Podijeli ovo

Frizure

Ovaj proizvod nije dostupan za dostavu u vašu regiju

Štedite 1596 RUB

Uštedite 30% 49 USD

zahvaliti!

Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..

Srdačan pozdrav, internetska trgovina Wildberries.

Dodano na listu čekanja

Saznajte o upisu

Dolazi uskoro

Sastav

Opis

Indikacija: Za liječenje kroničnog gubitka kose kod žena Losion ima izravan učinak na folikule dlake, stimulirajući anagenu fazu (fazu rasta dlake).

Podaci o tehničkim karakteristikama, kompletu isporuke, zemlji proizvodnje i izgledu proizvoda su samo za referencu i temelje se na najnovijim dostupnim informacijama proizvođača

zahvaliti!

Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..

Testiranje: novi losion za gubitak kose Ducray Creastim

Hoće li novi losion pomoći u reakcijskom gubitku kose? Tri heroine stavit će ga na kušnju
U studenom je Ducray lansirao novi proizvod na prodaju: Creastim losion protiv gubitka kose. I znajući da cijelo vrijeme patim od gubitka kose, marka mi je predložila da isprobam.

Evo, moram priznati, dugo sam razmišljao. Poanta je u tome da je novost namijenjena rješavanju problema reakcijskog taloženja. To je kada ste bili vrlo bolesni od visoke temperature, popili kurs antibiotika, doživjeli stres ili snažni emocionalni ispad, čak i nakon operacije ili porođaja. S mojom dijagnozom (androgena alopecija) - to je poput mrtvog obloga, ne trebate ni započeti.

"Pokušajmo onda s čitateljima", predložio je Ducray. Ali kako unaprijed saznati dijagnozu od svih? Doista, prema statistikama, 9 slučajeva gubitka kose od 10 su upravo AGA, a djevojke se obično same nose s gubitkom reakcije - ili prolazi samo od sebe, ili pomažu vitamini, ili različite maske protiv gubitka kose, koje moj triholog Vladislav Tkachev naziva „gastronomskom fazom liječenja“. Međutim, dok "odlazi", možete izgubiti puno kose. I nemoguće je točno razumjeti u kojoj se situaciji osoba nalazi bez dogovora s trihologom. A ako i on, poput mene, ima AHA - tada nećemo moći procijeniti djeluje li losion.

Stoga smo odlučili krenuti drugim putem i među klijentima trihologa s Instituta za lijepu kosu (koji, inače, naša čitateljica Alina također ide kod Aide Gadzhigoroeve) odabrati heroine koje će testirati novi lijek. Za svaki slučaj, u početku smo pogledali pet ljudi, tako da je na kraju barem netko smislio potreban problem.

Savjetovanja je vodila trihologinja Yulia Egorova - na problemima gubitka kose radi od 2009. godine, istraživačica je na Odjelu za dermatovenerologiju i kozmetologiju MNPCDK DZM, općenito o njoj možete pročitati ovdje. Svidjelo mi se koliko je kompetentno i precizno provela pregled, sve je bilo u najboljoj tradiciji dr. Tkacheva, općenito -) Odmah pogledao vlasište pod povećanjem uz pomoć trihoskopa, procijenio količinu kose i njihovo stanjivanje.

Na kraju nije bilo tako lako odabrati tri. Za jednu od junakinja već je bilo vizualno očito da je problem ozbiljan. Uzimajući u obzir lokalizaciju u androgenom ovisnoj zoni i rezultate trihoskopije, preliminarna dijagnoza AHA. Julia je odmah propisala minoksidil i poslala je na pretrage. Još je jedna heroina imala isti problem, ali u blagom obliku - kronični telogeni gubitak kose, abnormalnosti u dva spolna hormona (povećani DHA sulfat i 17-onprogesteron), pa joj je savjetovano da se javi ginekologu-endokrinologu i uvedena u kućnu njegu Neoptide od Ducraya.

Kao rezultat toga, Irina, Ekaterina i Marina postale su tri djevojke koje će testirati losion Ducray Creastim..

Marina ima 32 godine. Nedavno je rodila divnu bebu, s kojom je došla na recepciju.

Prije trudnoće i tijekom dlake, ako je ispala, nije bila iznad norme. Sami po sebi prilično su debeli, pa se Marina nije brinula.

Sada je beba stara tri mjeseca, a majčin je gubitak kose akutni. "Opadanje kose" započelo je mjesec dana nakon poroda. Prema Marininim izračunima, dnevno ispadne više od 100 dlaka. Pa čak i ako samo prođete rukom kroz kosu, nekoliko će ih uvijek ostati u ruci. "Beba mi je uzela svu kosu", nasmijala se naša junakinja na recepciji..

Marina iz anamneze također ima anemiju prvog stupnja (i tijekom i nakon trudnoće). Doji, plus stalni umor zbog djeteta, kao i ozbiljan gubitak kilograma - za 12 kg nakon poroda (iako se jako hrani). Izgubila je više kilograma nego što je dobila tijekom trudnoće, ali on se još ne oporavlja. Uzima glicin, Elevit i Prenatal kompleks.

Najvažnija stvar na prvom sastanku je trihoskopija.

Julia napravi nekoliko slika, koje potom obrađuje na računalu - broji se broj dlačica, njihova debljina, istodobno se procjenjuje stanje vlasišta.

Općenito, Marina ide dobro, nema prorjeđivanja svojstvenog osobama s AHA-om. Ali postoji masna perut.

Dijagnoza: akutni telogenski gubitak kose (reakcionaran).

Imenovan Marini: šampon Ellution, losion Creastim tri mjeseca, šampon protiv masne peruti Squanorm, pripravci željeza.

Tada sam pitao liječnika je li to općenito norma - da se nakon trudnoće kosa penje, vrijedi li uopće liječiti ovo stanje? “S jedne strane, kosa se u prosjeku može sama oporaviti za šest mjeseci. S druge strane, ovdje postoji otežavajući čimbenik - nedostatak željeza, mora se ukloniti, - rekla je Julija. - Plus Creastim stvorit će prave uvjete da folikuli započnu novi rast dlake. I može se koristiti tijekom laktacije, što nije uobičajeno. ".

Druga junakinja je Catherine.

Njezin je slučaj tipičan slučaj reaktivnog gubitka kose nakon uzimanja tečaja antibiotika..

Katyin gubitak traje oko dva mjeseca. Bio bolestan s porastom temperature više od 38 stupnjeva nekoliko dana, pio tečaj antibiotika.

“S reaktivnim gubitkom kose, pacijente prvenstveno brine povećan gubitak kose. Dnevno može ispasti više od 100, a ponekad i više od 200-300 dlaka. Istodobno, gustoća kose ne smanjuje se kritično, a očito stanjivanje, u pravilu, ne nastaje, - objasnila je Julia. - Procjenjujući Katjinu trihoskopsku sliku, vidimo da gustoća kose ostaje zadovoljavajuća i sprijeda (u zoni koja ovisi o androgenima) i na zatiljku, kosa raste u skupinama od 2-3 iz jednog usta (što je norma), nema praznih folikula, stanjivanje kose (za razliku od situacije sa AGA). Prisutne su neke fine dlake, ali njihova je količina u granicama normale. ".

