Je li vihor na šiškama tako podmukao??

Isticanje


Individualnost je važan detalj koji nas izdvaja iz mase. Pojedinačne značajke izgleda uglavnom se poistovjećuju sa zaslugama, ali ponekad one stvaraju probleme. Jedna od potonjih kategorija je vrtlog. Potonja nastaje na mjestu gdje dlačice rastu u suprotnom smjeru od ostatka kose. Svojevrsni sudar, koji dovodi do nesretnog nesporazuma. I koliko god se frizeri trudili dokazati da vihorovi uopće ne truju živote svojih vlasnika, za žene djeluju kao univerzalna tragedija.

Još je gori vihor na šiškama. Ovo je već katastrofa. Čak se i ona najspektakularnija, prema mišljenju žena, može beznadno pokvariti. Ali stilisti mole vlasnike problema da ne klonu duhom.!

Da li biti šiške?

Nepravilan rast kose uopće nije prepreka za novi izgled. Postoje poteškoće, naravno, ali vještom pažnjom i znanjem nekih trikova čak i najočitiji vihor na šiškama može se ukrotiti.

Neiskusni frizeri pokušavaju se izvući iz situacije isključivo upotrebom proizvoda za oblikovanje. Međutim, postoje i druge metode rješavanja nestašnog mjesta..
Prvo, možete izrezati teško mjesto. Drugo, mnogi saloni koriste postupak poput opuštanja kovrča. Istina, nije jeftin, ali dugo izravnava vrtloge.
Druga mogućnost borbe je dodavanje pramena (ako se vrtlog nalazi na mjestu koje se zapravo može učiniti debljim). Alternativno, razmislite o uvijanju!

Koje šiške odabrati?

Ako je vrtlog previše primjetan, potrebno je prilagoditi rast kose na šiškama kako bi mu odgovarao. Pravilno izvedena frizura spasit će vas problema s oblikovanjem.

Jedna prikladna opcija je oblik polukruga. Majstor će ga rezati u slojevima, odsijecajući krajeve malim zubima..
Prisutnost vrtloga nije prepreka za dobivanje kosog "dodatka" koji je danas moderan. Najviša točka s postojećim problemom s rastom kose trebala bi biti na rastanku.

Zapamtite da je s gustom kosom dovoljno jednostavno maskirati vihor na šiškama, a izuzetno rijetka kosa razlog je za odbijanje novog "dodatka";

Kako ukloniti vihor na prasku?


Izlaskom iz salona, ​​ženu obuzima sreća - gospodar je prevladao problem. Ali odmah nakon pranja kose kod kuće, situacija se ponovno zahuktava, donoseći sa sobom utemeljeno pitanje - kako sami ukloniti vihor na šiškama?

Prvo čega se trebate sjetiti je osušiti šiške postojećim vrtloženjem odmah nakon pranja! Odgodite za minutu i morat ćete dugo razmišljati o tome kako ukloniti vihor na šiškama.

Druga je točka upotreba sušila za kosu, četke-četke (okrugla četka grabi i drži kosu većim intenzitetom) i pegle za ispravljanje kose. Nije važno u kojem su obliku šiške - zahvaljujući profesionalnim alatima možete izvući ujednačenu i ispravno položiti kosu.

Sljedeće je pravilo redovito korištenje kozmetike i proizvoda za oblikovanje. Nakon pranja kose, serum treba nanijeti na vrtlog, a nakon sušenja preporuča se korištenje laka za kosu.
Drugi nezaobilazni alat za prasak kovitla je vosak. Dlake čini malo težima, pa će teško mjesto biti manje uočljivo..

U svakom slučaju, dobro odabrani zavoj i profesionalni styling učinit će vihor na šiškama manje uočljivim.!

Vrtlog na čelu (šiške). Kako se ošišati za muškarca?

Vichor na muškim šiškama. Savjetujte kako ošišati muškarca ako na šiškama nema ravnomjerne dlake, a uvojak u običnom narodu kravu liže? Koliko razumijem, ovdje ili na ćelavoj glavi, ili na obimnijim šišanjima kako bi se pod težinom šiški sakrio vihor. ali što je sa šišanjem, poluboksanjem, boksanjem i bonalno pod pisaćom mašinom?

