Podijeli ovo

Perm

Ovaj proizvod nije dostupan za dostavu u vašu regiju

zahvaliti!

Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..

Srdačan pozdrav, internetska trgovina Wildberries.

Dodano na listu čekanja

Saznajte o upisu

Dolazi uskoro

Sastav

Opis

Mješavina 10 najboljih ulja za obnavljajuću njegu kose cijelom dužinom. Stvorena za obnavljanje obojenih, rascijepljenih vrhova, lomljivih, oštećenih toplinskim ili kemijskim učincima, oslabljene i opadajuće kose.

Podaci o tehničkim karakteristikama, kompletu isporuke, zemlji proizvodnje i izgledu proizvoda su samo za referencu i temelje se na najnovijim dostupnim informacijama proizvođača

zahvaliti!

Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..

Podijeli ovo

Ovaj proizvod nije dostupan za dostavu u vašu regiju

zahvaliti!

Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..

Srdačan pozdrav, internetska trgovina Wildberries.

Dodano na listu čekanja

Saznajte o upisu

Dolazi uskoro

Sastav

Opis

Mješavina 10 najboljih ulja za obnavljajuću njegu kose cijelom dužinom. Stvorena za obnavljanje obojenih, rascijepljenih vrhova, lomljivih, oštećenih toplinskim ili kemijskim učincima, oslabljene i otpadajuće kose.

Podaci o tehničkim karakteristikama, kompletu isporuke, zemlji proizvodnje i izgledu proizvoda su samo za referencu i temelje se na najnovijim dostupnim informacijama proizvođača

zahvaliti!

Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..

Srdačan pozdrav, internetska trgovina Wildberries.

Traženo s ovim proizvodom

  • ulje za kosu
  • šampon konjska snaga
  • za rast kose
  • ulje za obnavljanje kose
  • Konjske snage
  • ulje za rast kose
  • uljna terapija
  • ulja za gubitak kose
  • intenzivna maska ​​za kosu
  • vrući keratin

Konjska snaga / Mješavina ulja za rast i duboku obnovu kose "TOP 10 OILS FORMULA", 100 ml

Pakirano se vidi na fotografiji, dobro, uzeo sam ga jer sam morao, ali da je takav proizvod u trgovini, onda ljudi ne bi išli u trgovinu u kojoj cijena ne odgovara proizvodu i pakiranju, bez obzira kako izgleda

Dobar dan, hvala vam što ste kupili naš proizvod. Ispričavamo se zbog oštećene ambalaže. Pozdrav, Librederm!

Nažalost, upravo sam to IT otkrio. prošlo je gotovo mjesec dana od datuma kupnje, drugi put nanosim ulje i na ambalaži vidim 2015. godinu! Datum isteka 24 mjeseca. Oni. ulje je isteklo 3 godine! Šokiran sam! Nisam očekivao takvu postavku! Tražim povrat novca!

Zdravo! Primite naše iskrene isprike zbog trenutne situacije. Zahvaljujemo što ste u svom profilu ostavili zahtjev za provjeru proizvoda. Brak je potvrđen. Sredstva su vraćena i odražena na vašem stanju na vašem osobnom računu. Uvjeravamo vas da neprestano poduzimamo mjere za poboljšanje kvalitete usluge i nadamo se da ćete moći pozitivno ocijeniti naš rad sljedećim nalozima. Srdačan pozdrav, internetska trgovina Wildberries.

Sve je netaknuto, rok trajanja je dobar. Prije sam koristila ulje na krajevima kose, stavljala ga na mokru kosu i sušila, a cijela glava mi se mastila, još to nisam probala. Sudeći po recenzijama, sve bi trebalo biti u redu) Pokušat ću se odjaviti.

Lijepa kupnja! Ponašam se prema uputama, zagrijavam ga na korijenju, navlačim polietilenski šešir i vuneni šešir i šetam oko 30 minuta. Zatim ga operem i nanesem blago masnim dlanovima na mokre krajeve. Zatim feniram. Sviđa mi se rezultat. Neću reći da se stvorila ravna glava kose, ali one koje su tamo izgledaju zdravije, dulje izgledaju čisto, održavaju dobro oblikovanje i počinju manje ispadati. I, usprkos činjenici da ovo ulje uopće ne masti korijenje ili krajeve, krajevi se ne peru. A također mi se jako sviđa aroma bilja iz ulja) Naravno, sve je individualno, morate probati.

HORSE POWER Mješavina ulja za rast i duboku obnovu kose "TOP 10 OILS FORMULA" - recenzije

Mješavina ulja za rast i duboku obnovu kose "TOP 10 ULJA FORMULA"

Mila # 3
Moskva

HORSE POWER Mješavina ulja za rast i duboku obnovu kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 5. svibnja 2016.

Koliko sam maski isprobala, još uvijek dolazim do zaključka da se za kosu tretiraju samo ulja, sve ostalo maskira problem. Ali obično je toliko frke s uljima da se brzo prekinete i ponovo kupite masku. Ali mješavina ulja "Konjska snaga" privukla me ne samo najhladnijim sastavom od 10 rijetkih ulja, već i prikladnim pakiranjem. Uzimam pulfer, zagrijavam ga u vodenoj kupelji i nekoliko puta ga prskam po vrhovima, češljam. Voila! Nema pretjeranog sadržaja masti, planine prljavog posuđa. Držim ga na dužini kose sat i pol ili ga čak ostavim preko noći. Mješavina ulja "Konjska snaga" ispire se prvi put šamponom bez sls-a (.), Kosa ludo sjaji. Dakle, ovo je sada 100% moj must have, sve dok se ne ukloni iz proizvodnje).

lenka
Novosibirsk

HORSE POWER Mješavina ulja za rast i duboku obnovu kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 1. veljače 2016.

Ove zime mi je kosa iz nekog razloga bila jako loša. Ili nisu imali dovoljno vitamina, ili su se osjećali "loše" od vanjskih čimbenika, ali počeli su se užasno penjati i postali su vrlo suhi, posebno na vrhovima. Odlučio sam pronaći alat koji može riješiti ovaj problem. Pretražio sam cijeli Internet i toliko mi se svidio Blend ulja iz konjske snage! Već prije kupnje privukao me sastav ovog proizvoda: 10 zaista najboljih ulja za kosu. Pročitala sam sastav i kritike i kupila, gotovo bez sumnje. Nakon prvog pranja osjetila sam stvarni učinak ovog proizvoda. Kosa je postala vlažnija, glađa, pojavio se prekrasan sjaj, a suhoća se smanjila. Postupno, nakon svakog nanošenja, kosa je postajala sve bolja i bolja, čak sam počeo primjećivati ​​da su počeli rasti sve bolje. Za mjesec dana upotrebe postali su 5 centimetara dulji i na korijenima se pojavio novi "puh". Mješavinu ulja preporučujem kao dobru opciju za rješavanje sezonskih problema s kosom!

