Podijeli ovo

Isticanje

Ovaj proizvod nije dostupan za dostavu u vašu regiju

zahvaliti!

Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..

Srdačan pozdrav, internetska trgovina Wildberries.

Dodano na listu čekanja

Saznajte o upisu

Dolazi uskoro

Sastav

Opis

Krema Brelil Numero, lijek za kosu, jamac je za pojavu voluminozne i sjajne kose. Ekstrakt zobi prisutan u ovom proizvodu omogućit će vam organiziranje duboke prehrane. Uz to, pomoći će u potpunosti obnoviti strukturu kose. Korištenjem ovog proizvoda vaša će kosa izgledati čvršća, sjajnija i elastičnija. Uz to, krema im je u stanju dati dodatni volumen, kao i zdrav i njegovan izgled. Sve kvalitete i sigurnost korištenja ovog proizvoda provjerene su kozmetičkim i dermatološkim testovima. Način upotrebe: Nanesite na vlažnu kosu, raspoređenu po cijeloj dužini kose. Operite masku nakon nekoliko minuta toplom vodom. Količina: 1000 ml.

Podaci o tehničkim karakteristikama, kompletu isporuke, zemlji proizvodnje i izgledu proizvoda su samo za referencu i temelje se na najnovijim dostupnim informacijama proizvođača

zahvaliti!

Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..

Maska za kosu Brelila

Brelil Numero Crema Ristrutturante All'Avena krem ​​maska ​​s ekstraktom zobi.
Ukratko o proizvođaču:
BRELIL Professional jedna je od najinovativnijih talijanskih kozmetičkih marki koja se pojavila i zadržava snažnu poziciju na ruskom tržištu i koja u osnovi zadržava svoj profesionalni fokus. Povijest tvrtke BRELIL Professional započela je 1973. godine. 25 km južno od Milana, tvrtka je izgradila vlastitu tvornicu profesionalne kozmetike i lansirala prve linije za njegu boja i kose. Marka je odmah stekla nevjerojatnu popularnost među profesionalnim stilistima i frizerima..
Tajna uspjeha tvrtke BRELIL Professional leži u činjenici da su tehnolozi tvrtke nudili ne samo proizvode za njegu kose i boje za kosu, već i dobro osmišljenu i provjerenu tehnologiju dugotrajnog sigurnog bojenja.

Kako sam znao za ovu divnu talijansku tvrtku? Moj dobar prijatelj donosi je izravno iz Italije za distribuciju u kozmetičkim salonima. Donio je brošuru na posao, djevojke su dobivale svakakva različita sredstva. Brelil ima mnogo dobre i originalne kozmetike za različite potrebe kose. Ovu kozmetiku možete kupiti u internetskim trgovinama, iako će cijena tamo biti preskupa..

A sada, stvarni krivac posta: PROFESIONALNA NUMERO Maska od zobi

Od proizvođača: Kako bi vratio i održavao prirodnu ljepotu kose, BRELIL Professional stvorio je ekskluzivnu liniju proizvoda NUMERO. Krem-maska ​​Zobena maska ​​ima intenzivan njegujući i regenerirajući učinak na strukturu kose. Tajna je u prisutnosti vrijedne komponente koja nam je dana od prirode: ekstrakt zobi. Jedna je od visokoproteinskih žitarica poznatih od davnina zbog izraženih normalizirajućih i hranjivih svojstava..
Učinkovit zaštitni učinak pruža najtanji film koji obavija cijelu dužinu kose i oštećene vrhove, vidljivo ih obnavljajući. Nakon nanošenja vraća se prirodna lakoća raščešljavanja, elastičnost i mekoća kose.
Vidno zdravija, mekša i sjajnija kosa od samog početka.
Fotografija iz banke:


Primjena: Nanesite kremu na mokru kosu opranu šamponom, pažljivo je raspoređujući po cijeloj duljini kose. Masirajte kosu i isperite toplom vodom. Ne opterećuje kosu, daje joj volumen i sjaj.

Od mene: maska ​​je jako lijepa. Miris je nježan, nježan, pomalo slatkast. Tekstura lagane kreme, ali ne baš tečna, blago gel. Boja maske, kao što se vidi na fotografiji, je žuta. Koristim ga 1-2 puta tjedno. Veličina posluživanja za svu kosu (ispod mojih lopatica) je gomilasta žlica. Nakon nanošenja ne teče, lijepo miriši. Nanosim 3-5 minuta, jednostavno ga rasporedim po kosi i pričvrstim flagelom na vrh. Lako se ispire, kosa je odmah mekana, lagana, dobro raščešljana, zadržava nježnu aromu. Ne otežava je, ne uzrokuje pretjeranu masnoću, kosa se brže ne prlja. Ja sam neprirodna plavuša, svakih 1-1,5 mjeseci farbam korijenje u prah (svrbim 40 minuta i patim), a zatim odmah amonijačnu boju s bisernim pigmentom (još pola sata pakla). Međutim, moja kosa nije porozna, nemam čak ni podijeljene vrhove! Mislim da je sve to zahvaljujući Breilovoj maski od zobenih pahuljica. Osim toga, ima ugodan (za mene) trošak - do 400 rubalja po 1000 ml. I mnogo je bolji od bilo kakvih fructis-glissura i ostalih masovnih tržišta, pa čak i jeftiniji!

Za plavokose djevojke (koje koriste ljubičaste šampone) za produljenje boje, želio bih vam skrenuti pažnju na Hi-Co, 200 ml. Ovo je čisti ljubičasti pigment koji mi se sviđa više od svih ljubičastih šampona (imao sam Selective, Schwarzkopf itd.) Pomiješam je s ovom upravo NUMERO maskom od zobi, omjera oko 1: 4 (intenzitet sjene možete kontrolirati sam), nanosim 5 minuta - i rezultat je 2 u 1 - žutost nestaje, boja sjaji, kosa se obnavlja i puni život!
Za mene se ovaj pigment i ova krem ​​maska ​​savršeno podudaraju i štede moje vrijeme.!

Krem maska ​​u staklenci i na prstu. Osjeća se poput nježne kreme. Ali ne teče zbog blago gelirane strukture.

Također sam od serije PROFESSIONAL NUMERO kupio regenerirajući šampon "Avena" (300-1000-10.000 ml.)
Šampon se idealno kombinira samo s maskom iste serije (s zobi), s drugim maskama-melemima (ne Breil) iz nekog razloga suši kosu, a ako se balzam ne koristi, vrlo je jak. No ako šampon i masku koristite u tandemu, rezultat će vam se jako svidjeti. Kao da su ta sredstva stvorena jedno za drugo..