Imam upravo takav vrtlog na glavi. Uvijek sam se šišao po posljednjoj modi, kosu sam uvijek počešljao natrag i nije bilo problema. Ako četkate kosu ispred sebe, malo će iz toga proizaći. Zato odustanite od ovog pothvata, i beskorisno je oćelaviti, po mom mišljenju, ako imate kosu. I dalje ćete imati vremena da oćelavite.

Kako savjetujete, kad ne vidite osobu, ne vidite oblik lica, vrlo je teško.

Ali to nije kritično - trebate više eksperimentirati s kosom, ali samo s dobrim frizerom. Preporučio bi što trebate učiniti da biste prikrili ovaj vihor. A ako to nije moguće, isprobajte različite opcije:

 • napravite kratku frizuru strojem ispod mlaznice više od pet milimetara;
 • rasti kosu tako da se može oblikovati pjenom, gelom ili lakom.

Možete napraviti frizuru ježa, boksa, poluboksa ili igrališta. Fotografije ovih frizura možete pronaći na Internetu. Dakle, ne zaustavljajte se, već eksperimentirajte sa svojom kosom, mislim da ćete na ovaj način pronaći frizuru po svom ukusu s kojom ćete biti zadovoljni..

Često su u školi dječaci s vihorom, jedan na sljepoočnici, drugi na vrhu glave, a treći općenito izgledaju poput rogova. U djetinjstvu je to čak i smiješno, ali za muškarca kovitlac na glavi više ne izgleda tako prestižno. Savjetovali bismo vam da se obratite stilistima ili odete redovnom frizeru, u kojem ćete se ili ošišati, ili vam reći kakve frizure, šišanje će vam odgovarati kako vam kosa ne bi upadala u oči..

 • Iako šišanje, pogotovo zimi, nije opcija, a ljeti ipak nije daleko otišlo. ipak odaberite model frizure za vas i to stalno, kad kosa počne rasti.

Sama je "patila" u mladosti, sve dok dlaka na glavi nije zauzela konačno mjesto.

Dah ili dva odjednom, ovo je situacija koja ne omogućuje tu "novovjekovnu" frizuru koja je u trendu u određenom razdoblju.

S vrtlozima se mora računati i trebali biste ih koristiti samo za stvaranje vlastite slike, koja neće izgledati gore od "novovjekovnog".

Ako je vichor s jedne strane, tada je prikladno šišanje s dijeljenjem ili kratkom "četkom", kada će "stajanje" kose poslužiti kao neka vrsta plusa.

Ako su vrtlozi s dvije strane, tada će frizure s počešljanom stražnjom kosom izgledati lijepo, iako ćete u ovom slučaju morati imati dugu kosu na čelu. Ali vrijedi, jer ovo ne smiju imati svi. Postoje i takve frizure kao boks i poluboks..

Kako se nositi s nestašnim vihorima

Naš iskusni tim urednika i istraživača pridonio je ovom članku i pregledao ga radi preciznosti i cjelovitosti..

Broj izvora korištenih u ovom članku: 9. Njihov popis naći ćete na dnu stranice.

Tim za upravljanje sadržajem wikiHow pomno prati rad urednika kako bi osigurao da svaki članak zadovoljava naše visoke standarde kvalitete.

Vrtlozi se javljaju kada pojedini pramenovi rastu u suprotnom smjeru od ostatka kose. Vrtloga se nikada nećete potpuno riješiti, ali pomoću dolje opisanih tehnika i metoda možete ih ukrotiti..

Kako oblikovati liniju kose na čelu?

Drage djevojke, molim vas za savjet! Vlasnik sam dvoje! vrtlozi smješteni izravno na liniji kose na čelu. Ti se vrtlozi sastoje od tanke, kratke kose, ne uklapaju se ni sa sušilom za kosu (naelektriziranim i na glavi postavljenim), niti s peglom, a onemogućuju oblikovanje na razdijeljenom

Čitala sam da sada rade nešto poput dugotrajnog oblikovanja obrva od čega postaju vrlo mekane i poslušne. Mislim da bi ovaj stil mogao biti moguć na mojim vihorima.?

Je li se netko suočio sa sličnim problemom ili sam ja jedini nejasno?

Kako ukloniti šiške ako...

