanje za dječake. Fotografije i imena: boks, poluboks, zmaj, tenis, mohawk, kapa. Model šišanja i tinejdžerski

Frizure

Koliko je važna frizura za dječake? Netko se pokušava riješiti sve kose što je više moguće, pod pisaćom mašinom - ometaju ga. Dajte nekome model frizure otmjenog imena tako da na fotografiji izgleda stilski. O tome kako razumjeti modele za male čovječiće, kako ih odabrati - raspravljat će se u ovom članku..

Kako odabrati šišanje za dječaka

Prvo šišanje za dijete događa se u dobi od 1 godine, kada je potrebno odrezati tanke generičke niti tako da ustupe mjesto normalnoj kosi. Roditelji su po tom pitanju radikalni - posjekli su svoju bebu na ćelavoj glavi. Do svjesnog djetinjstva za dječakovu frizuru zaduženi su roditelji. Ali već u osnovnoj školi dijete počinje diktirati svoje uvjete.

Stoga, kako se putovanje frizeru ne bi razvilo u sukob, vrijedi zapamtiti nekoliko principa za odabir šišanja za dječaka:

 1. Godine nisu smetnja stilu. Čak se i najnevjerojatniji oblici mogu prilagoditi bebi. Glavna stvar je shvatiti tko će se brinuti za vašu kosu i stil;
 2. Tekstura kose. Oblici reljefa loše će izgledati na tankoj i mekoj kosi. A previše žilavi nestašni stršit će u prosječnoj dužini;
 3. Oblik lica. Mekane, zaobljene frizure neće uspjeti za dječake okruglog lica, ali savršeno će sakriti kutove trokutastih i četvrtastih. Web mjesto je kontraindicirano za predstavnike četvrtastog oblika. Zbog toga se oštro mora omekšati, zaobljeno se mora produžiti
 4. Šišanje vam ne bi trebalo smetati. Detalji frizure ne bi trebali ometati dijete u vrtiću ili školi. Duge šiške mogu utjecati na vid. Pramenovi iznad ušiju - uzrokuju naviku da ih često uvlače;
 5. Važan je i karakter! Za ljubitelje aktivnih sportova bolje je odabrati skraćene mogućnosti. Izduženi pramenovi, kovrče i valovi pogodni su za nježne kreativne ljude..

Šišanje za gustu kosu

Gusta, teška kosa za dječake je problem jer je teško održavati njegovanu glavu:

 • Najjednostavnija opcija je "ispod lonca", kada debljina kose omogućuje rezanje kratkih donjih niti i ostavljanje dugih na kruni;
 • Za gustu valovitu ili kovrčavu kosu prikladni su graduirani modeli: Bob ili Kare. Prorjeđivanje izgleda uredno tijekom cijelog volumena.

Šišanje za tanku kosu

Teško je stvoriti jasne linije volumena od tanke kose. Šišanje silueta doći će u pomoć:

 • Kanadski u redovnoj i kratkoj verziji. Kratki ili obrijani sljepoočnice, sa znatno izduženim nitima krune - oblik idealan za finu kosu. Prijelazi su jasno vidljivi. Može se modelirati s različitim duljinama hrama;
 • Klasična verzija kratkog šišanja je Šešir. Blago izduženi pramenovi na vrhu glave dat će izgledu drugačiju nijansu kada se polože unatrag ili naprijed. Češljana u stranu - uobičajena silueta poslušnog dječaka;
 • Za kosu srednje duljine prikladne su graduirane frizure, na primjer, Cascade, koja stvara volumen na glavi..

Modeli kratke kose

Šišanje za dječake (fotografije i njihova imena) za kratku kosu daje se uzimajući u obzir zahtjeve prijevoznika.

Većina sportskih dječaka preferira ultra kratke frizure:

 • Takvi čovječuljci mogu se ponuditi Ježu. Duljina kose odabire se od nekoliko milimetara do 1 centimetar. Na kruni, za izdužene niti nije potreban češalj - lako se mogu položiti prstima;
 • Duljina niti u boksu ili poluboksu ne prelazi 3 cm. Uspješan stil kratke kose za modne mode. Kratki sljepoočnice i potiljak ne ometaju sport. A šiške u polukutiju omogućuju vam igranje sa slikama.

Modeli za kosu srednje duljine

Mekim i istodobno muškim oblicima moguće je postići frizure srednje dužine:

 • Bob je mnogima omiljena frizura. Ima svega. Ne predugo ili prekratko. Stilski. Lako se uklapa u slike romantičara ili nestašnog nasilnika. Omekšava oštre crte lica;
 • Alternativa hirovitom Bobu bit će bistra Kara. Pogodan je za ravnu, gustu, zdravu kosu. Naglašava sjaj i svilenkavost kose. Stariji momci mogu odabrati diplomirani trendi bob.

Modeli za duge pramenove

Kao odrasli, adolescenti mogu voljeti dugu kosu jer ih privlači određena kultura..

Takve frizure omogućit će dječacima da izgledaju uredno, stilski i romantično:

 • Svejedno Kare, ali za duge niti i s jednostranom asimetrijom - izvrsno rješenje za ravnu tanku kosu. Pogotovo ako je dijete plavokoso. Postoji nešto vilenjačko u ovoj slici;
 • Moderna frizura u stilu samuraja, Pola, - dugačak vrh kose i obrijani hramovi. Ovo je izbor onih kojima je duga kosa smetnja, ali ne žele se od njih rastati.
 • Zastarjela slika Mullena dobila je novo ime "Gavroche" i vratila se modi: kratke pramenove po cijeloj glavi, osim dugog repa koji pokriva vrat. U ovoj verziji kosa neće prekriti lice i ometati, ali će istovremeno ostati prilično duga..

Modeli za kovrčavu kosu

Kovrčava kosa je hirovita, jer joj je teško dati pravi oblik

Ali postoji mnogo mogućnosti za lijepe slike:

 • Najčešći je kvadrat srednje dužine. Glava će izgledati uredno. Kosa leži u kovrčavoj krpi i ne zahtijeva poseban stil. Mane uključuju: ometajuće pramenove očiju i nemogućnost oblikovanja frizure stylingom;
 • Kanađanka će na kovrčavoj kosi izgledati stilski i mladoliko. No, mogućnosti stylinga su ograničene, samo je primjena stylinga.

Šišanje za dječake mlađe od 2 godine

Dlaka dvogodišnjaka još nije dobila teksturu, ali ovo više nije dlačica novorođenčeta..

Pri odabiru frizure, mora se imati na umu da su mekane, tanke i rijetke:

 • Najbolji izbor bi bio poznati Šešir. Ne jako kratko, ali ni za bebu ne smeta. Stvorit će izgled značajne količine kose;
 • Ako postoji želja da se dijete skrati kraće, onda je bolje odlučiti se za model Caesar, s ravnim šiškama, koje se uvijek mogu začešljati na jednu stranu. Dječak će izgledati slatko, a kosa neće stvarati probleme njemu i njegovim roditeljima..