Dijagnoza: akutni telogenski gubitak kose (reakcionaran).

Pregledi trihologa: Creastim tromjesečni losion protiv gubitka kose, šampon Ellution, maska ​​Nutricerat, dodatak Anacaps.

"Rast kose proces je koji troši energiju", objasnila je Yulia Egorova. - Folikul dlake struktura je u kojoj se odvija aktivni metabolizam i vrlo je osjetljiv na sve promjene. Nedostatak proteina, željeza, stres, prehrana, visoka temperatura - sve utječe, kao rezultat, folikul prije vremena ulazi u fazu gubitka. Telogena faza je 2-3 mjeseca, dakle, takvo razdoblje prolazi između faktora stresa i početka gubitka. Creastim sadrži analog neuropeptida koji pomaže u započinjanju novog ciklusa rasta kose i kreatin koji potiče taj rast. Kao rezultat, lijek pomaže kosi da se brže oporavi ".

Irina je postala posljednja heroina.

Ima malo zbunjujuću priču o napuštanju od druge dvije junakinje. Irina ima dvoje djece, u prvoj je trudnoći imala anemiju, a druga je - ne tako davno - prošla bez nedostatka željeza. S vremena na vrijeme kosa joj je opadala, ali sezonski i obnavljala se.

Nedavno je kosa počela opadati više nego inače, međutim, Ira u početku tome nije pridavala nikakvu važnost. Bilo je i stresnih trenutaka - uklanjanje "osmica" s teškim povlačenjem iz anestezije, nekoliko puta je imala temperaturu (ali ne veću od 38 stupnjeva), emocionalni stres (ostao bez dadilje, morao sam kombinirati posao od kuće i dvoje djece).

"Kao rezultat toga, kosa se upala u snopove, samo prolazeći rukom kroz kosu, istodobno sam izvlačila do 20 komada, a više od 100 ostalo je na jastuku tijekom noći. Osim toga, shvatila sam da se kosa vizualno stanjila i smanjila volumen, prorijedila na čelu", podijelila je Ira. - Ošišao sam se kraće i sad sam došao kod trihologa ".

Trihoskop je pokazao - da, i ovo je reakcionarni gubitak kose. Julia je savjetovala da se testira na željezo, ali općenito na slici nije vidjela nikakvu dramu. Vlasište je zdravo, kosa izraste 2-3 iz folikula, mali je postotak tanke dlake - ali ne veći od normalnog.

Dijagnoza: akutni telogenski gubitak kose (reakcionaran).

Imenovanja trihologa: losion protiv reakcionarnog gubitka kose Creastim ("Creastim"), dodatak prehrani Anacaps ("Anacaps") 3 mjeseca.

Marina, Katya i Irina tri mjeseca su išle testirati sve propisano. Obavijestit ćemo vas o rezultatima -).

Lijek Ducray Creastim već je u prodaji, cijena: oko 2500 rubalja.

Dugotrajna borba protiv gubitka kose. Je li pobjeda na mojoj strani?

Tijekom pet godina ovaj problem me nije napustio, vjerojatno sam isprobala sve popularne metode, kao što su: uzimanje dodataka prehrani, maski s uljima (naravno, s čičkom :), senfa, kora od soli, šampona, ampula, mezoterapije i tako dalje. Kao.
U početku, ako se odlučite riješiti takvog problema kao što je gubitak kose, morate uzeti pretrage krvi, hormone, bez toga, nigdje.
Pogotovo ako to niste radili već neko vrijeme, bit će vam dvostruko korisno..
Pretpostavimo da su, hvala Bogu, naše analize normalne, idemo dalje, analiziramo što jedemo. Iako na internetu postoji mnogo nutricionističkih savjeta za takve probleme, oni su obično isti, pa vam neće biti teško sastaviti popis proizvoda za obveznu upotrebu..
Moj općeniti savjet je da u prehranu pokušate uključiti više proteina, voća, žitarica i druge zdrave hrane. Dnevni unos 1 žličice sezama je posebno dobar..
Možete dodati specijalizirane vitamine za ljepotu kose, gdje je cink na prvom mjestu. Bolje je ne štedjeti na vitaminima kako bi bili ne samo bezopasni, već i učinkoviti. Nakon što sam proučio sastav vitamina za kosu mnogih proizvođača, mogu preporučiti Solgar Skin, Nails, Hair, s prilično bogatim sadržajem esencijalnih vitamina.
Također smo shvatili prehranu, sada idemo izravno na samu kosu.
Savjetujem vam da odete k trihologu koji može procijeniti stanje vašeg vlasišta.
I sama je bila, sigurna da je moje vlasište zdravo, iznenađena mojom dijagnozom - seboreični dermatitis, pa čak i s masnom peruti. Za liječenje mi je triholog propisao sljedeći šampon, koji vam sigurno preporučujem:

1. UVOD Squanorm šamponirajući izdajnički antipelikular

Šampon protiv peruti protiv masti. Nakon prolaska kroz 6-tjedni tečaj korištenja ovog proizvoda, primijetio sam da mi je kosa počela duže ostati čista, strani miris nestao je. Koristio sam ga dva puta tjedno, prema uputama. Prvi put sam sigurno bila šokirana količinom kose u kupaonici nakon pranja. Šampon vrlo dobro pere kosu, uključujući uklanjanje "masnih čepova" na kojima se držala neživa kosa. Triholog je preporučio da šampon ne nanosite na duljinu kose, samo na korijenje, inače može biti vrlo suh. Dug je za dugi dvostupanjski postupak šamponiranja, isprati će se i tako. Imam tanku, neobojenu plavu kosu, nakon tečaja nisam našao nikakve promjene na kosi na gore. Unatoč volumenu od 125 ml, šampon je bio dovoljan za čitav tečaj, a i dalje ostaje za povremenu uporabu kao profilaksa, koristi se štedljivo, dobro se pjeni.

Cijena: 700 rubalja.
Ocjena: 5
Razdoblje upotrebe: 5 mjeseci

Pored šampona protiv seboreje, propisana su mi sredstva iste tvrtke za borbu protiv gubitka kose. Ovo je DUCRAY Neoptide losion protiv gubitka kose, koji je preporučen za upotrebu odmah, zajedno sa šamponom protiv peruti Quanorm Kertiol i stimulirajućim šamponom DUCRAY Anaphase za slabu, osipanu kosu, koji sam morao početi koristiti na kraju 6 tjedana liječenja seboreje.