Svaka vlasnica makar jednom u životu sanja o prasku. Često se dogodi da djevojci visokog čela u djetinjstvu odrežu. Odrastajući, sanja ga uzgajati, ali ispostavilo se da to nije tako lako kako se čini. Pogotovo, one koji imaju kovrču na čelu brine pitanje: kako ukloniti šiške? Dašak otežava lijepo oblikovanje šiški. Vihor često podiže šiške samo na jednom mjestu. Zbog toga je upravo kovitlac na čelu razlog želje za rastom šiški. Čim šiške narastu do određene dužine, kad ometa pogled, postoji želja da se odreže.

Postoji nekoliko načina za bezbolno uzgajanje šiški. Na primjer, možete ga ubosti rakom ili nevidljivošću dok ne naraste do točke u kojoj se može ugurati ili utkati u pletenicu. Dugu je lako napraviti kaskadu ili ljestve dijelom frizure. Čak i kad je kratak, možete ga ukloniti tako da će svi pomisliti da je ovo samo novi stil. Ali kako je lijepo ukloniti kratke šiške? Probati:

 1. Podijelite svu kosu u ravnomjerni dio.
 2. Poprskajte češalj lakom.
 3. Začešljajte niti u stranu.
 4. Osigurajte nevidljivošću.

Lakše se nositi s kovitlanjem na čelu ako je kosa mokra. Prvo, morate usmjeriti strujanje zraka duž rasta dlake u vrtlogu. Nakon nekog vremena treba promijeniti smjer sušenja, zatim će se korijeni kose zaplesti i smjer rasta dlake u vrtlogu također će se promijeniti. Ako je kosa koja se spušta do čela duga, možete je otkinuti okruglom četkom i okrenuti pramen, a ako je kosa kratka, kosu je bolje počešljati odozgo. Nakon oblikovanja kose u vrtlogu i u blizini, trebate pričekati dok se ne ohladi, a zatim nanesite lak za kosu. Ako je vichor vrlo tvrdoglav, možete ga popraviti noću kopčom za kosu. Ispravljač će vam omogućiti ne samo da rastegnete niti na šiškama, produžujući je, već i da se nosite s vrtlogom.

Puno opcija

Čak se i kratka može složiti raznolikost, a o dugoj da i ne govorimo. Djevojke s visokim čelom ne bi trebale povlačiti šiške unatrag. Bolje ga je položiti na jednu stranu ili utkati u pletenicu počevši od sljepoočnica ili ćelavih mrlja. Šiške prikvačene svijetlim dodacima dat će naivan izgled. Ova opcija nije vrlo prikladna za večernji izgled, ali to će učiniti za sastanak s prijateljima. Ako je čelo nisko, šiške se mogu ukloniti rubom ili šalom. Modni su trendovi takvi da je bolje odabrati boju takvog pribora, blisku boji kose. Ova je opcija savršena za susret s prijateljima i za spoj. Ali za večer, bolje je odabrati svijetli šal ili traku za glavu s rhinestones.

Pletenice ne gube svoju popularnost. Ček možete vrlo uspješno utkati u jednostranu pletenicu koja uokviruje čelo duž linije rasta. Ova opcija za oblikovanje izgledat će poput trake za glavu s vlastite kose. Kako ukloniti šiške ako su pramenovi vrlo kratki za pletenice? Može se podijeliti u tri niti. Svaka od njih mora biti uvijena kaišem, a uprtači moraju biti upleteni. Dobiveni zavrtanj prikvačite sa strane. Na taj način možete maskirati tragove ožiljka ili akni. Uz pomoć ukosnica možete pramenovima dati drugačiji oblik:

 • ovalan,
 • polumjesec,
 • valovi,
 • itd.

Šiške koje su izrasle ispod obrva mogu se ispraviti. Možete ga nositi s repom. Ova opcija frizure izgleda vrlo elegantno s poslovnim odijelom. Ako četkate zarasle šiške, izgledat će veličanstvenije. Ako je čelo visoko, pomoći će vam da ne skrećete pozornost na to. Obimna hrpa približit će vašu frizuru stilu šezdesetih. Pramene treba češljati prema čelu, a zatim ih zaglađivati ​​do tjemena i učvršćivati ​​dodacima ili lakom. Četkani styling izgleda moderno i ugodno za nošenje. Češljanje sa strane postalo je popularno. Ne bi trebalo biti jako bujno. Takve šiške izgledaju dobro kada je sakupljen visok rep ili su valovite niti rasute.