Dorothy Gale
Švedska

HORSE POWER Smjesa ulja za rast i duboku obnovu kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 28. prosinca 2015.

Odlučio sam ostaviti recenziju o proizvodu koji mi se jako svidio - mješavini konjskih snaga. Vjerujem da će ova mješavina ulja odgovarati svima, a sada ću objasniti zašto. Zapravo, svaki problem s kosom, pa, osim sadržaja masti, rješava se pravilno odabranim uljima, pa je u mješavini ulja od konjskih snaga izvrsna, uvjerite se i sami: - ulje Usma - ulje crnog kima - esencijalno ulje bega - ulje avokada - sjeme grožđa - ulje Amla - ulje jojobe - esencijalno ulje ylang-ylanga - esencijalno ulje Litsey-kubebe Osobno sam uzeo mješavinu ulja kako bih uredio krajeve kose i vratio im sjaj. Ulja su se s tim nosila, ali osim toga, otkrila sam da kosa opada znatno manje, a rast je primjetno ubrzan. Pa, probajte, djevojke se definitivno vrijede. Usput, tu je i bonus - ove je mosle prikladno nanositi i zagrijavati zahvaljujući staklenkama, što je također važno.

Elizabeth
Tjumen

HORSE POWER Mješavina ulja za rast i duboku obnovu kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 1. prosinca 2015.

Želio bih ostaviti recenziju proizvoda koji mi je pomogao da se izborim sa strašnim gubitkom kose! Bila sam na strogoj dijeti i iz nekog mi razloga nitko nije rekao da kad sjednete na nju trebate piti vitamine, što je rezultiralo strašnim gubitkom kose, što nisam mogao zaustaviti dok nisam počeo koristiti mješavinu ulja iz konjske snage... Ovaj lijek savjetovali su mi u ljekarni kao najbolje i jeftino rješenje mog problema. U početku nisam vjerovao da mješavina takvih ulja može biti tako jeftina, tu su i ulje arana i jojobe te lovora, koliko znam, ovo nije jeftino zadovoljstvo. Ali na kraju sam kupila ovu mješavinu i počela je koristiti prije pranja kose, nanoseći je neko vrijeme. Nanosila sam ga prije svakog pranja, glavu dva puta tjedno. Kao rezultat toga, gubitak kose se jako smanjio, a kosa je postala puno ljepša i sjajnija. Sad sam zaboravio na gubitak, mješavinu koristim kao sredstvo za njegu. Zadovoljan sam njime i rezultatom korištenja!

Margot
Moskva

HORSE POWER Mješavina ulja za rast i duboku obnovu kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 30. studenog 2015.

Mješavina ulja Konjske snage želim napomenuti na nekoliko točaka odjednom. Točka prva: izvrstan sastav. Mješavina sadrži 10 ulja, uključujući prilično rijetka ulja koja se ne mogu kupiti u običnoj ljekarni, na primjer ulje crnog kima. Druga točka: prikladno pakiranje. Pomiješajte u bočici s raspršivačem koji olakšava nanošenje ulja na kosu. Točka treća: mješavina ima nevjerojatan učinak na kosu. Nakon upotrebe (napravim masku prije svakog pranja), kosa je meka, ravne svile, savršeno oblikovana. Ono što je posebno ugodno - ovaj efekt traje više od jednog dana, kao u većini slučajeva, ali do sljedećeg pranja, barem kod mene. Također, kosa se uopće ne elektrificira, čak ni nakon sintetičkog šešira. I na vid i na dodir, osjećaji iz kose su najugodniji. Predivan alat, toplo ga preporučujem svima. koji želi nahraniti i obnoviti kosu.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 0 Ne 0

Akira
Petrozavodsk

HORSE POWER Mješavina ulja za rast i duboku obnovu kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 27. listopada 2015.

Želim pisati o proizvodu koji me ugodno iznenadio - mješavini ulja Horse Power. Da budem iskren, bio sam skeptičan prema samoj marki, toliko reklamiranja... mješovite kritike. Nije mi se svidjelo. Ali kad sam počeo tražiti lijek na bazi ulja za gubitak kose, jedina primjerena opcija bila je mješavina ulja iz lijekova, potplatio me njegov predivan sastav (10 najboljih ulja za kosu: beg, jojoba, argan...), prilično pristupačna cijena i obećani učinak! Do posljednjeg sam, naravno, sumnjao da li da ga uzmem ili ne, ali ipak uzeo i..... bio zadovoljan! Rezultat je premašio moja očekivanja! Nakon prvog nanošenja prije pranja i nakon što sam izvrtao sve manipulacije, primijetio sam da je kosa izvana počela izgledati puno bolje. Mjesec dana kasnije, negdje, već sam primijetio poboljšanja u rastu. Sve u svemu, konjska snaga stvarno djeluje!

Mari
Moskva

HORSE POWER Mješavina ulja za rast i duboku obnovu kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 26. listopada 2015.

Već sam pisao o gelu za stopala ovog proizvođača, sada želim razgovarati o proizvodu za kosu, jer me ni ovdje Konjska snaga nije razočarala. Mješavina ulja savjetovana mi je u ljekarni, gdje sam bez puno nade otišla u ulje avokada za masku. Ograničio sam cijenu, ali uzeo sam je, jer moja kosa u principu nije jako sjajna, a s početkom hladnog vremena uglavnom se pretvara u sijeno. Sastav mješavine bio je ugodno iznenađen (10 ulja, počevši od uobičajenog avokada, za koje sam, zapravo, otišao u ljekarnu, i završivši nečuvenim uljem litsei-kubebe), također me obradovalo što ulje u spreju (uvijek imam problema s primjenom uljnih maski ). Efekt me također u potpunosti zadovoljio - kosa nakon maske je vrlo mekana i svilenkasta, ne naelektrizira se (ovo mi je poseban plus), senzacije su izuzetno ugodne - i vidom i dodirom. Presušeni vrhovi ne strše u svim smjerovima, a općenito kosa leži dobro i "cijela", ne vide se slojevi od ošišanih. Miris je podnošljiv. Još jedan znak plus - možete ga koristiti za oblikovanje, zahvaljujući spreju, opet je vrlo prikladan. Općenito, jako sam zadovoljan mješavinom, proizvod je stvarno prikladan i jednostavan za upotrebu..

Komentari Je li recenzija korisna? Da 1 Ne 0

Najpravednije
Harkov

HORSE POWER Mješavina ulja za rast i duboku obnovu kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 4. srpnja 2015.