1. UVOD Neoptidni traiterment antihut

To je upravo alat o kojem vam želim reći. Nakon njegove upotrebe vidio sam rezultate.
Ovaj je proizvod set od tri plastične bočice losiona s prikladnim visokokvalitetnim sprejem. Koristim ga ovako: prvih 5 minuta "Darsonval", imam uređaj DE-212 KARAT s mnogim dodacima, uključujući i kosu u obliku češlja, što mi potpuno odgovara, a zatim ravnomjerno raspršite losion na tjeme i vrhovima prstiju masirajte 5 minuta... Darsonval koristim za poboljšanje mikrocirkulacije krvi i povećanje učinkovitosti prodiranja lijeka. Losion se nanosi na 1 ml (12 sprejeva) jednom dnevno na suho vlasište. Ne treba ispirati. Ne mrlja kosu, lijepo miriši. Rezultat sam vidio nakon 1-1,5 mjeseci, minimalni tijek liječenja bio je 3 mjeseca.
Tri mjeseca kasnije, kad je losion ponestao, nisam krenula po novi paket i prestala sam ga koristiti, što je bila moja pogreška. Problem se vratio. Ne istom snagom, ali vratio se. Trenutno ponovno koristim ovaj alat i vidim pozitivan rezultat. Nije mi važno koliko dugo ću koristiti ovaj lijek, ritual nanošenja prije spavanja postao mi je navika, glavno mi je da je ovo prvi lijek koji mi je pomogao i koji mi je promijenio raspoloženje nabolje, sada nisam fiksiran na ovaj problem. Napokon, gomila dlaka u kupaonici, na češlju i u svim stanovima prestrašila me.

Cijena: 3000 rubalja. (za tri boce, tj. za tri mjeseca)
Ocjena: 5+
Razdoblje upotrebe: 5 mjeseci

2. UVOD Šamponiranje-krema za podmazivanje Anaphase

Nakon uspješno završenog tečaja liječenja seboreje, došao je red na dan za ovaj šampon.
Proizvođač obećava da će:
- jača kosu;
- priprema kosu za liječenje gubitka kose;
- Vraća volumen, snagu i energiju.
Uključuje:
- tokoferol nikotinat;
- Vitamini B5, B6, B8;
- ekstrakt rukusa.
Teško je napisati recenziju o ovom šamponu, jer je mišljenje o njemu dvosmisleno. Teško je koristiti, trebate se naviknuti. Moja glava prema uputama: šampon se nanosi na mokru kosu. Isprati. Prilikom ponovnog nanošenja umasirajte i ostavite šampon na glavi 2-3 minute, a zatim isperite. Prvi nanos neće biti baš ugodan, jer se šampon uopće neće prati, teško ga je distribuirati, s drugim se sve vraća u normalu). Ne osjećam nikakav učinak šampona i razumijem da nije terapijske prirode, već priprema i čisti kožu za učinkovitiji rad losiona. Koristim ga i nastavit ću ga koristiti zbog povjerenja u ovaj brend, nadam se da nije previše vidljiv, ali djeluje :)

Za kraj, mogu vam dati još nekoliko malih savjeta koji će zasigurno biti korisni za vašu kosu i općenito za vaše zdravlje:
1. Učinite masažu glave, svakodnevno, najmanje pet minuta, laganu masažu;
2. Posavjetujte se s liječnikom radi dijagnoze stanja vaše vratne kralježnice, to možete učiniti uklj. Ultrazvuk cervikalne zone, koji će pokazati ako cirkulacija krvi nije narušena.
3. Nemojte spavati na trbuhu. Položaj u kojem se nalazi vaš vrat također ometa normalnu cirkulaciju krvi. Ovaj savjet nije samo za djevojke koje imaju gubitak kose, već i za one s čestim glavoboljama..

Nadam se da vam je bilo korisno! Vidimo se uskoro!

Neoptide ducre recenzije

Anthelios - broj 1 u Rusiji na preporuku dermatologa

Avene - zaštita od sunca za najosjetljiviju kožu

100% prirodni dodaci prehrani premium SOLGAR

Now Foods - dodaci prehrani i vitamini!

Upoznajte jedinstveni komplet za intenzivno izbjeljivanje!

Ergonomija i održivost četkica za zube RADIUS

Uriage - njega nježne kože beba i beba

Sigurna i učinkovita briga za vas i vašu bebu

Revitalizirajući tretmani za lice i tijelo Gezatone uređajima

Aravia Professional - Spa depilacija, parafinska terapija, njega tijela

Avene DermAbsolu - temeljna njega za zrelu osjetljivu kožu.

Batiste - suhi šampon br. 1 u Europi

Bioderma Hydrabio Perfector - zaštita i sjaj vaše kože

CeraVe - Inovacija za jačanje zaštitne barijere kože!

Vinopure je jednostavno i učinkovito rješenje za uklanjanje nepravilnosti na koži.

Odvažni dizajn i ludo ugodna SPA njega u vašem domu

Elancyl Slim Design - glađa, čvršća i čvršća koža

Pojačivač trepavica - Duge, voluminozne, guste trepavice!

Filorga - formule nadahnute tretmanima estetske medicine

GiGi - kombinacija prirodnih sastojaka i proizvoda visoke biotehnologije

Guam - Prirodna talijanska kozmetika na bazi algi

Korejska kozmetika za njegu lica i tijela

Vodeći laboratorij za profesionalnu kozmetiku u Izraelu

Isdin je marka broj 1 u Španjolskoj! Inovativna zaštita od sunca

Pozdravite svog novog pomagača - revolucionarne spiralne narukvice za kosu

Isprobajte najkvalitetnije japanske maske

Johnny's Chop Shop - moderna linija kozmetike za dečke koji žele izgledati sjajno!

Biljna energija za ljepotu kose

La Roche-Posay - dermatološka preporuka za osjetljivu kožu br!

Loreal Professional - Izvor Essentielle izvor prirodne ljepote kose

Matrix - Keep me Vivivd - očuvanje boja u svijetlim nijansama

Mustela - sigurna i učinkovita njega za vas i vašu bebu
06.10.2017

Nature`s Bounty - Dodaci prehrani koji podržavaju vaše zdravlje i ljepotu

Orthomol - njemački vitamini za vaše zdravlje!

O.P.I - svjetski lider u profesionalnoj njezi noktiju!

Fotografija - snaga prirode za vašu kosu!

Melemi za suhe, ispucane i nadražene usne i kožu

Royer - prirodna kozmetika sa 100% organskom sluzi puževa!

Skincode - kôd za zdravu, lijepu kožu

Klinički učinkovita medicinska kozmetika koja je učinkovita zamjena za operaciju

Dr. Čvor - 212 Pročišćeni užitak!

Pouzdani dermokozmetološki proizvodi za njegu kože za novorođenčad, djecu i odrasle

Uriage - Hyseac - Vaš idealan tretman za problematičnu kožu
01.11.2017

Uriage - Age Protect - korekcija bora i sjaj

Učvršćujuće djelovanje protiv znakova starenja

Weleda hidratantni balzami za usne obavijet će vaše usne sjajem prirodne ljepote!