Ocjena: 5
Razdoblje upotrebe: 2 godine (kupite više)
Trošak: od 400 rubalja. (veleprodaja) do 900 (u internetskim trgovinama)
Dostupno u obliku: limenka od 1000 ml, epruveta od 300 ml. Rok valjanosti - 3 godine od datuma proizvodnje. Preporuča se korištenje maske u roku od 12 mjeseci. nakon otvaranja.
Informacije o kupnji: Rostov na Donu, kozmetički salon "KaraWella"

Numero Hair Professional: Sjajan sjaj kose! Maska i serum s vrijednim sortama ulja Macadamia i Argan

Ne mogu a da ne podijelim sa zajednicom kose svoje dojmove o divnom tandemu, koji me jednostavno osvojio efektom šika, sjajne kose i istodobne gustoće, ugodne, umjerene težine!

Znam da mnogi neće dijeliti moje stajalište, jer fotografije često pokazuju suprotno. Ali imam tanku, mekanu i vrlo nježnu kosu. Nemaju izvanrednu gustoću, a tijekom posljednjih šest mjeseci napustili su mi glavu čak i više nego inače. Kosa ima glatku strukturu, dobro se sjaji pravilnom njegom, ali uopće ne zadržava volumen. To je posljedica prirodne strukture i dugotrajnog bojanja prirodnim biljnim formulacijama. Čak i osvjetljenje prije godinu dana nije ih učinilo poslušnijima ili išta krivudavima. Zaista volim hidratantnu kozmetiku, jer moja kosa dobiva nevjerojatnu mekoću, hladnoću i nevjerojatnu glatkoću peglanja. Ali ne mogu ostati predugo na hidratantnoj njezi. Vizualno izgubim ostatak gustoće, pramenovi postaju vrlo lagani, prozračni i čini se da je kosa još manja. Stoga, ako odabirete između savršene glatkoće i gustoće kose, taktilne težine, više volim ovu drugu.

Do nedavno je Kaaral Maraes bila savršena maska ​​koja mi je pružila ono za čim žudim od kozmetike. Nakon upotrebe, kosa u mojim rukama postala je veća, lako su mi padali na ramena, zaista sam ih osjećala, čak i u vrijeme kad mi je travnata gustoća napuštala kosu. Mlade dame koje boje kosu znaju na što mislim. Kad kosa dugo ostane bez bojenja, porozna područja strukture počinju osjećati tugu, gube se elastičnost, mekoća, sjaj i gustoća. Tako sam s Maraesom uspio ne izgubiti sve ove dobrote. Ali zamka je u tome što je jednostavno ne možete koristiti često i dugo. Inače, kosa je bila natopljena, stekla je primjetnu ukočenost i počela se lomiti na krajevima..
Znao sam izmjenjivati ​​Hydru i hranjivu Maraes. Isprobala sam i druge marke. Imam dovoljan broj maski, volim eksperimente.
Jedan od dugo željenih proizvoda za moju kosu bile su Brelil maske. Tako sam naručio jednu od mnogih opcija, a uz nju i silikonski serum. Recenzije su uglavnom pozitivne. Ali nikada nisam zamišljao da ću ostati fasciniran njezinim postupkom!

Brelil Professional Numero Supreme Brilliance maska ​​- posvjetljujuća maska ​​s dragocjenim uljima

Pakiranje / dizajn:

Teška bačva od guste plastike. Ispod poklopca nalazi se zaštitna membrana koja je prikladna za njegove male stranice i pouzdano zatvara sadržaj od vlage.
Pakiranje ovog formata namijenjeno je 1 litri maske. Manji volumen isporučuje se u mekim cijevima.

Cijena: Kupio sam s dobrim popustom, a bačva me koštala gotovo polovicu vrijednosti. U IM-u košta oko 900-1200 rubalja.

Izgled / detaljne značajke:

Maska je gusti silikonski žuti džem ili gusta krema svijetlog, ali umjetnog mirisa jasmina. Miris je dugotrajan i može se izdvojiti za kosu i kožu, pri upotrebi treba uzeti u obzir ovu točku.
Konzistencija nije najgušća. Umjesto toga, viskozan je i gust, vrlo nježan, sapun i silikon.

Potrošnja / jednostavnost upotrebe:

Vrlo ekonomičan proizvod. Za moju duljinu maska ​​mora biti veličine oraha. Lako se širi po cijeloj kosi i ne teče ili se ne vrpolji. Minimalna potrošnja.

Sastav i ostale korisne informacije:

Neću ulaziti u detalje o tome. Ali primijetit ću ključne točke i jednu važnu značajku ove maske, zahvaljujući kojoj, kako sam saznao, djeluje tako upečatljivo, naime: sastavi Kaaral Hydra i Brelil Professional Numero Supreme Brilliance maske vrlo su slični. Značajno je da imaju jednu zemlju porijekla - Italiju..

Na fotografiji sam označio one dijelove koji su im zajednički:


To su uglavnom hidratantna sredstva za kondicioniranje - masni alkoholi, urea koja je poznata po svojoj prisutnosti u kozmetici takvog učinka. Čini se da je karakteristična za poznati parfem - takozvani "Hydra aftertaste", kada se čini kao da kosa miriši na mokru životinjsku dlaku

Osim hidratantne, maska ​​sadrži potrebne strukturne komponente: keratin, pantenol i vrijedna ulja Argana i Macadamije, koja znatno njeguju, proizvođač je izjavio na prednjoj strani pakiranja.

Utisci o upotrebi i učinku na kosu:

Maska je zadovoljna svojom postojanošću, zahvaljujući kojoj je prikladno distribuirati kroz kosu i ekonomična je za upotrebu. Ovo je sredina između super gustih tekstura i vodenastih koje teku s kose tijekom nanošenja i izgube se na kraju vremena izlaganja. Ova maska ​​je istovremeno gusta i nježna. Potrebna vam je doslovno sa žličicom i ugodno je!

Pakiranje ne govori ništa o vremenu kada bi maska ​​trebala biti na kosi. Samo je propisano da se nakon potpune raspodjele i emulgiranja na kosi treba isprati. Pokušao sam ga koristiti kao klima uređaj. Rezultat je izvrstan. Ako ga ostavite 7-10 minuta, po mom mišljenju, to će biti najoptimalnije. Nemojte pretjerano eksponirati. Maskirajte vidno koncentrirana, njegujuća i hidratantna svojstva.