Frizura sa šiškama uvijenim u male kovrče u skladu je s kratkom kovrčavom kosom. To možete učiniti sa špulicama ili tankim uvijačem. Mala količina moussea ili gela pomoći će popraviti rezultat..

Frizura s šiškama ukosnicama ukriženo izgleda vrlo neobično. Ovim stylingom možete sigurno otići na zabavu, posebno uzimajući svijetle ukosnice. Tako da ga tijekom svakodnevnih aktivnosti ne ometa, jednostavno ga možete izbosti nožem, napraviti rep i krenuti u posao. Lako se uklanja šiške preko ušiju. Ako duljina dopušta, u ovom slučaju to ne možete popraviti ničim, već ga možete ubosti s obje strane.

Metode uzgoja se razlikuju, ali potrebno je strpljenje. S prosječnom duljinom postoji najveći broj mogućnosti oblikovanja, a u skladu s tim i mogućnosti frizure.

Želite ravne šiške, ali imate kovrče? Rješenje postoji. Ali ne za sve.

Moja će recenzija biti vrlo kontroverzna. S jedne strane je prekrasno. Ali lijepa samo onima koji vide, za mene ne! Znam da se ispod mojih šiški nalazi ćelav kraj i to me nervira!

Kako sam došao))) Oduvijek sam sanjao o šiškama, ali niti jedan majstor nije želio da je odrežem. Zbog vihora! Da da! Nećete vjerovati, ali dogodilo se!

Činjenica je da su se glačala pojavila ne tako davno, iako u tom trenutku nisam imao ni fen za kosu. Sada bez problema mogu upravljati svojim kovrčama.. A u mladosti sam hodala s kovrčavom kosom, a o ravnim sam mogla samo sanjati.

Ali ipak nakon kupnje sušila za kosu. tada sam imao 20 godina, još uvijek sam ošišao šiške. Od tada, svako jutro, moram je oprati i osušiti kako ne bi bilo vihora. U principu sam na to već navikao i bez problema se nosim s tim. Ali činjenica je da se od vjetra ili vlažnog vremena i dalje napuhuje. U principu, počeo sam rezati šiške sa strane i tražim od gospodara da je prorijedi odozdo. Dosta mi je toga. Ali ljepota zahtjeva žrtvu.

I tako sam željela ravni prasak. Dugo mi je gospodar sugerirao da se obrijem s kose, ali nisam to mogao zamisliti. Kakva sam ja osoba. Dugo razmišljam o svim svojim odlukama, ali ponekad donesem spontane, zbog čega kasnije žalim.. a i ovaj put. Obrijan, ošišan, oblikovan, cool, mužu se sviđa, ništa ne strši.

Iako još uvijek slažem iz navike. Ali užasno je ružno ako podignete šiške i to me zbunjuje.

Dakle, koje su prednosti ovog postupka?

- šiške ne strše

- možete nositi ravne šiške

- ako puše vjetar, tada će možda biti vidljivo obrijano područje

- treba obrezivati ​​jednom tjedno

- kad raste, stršat će kao jež

Općenito, postupak nije bio za mene. Možda za odvažniju djevojku. Ja nisam jedan od tih)))

Sad mislim, kad počne rasti, kako ću ga položiti. A uskoro dolazi i ljeto..

Čudesne šiške))

Moj frizer, koji je za 5 (!) Minuta pospremio moje prekrasne šiške, otišao je na porodiljni dopust i ošišao muža (frizer u dvorištu). svidjela mu se samo... i tako rodila sina i otišla.

Danas mislim, ići ću u salon, oni će sve raditi normalno, ušao sam, sjeo, kažem: ispod obrva, ravno, bez turpijanja.

Žena pita: jeste li je sami porezali, da?

Ja: ne, ovo su ruke majstora

Pa, započela je, nije znala odakle započeti... pa, iskreno, događa se hrabro da uzmu i počnu, a ovo je sve uokolo (ali nije jedina).