CORA - kombinacija prirodnih sastojaka s najnovijom visokom tehnologijom

  1. Recenzije
PRIKAZI
DOM ZDRAVLJA KOŽE
Recenzije farmaceutske kozmetike
Ducray
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • pet
  • .
  • 92
  • "

Marina Voronezh | 02.06.2020 |

Iktian Super hranjivi gel za čišćenje lica i tijela, 200 ml (Ducray, suha koža)

Zaključci: Jako mi se svidjelo umivanje lica. Vrlo suptilan parfem, jedva primjetljiv. Koža je očišćena, ali nema osjećaja zatezanja, ne iritira moju osjetljivu kožu.

Melnikova Nina Rostov-on-Don | 12.05.2020 |

Revitalizirajući šampon Elucija 200 ml (Ducray, perut)

Zaključci: Šampon mi se sviđa, dobro se pjeni i ispire, koristim ga po preporuci trihologa u kombinaciji s losionom i šamponom za suhu perut, eliminiran je problem peruti, svrbeža i gubitka kose.

Melnikova Nina Rostov-on-Don | 12.05.2020 |

Squanorm šampon za suhu perut 200 ml (Ducray, perut)

Zaključci: Šampon mi se svidio, koristim ga kako je propisao triholog, zajedno s losionom iste marke, pomogao mi je poboljšati vlasište, možda zato što je bio kompleksan. Perut i svrbež su nestali, gubitak je prestao. Kosa se dobro opere, naizmjenično s revitalizirajućim šamponom iste marke. 8 mjeseci bilo je potrebno 2/3 boce od 200 ml + 2/3 boce od 400 ml pod pritiskom. + 2 i pol bočice losiona. Moja kosa za 1-2 dana.

Melnikova Nina Rostov-on-Don | 12.05.2020 |

Losion protiv peruti s cinkom Squanorm 200 ml (Ducray, perut)

Zaključci: Losion koristim na mjestu sa šamponom iste marke otprilike 8 mjeseci, na preporuku trihologa, problem je bio sljedeći: svrbež vlasišta, ne jaka perut i gubitak kose. Prva tri mjeseca svaki dan, ostatak vremena do danas tek nakon pranja kose. Sve u kombinaciji s vitaminima, svrbež mi je pomogao, gubitak je prestao, perut je također nestala. Bojim se prestati koristiti, jer Mislim da će sve početi ispočetka, iako je liječnik propisao kurs od 1 mjehurića, ja završim već 3. U to vrijeme uzmem točno 5 ml i ravnomjerno rasporedim špricom. Bolje je to raditi na mokroj kosi, tako da uopće nema masnoće, ne volim baš suhu kosu.

Fatykhova Rimma Kazan | 22.04.2020 |

Keraknil regulirajuća krema 30 ml (Ducray, problematična koža lica)

Zaključci: Krema je nježne guste konzistencije i svježe arome. Kada se nanese 5 minuta, bode kožu, a zatim sve odlazi. Istodobno, nikada nisam uzrokovao crvenilo, iritaciju ili alergije. Koristim ga noću, ima puno kiselina, bojim se koristiti ga danju. Ovo je jedan od rijetkih alata koji mi stvarno pomaže. Nakon nekoliko dana čak i potkožno tkivo nestaje i od njih mi praktički ništa nije pomoglo, osim Lierac sebologije, ali ova krema je prikladnija, jer također vlaži. U rijetkim slučajevima može izazvati perutanje, ali savjetujem vam da s njim ne upotrebljavate sredstva za čišćenje i sušenje alkohola.

Evgenija Sankt Peterburg | 15.04.2020 |

Curtiol P.S.O. Krema protiv ljuštenja 100 ml (Ducray, perut)

Zaključci: Izvrsna krema za piling glave, kod problema sa seborejom ili psorijazom. Osjetljivo omekšava i uklanja stratum corneum.
Jedina negativna, velika potrošnja

Milka Oksana Soči | 08.04.2020 |

Keraknil gel za čišćenje lica i tijela 400 ml (Ducray, problematična koža)

Zaključci: Divno umivanje, dobro čisti kožu, ne isušuje nema osjećaja zatezanja i suhoće, potrošnja je dugo vremena vrlo mala.

Migacheva Ekaterina Alexandrovna Moskva | 06.04.2020 |

Melaskrin Pigment korektor mrlja za lokalnu primjenu, 30 ml (Ducray, Pigment mrlje)

Zaključci: Osim što hidratizira, ništa nije dalo. Isprobala sam puno proizvoda za posvjetljivanje pigmentacije - nema učinka

Albina Saratov | 04.04.2020 |

Glatki serum za problematičnu kožu 30 ml (Ducray, problematična koža)

Zaključci: Tekstura seruma prilično je gusta, gotovo krema-gel. Prisutan je prilično izražen cvjetni miris s kiselkastošću, ugodan je, ali ponekad me počeo i nervirati. Naručio sam serum, impresioniran sastavom - azelaična kiselina se rijetko nalazi u kozmetičkim, a ne medicinskim proizvodima. Isprva, prilikom nanošenja, osjećao se prilično primjetan osjećaj trnjenja, posebno na onim mjestima gdje je koža tanka - sljepoočnice, nazolabijalne. Tada se koža očito navikla, osjećaj trnaca je prošao. Kao rezultat toga, nisam primijetio nikakav učinak na komedone i akne. Dobro se nosila s post-aknama. Ali neću ponoviti kupnju.

Grof Kolesnik Nadežda Krasnodar | 23.03.2020 |

Nutricerate super hranjivi šampon 200 ml (Ducray, suha kosa)

Zaključci: Izvrsni šampon, iako se nije riješio peruti, kosa od njega je glatka i svilenkasta. Kosu obično perem svaki drugi dan, ali s ovim šamponom kosa je ostala čista dva dana. Kupit ću još.

Glushenkova Tatyana Ulyanovsk | 20.03.2020 |

Set za čišćenje losiona, 2x200 ml (Ducray, problematična koža)

Zaključci: Stalno ga kupujem i koristim, za moju mješovitu kožu ovo je osnovni tonik. Dobar kiselinski sastav pomaže u održavanju mješovite kože u dobrom stanju. Kupnja u kompletu je mnogo isplativija

Marina Ševčenko Moskva | 06.03.2020 |

Keraknil losion za čišćenje, 200 ml (Ducray, problematična koža)

Zaključci: Izvrsni losion, koristila sam drugi (od Bioderme) - losion od Ducrea ne isušuje, ne zateže kožu, ne ostavlja filmski osjećaj. Subjektivno se pokazao bolje u borbi protiv nesavršenosti. Ekonomična potrošnja, savršeno osvježava kožu. Uzet ću još!

Recite mi, koja je razlika između Ducreay Creastima i Neoptide losiona

Ovi se losioni razlikuju po sastavu i, prema tome, po namjeni. Ducre Creastim koristi se za liječenje reakcijskog (akutnog) gubitka nakon stresa, prekomjernog rada, prehrane, trudnoće. A Ducre Neoptide koristi se u liječenju kroničnog gubitka kose kod žena.

Najnovija pitanja

Postavite svoje pitanje besplatno!

Opišite svoj problem. Pitanje će biti objavljeno zajedno s odgovorom nakon što ga pregleda administrator.