Dugo sam tražio prikladno ulje. Čičak nevjerojatno obnavlja kosu, ali jednostavno ju je nemoguće oprati, ricinusovo ulje mi osobno uopće nije pomoglo, ali izvrsno je za trljanje kožnih cipela))))))) I mješavina ulja "TOP 10 OILS FORMULA" iz serije Horsepower koju sam slučajno pronašla u ljekarna. Kad sam kupovao, nisam se ni nadao da će to pomoći! Stoga sam bila baš sretna kad sam shvatila da sam upravo to tražila! Prvo, sastav. Čak 10. različitih ulja koja su posebno usmjerena na obnavljanje kose. Drugo, vrlo dobro se ispire, za razliku od čička, treće, jednostavno savršeno obnavlja kosu, postala je svilenkasta, meka i poslušna! Meni osobno je ovo najvažnije! Stoga smo više nego zadovoljni miješanjem ulja Horse Force! Novac, iako puno, ne rasipa se!

Anastazije
Gost iz Moskve

HORSE POWER Mješavina ulja za rast i duboku obnovu kose "TOP 10 ULJA FORMULA" 4. ožujka 2015.

Djevojke, oduševljavam se ovom mješavinom konjskih snaga od 10 ulja.

Odmah ću napisati o sastavu i upotrebi.

"Top10 ulja FORMULA"
Mješavina deset najboljih ulja (Argan, Usma, Crni kim, Amla, Jojoba, Avokado, Sjeme grožđa, Bey-ova esencijalna ulja, Ylang-Ylang, Litsey Kubeb) za obnavljajuću njegu kose cijelom duljinom.
Koktel vitamina F, A, C, D, E, K, PP, skupina B2, prirodnih minerala, zasićenih i nezasićenih masnih kiselina, Omega 3,6,9.

Stvorena za popravak podijeljene, oštećene, obojene, mutne, lomljive, porozne, slabe, padajuće kose.

Prije pranja kako biste nahranili vlasište i obnovili kosu u punoj dužini:
da biste postigli najbolji učinak, smjesu ulja zagrijte u vodenoj kupelji. Raspršite po korijenu kose, a zatim raspršite po cijeloj duljini kose. Češalj. Stavite posebnu kapu za tuširanje i zagrijte je frotirnim ručnikom. Držite masku na glavi najmanje pola sata, a zatim isperite šamponom.
Prije oblikovanja kako biste zaštitili i sjajili kosu:
raspršite malu količinu ulja (1-2 klika na glavu raspršivača) na dlan ruke, nanesite ulje na vlažnu kosu osušenu ručnicima cijelom dužinom, obraćajući posebnu pažnju na vrhove. Češljati kosu. Ostavite za izlaganje. Ne ispirati. Nakon 1-2 minute možete početi oblikovati na uobičajeni način.

HORSE POWER TOP 10 ULJA FORMULA DNO ULJA ZA RAST I DUBOKU RESTAURACIJU KOSE 100ML

izopropil palmitat *, ulje avokada, ulje sjemenki grožđa, ulje usme, ulje crnog kima, ulje amle, arganovo ulje, ulje jojobe, esencijalno ulje ylang-ilanga, fenoksietanol i etilheksilglicerin, esencijalno ulje litsey cubeba, esencijalno ulje bega, antioksidans. * dobiveno iz lagane frakcije prirodnog kokosovog ulja. Zbog sadržaja palmitinske kiseline u sastavu, učinkovito smanjuje gubitak sjaja kose

Zbog lagane teksture, mješavina ulja pogodna je za višenamjensku uporabu. 1. Prije pranja hraniti vlasište i obnavljati kosu duž cijele duljine: za najbolji učinak zagrijte mješavinu ulja u vodenoj kupelji. Raspršite po korijenu kose, a zatim raspršite po cijeloj duljini kose. Češalj. Stavite posebnu kapu za tuširanje i zagrijte je frotirnim ručnikom. Držite masku na glavi najmanje pola sata, a zatim operite šamponom. 2. Prije oblikovanja kako biste zaštitili i sjajili kosu: poprskajte malu količinu ulja (1-2 klika na glavu spreja, ovisno o debljini kose) na dlan ruke, nanesite ulje na vlažnu kosu osušenu ručnikom cijelom dužinom, obraćajući posebnu pozornost na vrhove. Češljati kosu. Ostavite za izlaganje. Ne ispirati. Nakon 1-2 minute možete početi oblikovati na uobičajeni način..

Marka LOSHADINAYA SILA "TOP 10 OILS FORMULA" - Mješavina ulja za rast i duboku obnovu kose Mješavina 10 najboljih ulja za obnavljajuću njegu kose cijelom dužinom. Stvorena za obnavljanje obojenih, rascijepljenih vrhova, lomljivih, oštećenih toplinskim ili kemijskim djelovanjem, oslabljene ili ispadne kose. Prirodne aktivne tvari koje čine ulja (vitamini F, A, C, D, E, K, PP, skupina B, prirodni minerali i masne kiseline Omega 3,6,9) njeguju vlasište i korijenje kose, obnavljaju, daju sjaji i potiče rast kose. Aktivni sastojci: Usma ulje - koristi se za sprječavanje visoke razine ćelavosti i obnavljanje oštećenih folikula vlasišta. Redovita upotreba jača folikul dlake i potiče rast kose, čineći je debljom, gušćom, a kosu čini elastičnijom, manje sklonom lomljenju tijekom oblikovanja, ujednačene strukture i zdravog, lijepog sjaja. Ulje crnog kima - sastojci ulja djeluju izravno na folikule dlake, njegujući i jačajući korijene kose. Dakle, ulje crnih sjemenki sprječava gubitak kose i potiče rast kose, izvrsna je prevencija gubitka kose. Visoka biološka aktivnost crnog kima pomaže potaknuti rad melanocita (stanica koje stvaraju prirodni pigment) i redovnom primjenom sprječava prerano posijeđivanje. Aktivni sastojci ulja reguliraju lučenje lojnih žlijezda i uravnotežuju stanje kose i vlasišta, preventivna su mjera protiv kožnih problema (seboreja, perut). Begovo esencijalno ulje - potiče regeneraciju i metabolizam folikula dlake. Pomaže zaustaviti gubitak kose, jača, daje snagu, potiče rast kose. Arganovo ulje super je antioksidans biljnog podrijetla, eliksir mladosti za kosu. Univerzalni kozmetički proizvod koji je idealan za popravak podijeljene, oštećene, obojene, mutne, lomljive, porozne, otpadajuće, slabe kose. Ulje avokada - djeluje kondicionirajuće. Prodorna svojstva ulja omogućuju "transport" njegovih korisnih komponenata u duboke slojeve vlasišta. Učinkovito na podijeljenim vrhovima, obojenoj kosi, lomljivoj, slaboj i mutnoj kosi. Ulje sjemenki grožđa - pomaže u obnavljanju uništene strukture kose, zasićuje ih raznim makro i mikroelementima, a čini ih i sjajnim i svilenkastim. Ulje Amla - obnavlja oštećenu kosu, sprečava gubitak kose i sijedu kosu, poboljšava cirkulaciju krvi, obnavlja metabolizam stanica i potiče rast kose, jača korijenje i folikule dlake, kosi vraća snagu, elastičnost i sjaj, uklanja perut, ublažava iritaciju i upalu, daje antiseptičku zaštitu

Kako koristiti mješavinu ulja za rast i duboko obnavljanje kose "Konjska snaga", kao i ostatak linije

Konjska linija za rast kose visoko je reklamirana marka kozmetike za njegu kose.