Šišanje za dječake od 2 do 4 godine

Šišanje za dječake, fotografije i njihova imena, u dobi od 2-4 godine, odabrani su na temelju činjenice da u toj dobi djeca počinju gledati na suprotni spol. Dječak se vrti ispred zrcala i od roditelja traži svoj osobni češalj.

U ovoj dobi bit će relevantno:

 • Šišanje "Dima Bilan" s izduženim nitima na vratu izgledat će neobično i privući će poglede djevojaka;
 • Ako je dječakova kosa gruba, lako ih je staviti u polukutiju i šiškama mijenjati sliku ovisno o događaju.

Šišanje za dječake od 5 do 7 godina

Priprema za školu izgledu daje čvrstinu. Dijete u ovoj dobi svjesno je sebe već prilično odraslog.

Spreman je za samostalan život u društvu. Otuda i potreba za redom na glavi:

 • Kapa položena sa bočnim razdjelnikom i šiškama na jednu stranu stvorit će izgled uzornog dječaka. A njezina verzija s napuštenim šiškama natrag nestašna je osoba;
 • Izgled sa šišanjem "ispod lonca" neće dati uzornost. Kaskadne ravne niti donijet će dašak romantike, a istovremeno i jednostavnosti.

Šišanje za dječake od 8 do 12 godina

Prijelazna dob dječaka - 8-12 godina, kada se približe pragu mladosti, zasićena je duhom pobune. Vrijedi vas pustiti da budete čupavi ili pustiti nepotrebno dugu kosu.

Ili možda želi sve svoje dlake ošišati na nekoliko milimetara:

 • Shaggy Bob - Shaggy - stvorit će kaos na glavi kad se pažljivo obavi. Što je neoprezniji styling, to frizura izgleda ispravnije;
 • Ukrašeni ili simbolični obrasci obrijani na hramovima naglasit će dječakove hobije i duševno stanje. Omogućuju vam da pokažete individualnost.

Šišanje za tinejdžere

Vrijeme je da se zaljubite u hobije. Kad vam hobi oduzme sve slobodno vrijeme. Tinejdžeri demonstriraju cijelom svijetu da su već dosta odrasli i s njima se mora računati..

U tome će im pomoći moderne varijacije šišanja:

 • Undercut. Maksimalno obrijani sljepoočnice i potiljak kombiniraju se s dlakom na vrhu glave, začešljanom natrag. Oštre prijelazne linije simbolično prikazuju promjene raspoloženja tinejdžera koji razlikuje „svoje“ od „općeg“;
 • Kanadska je još jedna opcija s puno kose na vrhu. Ali ovdje su linije glađe, a maksimalni volumen koncentriran je iznad čela. Ovo je opcija za znatiželjne znatelje i istovremeno - "dvorišne heroje".

Šišanje jež

Drugi naziv šišanja je "Bobrik" zbog izbočenih niti u različitim smjerovima. Značajka šišanja je minimalna duljina i prema gore niti na parijetalnoj zoni.

Prilikom izvođenja koristite tehniku ​​šišanja ispod pisaće stroja češljem, neprestano povećavajući kut niti u odnosu na glavu. Tako će prijelaz s najkraćih na duže niti biti gladak..

Skraćena verzija ježa odgovarat će oborenim dječacima ili vlasnicima dugog lica. Za nosače postoji jedan zahtjev - ispravan oblik lubanje bez izbočenih ušiju. Izdužena inačica Ježa, gdje tjemene niti mogu doseći 4 cm, a minimalna duljina na sljepoočnicama, vizualno će produžiti zaobljeni oblik glave.

Frizuru možete nadopuniti malim praskom, češljajući je u različitim smjerovima, lako je postići promjenu slike.

Šišanje Pola kutije

Atletskim dječacima preporučuje se nošenje poluboksa, jer ova frizura potječe iz vojske i sporta. Dat će samopouzdanje. Ali bolje je da tanki astenični predstavnici izbjegavaju pola kutije.

Šišanje za dječake i adolescente pod nazivom Anderkat sada je u modi. Fotografija

Izvodi se strojem za pisanje i škarama, uključujući i za prorjeđivanje. Prijelazne linije trebale bi biti mekane od obrijanih sljepoočnica i potiljka do pramenova produženih na 6-8 cm na tjemenu. Dopuštene su kratke šiške, obično leže sa strane.

Šišanje Beanie

Nije tako radikalan kao prethodne dvije frizure, Beanie je svakodnevna opcija. Umjereno skraćeni sljepoočnice i potiljak, prilično dugi pramenovi tjemena, tvoreći kapu, - ništa oštro i prkosno.

Dobra opcija za mirne slatke dječake. Izvrsno izgleda na kratkoj do srednje duljini kose. Kratka izvedba može biti s oštrijim prijelazima linija, kada su niti "kapice" puno duže od vremenskih i zatiljnih.

Na kosi srednje duljine, šišanje se može izvesti u višeslojnom, dvostrukom i asimetričnom.

Višeslojni se koristi za kovrčavu kosu. Dvostruko predstavlja dvije razine "kapica": 1 - do sredine uha; 2 - do početka uha. U asimetričnoj se duljina vremenskih niti s obje strane razlikuje.

Šišanje kanadsko

Kanađanka se smatra elegantnom frizurom. Povijest nastanka kod nas potječe iz sporta - hokeja.

Popularnost je zaslužila svoju svestranost - odgovara gotovo svima. Iznimka su oni s visokim čelom ili pravokutnim licem oštrih crta lica. Posebnost šišanja je niz kose u frontalno-tjemenoj zoni. Šiške su dio ukupnog oblika i češljaju se natrag kad se nose.

Šišanje Mohawk

Frizura ratnika - Irokez. Poput ptičjeg grba ili grebena vodozemaca, demonstrira svoju nadmoć protivniku. Za male dječake to je prije komičan oblik oblikovanja bilo koje frizure, kada se kosa od čela do tjemena glave sakuplja u "tobogan".

Mohawk za odrasle momke vrlo je skraćeni hramovi, a ponekad i na vrhu glave, s ravnomjernom trakom kose od čela do zatiljka. U modernoj verziji Mohawk može biti za kratku kosu, duljine do 4 cm, za dugu kosu - do 15 cm, ali zahtijeva oblikovanje prilikom oblikovanja. Dopunjeno produženim šiškama ili obrijanim uzorcima na sljepoočnicama.

Šišanje Bob

Bob je način da se isprave nedostaci u obliku glave..