Unesite svoje ime i kontakte ako želite da vas osobno kontaktiramo. Vaša e-pošta neće biti objavljena na web mjestu

  • +7 (499) 973-10-80
  • +7 (499) 978-96-60
  • Prigovori i prijedlozi
  • Ugovoreni sastanak
  • Usluge
  • Fotografije prije i poslije
  • Recenzije
  • Promocije
  • Kako doći?
  • Kako doći tamo?

Od stanice metroa Belorusskaya Koltsevaya (820 metara, oko 10 -12 minuta hoda)

  • Izlaz iz metroa do ulice Butyrsky Val
  • 10 minuta hoda ulicom. Butyrsky Val prije skretanja na semaforu sa strelicom udesno u Novolesnaya ulicu
  • Druga kuća s ruba, prvi trijem sa strane Butyrsky Val-a na prvom katu stambene zgrade na pet katova, natpis "Center of Trichology".

Od stanice podzemne željeznice Mendeleevskaya (1000 metara, oko 10 minuta hoda)

  • Izlaz iz metroa do ulice Novoslobodskaya
  • hodati do skretanja za ulicu Lesnaya
  • Prvo skrenite desno od ulice Lesnaya do ulice Novolesnaya
  • Prošećite oko 300 metara do kuće 17/21, zadnjeg trijema s natpisom "Trichology Center"
  • Pogledajte kartu
  • Kako doći tamo?

iz 1. ulice Tverskaja-Jamskaja

  • Skrenite od 1. ulice Tverskaja-Jamskaja do ulice Butyrsky Val, nakon oko 900 metara na semaforu sa strelicom, skrenite desno do ulice Novolesnaya, Druga kuća s ruba, prvi trijem od Butyrsky Val-a na prvom katu stambene zgrade na pet katova, natpis „Trichology Center "
  • Ili od 1-Tverskaya-Yamskaya do ulice Lesnaya, vozite oko 600 metara duž ulice Lesnaya i skrenite lijevo u ulicu Novolesnaya. Nakon 300 metara, kuća 17/21, natpis "Centar za trihologiju

S unutarnje strane TTK

  • Izlaz desno do ulice Novoslobodskaya, od ulice Novoslobodskaya do ulice Butyrsky Val
  • Pomaknite se 650 metara ulicom Butyrsky Val
  • Na semaforu sa strelicom izađite lijevo na Novolesnaya ulicu. Druga kuća s ruba, prvi trijem sa strane Butyrsky Val-a na prvom katu stambene zgrade na pet katova, natpis "Center of Trichology"
  • Javno parkiralište uz naplatu nalazi se na ulici. Butyrskiy Val br. 3207 (cijena 60 rubalja po satu)
  • I također Novolesnoy trak. Br. 3004 (cijena 40 rubalja po satu)
  • Gotovo uvijek ima mjesta

Recenzije stimulativnog losiona protiv kroničnog gubitka kose kod žena - ducray neoptide

Stvarno pomaže. Koristim ga dva tjedna. Plus šampon za anafazu. Kosa je uopće prestala opadati. Paralelno uzimam selen s cinkom.

Alat je jedinstven. Koristim ga sa šamponom. Nažalost, losion je nestao iz prodaje, čak ni u ljekarnama nije. Recenzije pišem vrlo rijetko, ali znam više od jednog primjera potpunog oporavka kose. Da, malo je skupo, da, svakodnevna njega pomalo zamara, ali sve su to sitnice. Rezultat je izvrstan. Naručujem opet.

Šampon i ovaj losion kupila sam po savjetu trihologa. Rezultat = 0.

Ovo je super alat! Koristila sam ga u kombinaciji sa šamponom Anaphaz, tečaj je dizajniran za 3 mjeseca, zapravo sam napravila 12 "pshykov" na tjemenu i trljala ga svaki dan prije spavanja. Gubitak je prestao (na zatiljku je bila povučena linija kose), a nakon 3 mjeseca primijetila sam novu kosu! Da, i to puno, po cijeloj glavi! Ni sama nisam vjerovala. Trenutno se gustoća u potpunosti oporavila, za dvije godine, potpuno cijelom dužinom. Usput, razlog gubitka je cervikalna osteohondroza. Nadam se da će moja recenzija pomoći nekome da odabere)

Ako imate sezonsko prolijevanje, mislim da će to pomoći, poboljšati cirkulaciju u vlasištu. Za opečenu kosu ovo nije pravi lijek. Nije isto za ozbiljne probleme

Dvije godine mi je kosa jako opadala. Kupila sam ovaj sprej sa šamponom iste tvrtke, nakon 2-3 tjedna smanjila se količina kose koja je oprala tijekom pranja. Puno novih dlačica raste. Također pijem kompleks vitamina i omega 3, zadovoljan sam rezultatom)))

Ne vzagalí, rezultat je nula. Kupila sam čitav kompleks vitamina, šampona i losiona. čak i ružičasta.

Također nisam razumio. Ako ovo nije za lomljive i oštećene, zašto je onda); nakon svega, oni se počinju raspadati.

Vrlo dobar lijek. Kosa je uopće prestala opadati.

Puno mi je pomoglo kod gubitka kose, koji je trajao više od 1 godine.

Ducray Neoptide losion od gubitka Ducray Neoptide losion

Kronični (više od 3 mjeseca) gubitak kose kod žena
Hormonski čimbenici (preosjetljivost na androgene, nedostatak estrogena), genetska predispozicija

Učinkovit tretman gubitka kose.

  • Svojstva
  • Način primjene
  • Recenzije (8)
  • Predstavlja
  • Sastav
  • Dostava i plaćanje

Svojstva

Zaustavlja gubitak kose kod žena, biološki potiče rast kose, poboljšava mikrocirkulaciju vlasišta.

Način primjene

Nanesite 1 ml (12 sprejeva) jednom dnevno na suho vlasište. Temeljito
masaža. Ne ispirati. Minimalni tijek liječenja je 3 mjeseca.

Losion Ducray Neoptide protiv gubitka kose kod žena, kako se prijaviti, ima li učinka, recenzije

Suvremena kozmetologija nudi stotine proizvoda koji pomažu, prema uvjerenjima proizvođača robe, zaustaviti gubitak slabe kose i poboljšati njihov rast. Jedan od takvih proizvoda je Ducray Neoptide, losion francuske marke Ducray.

Prije nego što kupite prilično skup proizvod u ljekarni, morate saznati u kojim će slučajevima losion zaista pomoći i što trebate uzeti u obzir prilikom njegove upotrebe.

Opis

Deseci su razloga za povećani gubitak nekada jake kose, među najvjerojatnijima su hormonalni poremećaji, nedostatak vitamina, parazitske bolesti, utjecaj stresnih situacija, učinak agresivnih boja.

Problem se može riješiti samo integriranim pristupom, odnosno korištenjem sistemskih i vanjskih sredstava.

Francuska tvrtka Ducray proizvodi se za njegu kose i medicinsku kozmetiku više od 80 godina. Lotion Neoptid jedan je od najnovijih dostignuća stručnjaka tvrtke, a proizvod se temelji na komponentama koje mogu poboljšati strukturu beživotne, slabe i dosadne kose.