Ispire se dugo i temeljito. Maska je silikonska, vrlo sapunica. Pod mlazom vode kosa se pretvara u svilu, bježi od ruku. Ponovno ga oprati, po mom mišljenju, vrlo je teško. Ali ostavljanje viška sasvim je stvarno. Tada nećete cijeniti istinski učinak.

Bila mokra ili suha, kosu možete bez problema češljati prstima! Tako su mekani, pokretni, hladni i živahni, toliko je ugodno viriti u njih da ovaj trenutak očara!

Karakteristično je prisustvo sjajnog sjaja na ravnoj strukturi kose. Sjaju! Ispada ravnomjerno platno, i to ne samo navlaženo, već istodobno gusto i ponderirano. Dlaka do kose. Maska Kaaral Maraes dala mi je slične senzacije, ali za njezinu sjaj kose nije definirajući kriterij. Savršeno njeguje i čini kosu gustom, grizućom.
Brelil je kombinacija 2 moja omiljena "trika" - glatkoće i osjećaja gustih, debelih vrhova! Podsjećam da je kosa tanka! Ovdje je glavna stvar ne pretjerivati ​​s količinom maske i vremenom izlaganja.

Konačna ocjena: 5+

Tekući kristali za sjajni sjaj s uljem Argan i Macadamia Brelil professional, Numero, Illuminating

Pakiranje / dizajn:

Boca s dozatorom standardna je za ovu kategoriju proizvoda. Izvršni materijal - prozirna elastična plastika. Izljev dozatora je funkcionalan, udoban i izdržljiv. Samo čep boce izaziva zabrinutost. Krhka je i, ako padne, najvjerojatnije će se trljati.

Cijena: od 600 do 700 rubalja za 75 ml

Izgled / detaljne značajke:

Ovo je tipični silikonski serum. Vrlo gusta, bogata, na koži ruku s jedva primjetnim žućkastim nijansom i slična istoimenoj maski, obavijajuću aromu jasmina, svijetlu i ponekad dosadnu. Ovdje isključivo za amatera.

Potrošnja / jednostavnost upotrebe:

Naravno, proizvod je dugotrajan čak i na dugoj kosi. S obzirom na gustoću, bočica bi trebala biti dovoljna za gotovo godinu dana aktivne upotrebe..

Sastav i ostale korisne informacije:


Serum ne sadrži alkohol. Osim silikona, sadrži ulja Argan i Macadamia koja je proizvođač obećao, kao i kumarin kao UV filter..

Ovo je 2 kumarinsko ulje koje kupujem. Prvo je bilo Londa Velvet Oil. Obje su tekućine posebno mekane i omotavajuće, praktički suhe u dugotrajnoj upotrebi.

Tekući kristali marke Brelil savršeno njeguju i jačaju kosu. Ispunjavaju ih vitalnošću, daju zrcalnom sjaju, mekoću i svilenkastost. Redovita uporaba tekućih kristala sprječava dijeljenje krajeva. Ima regenerirajući učinak na oštećenu strukturu kose, obnavljajući ih iznutra.

Utisci o upotrebi i učinku na kosu:

Naravno, nakon maske mi je teško adekvatno procijeniti učinak ovog proizvoda na kosu. Umjesto toga, djeluje kao izvrstan dodatak. Ali maska ​​je ta koja svira glavnu violinu. Međutim, ovaj serum osjetno poboljšava zaštitne kvalitete, očito omekšavanje, sjaj i sjaj kose. Važan detalj, kao što sam već spomenuo, je odsustvo suhih krajeva. Svidio mi se čitav niz taktilnih osjeta s kose i, naravno, njihov izgled!

Konačna ocjena: 5

Sada želim isprobati druge Brelil maske, jer je njihova raznolikost nevjerojatna! Pojavilo se toliko novih stvari! A ako je rezultat jednako impresivan, postat ću gorljivi obožavatelj marke
Bilo bi mi drago ako vam svojim povratnim informacijama pomognem da pronađete divne pomoćnike u održavanju zdravlja i ljepote kose!
U međuvremenu, prema tradiciji, želim

Recenzije o popravljanju maske za kosu s ekstraktom zobi - brelil numero numero total repair maska

Ne znam što nije u redu s ovom maskom, ali očito je vau efekt kakav je bio prije mnogo godina, nažalost, ne.

Maska je super !! Kosa je meka, pojavio se sjaj, oživjeli su. Miris je lagan, ugodan. Lako češljanje. Prije toga rijetko sam koristio maske, zbog čega zaista žalim. Općenito, djevojke PREPORUČUJU!!

Izvrstan proizvod u svakom smislu: i u smislu djelovanja i cijene. Briga je za kosu i u kakvom god stanju bila, čini je boljom: njegovaniji izgled, lakši stil, mekši na dodir. Ovaj proizvod znam otprilike 10 godina i mogu reći da je kvaliteta stalno dobra, a rezultat je uvijek u aplikaciji. Miris je malo specifičan, ali nije postojan i neće ometati ostale mirise. Umjerena potrošnja. Preporuči.

Ovo nije prvi put da kupujem. Obožavam ovu masku. Preporučiti kao hranjivu

ODLIČNA MASKA. Preporuči! Učinak meke, vlažne i upravljive kose! Ne nanosim puno i samo na duljinu i krajeve. (Ljudska kosa) Dosta za godinu dana. Miris Vau! Uzeo sam ovaj, a crveni je također super. Nećeš požaliti.
Hvala Make Up na isporuci, ona je mega brza, naručila je jučer u vrijeme ručka i primila je! I posebna hvala kurirki, tražila je da je dostavi na drugu adresu, on to nije odbio. Vrlo pristojno!

Koristim ga više od 10 godina, idealno za mene))
Aroma, potrošnja, učinak i cijena.!
Preporuči.

Maska je odlična! Moja kosa je jako naelektrizirana i zbog toga se zapetlja. Masku sam nanijela na opranu kosu, prije nanošenja maske sam je zagrijala vrućom vodom. Dosta sam nanosila, negdje dlanom maske, ali kosa do pojasa je skoro duga, srednje gustoće. Kada se nanese - kao da se lagano masira, "utrljavajući" u svaki pramen. Kao da nanosite malu masku na pramen i, kao da je uvijate, pomoću flageluma (u spiralu), utrljajte ga. Lako se ispire. Češljala sam se za 10 minuta. Lako. I postali su svilenkasti. 3 dana prije sljedećeg pranja, ne zbune se, točno lažu! Uopće se ne debljajte. U ugodnom sam šoku. Maska malo miriše u drogeriji, ali je ugodna, kao da mi miriši na začinsko bilje. Konzistencija je slična kremi od limuna) Tko ima problema s raščešljavanjem kose, s puhanjem, s pretjeranom ukočenošću, elektrifikacijom - uzmite ovu mamicu. Litra je dosta dugo! A popust nije skup. Iskreno preporučujem.

