Istina o obnavljanju keratinske kose

Oporavak

To sam pronašao na Internetu... link je priložen, kopirao sam samo dio..

.PREPORUČUJEM SVIMA KOJI PLANIRUJU OVAJ POSTUPAK DALJE PROČITATI:

Na jednom od web mjesta postavio sam pitanje frizerima: želio bih znati o keratinskom ravnanju. Prvi put sam to učinila i rezultat je nevjerojatan, ali drugi put je kosa lošija. Znam za opasnosti od formadelgide, ali ono što je zanimljivo... Još nisam vidio nijednog majstora koji bi izvršio HEREATIN ispravljanje. Možete li mi reći kakvu štetu nanosi?
Odgovor:
Pozdrav, Tatyana! Formaldehid je glavni nedostatak izravnavanja keratina, sami ste odgovorili na svoje pitanje. A zašto je ponovljeni postupak uništio stanje kose, majstoru je vidljivije. Možda je nakon prvog postupka MALO oslabljena kosa, možda nije prošlo puno vremena nakon prvog postupka, a kosa se nakon prvog nije oporavila (kosa uvijek treba njegu, čak i u dobrom stanju).
niste vidjeli niti jednog gospodara koji bi za SEBE napravio keratinsko ispravljanje? - jeste li vidjeli mnogo majstora? možda netko i učini. Trenutno razmislite o oporavku, koristite medicinsku i preventivnu kozmetiku, a ako želja za ispravljanjem kose ne nestane, tada možete ponoviti postupke.
Srdačan pozdrav, Olga Novikova.
I evo što je zanimljivo, Olga piše: "Možda je nakon prvog postupka kosa ipak malo oslabila, možda i nakon prvog postupka, nije prošlo toliko vremena i KOSA NIJE OBNOVENA NAKON PRVOG."
Postavlja se pitanje, treba li obnoviti postupak izravnavanja keratina, a zatim od čega još treba obnoviti kosu nakon postupka. Pitanje bez odgovora.
Daljnje važne informacije o skladbama.

Opasni proizvodi za ravnanje kose (na temelju materijala izraelskog Ministarstva zdravstva):

1 "Nano keratin" - NANO KERATIN BRAZILSKI RELAKSER, proizveden u tvornici HUIZHOU MEITI- KINA.

2 "Nanokeratinski sustav" - NANOKERATINSKI SUSTAV MOĆ ZA KOSU TERAPIJE KOSE - proizveden u tvornici HUIZHOU JIAJIALI.

3 "Mask Keratin" COCOCHOCO KERATIN POPRAVAK KOSE.

U svim gore navedenim sredstvima pronađen je FORMADELHID - opasna tvar koju je u Izraelu zabranjeno koristiti u bilo kojem postupku. Formadelgid se po stupnju štetnih učinaka na ljudsko tijelo izjednačava s ugljičnim monoksidom i ugljičnim dioksidom.
Formaldehid je službeno priznat kao kancerogen, a Svjetska zdravstvena organizacija ga je prije 7 godina stavila na listu karcinogena. Formaldehid je toksičan, ima izražen negativan učinak na genetiku, dišne ​​organe, vid i kožu. Snažno djeluje na živčani sustav. Inhibira sintezu nukleinskih kiselina, remeti razmjenu vitamina C, ima mutagena svojstva, nadražuje gornji dišni put. Prag percepcije mirisa formaldehida je u rasponu od 0,07-0,4 mg / m3. Za bilo koji put ulaska u ljudsko tijelo, formaldehid se brzo i potpuno apsorbira, a posebno akumulira u koštanoj srži. U tijelu se formaldehid pretvara u mravlju kiselinu i metanol; ova se reakcija najpotpunije događa u jetri. Dokazano je da uzrokuje rak. Glavni put ulaska formaldehida u naše tijelo je udisanje, tj. udisanje. Također je opasan kontakt s kožom i sluznicom..

Budite oprezni, ako vas tijekom postupka bole oči i pojavi se užasan miris, tada sastav nije visoke kvalitete! Sastavi s formadelgidom jako iritiraju sluznicu tijekom isparavanja (tj. Prilikom povlačenja dlaka kliještima).