Bobove značajke:

 • pokriti će previše isturene uši;
 • sakriti će veliko čelo, omekšati oštre crte lica;
 • okruglo lice ispružit će se u dugim nitima na sljepoočnicama;
 • predugo će se skratiti zbog volumena i pramenova različitih duljina

Ovo je romantična i istovremeno muška opcija..

Izvodi se graduiranjem i prorjeđivanjem. Rezultat je volumen u tjemenoj zoni, pramenovi krune položeni ravno uz rast dlake i padajući poderani vrhovi.

Šišanje "ispod lonca"

Glatke ivice u obliku glave kose, razbacane od tjemena glave po cijelom opsegu - značajka frizure "ispod lonca". Nije toliko popularan kod odraslih, ali djeci izgleda sjajno

Tajna je meke kose i glatkih linija. Dječjem licu daje ljupkost i nježnost. Zdrava kosa sja na suncu. Danas postoji mnogo mogućnosti za izvođenje frizura od obrijanih sljepoočnica do slojevite "gornje" kose.

Šišanje Cezar

Postoje legende da svom nositelju pruža bistrinu uma, a ne pozamašne sposobnosti. Točno dajte sliku - njegu.

Posebnost leži u polaganju gornjih niti prema naprijed. Njihova duljina nije veća od 5 cm, a skraćene šiške imaju ravnu crtu. Kosa na sljepoočnicama i zatiljku ošiša se što je više moguće. Smatra se dobrim stilom za dječake. Međutim, istaknut će nedostatke četvrtastog lica. Skratit će ionako nisko čelo.

Šišanje Gavroche

Za djecu je šišanje Gavroche zabavan način da pokažete svoju originalnost. Kratke niti po cijeloj glavi i duge koje se spuštaju niz vrat su klasična opcija. Izduženi na sljepoočnicama i zatiljku - moderan stil za zaobljena lica i bucmaste obraze. Starijim se dečkima nudi opcija kada je kosa na zatiljku nešto duža od ostalih.

U čemu se svi stilisti slažu: Gavroche je idealan za finu kosu.

Jastučić za šišanje

Šišanje za dječaka Web mjesto govori o urednosti njegovog vlasnika. Frizura izgleda samo kad je besprijekorno izvedena, kada je sva kosa od čela do tjemena savršeno ošišana i tvori ravnu površinu, kao što je prikazano na fotografiji, pa otuda i njen naziv.

Ako je dijete uredno, a kosa mu je dovoljno gruba, onda je ova opcija za njega. Međutim, ravna linija može licu dodati neželjenu hrapavost. Stoga je vrijedno pažljivo razmotriti izbor ove frizure..

Šišanje Undercut

Undercut je postao manifestacija stila među modernim subkulturama poput klizača. To je "otok" relativno dugih niti na vrhu glave, u kombinaciji s obrijanim sljepoočnicama i stražnjim dijelom glave. Kosa je zalizana natrag ili s jedne strane. Pomazan sa ili bez srednjeg razdjeljka.

Da bi Underkat dječaku izgledao prirodno, vrijedi razmotriti oblik lubanje i ispravne crte lica. Ne preporučuje se za kovrčavu kosu.

Šišanje "Dima Bilan"

Dugo je pjevač Dima Bilan nosio najobičniji "Gavroche". No, stilizacija pod likom pjevačice dovela je ovu izvedbu u zasebnu vrstu šišanja. Kaotične kratke niti različitih duljina s oštrim krajevima po cijeloj glavi. I ravna kosa okcipitalne zone čini mali "rep" duž vrata. Glavna značajka je pažljivo profilirani volumen.

Frizura za dječake guste grube ravne kose.

Šišanje Grunge

Grunge je varijacija oblikovanja bilo koje muške frizure prikladne duljine. Sloboda, nemar s popratnom elegancijom - tako se može okarakterizirati grunge stil.

Kosa je raščupana, ali ukusna. Nužno zdrava, njegovana i sjajna. Fiksirana lakom za kosu ili gelom s efektom mokre kose. Toliko je zahtjeva za stilom da ih mogu podnijeti samo sasvim odrasle modnice.

Šišanje Bob

Omiljena frizura većine žena, nije postigla ništa manji uspjeh među muškarcima. Prije svega, onima s kovrčavom kosom koju nije moguće oblikovati u druge frizure.

Danas je trg stekao brojne mogućnosti:

 • klasična;
 • diplomirao;
 • asimetrična;
 • izduženi;
 • dvostruko;
 • bob-kvadrat;
 • kvadrat na nozi.

Svi su oni primjenjivi za stvaranje frizura za dječake. Treba uzeti u obzir samo strukturu kose, crte lica i dob. Dječaci koji se aktivno bave sportom ili plesom ne bi trebali odabrati kvadrat. Ali to će odgovarati kreativnim pojedincima..

Šišanje kaskada

Ako se dijete smatra subkulturom i raste dugu kosu, za njegov uredan izgled najprikladnija je opcija Cascade.

Rezano je u nitima različitih duljina, tvoreći stepenasti oblik. Na ravnoj kosi slojevi dlake su jasno vidljivi. Kovrčava kovrča stvara mekane kovrče. Kovrčava kosa u Cascade je uredna. Kaskada je opcija za tinejdžere.

Šišanje na pola

Ime Pola dolazi od podjele kose na dvije različite razine: gornju - dugu i donju - kratku ili obrijanu. Dugi dio obično je okupljen u rep ili punđu, pa otuda i drugi naziv frizure - "a la samurai" (vidi fotografiju).

Unatoč činjenici da je ovo slika ratnika, za dječake, čak i male, šišanje je sasvim prikladno.

Shaggyjeva frizura

Čupavi je pravi nered. To je višeslojna meka frizura s prorjeđivanjem. Rezultat je raščupani izgled. A oblik je veličanstven.

Izbor za finu kosu kojoj nedostaje volumena. Vizualno povećava glavu - uravnotežuje je s tijelom. Izduženi pramenovi oko lica protegnut će njegovu zaobljenost. Mekani oblik frizure izgladit će kutnost dječakove figure.

Modeli s obrijanim sljepoočnicama

Ako dijete želi biti poput recimo tate i obrijati viski, tada će mu odgovarati:

 • Pola, gdje se ratoborna slika nadopunjuje razigranom punđom na zatiljku;
 • Anderkat, daje izražajnost;
 • Grunge kao manifestacija originalnosti.

Modeli s obrijanom glavom

Sportskim dječacima dodatna kosa može donijeti neugodnosti, vrijedi savjetovati modele s obrijanom glavom:

 • Platforma, čija će jasnoća linija unijeti brutalnost u sliku;
 • Pola boksa, kao najpraktičnija frizura našeg vremena;
 • stilski kanadski, za romantične naravi.