No koliko je proizvod zaista pouzdan i može li pomoći oslabljenoj kosi, možete saznati iz podataka u nastavku..

Konjska snaga i njene značajke

Šampon

Linija uključuje šampone ne samo za rast kose, već i pomažu u uklanjanju suhoće i peruti. Prirodni sastav garantira uspjeh korištenja kozmetike. Velika količina vitamina i korisnih elemenata u tragovima u prvom tjednu čini kosu živahnijom i sjajnijom.

Ulje

Mješavina ulja za rast i duboku obnovu kose Horsepower TOP 10 OILS FORMULA zaradila je najhvalnije kritike kupaca i doista dokazala svoju učinkovitost nakon prve uporabe..

Kapsule

Oni su vitaminski kompleks dizajniran za održavanje zdrave kose, noktiju i cijelog tijela. Uključuje kalcij, kalij, magnezij, vitamine skupina A, B i D.

Dovoljno je uzeti jedan kurs liječenja da biste osjetili poboljšanje.

Maska

Maska s keratinom i elastinom zaglađuje niti i čini ih upravljivijima. Dovoljno je primijeniti proizvod jednom tjedno kako bi se pojačao učinak šampona i kapsula.

Nakon prvog nanošenja kovrče su prekrivene tankim filmom koji sprječava njihovo urušavanje i izlaganje ultraljubičastom zračenju.

Na našoj web stranici možete se upoznati s ogromnim brojem recepata za domaće maske za rast kose: s nikotinskom kiselinom, iz taloga kave, s votkom ili konjakom, sa senfom i medom, s alojom, sa želatinom, s đumbirom, od kane, od kruha, s kefirom, cimetom, jajetom i lukom.

Sastav i glavne aktivne komponente marke

Prema proizvođaču, linija sadrži samo prirodne sastojke. Među glavnim aktivnim sastojcima su:

  • kolagen i lanolin, izazivajući rast kose, njihovo jačanje i dajući značajnu količinu tankih i oslabljenih dlačica;
  • Vitamini skupine B, koji kosi osiguravaju potrebnu prehranu i hidrataciju;
  • elastin i tiazolin, koji mogu pomoći u smanjenju tuposti i lomljive kose;
  • ekstrakt lana, duboko zasićen korisnim mikroelementima;
  • ulje avokada, za duboku prehranu vlasišta;
  • keratin, koji štiti kosu od podijeljenih vrhova, ultraljubičastog zračenja i vraća strukturu kovrča.

Takav sastav jamči uspjeh korištenja proizvoda linije, a također vam omogućuje da dugo zaboravite na moguće probleme s vlasištem i pramenovima..

Uvjeti korištenja i rezultat

Proizvođač preporučuje upotrebu linije kozmetike prema slijedećem algoritmu.

Ako imate ozbiljnih problema

Koristite šampon svaki dan, lagano utrljavajući masažnim pokretima. Isperite proizvod toplom vodom kako ne biste oštetili kovrče. Obavezno maskirajte i koristite ulje tri puta tjedno..

Kapsule treba uzimati kao tečaj, nakon čega je potrebna pauza. Koristite ovaj postupak dok kosa ne bude u ispravnom stanju..

Za preventivne mjere

Dovoljno je koristiti šampon dva do tri puta tjedno.

Maske i ulje moraju se koristiti jednu po jednu..

Vitamini se uzimaju po volji. Preventivni tijek liječenja traje oko šest mjeseci..

Ako vjerujete u obećanja proizvođača, kosa bi se trebala poboljšati u prvom tjednu korištenja proizvoda, a duljina niti može se povećati za 1,5 cm mjesečno..

No zapravo su rezultati korištenja konjske snage mnogo skromniji: rast je u prosjeku 0,5 cm, a stopa rasta opada nakon nekoliko mjeseci korištenja..

Korisni materijali

Pročitajte naše ostale članke o rastućoj kosi:

  • Savjeti o tome kako uzgajati kovrče nakon Bob ili drugog kratkog šišanja, vratiti prirodnu boju nakon bojenja, ubrzati rast nakon kemoterapije.
  • Mjesečev kalendar šišanja i koliko često trebate trimati kada rastete?
  • Glavni razlozi zašto pramenovi slabo rastu, koji su hormoni odgovorni za njihov rast i koja hrana utječe na dobar rast?
  • Kako brzo narasti kosa za godinu dana ili čak mjesec dana?
  • Proizvodi koji vam mogu pomoći u rastu: učinkovit serum za rast kose, posebno marka Andrea; Proizvodi Estelle i Aleran; voda od kukaca i razni losioni; kao i drugi šamponi za rast, posebno Golden Silk aktivacijski šampon.
  • Za protivnike tradicionalnih lijekova možemo ponuditi narodne lijekove: mumiju, razne biljke, savjete o korištenju senfa i jabučnog octa, kao i recepte kako napraviti domaći šampon.
  • Vitamini su vrlo važni za zdravlje kose: pročitajte pregled najboljih ljekarničkih kompleksa, posebno pripravaka Aevit i Pentovit. Saznajte o značajkama upotrebe vitamina B, posebno B6 i B12.
  • Saznajte o različitim pojačivačima rasta u ampulama i tabletama.
  • Jeste li znali da proizvodi u obliku spreja povoljno utječu na rast kovrča? Nudimo vam pregled učinkovitih sprejeva, kao i upute za pripremu kod kuće.

Korisni video

Rezultat upotrebe alata Konjske snage:

Rezimirati

Na temelju povratnih informacija potrošača, marka Horse Power nije pomogla svima da postignu tražene rezultate. Neki od onih koji su koristili šampon i druge proizvode primijetili su primjetno poboljšanje stanja kose u prvih šest mjeseci upotrebe i naknadno pogoršanje tijekom istog razdoblja..

Također, neki su kupci pozitivno odgovorili na sve proizvode s linije i preporučili ih za upotrebu..

Treba shvatiti da svi proizvodi možda nisu idealni za svaki tip kose, stoga s neočekivanim rezultatima uvijek trebate potražiti prikladniji proizvod za njegu kose..

☆ Konjska snaga - samo dobro objavljena serija ili stvarno vrijedni proizvodi za kosu? Pogledajmo i provjerimo učinak na moju kosu! ☆

Pozdrav svima!

Pomno sam proučavao i upoznao se sa sredstvima marke "Konjska snaga" i želim danas razgovarati o njima i možda razbiti mitove o oglašavanju.