I još jedna zanimljiva činjenica, u državi Kalifornija, SAD, pokrenut je slučaj protiv brazilske tvrtke Blowout zbog činjenice da su radnici u salonu i njihovi kupci svjesno i namjerno izlagali formaldehidu. Ali uz sve to, svugdje na internetu stoji da je kompozicija bez formadelgide. Provjerite na Facebooku koliko obožavatelja imaju keratinski brendovi! Jedan brazilski Blowout ima 20 tisuća obožavatelja. Svatko od nas živi u skladu s razumijevanjem i uvjerenjima koja odabere. Brazilian Blowout možda ima 2.000 obožavatelja, ali cigarete i CocaCola imaju još više. Nevolja je u tome što ih broj obožavatelja ne čini zdravim..

Također biste trebali znati da apsolutno SVE keratinske formulacije za zaglađivanje sadrže aldehide, inače se zaglađivanje neće dogoditi, keratin s tim nema nikakve veze, ovo nije ništa drugo nego marketinški trik. U mnogim zemljama nije bilo zabrane, budući da su ovi proizvodi novi na tržištu kozmetičkih usluga, postupak certificiranja je osjetno sporiji.
Formaldehid počinje isparavati tijekom glačanja. I ovdje je najzanimljivija točka, ako radite bez ventilacije, tada će razina isparavanja formaldehida biti visoka, s dobrom kapuljačom, pokazatelji će biti zanemarivi. Bilo koji kemičar reći će vam kako je potrebna ventilacija pri radu s bilo kojom kemikalijom. lijekovi. Apsolutno ne sumnjam da svako izravnavanje keratina, ako se provodi u sobama s dobrom ventilacijom, neće naštetiti.

Postupak koji je namijenjen zacjeljivanju kose, ali je zapravo uništava - Temperatura promjena u strukturi keratina kose oscilira u rasponu od 120-170 stupnjeva, kada se prekorače te dopuštene temperature, javljaju se nepovratne promjene u strukturi keratina za kosu. S mokrom kosom temperaturni režim je još niži. U brazilskoj metodi temperatura je naznačena na 230 stupnjeva, dok se njezina (temperatura) mora koristiti upravo tako, jer postupak ispravljanja kose i značajnog sjaja a la zdrave kose neće uspjeti (tko je izmislio da je kosa zasićena keratinom na taj način očito nije bio fiziolog ili triholog, već prodavač i PR stručnjak).
Iako nakon takvog postupka kosa izgleda prekrasno, može se odrezati u korijenu, jer fiziološka struktura kose je uništena, neće doći do prehrane kose iz korijena, jer nova struktura kose nije u stanju pronositi hranjive sastojke kroz kosu. Ni na koji način te nisam htio uplašiti, samo mislim da bi svi trebali znati što rade. Pa ipak, ne može biti brtvljenja keratina, po definiciji. njegove su molekule prevelike da uđu u kosu, a isti formaldehid, na koji se vrlo često "zaboravlja" da ga naznači u sastavu, "djeluje", ali je tu, jer ispravljanje je jednostavno nemoguće bez njega.

Vrlo često možete pronaći kritike da su nakon ispiranja keratina iz kose postale još gore nego što su bile, lomljive, rascijepljene, beživotne. Obično oni koji su ovaj postupak radili nekoliko puta pišu na ovaj način. Moguće je da se ljudi nakon postupka naviknu na činjenicu da im je kosa savršena i tada jednostavno ne mogu vjerovati što su bili. Ne mogu znati koliko su ove recenzije istinite (jer nakon jednog postupka odmah napravim drugi ne čekajući da učinak potpuno prođe) i možda postoji razlika između sastava, ali zapravo je kosa protein (keratin) i ako je pokvarena, osim ne možete to popraviti kozmetički. Kuhanjem jaja natrag ne možete ga učiniti tekućim, ali sada zamislimo što se događa s kosom kad se pegla s parom od 230 stupnjeva opetovano glača na istom mjestu. Kosa je izložena najjačem destruktivnom učinku (iako kažu da ovaj postupak ima najmoćniju toplinsku zaštitu). U početku sve izgleda vrlo lijepo i njegovano, no kad se nešto ispere iz kose, što bi, prema mišljenju stručnjaka, trebalo obnoviti kosu koja je u smeću ubijena, oslabljena i iscrpljena. Ne vjerujte majstorima da je u sastavu za keratinsko ravnanje sve najkorisnije za kosu i da će se zato ispraviti i oporaviti. U kozmetici nema ništa prirodno! Ni u jednom! Kosa je najsigurnija žrtva u svijetu ljepote, mrtvi su (oni koji su porasli), ali kako bi rasli visokokvalitetno, ovdje je genetika, prehrana, način života.

Za one koji misle da u keratinskim peglama postoje samo "poslastice" za kosu, savjetujem vam da obratite pažnju na sastav. Uvjeravam vas da postoji više od jednog keratina. Postoje parabeni, etilni alkohol i još ne.