Modeli s naglašenim čelom

Naglašena je lijepa linija čela i redovite crte lica:

 • "Cezar" - ravne šiške tvore vremenski dio kut, uokvirujući lice poput okvira;
 • "Ispod lonca", gdje su rubovi glatki, zaobljeni, omekšavaju četvrtastu ili pravokutnu plohu;
 • Jež, gdje se kosa na tjemenu i kruni drži poput igala, vizualno istežući kratko čelo.

Kovrčasti modeli

Frizura, poput umjetničkog djela, stvara se od sitnica: originalnost čak i najjednostavnijeg šišanja ovisi o tome gdje se počešljaju niti, kakav razdjeljak i kakav oblik šiške imaju..

Najzanimljivije varijacije kovrčavog modela su:

 • "Gavroche" s obrijanim sljepoočnicama, za dijete je, prije, varijanta zmajevog češlja, što će definitivno željeti biti;
 • analog Gavrochea je radikalniji - irokez, pokazujući nemir prirode.

Modeli s istaknutim pramenovima

Pojedini pramenovi u frizuri mogu naglasiti prednosti i sakriti nedostatke u izgledu:

 • Grunge je svestran način ostavljanja pramenova tamo gdje su potrebni i uklanjanja viška na pravim mjestima. Ovaj stil omogućuje upotrebu dugih niti u kombinaciji s ultrakratkom frizurom;
 • Shaggy raščupani pramenovi dodati će volumen, dodajući ležeran izgled. Stariji mladići mogu istaknuti pramenove bojanjem.

Obrasci i obrasci

Moderan dizajn, obrijan na hramovima, ušao je u dječju modu:

 • Kratki jež nadopunit će crtež logotipom vašeg omiljenog superjunaka ili čak slikom lika iz bajke. Ispast će ukusno i vrlo djetinjasto;
 • Polovica, stegnuta u snopu na kruni, bit će ukrašena ažurnim uzorcima na hramovima;
 • Asimetrično duž duljine bočnih niti frizure naglasit će uzorke boja na kratkoj kosi.

Moda izgleda 2018

Glavni trend u modi za šišanje dječaka u 2018. godini je eksperimentiranje s kombiniranjem niti različitih duljina. I što je veća ta razlika, izgled je moderniji..

 • Idealna opcija za kratku frizuru koja se uklapa u moderan smjer je Poluboks, gdje je relativno dugačka šiška uz sljepoočnice i stražnji dio glave koji su minimalne duljine. Polu kutija s uzorkom duž uređenog dijela frizure moderan je trend u svijetu;
 • Stilizirani "Gavroche", gdje pramenovi duž vrata i na sljepoočnicama ostaju dugi, prepoznat je kao varijanta modnog šišanja za kosu srednje duljine.
 • Obični Šešir nikada neće izaći iz mode. Bočni razdjeljak i poderane bočne šiške dat će mu moderan izgled.

Promijenite sliku šiškama

Oblik i položaj šiški unutar iste frizure mogu dovesti do potpuno drugačijeg izgleda:

 • Kose šiške, začešljane u stranu, dodaju izražajnost izgledu, omekšavaju oštre crte lica. Također je u stanju vizualno istegnuti četvrtasto ili okruglo lice;
 • Ravno kratko čelo usredotočit će se na oči, otvoriti čelo, raspoložiti se za otvorenost u komunikaciji, dodati čvrstinu;
 • Kosa na čelu, začešljana ili natrag, dodati će romantiku na sliku. Stil je svojstven predstavnicima show businessa, stoga je pogodan za aktivnu djecu.

Maturalne frizure

Dress dress događaja zahtijeva zadržavanje elegancije u modnim trendovima:

 • Galantan izgled ispasti će s Anderkat šišanjem s počešljanom kosom s vrha glave unatrag. Sliku možete nadopuniti modernim tehnologijama bojanja, kao i stilom;
 • Sličan učinak može se postići i s Kanadom na glavi, gdje je sva duga kosa koncentrirana u frontalnom dijelu. Vrijedno je sve pramene dovesti u jednu točku, formirajući mali Mohawk - jedan od najmodernijih stylinga ove godine;
 • Bob s bočnim šiškama i pocepanim krajevima kako bi diplomiranom izgledao elegantno romantično - hollywoodski tinejdžerski stil.

Preporuke stilista

Stilisti preporučuju korištenje sljedećih pravila kako bi vaše dijete izgledalo uredno i elegantno:

 • frizura ne smije biti odvojena od djeteta, njezin je zadatak nadopuniti sliku;
 • modni šišanje dobro je samo na zdravoj, njegovanoj kosi, posebno za modele za srednju i dugu kosu;
 • ne eksperimentirajte s dječjom kosom;
 • nanesite styling što je manje moguće na styling kose male djece;
 • bilo koja frizura zahtijeva oblikovanje - na to se mora paziti prilikom sušenja kose nakon pranja.

Modni frizure u 2018. godini za dječake različitih dobnih skupina, prikazani na gornjoj fotografiji, omogućuju vam da zadržite njihovu individualnost, a istovremeno izgledaju moderno. Kao što vidite, većina imena šišanja odražava suštinu oblika. A tehnike izvođenja varijacije su klasičnih tehnika.

Video o modnim frizurama za dječaka

Dječje modne frizure i frizure za dječake:

TOP 10 najelegantnijih muških frizura i frizura:

Duge frizure za dječake

pridružite se raspravi

Podijelite sa svojim prijateljima

 1. Tko bi trebao odabrati
 2. Modne opcije šišanja
  • Beanie
  • Grah
  • Irokezi
  • Ležerno
  • Gavroche
 3. Šišanje s produljenjem za tinejdžere
  • Ružičasta boja
  • Undercut
  • Kaskada
  • Asimetrične frizure
 4. Savjeti frizera

Svi žele biti lijepi. Mlade modnice nisu iznimka. Danas stilisti nude ogroman izbor šišanja ne samo za dame, već i za predstavnike jake polovice čovječanstva bilo koje dobi. Frizure s produljenjem ne gube popularnost među mladima. Razgovarajmo o njihovim značajkama i dajmo savjete o odabiru frizure.

Tko bi trebao odabrati

Dječaci se međusobno natječu u bilo kojoj dobi. Svatko se želi istaknuti među svojim vršnjacima. Šišanje puno znači na izgled, pa tinejdžeri odgovorno i pedantno biraju frizuru za sebe.

Važno je znati da šišanje s produljenjem nije za svakoga. Prilikom odabira vrijedi uzeti u obzir neke parametre. Napomenimo najvažnije od njih:

 • kovrčava kosa ili kovrče s laganim valom ne drže dobro oblik, pa ih morate svakodnevno oblikovati;
 • Vlasnici tanke i neposlušne kose također će imati teškoća - slično kovrčama, takvu će kosu morati stalno oblikovati;
 • također je vrijedno razmotriti oblik lubanje, oval lica - iskusni majstor sigurno će obratiti pažnju na to i dati savjet.