Redovita upotreba losiona, prema uvjerenjima proizvođača, zaustavlja prekomjerni gubitak kovrča, utječe na fazu njihovog rasta, zbog čega se aktivira pojava novih dlačica..

Neoptid djeluje ne samo na osovinu kose i njezin korijen, već i na vlasište, normalizirajući cirkulaciju krvi i rad lojnih žlijezda, uslijed čega bi perut trebala nestati, a svrbež nestati.

Prve pozitivne promjene započinju nakon dva tjedna redovite upotrebe losiona, no kako bi se postiglo potpuno vraćanje čvrstoće niti, Neoptide treba koristiti najmanje tri mjeseca.

Lagana tekstura ne teži, ne lijepi kosu, ne povećava njezin masni sadržaj, pa se Ducray Neoptide može nanositi svakodnevno.

Za koga je to

Ducray Neoptide losion namijenjen je liječenju slabe kose kod žena. Pogodno za sve vrste kovrča, može se koristiti bez obzira na doba dana. Proizvođač preporučuje upotrebu Neoptida tek nakon 18. godine.

Ducray Neoptide Roster

Postoji nekoliko aktivnih sastojaka u losionu Neoptid, najosnovniji:

  • Tetrapeptid je kompleks aminokiselina;
  • Nikotinomid;
  • Biokompleks GP4G;
  • Ulje lista metvice;
  • Ekstrakt Raskusa.

Kompleksni učinak svih komponenti Neoptide potiče rad folikula, poboljšava metaboličke procese i biokemijske reakcije. Kao rezultat toga, to dovodi do jačanja korijena kovrča, aktivira njihov rast i poboljšava strukturu šipke..

Značajke primjene

Postoji nekoliko pravila kojih se treba pridržavati pri korištenju Ducray Neoptidea:

  • Losion se raspršuje samo na suho vlasište;
  • Primjenjuje se jednom dnevno. Jedna količina lijeka - 1 ml, što je 12 pritiska na sprej;
  • Nakon prskanja losiona laganim masažnim pokretima utrljajte ga u kožu;
  • Glava se ne smije prati najmanje 2 sata nakon upotrebe Neoptidea;

Minimalni terapijski tečaj primjene losiona je 3 mjeseca. Pakiranje sadrži tri bočice, ova količina dovoljna je za tri mjeseca korištenja. Kod kroničnog dugotrajnog gubitka kose, proizvođač preporučuje upotrebu proizvoda svakodnevno tijekom 6 mjeseci.

Ducray Neoptide nije namijenjen popravljanju oštećene ili lomljive kose. Učinkovitost njegove upotrebe povećava se mnogo puta ako istovremeno operete glavu šamponom Ducre Anaphaz.

Recenzije

“Počela sam gubiti kosu prije više od tri godine. Isprva je i sama pokušala vratiti snagu pramenovima, ali nije bilo vidljivog rezultata. Obratio sam se trihologu, liječnik je naručio cjelovit pregled i preporučio upotrebu losiona Neoptid.

Svakodnevno sam ga nanosila na suhu glavu, losion ima ugodan miris, kovrče se ne slijepe, ali nisam primijetio nikakve posebne rezultate, iako su ponovljene snimke pokazale da se stanje korijena i same kose promijenilo nabolje.

Ponovno ću kupiti Ducray Neoptide, nadam se da će za nekoliko tjedana porast broja pramenova na glavi biti primjetan ne samo trihologu "- ALENA, 27.

“Nakon obiteljskih problema i sukoba na poslu, kosa mi je počela svakim danom sve više opadati. Prirodno, uopće nisam želio ostati ćelav i stoga sam počeo tražiti rješenje problema.

Na internetu sam pronašao puno pozitivnih kritika o Ducray proizvodima i, vjerujući im, kupio sam šampon i losion. Koristila sam ga svaki dan - u početku sam kovrče prala šamponom, a zatim se losion nanosio na suhu kožu.

Nakon otprilike dva tjedna kosa je doista počela manje opadati, ali taj je učinak trajao točno dok losion nije završio, nakon završetka tečaja problem se postupno vratio. Odnosno, Neoptid djeluje privremeno i njegov prilično visoki trošak očito je neopravdan "- PAULA, STARA 35 GODINA.

“Moja dijagnoza je androgeni gubitak kose. Da ne bih ostao potpuno bez vegetacije na glavi, već nekoliko godina koristim vanjska sredstva s mioksidilom. Ali to me ne sprječava da usput testiram i druge lijekove protiv gubitka kose, od kojih je posljednji bio Ducray Neoptide - losion dizajniran za svakodnevnu upotrebu..

Primjenjivala sam ga otprilike 6 mjeseci, bila su dovoljna samo dva pakiranja. Nisam vidio rezultat - nisu se pojavile nove dlake na području ćelavih mrlja na sljepoočnicama i povremeno je dolazilo do reaktivnog gubitka kovrča u pozadini stresa.

Odnosno, u mom slučaju Neoptide nije pomogao, ni kao liječenje, ni kao prevencija.

Od minusa, također bih želio otkazati oštar miris losiona i činjenicu da su se pramenovi nakon njega brzo zaprljali. Čitajući druge kritike, sumnjao sam - jesam li dobio lažnjak? " - LARISA, STARA 34 GODINE.

“Nekoliko mjeseci nakon porođaja, svako pranje glave dalo mi je puno neugodnih minuta, morate priznati da nije baš ugodno vidjeti hrpu vlastite kose u sudoperu. Prijatelj je savjetovao Ducray Neoptide - losion koji svakodnevno treba nanositi na kožu.

Pronašao sam ga samo u jednoj velikoj ljekarni u našem gradu - tri boce u paketu koštaju oko tri tisuće rubalja. Koristio sam nešto više od dva mjeseca, jer sam najčešće radio više od 12 sprejeva.

Neoptid mi je stvarno pomogao - kosa je prestala opadati, postala je mekša. Ali usput sam pio kompleks vitamina, a radio sam i masažu glave.

Kada se koristi, losion ne izaziva neugodne senzacije - ne zateže kožu, ne lijepi kosu i oštar miris brzo nestaje "- LIZA, STARA 25 GOD..

Prednosti i nedostaci Ducray Neoptide losiona na temelju recenzija

Prije kupnje kozmetičkih proizvoda, većina ljudi pažljivo proučava kritike odabranog proizvoda, što često pomaže pri odluci o kupnji proizvoda..

Neoptid ima nekoliko prednosti:

  • Losion ne uzrokuje alergijske ili druge štetne reakcije;
  • Upotreba lijeka je što je prikladnija, budući da prilikom prskanja sredstvo ulazi u cijelu kožu glave;
  • Losion ne lijepi kosu i pogodan je za svakodnevnu upotrebu;
  • Naneseni proizvod ne može se oprati.

Ali Neoptid također ima mnogo negativnih karakteristika, zbog čega se mnogi moraju suzdržati od kupnje losiona..