Želim vam reći o alatima kao što su:
1) Šampon-regenerator "Konjska snaga"
2) Konjska maska ​​za kosu
3) Lak za kosu
4) Oživljavač kose Konjska snaga Serum koji izlazi sa keratinom

Ta sredstva ne koristim jedno po jedno, već sve skupa i iz upotrebe svih sredstava izvući ću zaključak. Rok upotrebe je 1,5 mjeseca i vrijeme je za donošenje zaključaka. :)

Prvo sredstvo je:

Šampon-regenerator "Konjska snaga"

Cijena - oko 500 rubalja.
Količina: 500 ml
Gdje mogu kupiti? u ljekarnama u vašem gradu.

Pročitao sam mnogo postova i odgovora na ovu marku, mnogima se ne sviđa ovo slatko pakiranje. I sviđa mi se, proizvođač je dobro obavio posao na pakiranju. Bočica šampona izvorno je u kartonskoj kutiji.

Ambalaža

Sama bočica šampona izrađena je od plastike, bočica je stabilna. Prilično veliko. Postoji slika konja i djevojačke glave, stoga se vrši usporedba konjske grive s ljudskom dlakom, naravno ne u smislu same dlake, već u prenesenom smislu, u smislu elastičnosti, debljine dlake i njihovog povećanja uz pomoć ovih sredstava. :)

Tekstura

Šampon je proziran, poput gela. Za svoju kosu uvijek biram ove teksture.

Dozator je vrlo jednostavan za upotrebu, ne zaglađuje se, ne pljuje. Za jedno pranje glave dovoljna su dva tapkanja po dozatoru.

Proizvođačka obećanja

Jedinstvena formula šampona Horse Power brine se za dosadne, rascijepljene vrhove, sklone ispadanju, vraćajući im zdrav i njegovani izgled.
Šampon temeljito čisti dok kondicionira i polira kosu. Aktivni sastojci pružaju profesionalnu visokokvalitetnu njegu kose kod kuće.
Šampon "Konjska snaga" - izbor zvijezda za ljepotu kose!


Aktivni sastojci

  • Kolagen - obnavlja strukturu dlake duž cijele duljine, zaglađuje pločice od keramida, vlaži i štiti prirodni omotač dlačice..
  • Lanolin - štiti kožu od isušivanja čestim umivanjem, zadržava prirodnu vlagu.
  • Provitamin B5 - tvori zaštitni film koji štiti kosu od gubitka vlage tijekom feniranja i oblikovanja.

Dojmovi

Što sam primijetio od korištenja ovog šampona? Iznijet ću svoje dojmove o korištenju cijele linije alata u zaključku posta, a sada je riječ o njemu. Šampon se savršeno pjeni za drugo sapunanje, miriše na limun, nije izražen, nažalost aroma ne ostaje na kosi, iako bih voljela.

Čisti šampon učinkovito i učinkovito, sve dok ne zaškripi. Zapravo ne prihvaćam ovaj učinak čišćenja jer agresivno čišćenje nastoji zapetljati moju finu kosu. No, prilikom korištenja ovog šampona nije došlo do zapletanja kose, što me iznenadilo i obradovalo.

Na štetu kondicioniranja, prisutan je, ali u blagom obliku, budući da mi je kosa, odnosno vrhovi još uvijek oštećena, masku ne mogu koristiti nakon šampona i općenito je ne prihvaćam. Stoga, nakon ovog šampona, definitivno koristim istoimenu masku..

Ono što sam još primijetio od njegove upotrebe je lagani volumen korijena, koji je mojoj dugoj kosi zaista nedostajao.

Maska za kosu Horse Force "Konjska snaga"

O upotrebi ove maske u duetu s termo - šeširom već sam govorio u svom prethodnom postu, a danas ću o njezinoj upotrebi solo. Ovu masku nanio sam na korijenje, jer sadrži ekstrakt crvene paprike, i na duljinu, jer zbog hijaluronske kiseline djeluje dobro za vlaženje.

Cijena - 450 rubalja.
Količina: 250 gr
Gdje mogu kupiti? u ljekarnama u vašem gradu.

Od proizvođača

Vitaminski kompleks i aminokiselinski kompleks (Sepicap R):
Sprječava gubitak kose.
Pojačava njihov rast.
Štiti od stranih negativnih čimbenika.
Jača obrambeni sustav vlasišta.
Umiruje i omekšava vlasište.
Ekstrakt paprike potiče protok krvi u folikule dlake, potičući rast kose i poboljšavajući njihovu prehranu. Hijaluronska kiselina - pomaže kosi da obnovi razinu nedostajuće vlage, olakšavajući češljanje kose.


Ova je maska ​​izvorno bila zapakirana u kartonsku kutiju koja pruža obilje podataka o maski: sastav, proizvođačeva obećanja, opis aktivnih sastojaka i samu masku.

Tekstura

Vrlo ugodno, topi se. Prilično gusta, lako se raspoređuje kroz kosu, obavija svaku dlaku, ne nestaje s kose, poput mnogih maski, naime djeluje na njih.

Miris

Osjećam aromu slatkiša od vanilije, vrlo nježnu, prozračnu. Ali ekstrakt crvene paprike također se osjeti, a nešto ljuto u maski osjeti i moj nos. Aroma nije napadna, ugodna. Ne ostaje na kosi.

Sastav

Aktivni sastojci

Ekstrakt paprike - sadrži širok spektar vitamina i mikroelemenata neophodnih za njegu stanica kose i kože, uzrokuje protok krvi u folikule dlake, potičući rast kose i poboljšavajući njihovu prehranu, čineći kosu svilenkastom, glatkom, stječući prirodni sjaj, mekoću i sjaj.

Hijaluronska kiselina - pomaže kosi da obnovi razinu nedostajuće vlage, olakšavajući češljanje kose.

Primjena

Pokušao sam zadržati masku 5 do 20 minuta i otkrio da djeluje jednako dobro, unatoč vremenu izlaganja.

Dojmovi

Kosa nakon nanošenja maske je hidratizirana, nahranjena, dobro počešljana, sjajna i nepletena. Maska mi se definitivno svidjela.

Konusni serum za oživljavanje kose koji se ne ispire s keratinom

Budući da mi je kosa tanka i sklona zapetljavanju, uvijek koristim nakon pranja: sprejeve, tekućine koje pomažu da se kosa raščešlja i vlaži. Uz šampon i masku "Horse Power" koristila sam reanimaciju za kosu s keratinom.

Cijena - oko 430 rubalja.
Količina: 100 ml
Gdje mogu kupiti? u ljekarnama u vašem gradu.