Ako sumnjate hoće li vaše dijete ići na šišanje, svakako se posavjetujte s iskusnim frizerom, kako kasnije ne biste bili razočarani novim izgledom..

Ako ste potpuno sigurni da će izdužena šišanje odgovarati dječaku, tada razmotrite sve moguće opcije frizure.

Modne opcije šišanja

Mnogo je šišanja za dječake: s produljenjem i bez, model, djeca. Svi žele biti originalni. Razmotrite koje modne frizure za dječake postoje.

Beanie

Ovo je vjerojatno najklasičnija frizura za dijete. Pretpostavlja se da je kosa na zatiljku kratko ošišana, a na tjemenu ostaje duga. Čak će i kosa s laganim valom izgledati dobro u ovoj frizuri - šišanje će izgledati ne manje impresivno. Od minusa "šešira", može se primijetiti da kosa na zatiljku prilično brzo raste, a šišanje gubi oblik. Ukratko, potrebna je česta korekcija..

Ova frizura je svojevrsna "kapica". Kosa na zatiljku i bočnim zonama srednje je duljine, a "trik" ovog šišanja je odsutnost šiški. Izdužene niti kose postavljaju se naprijed, umjesto šiški, pomoću proizvoda za oblikovanje.

Prednosti graha uključuju:

 • različite mogućnosti oblikovanja kose - pramenove možete svakodnevno rasporediti na novi način, pokazujući maštu;
 • šišanje ne ovisi o boji kose - čak i ako brineta, čak i plava ili smeđa kosa, u svakom slučaju dječak izgleda nestašno i moderno.

Postoji i podvrsta boba - bob-bob. Bob-bob je nešto duži od običnog boba.

Međutim, vrijedi zapamtiti da kod ove frizure kosa mora uvijek biti savršeno čista i počešljana, inače frizura neće izgledati.

Irokezi

Ovom frizurom bilo koji tip izgleda odvažno i moderno. Mohawk pretpostavlja vrlo kratko ošišane ili potpuno obrijane strane glave, a srednji dio kose ostaje dugačak. Odrasli mladić mora naučiti kako predstaviti takvu frizuru, ali dječak s njom uvijek izgleda nestašno i slatko. Stiliziranje mohawka daje mašti na volju, jer za to ne postoje posebna pravila i možete zasjati svaki dan.

Ležerno

Potrebno je vrijeme za stvaranje elegantne frizure s nastavkom za dječaka. Fidgets, koji imaju nekoliko godina, teško mogu dugo sjediti u frizerskoj stolici. Ovdje pomaže ležerno šišanje.

Djetetovo nestašno i aktivno raspoloženje naglašava duga kosa u predjelu tjemena i na bokovima u kombinaciji sa zaobljenim zatiljkom..

Gavroche

Nekomplicirano i dirljivo ime za frizuru. Neka djeca mogu se okarakterizirati na isti način. Nježnost i bespomoćnost naglasit će šišanje takvog plana. Diplomiranje će stvoriti dodatni volumen, pa se često takav šišanje vrši do vrlo mrvica. Kosa im je još uvijek tanka i treba im malo volumena. Osim toga, frizura Gavroche odgovarat će dječaku s bilo kojom vrstom kontura lica..

Šišanje s produljenjem za tinejdžere

U dobi od 15-16 godina tinejdžeri su u potrazi za vlastitim individualnim stilom. Često mladići odluče eksperimentirati s frizurom, pa čak i bojom kose. Ponekad se izabrana slika sukobi sa školskim zahtjevima ili idejama roditelja o izgledu njihova djeteta. Zbog toga vrijedi poticati tinejdžera, savjetovati ga i usmjeravati.

Stariji dječaci već mogu dugo sjediti na frizerskoj stolici, pa ima smisla razmotriti složenije mogućnosti šišanja. Dalje ćemo analizirati trenutne i modne frizure za tinejdžere.

Ružičasta boja

Ova frizura je svestrana, elegantna i zrela. Frizura ima kratko ošišane ili obrijane strane, dok se duga kosa srednjeg dijela glave češlja i povlači unatrag. Pompadour možete položiti i kreativno - stvorite voluminozni "čuperak" i lagano ga ležerno položite natrag.

Imajte na umu da kod ovog šišanja kosa na sljepoočnicama i na stražnjoj strani glave i dalje mora prekriti vlasište. Šišanje je univerzalno, odgovara gotovo svima, ali postoje nijanse:

 • izduženo lice zahtijevat će dulju kosu u sljepoočnom dijelu;
 • okruglo lice dobro se proteže oblikovanjem dugog dijela kose s efektom volumena.

Undercut

Moderna, moderna tinejdžerska frizura za dječake dodati će hrabrost vašem izgledu. Šiške i tjeme ostaju dugi, a bočni dio glave i stražnji dio glave su obrijani. Ali, što je važno, prijelaz bi trebao biti gladak. Za oblikovanje ove frizure potrebno je puno vremena i određene vještine, a definitivno ne možete bez posebnih proizvoda za oblikovanje. Inače, šišanje gubi oblik i uopće ne izgleda.

Trebali biste biti oprezni s underkatom mladića s trokutastim tipom lica - samo će naglasiti kutnost linija.

Kaskada

Prije toga, kaskadno šišanje radilo se samo za žene. Sada se sve promijenilo - ljestve, kako se to naziva na jednostavan način, odgovaraju bilo kojoj vrsti osobe u bilo kojoj dobi. Ali oni dečki čija kosa izgleda poput lavlje grive trebali bi biti oprezni zbog poteškoća s oblikovanjem kose. Istodobno, s kaskadom svaki dan možete izgledati drugačije: škola, zabava, datum - styling za bilo koju prigodu.

Asimetrične frizure

Frizure s asimetrijom danas su vrlo popularne među mladima. Ovo nije samo počast trenutnoj modi, već i način izoliranja, isticanja iz mase. Frizure s asimetrijom mogu biti vrlo raznolike - sve ovisi o mašti i kreativnosti. Kratki vremenski dio, duge niti u tjemenoj zoni, šiške - lijepo oblikovana kosa, ošišana na ovaj način, bit će izvrsna opcija za tinejdžera.

Asimetrija odgovara bilo kojoj vrsti kose.

Savjeti frizera

Današnja mladež često želi biti poput junaka svojih omiljenih filmova i stripova i odabire frizure poput svojih. Popularne su i frizure u stilu vojske.