Dobra maska ​​za lakše četkanje kose nakon šamponiranja. Ne koristim ga kao masku, već kao melem. Gore ne čini ništa posebno. Ali njegove su prednosti nesumnjivo: volumen i cijena. Miris je normalan, neću reći da mi je najdraži, ali hoće. Ispire se dovoljno lako. Neki drugi melemi su još gori. Već kupujem drugu limenku.

Okrenula sam se prema središtu maske. Lijepo su me dočekali! Vikoristovuêmo s dna na dovgom volossi

sjajna maska. Dodam mu srebrno-bijeli regenerator "Zilberweis." Za uklanjanje žutosti i sijede kose. Držim ga na kosi 20 minuta. Vrlo zadovoljan

Uzimam dugo! Da bih izgledao, garneau, tresem kosu, nashichu, uživo!

Umjesto toga, jedino nezadovoljstvo bilo je što sam paket čekao jako dugo. Ovu masku volim ludo. Odličan miris, moja lepršava kosa sada je glatka i ujednačena. Preporučujem ovu masku. Uzet ću još.

Inna, molim te oprosti zbog odgode. Zahvalni smo vam što ste nam klijent. Vaše mišljenje nam je vrlo važno. Nadamo se da vas u budućnosti nećemo razočarati..

Maska je super, ugodnog mirisa, učinak je vidljiv prvi put.

Nisam ga kupila ovdje, već sam odlučila ostaviti recenziju i mišljenje o maski. Maska zaista dobro miriši čiji veliki volumen traje dugo, a s obzirom na cijenu općenito je ukusna. Ali, molim vas, obratite pozornost prije svega na sastav. Nema ništa hranjivo, o oporavku ne može biti ni govora. Osim kondicije i mirisa, više nema ni dobrog, naravno ne želim razgovarati o lošem, ali prije svega, djevojke, ako tražite nešto korisno za svoju kosu, nešto što njeguje, jača i čini ih zdravijima, prije svega obratite pažnju na sastav, označite sve prednosti i nedostatke, pažljivo pristupite kozmetičkim proizvodima za njegu, njegujte kosu i ostanite lijepi ❤️

Izvrsna maska, mala potrošnja, traje dugo. Kosa se dobro njeguje. Želim isprobati i druge proizvode za kosu ove tvrtke.
Posebno hvala make-upu za brzu isporuku.

Kupila sam ga s velikim popustom! Keratin se sada pravi na mojoj kosi, a druge maske nisu mi bile baš prikladne jer mi se činilo da mi je glava postala još prljavija! Ovo je super duper maska. Bilo je i skupih. ali ovaj razred nije požalio što je uzela. moja glava joj često nije velik trošak.. miris je ugodan. volumen je sačuvan na kosi. Kosa je nakon nje glatka. Manijak sam za proizvode za kosu, ovo je solidnih 5. Jedini parfem je trudna, ali traje 1 sat i uopće se ne čuje na kosi.

  • svi odgovori (2) ⌄
  • sakriti ⌄

Christina, reci mi 1000 ml u boci s dozatorom ili u limenci?

Recenzije maske Numero

ChrisSok »27. srpnja 2013., 11:48

  • Odgovorite citatom

Re: Numero (BRELIL) maska ​​- pomaže ili kvari kosu?

Ekaterina Kushnir "28. srpnja 2013., 13:22

  • Odgovorite citatom

Re: BRELIL Numero maska ​​- pomaže ili kvari kosu?

Natalia_20 »28. srpnja 2013., 23:24

  • Odgovorite citatom

Re: BRELIL Numero maska ​​- pomaže ili kvari kosu?

Lara »28. srpnja 2013., 23:50

  • Odgovorite citatom

Re: BRELIL Numero maska ​​- pomaže ili kvari kosu?

Milka »06. kolovoza 2013., 02:38

  • Odgovorite citatom

Re: BRELIL Numero maska ​​- pomaže ili kvari kosu?

oll-la »11. kolovoza 2013., 19:59

  • Odgovorite citatom

Re: BRELIL Numero maska ​​- pomaže ili kvari kosu?

loginza875 »12. kolovoza 2013., 00:05

  • Odgovorite citatom

Re: BRELIL Numero maska ​​- pomaže ili kvari kosu?

Rubochka »15. kolovoza 2013., 21:11

Numero: maska ​​za kosu Brelil, recenzije Numero Brelila

Njega kose nije laka, a ponekad su potrebni mjeseci i godine da biste pronašli pravi proizvod. Stvar je u tome što raznolikost tržišta ne daje uvijek željenu kvalitetu.

Nije lako pronaći njegujuću masku za kovrče, koja će istodobno imati prirodni sastav. Jesu li Brelil Professional proizvodi toliko dobri i koje su njihove prednosti?.

Posebna svojstva

Jedna od najpopularnijih linija proizvoda tvrtke Brelil Professional je Numero, u kojoj su se kremaste maske pokazale posebno popularnima. Njihova glavna razlika od bilo kojeg drugog proizvoda na tržištu je apsolutno prirodan, potpuno uravnotežen sastav..

Pored maski za uvojke, linija Numero također uključuje losion protiv gubitka kose i posebne šampone koji imaju njegujući učinak..

Ovdje saznajte koja je hidratantna krema najbolja.

Koje maske Brelil nudi kupcima:

  1. Karite krema. U sastavu ovog proizvoda nalazilo se mjesto za ekstrakt avokada i shea maslac. Maska duboko prodire u korijene kose, pružajući poseban ljekoviti učinak na suhe i oštećene kovrče. Proizvod se preporučuje koristiti posebno za suhe ili normalne niti, ali za kovrče s visokim udjelom masti to neće uspjeti.
  2. Numero maska ​​za uljepšavanje s uljem Macassar. Ekstrakti keratina i ulja Macassar ovdje imaju posebno ljekovito djelovanje. Zahvaljujući upotrebi ovog sredstva poboljšava se ravnoteža hidrolida i opskrba kapilara krvlju. Zbog toga kosa stječe prirodni sjaj, postaje svilenkasta i mekša..
  3. Numero zobena maska. Možda najpopularniji lijek među cijelim arsenalom proizvođača je ekstrakt od zobi. Ovaj alat učinkovito vraća oštećene kovrče, njeguje ih iznutra, vraćajući prirodan sjaj i volumen pramenovima..