Moje su šiške vjerojatne po tome što se ispod njih nalazi mali ožiljak (zaradio sam ga kao dijete)... i na ovom mjestu kosa raste u stranu... zahvaljujući pravilno postavljenim šiškama ovaj ožiljak i vihor oko njega možete sakriti... ali frizeri su zbunjeni i baš taj ožiljak a vihor zavarava... Prolazi 10 minuta, 15 minuta, 20 minuta... Dosadilo mi je sjediti... gledati je kako pati. tada je željezo krenulo u akciju, sprejevi... lakovi. općenito... položila ju je na bok i položila je... zbog vihora... i onda kaže: djevojčica, ali ne mogu ništa s njom, ne mogu je položiti, pa će s vama biti tako kosa.

Nasmiješila sam se, rekla - hvala - i otišla))))

To su majstori koje vrlo često susrećem..

Došao sam kući, stavio šiške - ali naravno, grozno su je porezali

Vrtlozi i kako se nositi s njima

Da biste objavljivali poruke, morate se prijaviti ili registrirati

Postovi [1 do 25 od 27]

1 Tema Julije Prohorov 07.08.2011 22:12:38

 • Newbie
 • Ocjena: 5
 • Registriran je: 07.08.
 • Postova: 4
 • Ukupno hvala: 2

Tema: Vrtlozi i kako se nositi s njima

Kako pravilno odrezati područja u šišanju, gdje postoje vrtlozi, da ih sakrijete?

2 Odgovor Elena Shuleshko, 19.8.2011 18:55:09

 • Profesionalno
 • Poredak: 356
 • Registriran je: 16.06.
 • Postova: 533
 • Ukupno hvala: 157

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

Sve ovisi o strukturi kose i u kojoj su zoni vrtlozi.

3 Odgovor Irine Iokshe, 23.8.2011. 19:30:46

 • Sudionik
 • Ocjena: 28
 • Registriran je: 25.06.
 • Postova: 63
 • Ukupno hvala: 1

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

koje se kratke frizure mogu ponuditi klijentu ako ima vrtloge u donjoj zatiljnoj zoni.

4 Odgovor Lilije Morozov, 23.8.2011. 19:44:28

 • Voditelj
 • Poredak: 1986
 • Registriran je: 07.02.
 • Postova: 2,496
 • Ukupno zahvaljeno: 558
 • Hvala na ovoj poruci: 1

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

ako ženske frizure - onda ili kvadrat (a i sami vrtlozi mogu se obrijati ispod donjih niti), ili kratki s izduženim zatiljkom (i opet, ako je moguće, brijati _. Ili opcije ljestvi.)

5 Odgovor Sidorove Irine 10.4.2011 18:22:55

 • Newbie
 • Ocjena: 8
 • Registriran je: 07.04.
 • Postova: 6

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

kako pravilno napraviti kratki prasak ako njegova linija ruba ima uvojak?

6 Odgovor Denisa Poroshina 6.6.2011. 11:53:35

 • Sudionik
 • Ocjena: 44
 • Registriran je: 02.09.
 • Postova: 27
 • Ukupno zahvaljeno: 8

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

7 Odgovor Irine Larionov 7. srpnja 2011. 19:36:44

 • Newbie
 • Ocjena: 6
 • Registriran je: 30.07.
 • Postova: 9

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

kako postići volumen na stražnjem dijelu glave s srednjom kosom šišanjem, možete koristiti punilo

8 Odgovor Elene Olegovne 19.10.2011. 14:29:11

 • Newbie
 • Ocjena: 11
 • Registriran je: 07.07.
 • Postova: 2

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

Osobno, u takvoj situaciji pažljivo izvlačim šiške prije rezanja. Općenito, ako klijent želi vrlo kratak, bolje je objasniti da će u budućnosti biti poteškoća s postavljanjem i savjetovati drugu mogućnost. Ako šiške već postoje, a klijent ih ne želi uzgajati, jednostavno možete ponuditi dulju opciju. kao što je gore rečeno, bit će poteškoća kod polaganja kod kuće.

9 Odgovor Elene Lobanove 23.10.2011. 17:11:48

 • Newbie
 • Ocjena: 2
 • Registriran je: 23.10.
 • Postova: 3

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

Ovaj sam kovitlac malo razrezao prorijeđenim škarama

10 Odgovor Olge saifulin 24.10.2011. 08:49:39

 • Sudionik
 • Ocjena: 15
 • Registriran je: 06.09.
 • Postova: 20
 • Ukupno hvala: 2

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

Slažem se s Elenom Lobanova. Ako šiške nisu baš "tekuće", tada sam vikhor odrežite tankim linijama, vikhor će leći.