Da biste odabrali pravu šišanje za tinejdžera, trebali biste obratiti pažnju na sljedeće točke:

 • izdužena kosa ne bi trebala ometati životni stil tinejdžera, visjeti preko očiju, inače će biti neugodno baviti se sportom i samo obavljati svakodnevne aktivnosti;
 • pri odabiru obavezno uzmite u obzir strukturu kose i vrstu lica;
 • analizirati nedostatke u obliku glave - ovo je jednako važno;
 • odabrana frizura trebala bi na svaki mogući način naglasiti sliku.

Odabir određene cool frizure s produljenjem za dječaka prilično je teško s obzirom na njihovu raznolikost. Neprestano se pojavljuju nove mogućnosti šišanja naprednih stilista i frizera. Opcije predstavljene u članku su klasične, nikad neće izaći iz mode. Na njihovoj se osnovi gradi sve novo. No, vrijedno je zapamtiti da, bez obzira kako volite ovu ili onu frizuru, frizura bi trebala odgovarati i obliku lica i strukturi kose..

Za majstorsku klasu dječačke frizure s produljenjem pogledajte sljedeći videozapis.

Šišanje za dječake: najmodernije u 2020. godini

Mnoga moderna djeca od malih nogu pažljiva su prema svom izgledu. Stvarni frizure za dječake nisu samo praktičnost i praktičnost, već i način samoizražavanja, razvijajući osjećaj za stil i samopouzdanje. U našem izboru - najmodernije frizure za dječake ove sezone, čije će vam fotografije pomoći da zajedno odaberete svoju opciju.

Moderni trendi frizure za dječake vrlo su raznolike. Ograničenja u izboru duljine ili načina polaganja odavno su utonula u zaborav. Danas frizure za dječake nisu ništa manje moderne i učinkovite od odraslih muškaraca:

Britanska frizura - londonska elegancija

Kratki šišanje za dječake uvijek su trendovska i prikladna opcija. Kao što i samo ime govori, ova klasična frizura dolazi iz Engleske.

Ispred je ostavljen uredan prasak umjerene duljine, koji se može položiti sa strane ili češljati natrag. Dlake sa strane i na zatiljku ošišane su na mašini, istodobno promatrajući gladak i ujednačen prijelaz u tjemeni dio.

Trendi kratki šišanje: najbolje ideje

Ovo je izvrsna opcija šišanja za dječaka bilo koje dobi:

 • ne zahtijeva posebnu njegu;
 • izgleda stilski i uredno.

Zbog minimalne duljine, Britanka će odgovarati najmlađoj gospodi. U dobi od 6 godina dječje šišanje za dječake najbolje je raditi kratko, budući da je dječja kosa još uvijek tanka i lomljiva. Osim toga, bebi je teško sjediti na jednom mjestu, pa dječačko šišanje treba potrajati minimalno vremena..

Hit verzija frizure za dječake: obrezivanje

Posljednje dvije godine ova je frizura neprestano zauzimala vodeća mjesta na ljestvicama muških kratkih frizura. Mnogi poznati sportaši i poznate osobe isprobali su ovaj prilično odvažni izgled. Naziv frizure potječe od engleske riječi Crop, što znači ‘odrezati’.

U potpunosti odražava bit: usjev je vrlo kratko ošišana ili obrijana kosa na sljepoočnicama i zatiljku s teksturiranom kosom na tjemenom dijelu. Popularne su dvije vrste šiški:

 • glatka i gusta, bez stanjivanja;
 • teksturiran s neravnim rubovima.

U drugom slučaju, također je postavljen ravnomjerno, ali tekstura stvara učinak nemara, što se mnogima svidjelo. Prikladna opcija za aktivne dječake i mladiće koji nisu spremni gubiti vrijeme na kosu, ali cijene spektakularni izgled.

Modne frizure za male dječake

Moderna frizura za dječaka i tinejdžera: kanadska

Još jedna geolocirana frizura koja se može pripisati najpopularnijoj među dječacima, dečkima i muškarcima. Njegova je osobitost velik volumen kose u prednjem dijelu glave i u tjemenoj zoni s postupnim prijelazom na kratko ošišane sljepoočnice i stražnji dio glave. Pogodno za sve tipove kose, uključujući i kovrčavu.

Ova frizura može se oblikovati na različite načine:

 • češljanje kose na jednu ili stražnju stranu;
 • promjena duljine kose na vrhu glave;
 • ako želite, možete napraviti šiške.

Prihvatljiva je i lagana nepažnja: ovo je dobro strukturirana frizura koja neće izgubiti svoj izgled od blago raščupanih niti. Pogodno za bilo koji tip lica. Morate odabrati volumen i duljinu kose, ovisno o obliku ovalne.

Šišanje boksa - ništa više

Ova ultra kratka frizura dobila je ime po istoimenom sportu. Zaista je savršena za mlade sportaše i nemirne dječake..

Frizura u kutiji ima mnogo prednosti, i to je:

 • dobro za bilo koju vrstu kose i ne zahtijeva oblikovanje;
 • otvara lice što je više moguće;
 • naglašava oblik glave.

Kratki šišanje za okruglo lice 2019

Stoga bi oni koji žele korigirati svoj izgled šišanjem trebali obratiti pažnju na druge mogućnosti..

Popularna varijacija je polukutija. Ovo je češća frizura, dječaci i muškarci vole element raznolikosti. U zoni krune ostaju pramenovi duljine do 8 cm, koji se glatko pretvaraju u prerezana područja na stražnjoj strani glave i sljepoočnicama.

Polukutija vam daje priliku za eksperimentiranje s stylingom koristeći gel ili mousse. Poput ostalih kratkih frizura, boks i poluboks mogu se nadopuniti obrijanim ukrasima.

Moderna frizura bob - moderni klasik

Frizura srednje dužine s kratkim ošišanim sljepoočnicama i voluminoznom kosom. Pogodno za sve tipove izgleda, ravnu ili kovrčavu kosu. Ovu frizuru za dječaka razlikuje široka paleta opcija - od urednog boba na nozi do graduirane višeslojne frizure s poderanim pramenovima različitih duljina.

Bob frizura odgovarat će dječacima od 7 do 11 godina i tinejdžerima. Potonji često biraju bob zbog mogućnosti igre sa slikama, isprobavanja asimetrične frizure, brijanja pod kaskadom niti viskija ili stvaranja umjetničkog nereda na glavi..

Modni muški šišanje 2019: ideje prije odlaska u brijačnicu

Bob vam daje priliku eksperimentirati sa stilom i prilagoditi nijanse izgleda kroz teksturu i oblik:

 • Za ovalno lice prikladna je bilo koja opcija šišanja bob - kratka, izdužena ili asimetrična.
 • Tanki mladić s izduženim ovalom imat će voluminoznu frizuru na licu, možete isprobati i opcije s praskama.
 • Bucmasti dečki napravit će voluminozne frizure s asimetričnim stylingom i izduženim krajevima..
 • Za četvrtasto lice širokih obraza dobra asimetrična frizura s nitima različitih duljina bila bi..