Vađenje zobi pomaže stvoriti zadebljali film na kosi, koji pomaže u zaštiti kovrča od vanjskih utjecaja, njegujući ih iznutra. Osim toga, smanjuje statički elektricitet, što olakšava češljanje niti..

Ako trebate stvoriti izražajnu šminku za oči, onda obratite pozornost na Max Factor sjene. A dati posljednji dodir pomoći će Maxfactor maskaru.

Brzi način za stvaranje besprijekornog izgleda - Maxfactor podloga.

Prednosti i nedostaci proizvoda

Kao i kod svakog kozmetičkog proizvoda, i ove maske imaju svoje nedostatke. Ljubitelji marke Brelil Professional obično uočavaju sljedeće probleme s upotrebom:

  • takve maske mogu naštetiti masnoj kosi, pa ih ne treba nanositi na sve kovrče, već na udaljenosti od 10-15 centimetara od korijena; u suprotnom, frizura će izgledati neuredno;
  • proizvod morate koristiti najviše tri mjeseca zaredom, jer postoji visok rizik od ovisnosti;
  • moguća je i individualna netolerancija, stoga, prije aktivne uporabe, vrijedi testirati masku na malom području kože;
  • troškovi proizvodnje daleko su od najpristupačnijih.

Važno je regulirati vrijeme upotrebe. Maska s zobi ili ekstraktom avokada treba nanositi na kovrče ne duže od 5 minuta. Inače, učinak korištenja bit će upravo suprotan, a kosa će izgledati neuredno raščupano..

Za i protiv kozmetike Mala vila pogledajte ovdje.

Proizvod ima mnogo manje nedostataka nego prednosti, jer u protivnom proizvodi ne bi stekli tako nevjerojatnu popularnost. Najčešće se djevojke usredotočuju na mogućnosti maske..

Brelil Professional proizvodi zaista pomažu u učinkovitoj njezi vaše kose, transformiraju je, čine jačom i ljepšom. Proizvod se prodaje u velikim spremnicima od 500 ml, tako da maska ​​traje dugo.

Korištenje prirodnih ekstrakata umanjuje pojavu alergijske reakcije što je više moguće.

Prilično je jednostavno provjeriti prisutnost ili odsutnost moguće alergije: morate nanijeti malu količinu proizvoda na kožu na ruci i pričekati. Ako se ne pojavi svrbež ili peckanje, proizvod se može kontinuirano koristiti.

Jednostavan način za vraćanje zdravlja i sjaja kovrčama je maska ​​za kosu od bijele gline. A koliko je učinkovita maska ​​za kosu od plave gline pročitajte u članku.

Brzi način vraćanja zdravlja kovrčama je maska ​​za kosu od kiselog vrhnja.

Cijena proizvoda i recenzije

Naravno, većinu kupaca brine i pitanje troškova. Okvirne cijene Brelil Professional Numero maski nalaze se u donjoj tablici.

ImeCijena, trljajte.
Brelil Karite krema1300
Brelil Numero maska ​​za uljepšavanje s uljem Macassar1200
Brelil Numero zobena maska1150 rubalja

Sredstva poznatog talijanskog proizvođača imaju terapeutski učinak, pa se ne bi trebala koristiti kontinuirano. Ako osoba ima indikacije, bilo da je masna, suha ili lomljiva, lijek se može koristiti 2-3 tjedna dok alarmantni simptomi ne nestanu.

Ovdje pročitajte sve o prednostima maske za kosu od crnog kruha.

Možda sredstva talijanske marke koštaju puno, ali djelotvorno njeguju kovrče. To potvrđuju brojne pozitivne kritike u vezi s proizvodima. Evo samo nekoliko njih:

  • Kira, 42 godine, Soči: „Prirodno imam vrlo tanku i suhu kosu. Povremeno koristim masku ovog proizvođača s ekstraktom zobi, posebno često zimi. Zahvaljujući uravnoteženom sastavu, kosa dobiva potrebne vitamine i transformira se doslovno pred našim očima, postajući puno jača, njegovana ”.
  • Tatyana, 34 godine, Murmansk: „Jednom sam po savjetu prijatelja koristila masku Numero s ekstraktom avokada. Bila sam zadovoljna rezultatom, jer kosa izgleda njegovano, meka na dodir, volumen se povećao. Šteta što proizvodi puno koštaju ”.
  • Maria, 21 godina, Khimki: „Volim proizvode Brelil Professional! Masku od zobi koristim par godina, unatoč visokoj cijeni. Njegova glavna prednost je prirodni sastav. Kosa postaje tako mekana, svilenkasta, elektrifikacija potpuno nestaje, volumen se povećava. Proizvod koristim s vremena na vrijeme i nikad ga nisam razočarao ”.

Video

Zanimljiv video s osvrtom na masku NUMERO

Pozitivne povratne informacije o Numero najbolja su karakteristika proizvoda marke. Takve maske stvarno su stvorene s brigom o ženskoj ljepoti, pa se njihova upotreba pretvara u kontinuirane blagodati..

Boja za kosu Colorianne Prestige: paleta tonova i boja za kosu Brelil (Brelil)

Oil Ultime Schwarzkopf Miracle: recenzije o Schwarzkopf ulju za kosu

Boja za kosu Italija profesionalna bez amonijaka: pregled

Sredstva za uklanjanje ekstenzija dlaka na kapsulama, sredstvo za uklanjanje tekućina

Numero - maska ​​za kosu sa zobi: recenzije o Numero

Moderne djevojke posvećuju veliku pažnju ne samo svojoj koži, već i kosi. Svatko od njih sanja da ima njegovanu i lijepu kosu. To zahtijeva pažljivu njegu kose, koju maska ​​Numero danas može pružiti. Ovaj je proizvod razvijen ne tako davno, ali već je aktivno učvršćen na policama u kupaonici modernih žena..

Korist i djelovanje

Numero je kremasti proizvod koji može riješiti mnoge probleme s kosom, vodeći računa o svojoj ljepoti i zdravlju. Aktivne komponente maske savršeno njeguju kovrče, čine njihove korijene jakim i štite ih od lomljivosti.

Osim toga, razmatrani kozmetički proizvod u stanju je vratiti oštećenu strukturu kose. Redovitom primjenom maske možete postići brz pozitivan učinak. Značajno poboljšanje stanja kose može se primijetiti doslovno nakon prvog tretmana. Pramenovi stječu elastičnost, snagu, poslušnost i elastičnost.