11 Odgovor Irine Koroleve 25.10.2011. 22:25:07

 • Newbie
 • Ocjena: 17
 • Registriran je: 04.10.
 • Postova: 4
 • Ukupno hvala: 5

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

Ako je uvojak nožni prst, bolje ga je odrezati. Bilo je slučajeva kada je klijent u drugom salonu odrezao gotovo cijeli rub ispod šiške, kada je počeo rasti dulje od 1,5 cm, ova sramota zalijepila se kroz šiške dok grana nije bila 3,5-4 cm. Ovdje je djevojka istrošena!

12 Odgovor Sheper Olge 25.10.2011. 22:37:21

 • Newbie
 • Ocjena: 2
 • Registriran je: 13.10.
 • Postova: 3

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

U potpunosti se slažem s Elenom Olegovnom

13 Odgovor Julije Braga 28.10.2011. 21:28:10

 • Newbie
 • Ocjena: 2
 • Registriran je: 28.10.
 • Postova: 3

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

Ne volim raditi s vrtlozima! Moje mišljenje je da u ovom slučaju uopće nema šiški.

14 Odgovor Lene Molkove 2.11.2011. 11:07:38

 • Iskusni majstor
 • Poredak: 208
 • Registriran je: 15.10.
 • Postova: 299
 • Ukupno zahvaljeno: 51

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

kako pravilno napraviti kratki prasak ako njegova linija ruba ima uvojak?

režite šiške u prirodnom stanju, suho, tada ćete dobiti ujednačen prasak.

15 Odgovor Natalije 03.11.2011. 12:33:18

 • Newbie
 • Ocjena: 14
 • Registriran je: 03.11.
 • Postova: 6

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

Možete napraviti muški potiljak, mlaznicu od broja 6 i više!

16 Odgovor Tatyane Fedorovne 11.5.2011 14:49:16

 • Sudionik
 • Ocjena: 7
 • Registriran je: 03.10.
 • Postova: 10
 • Ukupno hvala: 3

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

vrtlog možete pomesti u suprotnom smjeru..

17 Odgovor Olge Saifulin, 06.11.2011. 09:01:56

 • Sudionik
 • Ocjena: 15
 • Registriran je: 06.09.
 • Postova: 20
 • Ukupno hvala: 2

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

Sada su čudo tehnologije glačala. Nudite kupcima da kupe malo glačalo za šiške i kovitlove, kao da se to nikada nije dogodilo. A ako glačala kupite sami, možete dodatno zaraditi!!

18 Odgovor Ekaterine rostunova 6. 11. 2011. 11:25:27

 • Sudionik
 • Poredak: 64
 • Registriran je: 17.08.
 • Postova: 29

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

šiške možete jednostavno učiniti debljima ili kosima sa strane vrtloga

19 Odgovor Inne Bratushchenkova, 06.11.2011. 22:20:59

 • Newbie
 • Ocjena: 2
 • Registriran je: 06.11.
 • Postova: 3

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

Nekoliko sam dlaka u vrtlogu potpuno ošišala, ovisno o debljini šiški, a pritom uvijek radila.

20 Odgovor njemačkog Vinokurova 9.11.2011. 16:29:59

 • Sudionik
 • Ocjena: 21
 • Registriran je: 09.11.
 • Postova: 11
 • Ukupno hvala: 2

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

Izrežite na suhu kosu!
Povucite i izrežite - kao opciju - ali kod kuće što učiniti?

21 Odgovor Natalije Karagenove 12.11.2011. 00:28:16

 • Sudionik
 • Ocjena: 3
 • Registriran je: 27.06.
 • Postova: 10

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

Slažem se, vihore morate rezati samo na suhoj kosi

22 Odgovor Natalije Egorove 05.11.2012. 20:17:52

 • Newbie
 • Ocjena: 2
 • Registriran je: 11.05.2012
 • Postova: 1

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

Koji je najbolji način urediti šiške u muškoj frizuri ako klijent ima vikhor?