Od proizvođača

REANIMATOR je namijenjen njezi nakon pranja, prije oblikovanja kose
Pruža lako raščešljavanje bez zapetljavanja i lijep styling
kosa postaje glatka, tekuća, elastična, jaka, elastična, ujednačene strukture i lijepog prirodnog sjaja
neophodan za njegu rascijepljenih vrhova, lomljivih i oštećenih toplinskom ili kemijskom izloženošću i svakodnevnim oblikovanjem
obnavlja oštećenu strukturu kose, brtvi vrhove kose
sprečava pojavu sijede kose

Ambalaža

Neprozirna bijela bočica s prikladnim dozatorom - sprejem. Savršeno prska proizvod, ne lijepi se. Proizvod se prska na sve dlake. Pakiranje opisuje kako koristiti ovaj proizvod, njegove aktivne sastojke i sastav..

Tekstura

Tekstura spreja je prilično masna, ne poput vode. Navikla sam koristiti privid Kapusa, uopće ne liči na njih, važno je ne pretjerivati ​​s njim, jer je proizvod još uvijek prilično koncentriran i kosu može pretvoriti u ledenice. Stavio sam po par patentnih zatvarača sa svake strane. Štoviše, čitajući kritike, susreo sam se s mišljenjem da ako prskate proizvod na gustu kosu, teško je pretjerati, ali moja je kosa tanka odavde takav zaključak)

Miris

U proizvodu postoji aroma ylang-ylanga i sjemenki kima, aroma je, rekao bih, čak i trpka, bogata. Ali kosa ne ostaje, što godi.

Sastav

Posebna pročišćena voda, usma ulje, keratin, feniltrimetikon, behentrimonij klorid, kvaternij-16 silikon, undecet-11, butiloktanol, undecet-5, amodimetikon, cetrimonij klorid, tridecet-12, ulje crnog kima, cetearil alkohol, ulje amla, esencijalno ulje ylang-ylanga, esencijalno ulje litsey-cubebe, metil kloroizotia-azolinona i metilizotiazolinona.


Kao što vidimo, sastav sadrži i silikone i prirodne sastojke.
Bez umjetnih mirisa.

Aktivni sastojci

Usma ulje - koristi se za sprječavanje visoke razine ćelavosti i obnavljanje oštećenih folikula vlasišta.

Keratin - učinkovito popunjava praznine između keratinskih ploča, vraćajući čvrstoću kožice na osovinu dlake.

Ulje crnog kima - njeguje i jača korijenje kose. Preventivna mjera protiv kožnih problema (seboreja, perut).

Arganovo ulje super je antioksidans biljnog podrijetla, eliksir mladosti za kosu. Idealno za popravak rascijepljene, oštećene, obojene, mutne, lomljive, porozne, osipane, oslabljene kose.

Amla ulje - obnavlja oštećenu kosu, sprečava gubitak kose i sijedu kosu, poboljšava cirkulaciju krvi, obnavlja metabolizam stanica i potiče rast kose, jača korijenje i folikule dlake, ublažava iritaciju i upalu, daje antiseptičku zaštitu.

Eterično ulje ylang-ylanga - omogućuje vam čišćenje kože od svih vrsta žarišta infekcije (uključujući perut).


Dojmovi

Nakon ovog spreja, kosu je lakše raščešljati, dobro leći, postati poslušna i sjajna, sviđa mi se kako djeluje na moju kosu nakon cijele linije. Ali sprej često koristim odvojeno. O ovom serumu brinem i po duljini i po krajevima, iako je preporučljivo nanijeti ga na korijenje, mislim da će ih podmazati.

Lak za kosu Konjska snaga

Obično ne koristim proizvode za oblikovanje, ali ako želim uvojiti, potreban mi je samo lak za kosu. Budući da mi kovrče na kosi traju sat vremena i da se sigurno razvijaju. Obično kupujem Taft lak i odgovara mi, ali s obzirom da sam odlučila isprobati liniju kose, i lak sam testirala. Ovaj lak mi je prilično skup, pa ću ga procijeniti s tim u vezi. Je li nam obećan i tretman laka za kosu? ovdje više ne vjerujem.

Cijena - oko 450 rubalja.
Količina: 100 ml
Gdje mogu kupiti? u ljekarnama u vašem gradu.

Od proizvođača

Prvi ljekoviti lak za kosu s biotinom, argininom i D-pantenolom za izuzetno snažno držanje
Pruža kosi superjaku dugotrajnu fiksaciju, zadržava oblik i volumen frizura bilo kojeg stupnja složenosti na vjetru i vlazi.

Zahvaljujući mikro prskanju, lak se ravnomjerno raspoređuje po kosi, osiguravajući dubok prodor obnavljajućih tvari u strukturu kose. Brzo se suši, ne lijepi i ne odmjerava kosu, zadržavajući prirodnu elastičnost i čvrstoću. Lako se uklanja četkom. Pogodno za sve tipove kose, uključujući suhu i oštećenu kosu. Preporučuje se za profesionalnu uporabu.
Sadrži visoko učinkovit kompleks za popravljanje za poboljšanje stanja kose.


Ambalaža

Lak je u dugoj, izduženoj bočici. Dizajn je identičan cijeloj seriji, pa stoga paket sadrži i slatkog konjića. Svi podaci o proizvodu navedeni su na bocama.
Nakon uklanjanja poklopca, vidimo obični standardni pištolj za prskanje koji dobro prska lak oblakom. Barem sam dobro napravljen.

Miris

Aroma je oštra, ali ne takva da začepi nos i oči počnu suziti, sjećam se da je to bilo od laka Prelest prije nego što ga je mama kupila od mene, ali hvala Bogu riješila se ove navike. Aroma prilično brzo nestaje i ne uzrokuje nelagodu.

Dojmovi

Lak prilično dobro drži styling, dok su uvojci elastični, gusti. Ne razvijaju se od vjetra, testirao sam ga po vjetrovitom vremenu na nekoliko praznika i šetnji. Ali ono što me uznemirilo, lak se ne može raščešljati od kose do kraja, kosu nakon uvojaka lakom ne mogu raščešljati, moram oprati kosu, taffet time nije griješio, iako je proračunski troškovnije. Također, nisam primijetila njegovavajuća svojstva ili možda nisam baš razumjela kako se lak može brinuti za kosu. Ali to su samo moji žohari, glavni cilj je prasak popraviti frizuru koju lak izvodi.

Potpuno sam zadovoljna radom šampona, maske i spreja na kosi, ali mislim da je to bilo oglašavanje u Kući-2, gdje je polovica djevojaka, kao što znamo, s produljenom kosom, dovela ovaj brend na loš glas. Koliko znam, tijekom godina marka je revidirala sastav svojih proizvoda, dodajući im korisnije komponente. Nisam mogao isprobati prethodnu verziju, ali još uvijek imam ugodno mišljenje o ovoj.

Mješavina ulja spasit će vašu kosu, obnoviti je i spriječiti gubitak kose.