Prije svega, nedostaci proizvoda uključuju:

  • Visoka cijena;
  • Oštar miris (brzo se rasipa);
  • Nedostatak zajamčenog učinka. U većini slučajeva Ducray Neoptide zaustavlja gubitak kose samo tijekom trajanja primjene; ​​mnogi potrošači proizvoda također primjećuju potpuno odsustvo pozitivne dinamike..

Kome je lijek

Gubitak kose u svakom je slučaju uzrokovan određenim razlozima, pa stoga svi proizvodi koji se reklamiraju ne mogu točno riješiti problem..

Ducray Neoptide djelotvoran je u nekoliko slučajeva:

  • Sa sezonskim gubitkom kose;
  • S slabljenjem kovrča zbog prenesenih respiratornih i virusnih infekcija, teških somatskih bolesti;
  • Uz složeno obnavljanje čvrstoće niti.

Pozitivne promjene stanja kose u ovim slučajevima pod utjecajem Ducre Neoptidea prvenstveno su posljedica činjenice da s vremenom glavni razlog gubitka kose s vremenom nestaje, a upotreba losiona skraćuje to razdoblje.

U drugim slučajevima, da bi se postigao željeni rezultat, potrebno je odrediti glavni čimbenik koji izaziva pojačani gubitak kose..

Nakon utvrđivanja uzroka, liječenje bi trebao odabrati iskusni triholog i trebalo bi biti složeno, odnosno usmjereno u tijelo.

Da biste to učinili, propisujte multivitaminske komplekse, lijekove za osnovnu bolest i vanjske agense, od kojih se jedan Ducray Neoptide može odabrati, samo nadopunjuju glavnu terapiju..

Ako ste koristili ovaj alat, napišite svoje komentare u komentarima, mnogi će čitatelji biti zainteresirani da saznaju vaše mišljenje.

Neoptide ducre recenzije

Ili ću danas pisati o svojim dojmovima o Ducray proizvodima ili nikad više neću pisati :)))

Iskustvo je općenito pozitivno, iako s rezervama, pa ako ste zainteresirani, pročitajte ga! :)

Nemam zajedničku fotografiju, zbog koje mi je jako žao. No, Ducray ovoga puta nije imao sreće s fotosessionom.
Reći ću vam riječima, iako vam još uvijek mogu nešto pokazati :)

Dakle, koristila sam šampon protiv gubitka kose Anaphase, vitamine Anacaps, serum Neoptide.

Krenut ću izdaleka. Ako pratite moj blog, znate da posljednjih nekoliko godina koristim Phyto vitamine i da sam zadovoljan s njima. Ne znam što se dogodilo prošle godine - ili su mi vitamini nakon obnove postali manje učinkoviti, ili je moja kosa počela patiti od nečeg drugog, ali učinak od njih je nestao. Nisam to ni primijetila odmah, budući da nemam situaciju da mi kosa uopće ne opada. Ili ispadaju snažno (a ja uzimam sve vrste vitamina), ili u granicama normale (za mene). Vodim se isključivo vizualno - ako je negdje do 100 komada, onda sam dobro, ako je umivaonik u kupaonici zamjetno pokriven dlakom, vrijeme je da se nešto poduzme.
Dakle, razdoblje neaktivnosti Phyta karakterizirala je prilično prosječna razina gubitka (ne malo, ali čini se da nije horor-horor). Shvatio sam da nešto zapravo ide po zlu kad sam shvatio da su prošli mjeseci otkako mi je kosa opadala. I ne vidim nikakve promjene, iako pijem vitamine i koristim odgovarajući šampon Phytocyan.
Pa, i sami razumijete - čim primijetite problem, počinje vas proganjati i svakim danom sve više i više prestrašiti..

Što ako Phyto ne uspije? Da budem iskren, zapravo nisam znao. Koje druge marke dobro rade? Ne vjerujem u lokalni talijanski, ali očito je Ducrayeva pošta poslana na ruskom jeziku, a našao sam nekoliko pozitivnih kritika..
Nemam ništa protiv Ducraya, prilično redovito sam koristila njihov šampon Anaphase (za ovu vrstu proizvoda) i bila sam sretna. Stoga sam odlučio isprobati ovu marku..

Jedno pakiranje vitamina kupio sam offline u Italiji, a malo kasnije ponovno sam naručio šampon + serum + vitamine u Cocooncenteru.
Uzela sam serum jer mi se činilo da me sami vitamini neće spasiti..
Iako sam za vrijeme dok sam pio samo vitamine (trebalo mi je vremena da odlučim o narudžbi, odabrao prave proizvode, pričekao pakiranje. Kao rezultat, vremenski razmak bio 3 tjedna), učinak već vidio. Doista, nakon mjesec dana uzimanja Ducray Anacapsa, situacija s kosom se normalizirala.

Ali kupila sam serum! Već od kroničnog gubitka kose! I od nje sam očekivao čuda!

Pakiranje sadrži 3 bočice (u plastici, hvala Bogu!) Po 30 ml. Svaka - za mjesec dana korištenja.

Općenito, aplikacija je pomalo zbunjena, kao što se čini na početku, onda se naviknete i nema posebnih problema.
Serum treba nanositi na čisto i suho vlasište, odjednom 12 puffova. Pshikat tamo gdje mislite da imate problem. Zatim masirate. i sve!
Još uvijek nisam razumio kako se od tih točkastih sprejeva može nešto dogoditi. Umjesto toga, u početku mi se činilo idiotizmom samo izbrojati 12 zipova. Ali, vjerujte mi, nije teško i ispadne automatski.
Išao sam otprilike u iste zone, ponekad sam samo nešto promijenio.
Pa ne znam. Možda to uspije?
Ukratko, pakiranje stvarno traje oko 1 mjesec. Prva dva mjehurića koristio sam prema rasporedu, svaki dan. Ovo posljednje već s vremena na vrijeme, kada nisam zaboravio (jer se situacija potpuno vratila u normalu :)))

Šampon sam koristila, kako je propisano uputama, nekoliko puta tjedno.

Sad o rezultatu.

Kao što ste već shvatili, pozitivno je. Kosa je značajno smanjila gubitak - manje od 100 komada dnevno (nisam brojala, naravno, svaki dan, ali to je stvarno vidljivo - tko se suoči s takvim problemima, razumjet će). I dok sam pio vitamine + koristio serum, situacija je bila stalno dobra.

Tada su vitamini ponestali (čini se prije 2 mjeseca), serum je bio dovoljan još otprilike mjesec dana. i sada, nakon nekoliko mjeseci, kosa je opet počela opadati više.
Sad sam opet kupila 3 pakiranja vitamina. Kupio bih šampon, ali nije bio dostupan.
Nisam svjesno uzimala serum, jer uz svo svoje pozitivno iskustvo ne mogu reći da sam sigurna u učinkovitost seruma. Činjenica da su vitamini djelovali - sigurna sam (zbog tog početnog rezultata), ali serum?