Prednosti Numero maske uključuju:

  • jedinstveni sastav s kojim je moguće složeno djelovati na kosu i vlasište;
  • Jednostavnost korištenja;
  • brzi rezultati;
  • ugodan miris koji ostaje na kosi dugo nakon ispiranja maske;
  • maska ​​se može koristiti dulje vrijeme, gusta konzistencija proizvoda i veliko pakiranje omogućuju vam ekonomičnu potrošnju čak i uz često nanošenje.

Na videu - Numero maska ​​za kosu:

Talijanska maska ​​Numero ima složen učinak zbog prisutnosti takvih korisnih komponenata kao što su:

  1. Ekstrakt zobi. Njegova je uloga hraniti i vlažiti kosu, a također i aktivirati njezin brzi rast, obnavljajući oštećenu strukturu. Također, ekstrakt zobi skladište je elemenata u tragovima i vitamina koji su vrlo potrebni za kosu..
  2. Aodiametikon. To je polimer koji sadrži povećanu dozu aminokiselina. Oni su ti koji su u stanju pružiti snažnu ishranu korijena. Komponenta omogućuje postizanje izvrsnih rezultata u liječenju tupih, lomljivih i oštećenih kovrča.
  3. Cetrimonijev klorid. Ova komponenta pripada kategoriji antiseptičkih elemenata. Njegovo je djelovanje usmjereno na zaustavljanje razmnožavanja mikroorganizama. Kao dio maske, dotična komponenta djeluje kao konzervans čije je djelovanje usmjereno na produljenje djelovanja kozmetičkog proizvoda.
  4. Limunska kiselina. U stanju je malo izbijeliti i očistiti pramenove. Također je prirodni antiseptik. Limunska kiselina utječe na rad lojnih žlijezda, kontrolirajući proces stvaranja sebuma. Osim toga, kiselina maski daje ugodnu aromu i normalizira sadržaj masnoća niti..

Sorte i cijene

Numero maska ​​dolazi u nekoliko oblika, od kojih svaki ima svoj izravni utjecaj..

Brelil Numero zobena maska

Ovaj kozmetički proizvod predstavljen je u obliku kreme. Ima svijetli restorativni učinak i poboljšava stanje pramenova nakon samo nekoliko korištenja. Glavna komponenta je ekstrakt zobi. Zahvaljujući njemu moguće je brzo i učinkovito obnoviti prirodnu snagu i sjaj kose.

Maska je ugodne konzistencije, što olakšava nanošenje i ispiranje, a zatim ostavlja ugodan miris na kosi. Ako proizvod redovito nanosite, učinit će kosu jakom i uklonit će podijeljene vrhove..

Proizvod se prodaje u boci od 1000 ml, tako da će trajati dugo. Trošak maske je 500 rubalja. Također je moguće kupiti probnu verziju, vrijednu 310 rubalja.

Brelil Karite krema

Ovaj se proizvod može pohvaliti uspješnim tandemom sastojaka - uljem avokada i shea maslacem. Korisna svojstva avokada dugo se koriste u polju kozmetologije, jer sastav ovog voća sadrži mnoge korisne komponente. Njegova sočna pulpa sposobna je hraniti ili vlažiti.

No druga komponenta - shea maslac - vodeća je među svim korisnim sastojcima na polju kozmetologije. Sadrži komponente poput oleinske, stearinske i palmitinske kiseline. Zahvaljujući njima, koža se pomlađuje i dobiva elastičnost. Za kosu su predstavljene komponente vrlo potrebne, jer su je u stanju zaštititi od negativnih utjecaja poput bojanja, uvijanja, nedostatka vitamina i prošlih bolesti.

Na fotografiji - Brelil Karite krema:

Krem maska ​​Brelil Karite ugradila je najbolje sastojke, zahvaljujući kojima u najkraćem vremenskom roku možete vratiti zdravlje najmućnijoj i najkrhkijoj kosi. Proizvod se može kupiti po cijeni od 500 rubalja po litri. Sondu možete kupiti za 310 rubalja.

Ali kako pravilno koristiti masku za kosu od kefira, jaja i kakaa kako biste postigli najbolji rezultat, detaljno je opisano u ovom članku..

Kako koristiti posvjetljujuću masku za kosu od cimeta, informacije iz članka pomoći će vam da shvatite.

Koje recenzije postoje o maski za kosu s kefirom i kvascem, informacije iz članka pomoći će vam da shvatite: https://opricheske.com/uxod/maski/dlya-volos-s-drozhzhami-kefirom.html

I evo kako pravilno napraviti masku za kosu s konjakom i medom, kao i kako se pravilno koristi. detaljno u ovom članku.

Brelil Numero maska ​​za uljepšavanje s uljem Macassar

Ovaj se lijek temelji na komponenti kao što je ulje makasara. Ovo je novi sastojak za njegu kose. To nije prerađeni proizvod biljke macassa, već samo mješavina prirodnih ulja. To uključuje komponente kao što su ulje ylang-ylanga, kokos, kukuruz, čičak.

Ako ovu smjesu nanesete u čistom obliku, tada će biti prilično masna i viskozna, tako da će je biti vrlo teško isprati. No, u sastavu Numero maske ove su komponente puno ugodnije u smislu primjene..

Sljedeći sastojak koji je korišten za pripremu maske, slike. Njegova je uloga dati kosi sjaj i snagu, kao i njegovati duboke slojeve pramenova. Maska ima konzistenciju poput paste, pa se lako nanosi na kosu i ispire. Nakon nanošenja možete osjetiti osjećaj lakoće i vlage, a sama kosa poprima njegovani i sjajni izgled. Masku možete kupiti za 500 rubalja.

Kako koristiti

Numero masku treba nanijeti na prethodno očišćenu kosu. Prije obrade, niti se mogu malo osušiti tako da voda bude malo čaša. Masku možete izvaditi prstima iz staklenke ili upotrijebiti posebnu žlicu koja dolazi s kompletom. Uzmite proizvod u potrebnoj količini tako da pokriva kosu cijelom dužinom.

U ovom slučaju, posebnu pozornost treba obratiti na vrhove, jer su oni najviše oštećeni. Masku je dopušteno nanositi na vlasište pokretima trljanja. Ako je vrsta kose masna, potrebno je izbjegavati dobivanje sastava na dermisu glave, jer to može dovesti do suprotnog rezultata. Trajanje učinka maske bit će 10-15 minuta. Uzimajući u obzir stupanj traume pramenova, trajanje postupka može se povećati do 30 minuta.