23 Odgovor Olesa Karpova 16.05.2012. 08:17:41

 • Sudionik
 • Ocjena: 21
 • Registriran je: 10.02.2012
 • Postova: 12
 • Ukupno hvala: 5

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

Borim se s vihorom prorijeđenim škarama

24 Odgovor Kyrchumaru Christine 28.7.2012. 16:23:34

 • Sudionik
 • Ocjena: 40
 • Registriran je: 01.07.
 • Postova: 50
 • Ukupno hvala: 3

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

kako pravilno napraviti kratki prasak ako njegova linija ruba ima uvojak?

režite šiške u prirodnom stanju, suho, tada ćete dobiti ujednačen prasak.

Da, morate šišati šiške bez istezanja.

25 Odgovor Svetlane Zaharove 22.9.2013 16:28:13

 • Newbie
 • Ocjena: 4
 • Registriran je: 22.09.2013
 • Postova: 3

Re: Vrtlozi i kako se nositi s njima

Recite mi kako se nositi s vrtlozima na šiškama?

Postovi [1 do 25 od 27]

Da biste objavljivali poruke, morate se prijaviti ili registrirati

Prasak

 • 25. lipnja 2014
 • Odgovori

Naš izbor

U potrazi za ovulacijom: folikulometrija

Preporučeno

Prvi znakovi trudnoće. Ankete.

Sofya Sokolova objavila je članak u Simptomi trudnoće, 13. rujna 2019

Preporučeno

Wobenzym povećava vjerojatnost začeća

Preporučeno

Ginekološka masaža - učinak je fantastičan?

Irina Shirokova objavila je članak u Ginekologiji, 19. rujna 2019

Preporučeno

AMG - anti-Müllerov hormon

Sofya Sokolova objavila je članak u Analizi i anketama, 22. rujna 2019

Preporučeno

Popularne teme

Autor: KASATKA //
Kreirano prije 11 sati

Autor: irabora
Kreirano prije 6 sati

Autor: Inna19860101
Stvoreno prije 15 sati

Autor: Mamba
Kreirano prije 14 sati

Autor: Lyolya1987
Kreirano prije 11 sati

Autor: Mirnoća
Kreirano prije 4 sata

Autor: Sobaka
Kreirano prije 4 sata

Autor: Julsyk
Kreirano prije 6 sati

Autor: Leila Leila
Kreirano prije 7 sati

Autor: Murlenka
Stvoreno prije 19 sati

O mjestu

Brze poveznice

 • O mjestu
 • Naši autori
 • Pomoć na web mjestu
 • Oglašavanje

Popularni odjeljci

 • Forum za planiranje trudnoće
 • Grafikoni bazalne temperature
 • Biblioteka za reproduktivno zdravlje
 • Recenzije o klinikama o liječnicima
 • Komunikacija u klubovima za PDR

Materijali objavljeni na našoj web stranici su u informativne svrhe i namijenjeni su u obrazovne svrhe. Molimo nemojte ih koristiti kao liječnički savjet. Utvrđivanje dijagnoze i odabir metode liječenja ostaje isključiva nadležnost vašeg liječnika!

Vrtlozi i njihovo pripitomljavanje

Objavio: LessLie, 25. prosinca 2007. U Haircuts

Preporučeni postovi

Da biste objavljivali poruke, otvorite račun ili se prijavite

Morate biti korisnik da biste mogli objaviti komentar.

Stvorite račun

Registrirajte novi račun u našoj zajednici. Vrlo je jednostavno!

Ući

Već imate račun? Prijaviti se.

Video kanal YAPARIKMAHER

11 godina GA KVALITATIVNO SADRŽAVAMO PAŽNJU LJUDIMA NA TEMU FRIZERSKIH RADA
Imamo priliku podijeliti pažnju publike s vašom tvrtkom
Suradnja s projektom YAPARIKMAHER
CJENIK I PREZENTACIJA

 • IPS tema od IPSFocusa
 • Tema
 • politika privatnosti
 • Povratne informacije
 • u kontaktu s
 • FaceBOOK
 • Youtube
 • Instagram

Sva prava pridržana - JA SAM FRIZER, registrirani zaštitni znak 2006. - 2019. Powered by Invision Community
Podrška zajednice Invision u Rusiji