Frizura Fox Hawk: šišanje dječjih modela je šokantno

Ova frizura odgovarat će hrabrim dječacima koji se ne boje izjasniti se punim glasom ili buntovnim tinejdžerima. Fox Hawk (od engleskog Faux Hawk - ‘lažni jastreb’) podrijetlom iz 80-ih, ovo je ekstravagantni hibrid punk mohawka i poznate frizure Elvis.

Kosa se šiša pod kutom - od minimalno kratke straga do duge na tjemenu, čineći karakterističan češalj. Bočna područja su kratko podšišana, kosa u sredini oblikovana je proizvodima za oblikovanje.

Fox Hawk hit je sezone. Stilisti nude mnoge mogućnosti za ovu frizuru za dječake. Fotografije "jastreba" su impresivne: spektakularni češljevi usmjereni prema gore ili prema licu neće ostaviti mladu modnicu bez nadzora. Ali ako je duljina niti mala, čak i uz učvršćivanje i u punoj borbenoj spremnosti, šišanje je prilično kombinirano s poslovnom odjećom.

Talijanski šišanje: značajke, mogućnosti, tehnika, styling, fotografija

Da biste svojoj frizuri dali spektakularni izgled, trebate:

 • Na vlažnu kosu nanesite pjenu za fiksiranje stylinga.
 • Osušite kosu sušilom za kosu dajući željeni oblik.
 • Popravite rezultat lakom za kosu kako bi kosa bila u formi.
 • Po želji možete oblikovati pojedinačne pramenove voskom.

Ali ne zaboravite: u mladosti je najbolje ne pretjerivati ​​sa stilom. Komplicirani styling ostavite u krajnjem slučaju.

Kapa za šišanje: stari oblik ponovno je u modi

Tradicionalna frizura za muškarce i dječake, koja se ponekad naziva "ispod lonca". Ove je sezone frizura postala jedan od najrelevantnijih muških lukova za mlade. Nije iznenađujuće što se kapuljača uklapa u našu kolekciju stilskih frizura za dječake: ovaj osnovni oblik omogućuje vam stvaranje širokog spektra dječjih frizura..

Stilisti nude neobične varijacije na temu šešira, ovisno o dobi i tipu kose. Ova frizura može biti različitih duljina i oblika:

 • s jasnim geometrijskim linijama;
 • s kratkim gornjim slojem ili dugim šiškama;
 • s izraženim kontrastom slojeva;
 • s mekanim, neravnim rubovima, u kojima gornji dio prelazi u donji.

Modne muške frizure

Modna frizura za dječaka: blijedi

Ova popularna frizura migrirala je na "dječji jelovnik" iz muških brijačnica. U blijedoj frizuri oblikuje se postupni prijelaz od duge kose u prednjem i tjemenom dijelu glave do kratke kose u zatiljku. Na dnu glave kosa se ošiša vrlo kratko ili se obrije mašinicom.

Postoje tri vrste blijeđenja:

 • Niska - duljina gornje kose može biti proizvoljna, kao i styling. Prijelaz na područje kratke kose može započeti ispod stražnjeg dijela glave.
 • Srednja - kosa se uklanja kratko sa strane i sa stražnje strane glave, jasno ocrtavajući linije frizure. U stylingu su dopuštene bilo kakve varijacije, šiške su proizvoljno oblikovane.
 • Visoko blijeđenje - šišanje s jakim kontrastom između duge i kratke kose. Zona razdvajanja je 5 cm ispod krune. Ova frizura izgleda dobro na jako kovrčavoj kosi..

Undercut šišanje - na čelu stilskih frizura

Ova frizura popularna je kod muškaraca svih dobnih skupina. Upečatljiva frizura koju karakteriziraju kratki ili obrijani hramovi, s prijelazom na dulju kosu sprijeda i na vrhu glave.

Šišanje Bob: novi predmeti, moderan styling, boja

Stilisti nude različite opcije podrezivanja - od diskretnog luka s urednim pramenovima do izdužene verzije. U drugom slučaju ne možete bez proizvoda za oblikovanje, ali zajamčen je spektakularni izgled. Pogodno za sve tipove kose, uključujući valovitu kosu.

U slučaju dugih šiški i pramenova na tjemenu, bit će potreban svakodnevni styling kako bi se održavao njegovani i stilski izgled. Stoga, undercut treba pripisati tinejdžerskim frizurama. Ljubitelji eksperimentiranja često briju uzorke u sljepoočnicama ili na stražnjoj strani glave, ali ova opcija nije pogodna za svakodnevno nošenje zbog poteškoća u održavanju oblika.

Modni šišanje Cezar - antički klasik u modernoj transkripciji

Ova je frizura prikladna za bilo koju dob, a temelji se na drevnoj frizuri koju je nosio rimski konzul i general. Istina, nakon više od 2 tisuće godina, antički luk još je doživio promjene. Moderna inačica šišanja može biti bilo koje duljine. Ima zajedničko s drevnim prototipom:

 • guste ravnomjerne šiške;
 • zalizana kosa.

Frizura Cezar kombinacija je gustog gornjeg dijela kose s kratkim ošišanim ili obrijanim donjim dijelom glave. Šišanje najbolje izgleda s teksturiranim kontrastom između vrha i boka kose. Stoga je poželjno raditi frizuru prosječne duljine 4-5 cm. Cezar nije prikladan za vlasnike kovrčave kose i one s okruglim ili širokim licem: ovaj oblik šišanja vizualno će pogoršati proporcije.

Kare - najpopularnija frizura 2019

Popularni šišanje za dječake u 2020. godini kaleidoskop je svijetlih slika i originalnih ideja. Takva raznolikost godi: od djetinjstva, nošenje omiljene frizure, traženje vlastitog stila i isprobavanje različitih opcija nije samo zanimljivo, već i ugodno. Pritom se formira ukus i navika da se brine o sebi, što će svima biti korisno u budućnosti..

Modne frizure za dječake 2019.-2020.: najbolje ideje za šišanje fotografija za dječaka

Zanimljiv

Popis sjajnih horor filmova 2019. za najsmjeliju publiku

Potap i Nastya vjenčali su se: prve fotografije s vjenčanja Potapa i Nastye Kamensky

10 novih trendova u buketima cvijeća 2019-2020 foto vijesti

Vrijeme je za osvježenje ovog ljeta! Foto recepti za najukusnije domaće limunade

Bez obzira u kojem vijeku živimo, dječje frizure za dječake uvijek će biti zanimljive mladim i modernim majkama koje svog sinčića žele vidjeti ne samo zdravog i njegovanog, već i modernog dječaka..