Na videu - maska ​​za kosu sa zobi:

Kada protekne određeno vrijeme, proizvod morate ukloniti običnom vodom. Nakon primjene Numero maske kosa će se puno bolje raščešljati, nema zapetljavanja. Sušiti ih sušilom za kosu nepoželjno je, neka se to dogodi prirodno. Ako češljate mokre kovrče, onda im možete ozbiljno naštetiti. Tako se Numero maska ​​može koristiti kao regenerator. Tada će ga trebati oprati odmah nakon nanošenja..

Ali kako se izrađuje maska ​​za kosu od crnog kruha i koji rezultati mogu proizaći iz njezine upotrebe, naznačeno je u ovom članku.

Možda će vas zanimati i saznati što je i kako se maska ​​od luka s medom koristi za kosu..

Koja je maska ​​za suho vlasište od peruti najpopularnija i od čega se sastoji, detaljno sa fotografijom naznačeno je u članku.

Ali koja je maska ​​protiv krhkosti i dijela kose najbolja i najjednostavnija za izvođenje, naznačeno je u članku.

Koja je maska ​​za kosu s ekstraktom crvene paprike i od kojih se sastojaka sastoji, ovdje je naznačeno u članku.

Recenzije

  • Angelina, 24 godine: „Masku Numero kupila sam prije šest mjeseci. Imam dugu kosu, ali uvijek se cijepa. Svaki put kad odem kod frizera i ošišam ih, umorna sam. Prijateljica mi je preporučila ovaj proizvod. Nanosila sam ga 2 puta tjedno. Ukupni tijek terapije bit će 1 mjesec. Ovo vrijeme bilo mi je dovoljno da vratim kosi snagu, zdravlje i luksuzan izgled ".
  • Maria, 35 godina: „Kosa mi je vrlo kovrčava, nemoguće ju je oblikovati, ali i zapetljava se. Odlučila sam kupiti Numero masku, jer mi je kosa počela izgledati baš ružno. Slijedio sam sve preporuke koje su bile prikazane u uputama i bio sam ugodno iznenađen rezultatom već nakon prve primjene. Pramenovi su tako mekani i živahni, kao da sam upravo obavila laminiranje. Nakon 1,5 mjeseca tečaja primijetio sam da su pramenovi počeli brže rasti, povećavao im se volumen, pojavili su se sjaj i mekoća ".
  • Tatyana, 43 godine: „Budući da imam sijedu kosu, kosu moram bojiti trajnim bojama. Ali nakon toga, izgled moje kose zamjetno se pogoršao. Počeli su ispadati, prirodni sjaj je nestao, bili su dosadni i beživotni. Maska Numero pomogla mi je da vratim snagu i zdravlje pramenovima. Ovo je jedinstveni proizvod koji u kratkom vremenu može riješiti brojne probleme povezane s kosom. U početku sam masku koristio kako se očekivalo, a onda nakon završetka terapijskog tečaja počeo sam je koristiti kao melem. Sada mogu mirno slikati i ne brinuti se o stanju svoje kose. ".

Numero boja jedinstveni je kozmetički proizvod koji može riješiti nekoliko problema odjednom - krhkost, rascijepljenost i gubitak. Osim toga, redovita uporaba proizvoda dovest će do činjenice da će kosa postati poslušna, ispao će zdrav mraz. Odaberite svoj proizvod prema tipu kose i problemu koji želite riješiti Numero maskom.

Pogledajte naše dnevne izbore najboljih kozmetičkih proizvoda

Numero maska ​​za kosu s uljem Makaccap

Danas ću promovirati Numerovu masku za kosu Makaccap ulje. Općenito, proizvodi za kosu Numero dugo su mi postali omiljeni. Već nekoliko godina koristim njihove šampone i maske, zadovoljna sam i ne planiram ih mijenjati.

  • Numero
    • Elena 7. svibnja 2016
    • Svetlana 8. svibnja 2016., 01:57
    • Elena, 8. svibnja 2016., 10:15
    • Evgenija 8. svibnja 2016., 04:10
    • Elena 8. svibnja 2016., 10:19
    • Irina 8. svibnja 2016., 11:05
    • Elena 8. svibnja 2016., 11:18
    • Elena 8. svibnja 2016., 11:20
    • Irina 8. svibnja 2016., 20:11
    • Elena 8. svibnja 2016., 19:10
    • Elena 8. svibnja 2016., 21:10
    • Elena 9. svibnja 2016., 14:41
    • Olesya 8. svibnja 2016., 19:30
    • Elena 8. svibnja 2016., 21:11
    • Sharlize 10. svibnja 2016., 14:21

    Tako da nemam dovoljno ustrajnosti da maske držim duže od tri minute, pa ih također koristim kao regeneratore, radije.

    Špijunirao mrežu o ovom ulju. * lol * Bolje bi bilo ne gledati i ne otkriti istinu, samo je znatiželja još više rasplamsala. : D

    Stoljećima korišten na otocima Maluku, dodaje volumen i sjaj suhoj ili oštećenoj kosi, oštećenoj vjetrom, suncem, morskom vodom, izbjeljivanjem ili trajnom pločicom.

    aromatizirana je smjesa biljnih ulja - 73,5% (kokosovo ulje, bademovo ulje i troparno ulje Schleicheria) i prirodnih esencija - 1,5% (esencije kanange, slatke naranče, klinčića, lišća lovora sv. Tome).

    ylang-ylang, kokos, čičak i kukuruz u sastavu.

    Brelil Numero zobena maska ​​krem-maska ​​s ekstraktom zobi 1000 ml

    Unesite svoje ime i telefonski broj kako bismo vas mogli kontaktirati

    Možete kupiti proizvode sa sličnim svojstvima:

    Maska s ekstraktom zobi talijanske marke Brelil Professional. Maska od zobenih pahuljica djeluje duboko njegujuće i hidratantno, dajući kosi gustoću, sjaj i volumen, a da je ne odmjerava. Brelil numero maska ​​pomaže normalizirati hidrataciju vlasišta i opskrbu krvlju.

    Primjena: Nanesite malu količinu brelil numero zobene maske na čistu, vlažnu kosu, ostavite ne više od 5 minuta, temeljito isperite toplom vodom. Šampon Brelil preporučuje se za maksimalnu volumensku, sjajnu kosu..