Što se tiče debljine kose, teško mi je prosuditi, nisam snimio fotografiju prije i poslije i uopće nisam siguran da ovaj trenutak mogu procijeniti kao da me pregledava triholog. Osobno nisam primijetio nevjerojatne promjene, ali u principu nikada nisam imao gustu grivu..

Dakle, sažetak je sljedeći: ako vam u Phyto vitaminima sve odgovara, onda se radujte i nastavite ih piti. Ako prestanu raditi na vašoj kosi, probajte Ducray, djeluju.!
Ako još niste upotrijebili niti jedan, ali želite - počnite s Phyto (barem zato što su jeftiniji :)))

Neoptide ducre recenzije

Dakle, prošla su tri tjedna od trenutka kad sam otišao k trihologu. Za to sam vrijeme prikupio puno korisnih informacija na temu gubitka kose. Pročitao sam i puno kritika o trihologinji Moshkalovoj.
Sad će biti nekoliko tekstova =) Pokušat ću ukratko iznijeti svoje misli i prijeći na opisivanje planova-strategija =)

Kosa mi je uvijek bila tanka i tanka. Čini se da je to genetika. Prije me zapravo nije bilo briga: prvo, nikad svoj izgled nisam smatrao izvanrednim i, sukladno tome, nisam se svađao oko svake komponente ljepote =), a drugo, nekoliko sam se puta radikalno kratko ošišao. I prestala sam potpuno voljeti kosu kad sam narasla maksimalno dugačka - tik ispod grudi. Istodobno, kosa, nažalost, ne izgleda poput luksuznog ukrasa. A nakon porođaja vlasište je počelo sjajiti, jer su u dva reda ostale tri dlake. Kao što sam već napisao, triholog mi je dijagnosticirao androgenu alopeciju. Pa, ne sporim se s ovom dijagnozom. Ali postoji jedno "ALI": sada je glavni problem postpartalni gubitak kose, a upravo taj problem želim riješiti s minimalnim gubitkom. A postoji samo jedan tretman za AGA - minoksidil. Počevši ga koristiti, na njemu sjede čitav život. Ali glavni mu je nedostatak što je smrtonosan za mačke, a ja imam dvije divne djevojke mačke, čije zdravlje ne mogu priuštiti riskirati =)
Osim toga, nakon što sam pročitao mnogo, mnogo recenzija o trihologinji Moshkalovoj, saznao sam da djevojke GODINE pate od rijetkog pranja kose, čekaju da se vlasište prilagodi i prestanu debljati sljedeći dan. Ne želim. Uz to, one dvije osobe (DVIJE!) Koje su zadovoljne liječenjem koje je propisala Moshkalova koristile su isti minoksidil u predloženom liječenju. Stoga se NEĆU pridržavati režima liječenja koji mi je propisan. I neće biti fotografija s neopranom glavom tjednima =)

Kao rezultat toga, napravio sam vlastiti plan liječenja =)
Dajem si godinu dana da izvršim ovaj plan. Za godinu dana procijenit ću stanje kose, a ako ne postane bolje ili se čak pogorša, već ću razmisliti o minoksidilu i njegovim analogima.

Dakle, evo mog plana. Ovdje ću samo zapisati plan i vrlo kratko opisati alate koje ću koristiti. O samim alatima, detaljno ću pisati u odvojenim postovima kad se vidi rezultat.

1. Kroz ljeto 2012. koristit ću Neways - 2nd Chance System za obnavljanje kose. Sustav uključuje tri proizvoda: šampon 2. šanse, regenerator vlasišta 2. šanse i Super Booster.
Prema ovom sustavu, kosa se mora prati dva puta dnevno! Ali ja sam, kao normalna Ruskinja =), poboljšao sustav.
Navečer, prema shemi, operem glavu šamponom koji rastvara lojne čepove i lagano masiram glavu oko tri minute. Zatim, nakon što kosu osušim ručnikom, nanosim regenerator na vlasište kako bih probudio uspavane folikule dlake. Prijavljujem se, nimalo ga ne štedeći. Na cijelu dužinu kose nanosim masku ili proizvod s toplinskom zaštitom i stavljam termo kapu na 20 minuta (to nije obavezno i ​​za to imam dovoljno snage tri puta tjedno). idem u krevet.
Ujutro perem glavu šamponom Ducray Anaphase (djeluje vazodilatacijski, uzrokuje protok krvi u folikule, smanjujući time gubitak kose), koristeći neki regenerator za duljinu kose. I ta-dame! Vrhunac programa: Nanosim sprej Neoptide s jedne strane glave. To radim u eksperimentalne svrhe kako bih provjerio učinkovitost ovog određenog alata. A onda pijem i svakakve vitamine za kosu =)
Nakon toga primijenim neku vrstu neizbrisive njege (a imam ih puno) i do večeri mi je kosa slobodna =)

2. Dakle, druga točka programa su Ducray Anaphase šampon i Ducray Neoptide losion.

3. Već dva mjeseca pijem poznate francuske vitamine protiv gubitka kose Oenobiol Anti-chute. Ostala je samo jedna tegla, za mjesec dana započet ću tečaj za jačanje kose i noktiju Oenobiol Foritfant.

4. Paralelno s Oenobiolom, počeo sam piti vitamine za kosu iz čizama - kože, kose i noktiju. Po mom mišljenju, tamošnji je sastav dobar i oni će dobro nadopuniti Oenobiol Anti-Chute, koji sadrži samo vitamine B skupine..

5. Otprilike 5 mjeseci (od kraja trudnoće) pijem željezo u heliranom obliku Iron Helate poznate tvrtke NSP (Nature's Sunshine Products). Željezo mi nikada nije bilo povišeno, a tijekom trudnoće držalo se na donjoj granici norme, ali u preventivne svrhe počeo sam piti željezo.

6. Možda ću pronaći vremena i energije i proći tečaj mezoterapije kod kozmetičara ili ću proći tečaj darsonvalizacije kod kuće (Darsonval samo leži).

7. I još jedan bonus, ali važan trenutak - odlučila sam se ošišati. Svejedno, nije ostalo puno kose, nosim je u rep, a s dva pranja glave dnevno bit će potpuno ubijeni = (ošišat ću se čim nađem snage, svoju mini kosu uzgajam od nule točno pet godina.

O da, do jeseni planiram završiti Neways tečaj 2. šanse (čim sredstva ponestanu) i započet ću bez prekida neki drugi kurs eliminacije. Dok se naginjem prema kursu od gubitka j.f.lazarmoringa. Također ću promijeniti vitamine, popit ću ili dopuniti tečaj j.f.lazartigue ili popularni Silettum.

Za mjesec dana pokušat ću opisati prve rezultate programa. A uskoro će biti nekoliko postova na temu koje preglede podvrgnuti i koje testove poduzeti kako bi se riješio problem gubitka kose. Ne, nisam liječnik, samo rezimiram
informacije i posavjetujte se s mojim obiteljskim liječnikom =)

Ako netko želi razgovarati sa mnom o kosi - dobro došao! =)