Dobar dan!
Vaše poznanstvo sa serijom Konjske snage
Počela sam s kremom za tijelo, ruke i pete Burenka. Tako mi se svidio.

Dogodilo se da mi je predstavljen kompleks za njegu kose iz serije Konjske snage.Snovi se ostvaruju.

Jedan od proizvoda za njegu iz ove serije bio je - Mješavina ulja za rast i duboku obnovu kose Top 10 ulja Formula.

Kao što se ispostavilo, sastav ovog proizvoda je prirodan i sastoji se u potpunosti od esencijalnih ulja..

Neka ulja, poput ulja jojobe, ulja sjemenki grožđa, argana, amle, više sam puta sretala u proizvodima za njegu kose.
Ali, na primjer, ulje litsei-kubebe, ulje usme, crni kim, prvi put čujem, a nisam ni znao da takvi uopće postoje.

Najvažnije je da je proizvođač stvorio nevjerojatnu mješavinu od ovih ulja, u kojoj se ulja međusobno nadopunjuju i savršeno njeguju vašu kosu..

Glavni fokus ulja:

1) Obnova oštećene kose;
2) Prevencija ćelavosti;
3) Zaštita od infekcije, uključujući perut;
4) Jačanje strukture dlake duž cijele duljine;
5) Spriječite rezanje na vrhovima;
6) Utvrđivanje vitaminima i mineralima.

To su obećanja, ali stvarna su nakon nekoliko upotreba..

Mješavina ulja predstavljena je u obliku spreja.

Kompleks ulja ima žućkastu nijansu.

Unutar pakiranja možete pronaći detaljne upute za uporabu.

Prva metoda mi nije odgovarala, jer kosa izgleda pomalo masno, ali druga je idealna.
Prije pranja kose potrebno je raspršiti kosu (broj patentnih zatvarača izravno ovisi o duljini kose. Imam dugu kosu, pa napravim oko 15 patentnih zatvarača).
Nakon toga stavite šešir ili torbu i zamotajte je na vrh ručnikom. Obično koristim samo plastičnu vrećicu, čvrsto je vežući. Udobnije mi je, jer se glava umori od ručnika.
Ostavim da djeluje sat vremena, a zatim operem glavu šamponom iz iste serije. Ovo je moja sveobuhvatna njega..

Miris spreja je šarmantan, biljni. Općenito djeluje smirujuće na mene.

Učinak nakon korištenja Blend ulja konjske snage.
Ovaj alat koristim otprilike mjesec dana, dva puta tjedno. Učinak je vidljiv već nakon druge primjene:
*** Kosa djeluje njegovanije, svilenkasto;
*** Očaravajuća aroma ulja traje dugo;
*** Primijetio sam da je kosa počela manje opadati, ojačala je;
*** Držite svježe i dugo ne masno.

Za mene je ovaj alat samo božji dar. Ipak, ne bih odbio primiti jedan od njih na poklon, jer sam otišao u ljekarnu i vidio trošak - unutar 500 rubalja.
Skupo naravno, ali vrijedi, a potrošnja ulja je ekonomična. Dovoljno za tri ili četiri mjeseca. Dakle, podijelite ovaj iznos s mjesecom. Ispada ne tako velika količina, ali računajte jedan posjet frizeru s pranjem, sušenjem kose.

Dakle, to je vrlo super-duper proizvod za njegu kose kod kuće..

Konjske recenzije ulja za kosu

Anthelios - broj 1 u Rusiji na preporuku dermatologa

Avene - zaštita od sunca za najosjetljiviju kožu

Now Foods - dodaci prehrani i vitamini!

100% prirodni dodaci prehrani premium SOLGAR

Ergonomija i održivost četkica za zube RADIUS

Upoznajte jedinstveni komplet za intenzivno izbjeljivanje!

Uriage - njega nježne kože beba i beba

Sigurna i učinkovita briga za vas i vašu bebu

Revitalizirajući tretmani za lice i tijelo Gezatone uređajima

Avene DermAbsolu - temeljna njega za zrelu osjetljivu kožu.

Aravia Professional - Spa depilacija, parafinska terapija, njega tijela

Batiste - suhi šampon br. 1 u Europi

Bioderma Hydrabio Perfector - zaštita i sjaj vaše kože

Vinopure je jednostavno i učinkovito rješenje za uklanjanje nepravilnosti na koži.

CeraVe - Inovacija za jačanje zaštitne barijere kože!

Odvažni dizajn i ludo ugodna SPA njega u vašem domu

Elancyl Slim Design - glađa, čvršća i čvršća koža

Pojačivač trepavica - Duge, voluminozne, guste trepavice!

Filorga - formule nadahnute tretmanima estetske medicine

GiGi - kombinacija prirodnih sastojaka i proizvoda visoke biotehnologije

Guam - Prirodna talijanska kozmetika na bazi algi

Vodeći laboratorij za profesionalnu kozmetiku u Izraelu

Korejska kozmetika za njegu lica i tijela

Pozdravite svog novog pomagača - revolucionarne spiralne narukvice za kosu

Isdin je marka broj 1 u Španjolskoj! Inovativna zaštita od sunca

Johnny's Chop Shop - moderna linija kozmetike za dečke koji žele izgledati sjajno!

Isprobajte najkvalitetnije japanske maske

Biljna energija za ljepotu kose

La Roche-Posay - dermatološka preporuka za osjetljivu kožu br!

Loreal Professional - Izvor Essentielle izvor prirodne ljepote kose

Matrix - Keep me Vivivd - očuvanje boja u svijetlim nijansama

Mustela - sigurna i učinkovita njega za vas i vašu bebu
06.10.2017

Nature`s Bounty - Dodaci prehrani koji podržavaju vaše zdravlje i ljepotu

O.P.I - svjetski lider u profesionalnoj njezi noktiju!

Orthomol - njemački vitamini za vaše zdravlje!

Fotografija - snaga prirode za vašu kosu!

Melemi za suhe, ispucane i nadražene usne i kožu

Royer - prirodna kozmetika sa 100% organskom sluzi puževa!

Klinički učinkovita medicinska kozmetika koja je učinkovita zamjena za operaciju

Skincode - kôd za zdravu, lijepu kožu

Pouzdani dermokozmetološki proizvodi za njegu kože za novorođenčad, djecu i odrasle

Dr. Čvor - 212 Pročišćeni užitak!

Uriage - Age Protect - korekcija bora i sjaj

Uriage - Hyseac - Vaš idealan tretman za problematičnu kožu
01.11.2017

Weleda hidratantni balzami za usne obavijet će vaše usne sjajem prirodne ljepote!