    • Moskva i Moskovska regija
    • Sankt Peterburg i regija
    • Nižnji Novgorod
    • Regije Ruske Federacije

    Kako pronaći u riječima
    Gordeevskaya 7, uredski centar, 1. kat, ured 103 S lijeve strane "Bazara namještaja"

    Registrirajte se, ostavite recenzije proizvoda, zaradite bonuse!

    Vaša recenzija: Upozorenje: HTML nije podržan! Koristite običan tekst.

    Ocjena: Loše Dobro

    Unesite kod prikazan na slici:

    Maska za kosu Brelil Krem maska ​​NUMERO

    • Prikaz broj 1
    • Recenzija broj 2
    • Prikaz broj 3
    • Prikaz broj 4
    • Prikaz broj 5
    • Prikaz broj 6
    • Prikaz broj 7
    • Prikaz broj 8

    regenerirajuća maska ​​(prije i poslije fotografija)

    Ocjena: 5 (od 5)

    U kadi na polici nalaze se dva proizvoda iz broja: prvi je šampon, a drugi maska.

    Koliko će trajati 1 tegla:
    Maska od 1 litre izuzetno je velika za osobnu, kućnu upotrebu. Obično mi je maska ​​od 500 ml dovoljna za pola godine.
    Konzistencija i miris:
    Maska nije tekuće konzistencije. Lako se nanosi, ne teče i jako se dobro širi cijelom dužinom.
    Limunsko žuta s istim mirisom limuna. U teglici mi se čini miris previše impozantan, ali nakon sušenja na kosi savršen je, jedva se osjeti. Vrlo svjež i uporan.
    Savršen tandem:
    U kombinaciji sa šamponom ovo je potpuni tandem. Šampon daje vrlo dobar sjaj kosi, sjaj u najboljem smislu te riječi i stvarno izgleda prelijepo. Ali želim savjete učiniti težima, glađima, glatkijima.
    Maska tu pomaže. S drugim šamponom (za vlaženje - cutrin) koji ne daje sjaj - maska ​​će odmjeriti kosu. Uz šampon iz vašeg para dobivate savršenu opciju.
    Primjena:
    Masku sam koristila 1 puta kao cjelovit postupak oporavka:
    Oprala sam kosu i iscijedila je ručnikom, nanosila je 30-40 minuta. Zamotala ga je u punđu i držala na kosi. Ponekad je korisno takve maske zagrijati sušilom za kosu, tada se kosa obnavlja i bolje natapa kremom. Ali s njom još nisam radio takve manipulacije..
    A onda sam ga koristila svaki dan nakon pranja kose kao melem, 1-2 minute.
    Treba napomenuti da je ona savršena za ovo..
    Znate, djevojke, nisam primijetila neku veliku razliku između toga da je dugo držim na glavi i te dvije minute kao melem. Odnosno, djeluje prilično brzo.

    Proizlaziti:
    Sve što maska ​​mora učiniti - jest. Moje bijele točkice na krajevima kose maskiraju se. Nisu tamo, nisu vidljivi. Što se tiče sjaja, kosa numerički bolje sjaji nakon jednog šampona, upravo on daje takav blistav sjaj! Maska ovaj efekt lagano izglađuje.

    Vrlo se lako ispire s kose - barem će vam se tako činiti, ali zapravo joj je vrlo lako pretjerati. Ako se nanosi u maloj količini, tada me ujutro kosa jednostavno zadivi svojim stylingom. Navikla sam ih ispraviti, a onda shvatim da to ne želim raditi, jer ovaj tako lijepi sjaj, sjaj, moja blago kovrčava kosa leži u prekrasnim valovima. Ali ako ga nanesete vrlo snažno, izravno podmazujući vrhove i cijelu duljinu "repa" s tako visokom kvalitetom, iako će se činiti da se isprao, ujutro je kosa teška, a nakon peglanja pod utjecajem toplinske obrade postaju masne i dosadne.
    Zapravo, djevojke, ovo je vrlo dobar znak - znači da proizvod zaista ostaje na kosi i prekriva je zaštitnim filmom. A ako iz nekog razloga ne kupujete toplinsku zaštitu, već aktivno koristite sušilo za kosu ili glačalo, tada s ovom maskom možete biti malo mirni - uostalom, njena zaštitna svojstva vrlo su visoka. Samo se trebate naviknuti na takva sredstva, eksperimentirati s primjenom, količinom i suživotom s drugim šamponima i neopranjima.

    Foto: Budući da nije tajna da puno stvari koristim za kosu, onda prije pisanja recenzije, kako bih prije svega - sebe - vidio isplati li se potrošiti novac i pokazati vam objektivniji rezultat - tjedan dana nisam koristio balzam, bez maski, bez sprejeva - što god se vidi na fotografiji "prije" i fotografiji "poslije", zaista bi bila zasluga proizvoda. Kosa na svim fotografijama izravnana je glačalom, jer upravo uz ovaj styling najbolje možete vidjeti i prije i poslije sjaja, bez obzira strši li kosa ili ne, možete li vidjeti bijele točkice na kosi.
    sve su fotografije snimljene u razmaku od tjedan dana! Nisam džaba odgađao pisanje recenzije, jer što duže koristite masku, to više vidite učinak od nje. A kad prođe pola godine, možete reći je li kosu zaštitila od oštećenja ili ne. -Pa, nadoknadit ćemo to;)

    P / S 1. Nikada ne nanosite masku za oporavak na korijene kose i kožu. To može dovesti do peruti, svrbeža, gubitka kose. U takvim maskama postoji mnogo tvari koje ometaju disanje kože i zbog toga možete imati problema..

    2. Perem kosu svaki dan i ravnam je peglom više od 2 godine. Stoga možete reći puno stvari da biste smislili silikone, ali moram odati počast, malo je vjerojatno da bih kosu mogao održavati u takvom stanju kao što je sada - s više prirodne kozmetike.

    3. Još jedan vrlo čest problem je lomljenje kose počevši od korijena. Kad je kosa jako lijepa, čak i sjaji, ali par cm od korijena, sve je prekriveno konopljom od kose. Pomaže mi u ovome (2 fotografije pokazuju da je tu, ali u vrlo malom volumenu) - šišanje bičevima - kada se cijela duljina, a ne samo vrhovi, očiste od takve izbočene dlake. Budući da zdrava kosa ne strši tako, strši samo suha kosa. I maske, ne nužno ovo - ali bilo koje sredstvo za obnavljanje - uvelike podržavaju učinak šišanja.

    CIJENA:
    prosječna cijena u Rusiji iznosi 730 rubalja po litri i 430 rubalja po 300 ml
    na web mjestima Ukrajine prodaje se za 75g. prosječno.