Složite se da je lijepa frizura za dječaka izvrsna prilika da dijete naučite da se brine o sebi od najranije dobi. Štoviše, moda za dječje frizure za dječake nudi nam prilično raznolika i hrabra rješenja za šišanje za dječake.

Prirodno, postoje dječačke frizure za kojima je lako brinuti, a postoje i jednako originalne i pomalo neobične frizure za tinejdžere koje zahtijevaju svakodnevno oblikovanje i neprestano dotjerivanje kovrčave kose..

Pogledajmo i analizirajmo najmodernije frizure za dječake 2019.-2020., A vi ćete pokušati odabrati najmoderniju frizuru za svog mladog sina..

Prije svega, pokušat ćemo podijeliti najljepše i najsuvremenije dječje frizure za dječake po dobnim kategorijama i među njima istaknuti zanimljive i originalne primjere frizura za dječake. Krenut ćemo, naravno, od najmanjih vrpolja.

Kratki pregled šišanja za male dječake

Za mnoge dječake prva frizura je rutinska rutina. S jednom godinom, mnoge majke šišaju bebu što je moguće kraće, pogrešno se nadajući da će nakon šišanja kosa postati jača i gusta. Ali to uopće nije istina.

Uopće nije potrebno čekati godinu dana da se dijete ošiša, a uopće nije potrebno napraviti najkraću frizuru za dječaka.

Postoje vrlo originalne i dostojne opcije šišanja za dječaka 2019-2020 od klasičnog do modela.

Savjetujemo vam da obratite pažnju na šišanje za dječake s dugim šiškama ili klasične dječje frizure "ispod lonca" ili "garcon" i isti "Cezar".

Ako je vaša beba naslijedila kovrčavu kosu, bolje je odabrati frizuru srednje duljine za njega, kao što je bob za dječaka, takva frizura s kovrčavom kosom izgleda slatko i razigrano.

Također vrijedi isprobati frizure u stilu pompadoura za dječake koje su moderne u 2019.-2020. Napokon, mnogi su dječaci oduševljeni frizurama koje nose njihovi odrasli idoli i mnogi ih žele oponašati, a frizura je još jedan način da naslijede svoje heroje.

Uz to, sada je postalo vrlo moderno koristiti frizure odraslih muškaraca na najmanjim dječacima. Obrezani utezi i zatiljak, čak i razdjeljak, počešljana stražnja kosa - sve ove frizure za dječake izgledaju elegantno i slatko, čineći dijete dječjim.

Osim toga, jako je cool kad tata i sin odaberu iste frizure za sebe i zajedno je nadgledaju i brinu..

Modne dječje frizure za školske dječake

Isto se može reći i za dječje šišanje za dječake od 6 do 9 godina. U većini varijanti modne frizure za dječake školske dobi slične su onima kod odraslih muškaraca..

U ovoj dobi dječaci si mogu priuštiti eksperimentiranje i isprobavanje čak i najneobičnijih frizura za dječake 2019.-2020. U osnovi to će biti šišanje poput kanadskog i pompadoura.

Naravno, ako vaš dječak, primjerice, često provodi više vremena u aktivnim aktivnostima, često se bavi sportom, onda je za dječaka bolje odabrati jednu od klasičnih kratkih frizura poput boksa i poluboksa. Sličnu frizuru također možete učiniti originalnijom, pa čak i jedinstvenom ako na glavi brijete uzorak, pa čak i uzorak.

Neobične frizure za dječake s uzorkom brijanja kombiniraju se ne samo s ultra kratkim šišanjem kao što su "kutija" i "poluboks". Obrijanu šišanje možete sigurno kombinirati s takvom frizurom kao što je "undercut" ili odabrati odvažniju verziju s mohawkom.

U novoj sezoni uklanjaju se sva ograničenja duljine kose, pa dječaci smiju nositi i kratku kutiju i dugi bob. Glavni trend su jasne linije koje dijele gornji i donji dio šišanja..

Što se tiče duge kose, u razdoblju 2020. - 2021. ne možete ih odrezati, jer šišanje za dječake za srednju kosu ostaje u modi, uglavnom kaskadno šišanje za dječake s dugim šiškama, asimetrijom i istaknutim pramenovima.

Stvarne frizure za dječake među tinejdžerima danas

Dakle, dolazimo do starijih dječaka. Elegantne tinejdžerske frizure za muškarce 2019. - 2020. vjerojatno su najveći broj trendovskih frizura za dječake, počevši od 12 godina. Budući da su tinejdžeri gotovo odrasli muškarci koji žele izgledati muževnije i zato biraju frizure odraslih muškaraca.

Ovo je dob u kojoj si možete priuštiti izvornu frizuru, što se nije moglo učiniti u ranom djetinjstvu, a koja će biti neprikladna u dobi starijeg muškarca. Na primjer, Bieberova frizura za dječaka ili podebljano šišanje mohawkom.

U dobi od 12 do 15 godina dječaci već mogu odabrati vlastiti stil, koji će biti prisutan ne samo u šišanju i odjeći, već i u ponašanju. Modni mladi dečki već žele ugoditi djevojkama i već razumiju ponešto o modi.

Za romantične dečke savršena frizura bila bi frizura u stilu pompadoura i undercut s leđima češlja. Za aktivne dječake sportaše nedvojbeno su prikladne tako kratke frizure za dječake poput ježa, kanadera i tenisa..

Najpopularnije opcije šišanja za dječake 2020.-2021

Htio bih istaknuti nekoliko mogućnosti moderne frizure za dječake, koja će biti prikladna i za dvogodišnjaka i za starije dječake..

Vjerojatno je svima poznata frizura u stilu samuraja s punđom na vrhu glave. Ova frizura postala je vrlo popularna među dječacima svih dobnih skupina. Neobična frizura za dječaka s repom izgleda najpovoljnije na tamnoj ravnoj kosi.

Frizure za dječake s bočnim razdjeljkom vrlo su lijepe i uredne, zbog čega su ne samo majke, već i mlade djevojke, također univerzalne za dječake bilo koje dobne kategorije.

Spomenuta frizura za dječaka s obrijanim uzorkom i uzorkom, koja se može obaviti u bilo kojoj dobi i s bilo kojom vrstom kose, može dati individualnost.

U principu, na kratko ošišanoj kosi možete brijati bilo koji uzorak, od jasnih crta, ukrasa do složenog uzorka ili simbola koji su, na primjer, povezani s vašim omiljenim likovima..

Kako odabrati šišanje za dječaka koji odgovara stilu vašeg nasljednika, nadamo se da će vam pomoći naš izbor fotografija najboljih ideja za dječje frizure za dječake 2019.-2020..

Inspirirajte se, štedite, posavjetujte se s bebom i prijavite se majstoru koji će vam pomoći stvoriti zapanjujući izgled za vašeg sina.