Učvršćujuće djelovanje protiv znakova starenja

CORA - kombinacija prirodnih sastojaka s najnovijom visokom tehnologijom

  1. Recenzije
PRIKAZI
DOM ZDRAVLJA KOŽE
Recenzije farmaceutske kozmetike
Konjske snage
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • pet
  • .
  • 12
  • "

Valentina Krasnojarsk | 05.01.2020 |

Horseforce maska ​​za kosu "Melting" hranjiva 250 ml (Horseforce, Horseforce)

Zaključci: Masku sam dobila na poklon, jako mi se svidjela, nakon nje se kosa ne zapetlja, lako se raščešljava, mrvi se, jesen je ekonomična potrošnja, ali kosa mi je srednje duljine, konzerve su bile dovoljne godinu dana,.

Irina Omsk | 06.12.2019 |

Horseforce šampon s kolagenom i lanolinom 500 ml (Horseforce, Horseforce)

Zaključci: Šampon savršeno čisti kosu i vlasište. Ne teži, daje volumen
Gusti prozirni gel. Savršeno se pjeni
Ekonomski se troši, 500 ml je trajalo 5 mjeseci.
Najbolji šampon u ovom cjenovnom rangu! Preporuči

Elizaveta Klochko Omsk | 27.11.2019 |

Konjski gel za vene s kestenom i pijavicom 500 ml (Horseforce, Horseforce)

Zaključci: Ovaj mi je gel spasio noge od kapilarne mreže. Toliko sam se bojala da ću morati posegnuti za laserskom korekcijom ili injekcijama. Ali hvala Bogu, moja je svekrva savjetovala ovaj gel!

Anna, Moskva | 23.09.2019 |

Konjski gel za vene s kestenom i pijavicom 500 ml (Horseforce, Horseforce)

Zaključci: Ovaj mi je gel bio koristan za umatanje. Dva ili tri puta tjedno nanesem ga u tankom sloju na problematična područja, umotam se u film. Postaje hladno, čak sam navukao kućni ogrtač da se ne bih tako ohladio) Ali nakon nekoliko tjedana nije ostalo celulita

Vinokurova Tatiana Astrakhan | 25.06.2019 |

Konjski gel za vene s kestenom i pijavicom 500 ml (Horseforce, Horseforce)

Zaključci: Gel je spas! Savršeno uklanja težinu u nogama, ublažava otekline, vrlo ugodan učinak hlađenja! Veliki volumen, traje dugo !

Vinokurova Tatiana Astrakhan | 24.06.2019 |

Gel za tijelo 500 ml (Konjska snaga, proizvodi za njegu)

Zaključci: S vremena na vrijeme naručim, kao sredstvo za masažu, dobro opušta mišiće, dovodi do tonusa! Ne ostavlja ljepljivost, vrlo ekonomična potrošnja, velika količina, traje dugo !

Dilyara Abukalieva Astrakhan | 20.06.2019 |

Gel za tijelo 500 ml (Konjska snaga, proizvodi za njegu)

Zaključci: Ako patite od bolova u koljenima i zglobovima, preporučujem vam kupnju ovog balzama. Izvrsno za sportaše

Dilyara Abukalieva Astrakhan | 20.06.2019 |

Konjski gel za vene s kestenom i pijavicom 500 ml (Horseforce, Horseforce)

Zaključci: Rashladni gel je moje otkriće. Budući da se radi na nogama, savršeno ublažava osjećaj težine u nogama. I ugodan volumen

Zakharova Alexandra Dzerzhinsk | 20.05.2019 |

Hranjiva krema za lice Burenka s fitofloranom i peptidima 100 ml (Konjska snaga, proizvodi za njegu)

Zaključci: Ovu sam kremu vidjela od blogera na YouTubeu, pročitala recenzije i odlučila isprobati! Moja je koža problematična, s aknama, s osipom s vremena na vrijeme i dehidrirana na bilo koji način, poput sebo ravnoteže. izvan sezone i suho, osjetljivo i užasno crveno od vode iz slavine! Čitava hrpa! Krema je masna, gusta. Nanosim samo noću, ujutro koža nije masna! Dobro hidratiziran, stvarno mi se sviđa! Ton je poravnat. Akne se nisu pojavile nakon upotrebe, čini mi se upravo suprotno, upala je postala manja (prije menstruacije tek sam je počela koristiti i ništa se nije prosulo kao i obično - pojavit će se par) naručila sam je zajedno s termalnom vodom i kremom protiv crvenila. Rezultat mi se jako sviđa!

Dudka Galina Simferopol | 03.05.2019 |

Serumski oživljavač za kosu s keratinom, arganovim uljima 100 ml (Konjska snaga, proizvodi za kosu)

Zaključci: Koristila sam ovaj lijek godinu dana. Kupila sam ga u različitim ljekarnama. Prvi put je zapanjujući učinak postigla. Kosa je prirodno kovrčava, posvijetljena, tanka. Reanimacijski mehanizam dao je elastičnost kovrčama. Miris je svijetao, zasićen. Ali sljedećih puta nisam primijetio takav učinak, kao da nešto proizvod nije bio dovoljan. Međutim, stavim ga u košaricu, kupit ću!

Kolganova Maria Vladimirovna Dzerzhinsk | 10.01.2019 |

Horseforce maska ​​za kosu "Melting" hranjiva 250 ml (Horseforce, Horseforce)

Zaključci: Maska je natprosječno kvalitetna, naravno, potrošnja je mala, jer je vrlo gusta i doslovno se topi trljanjem između dlanova. Kad ga držite oko 10 minuta, počinje osjećaj pečenja, što je zbog prisutnosti crvene paprike u sastavu, ali osjećaj pečenja nije kritičan. Kosu naravno čini svilenkastom, ali minus za činjenicu da je kosa masna do kraja dana ako kosu perete ujutro, a do sredine sljedećeg dana ako kosu perete navečer. Nema volumena. I iz nekog razloga, ispravlja moju kovrčavu kosu, ispostavilo se da ih nema ni ovdje, a zatim izravno ili valovito, uopće ne lažu. Tko ima ravnu kosu i nema kod glave lire, savjetujem.

Valiakhmetova Guzel Birsk | 26.10.2018 |

Šampon za obojenu kosu s kolagenom lanolinom 500 ml (Horseforce, Horseforce)

Zaključci: Bočica šampona je teška, zapremine 500 ml, u smeđim tonovima. Izljev je opremljen dozatorom i kada se pritisne, nanosi se dovoljna količina šampona. Trebam tri male preše na dugu kosu. Ništa se ne lijepi, ne klizi. Kvalitetni materijali.
Sam šampon je proziran. Pjene se dobro, ali ne pretjerano. Kosa se pere kako ja volim: čista je, ali ne na škripanje.
Kosa se ne miješa prilikom pranja. Ali oni zahtijevaju ili melem ili masku.
Šampon mi je definitivno odgovarao i svidio mi se. Zadovoljstvo je koristiti. Koža diše, kosa je čista i ugodna. Nemojte se zbuniti prilikom češljanja. Nemojte se brzo zaprljati.