Aqua, cetilni alkohol, stearinska kiselina, ekstrakt Oryza Sativa (riža) mekinja, ekstrakt korijena Beta Vulgaris (repa), Hamamelis Virginiana (vještičja lješnjak) Ekstrakt kore / lista / grančice, ekstrakt cvijeta kalendule Officinalis, cvijet ekstrakta Anthemis Nobilis (kamilica), Ekstrakt Camellia Sinensis (zeleni čaj), behentrimonijev klorid, trigliceridi kapril / kapric, ulje sjemenki Prunus Armeniaca (marelica), ulje sjemenki Simmondsia Chinensis (jojoba), ulje maslaca Butyrospermum Parkii (ulje karite), ulje enonope noćurka, janoga peršuna, Chondrus Crispus (karagenan) ekstrakt, Maris Sal (sol Mrtvog mora), dehidrooctena kiselina, aloja (Vera) sok od lišća Barbadensis, alantoin, tokoferil acetat (vitamin E), skvalan, askorbinska kiselina, ulje sjemenki borago officinalis (boražina), mirisi, Retinil palmitat, fenoksietanol, hidroksiizoheksil 3-ciklohaksen karboksaldehid, butilfenil metilpropinonal, kumarin, linalool, limonen, alfa-izometil jonon, benzil salicilat.

Oporavak ili laminiranje keratina.

Zdravo! Kao i uvijek, želim razgovarati o tome. ljepota kose.

Danas nam se u salonima nudi gomila postupaka obnove i njege kose. Predlažem za raspravu laminiranje kose ili obnavljanje keratina. "Za i protiv"

Sada o svakom po redu.

Proizvođači nam obećavaju da će i najviše "izmučena" kosa steći zdrav sjaj i njegovani izgled, snagu i sjaj. Zbog sastava ovog proizvoda kosa se ispravlja i postaje glatka i sjajna. Postupak je posebno dobar za one koji se žele riješiti valovite i kovrčave kose..

Osnova ovog sastava je, kako proizvođači pišu, keratin. Ovaj postupak pogodan je za sve tipove kose, obojene i kemijski tretirane. Bit postupka: kosa se pere posebnim šamponom, na kosu se nanosi poseban sastav koji, kako obećavaju, ne samo da obavija kosu, već i prodire u strukturu. nakon toga netko napiše da se sastav osuši i ispere, a netko napiše da odmah prođe kroz kosu peglom za kosu određene temperature u svrhu "brtvljenja".

Postoji nekoliko marki koje nude proizvode za keratinsku obnovu kose:

Sunliss, Cocoshoco i drugi. Mreža raspravlja o toj temi. Je li ovaj postupak uistinu toliko koristan koliko je hvaljen. Postoji mišljenje da se pod utjecajem glačanja tvar sadržana u sastavu, a to je -hidroksiizoheksil 3-cikloheksen karbaldehid, pretvara u formaldehid. Ako netko pljuje u kemiji, recite mi da je to istina.

. i kontroverza koji je keratin bolji od brazilskog ili izraelskog.

Postupak traje od 1,5 do 4 mjeseca. sve je individualno. Učinak naravno na slike na internetu je strašan, a postupak nije jeftin! Djevojke mislite li da vrijedi.

Također popularna usluga koju nude saloni ljepote.

Suština postupka: Opet, u nanošenju posebnog sastava na kosu, koji obavija kosu i stvara na njoj film koji prekriva ljuske kose. ali ne dugo otprilike mjesec dana. obično se u to vrijeme ovaj "čudotvorni lijek" ispere s kose i možete ponovno otići u salon. Iako mnogi frizeri tvrde da laminiranje ima kumulativni učinak, pa se postupak mora ponoviti do nekoliko puta. Ovaj je postupak nešto jeftiniji od oporavka keratina..

Laminiranje može biti u boji i prozirno. Proizvođač obećava da će ojačati kosu, ona će biti sjajna, a nakon postupka dobit će volumen. ako se bojate, to će vam pomoći zadržati boju kose. Marke za laminiranje kose:

Naravno, kosa postaje glatka i sjajna, ALI sudeći po recenzijama, učinak se najbolje vidi na dosadnoj, beživotnoj kosi.

Također postoji mišljenje da gore navedeni postupci pomažu u boljem rastu kose. jer je kosa zaštićena "filmom" i ne lomi se pod utjecajem vanjskih čimbenika.

Pa što odabrati ako je kosa oštećena prebojavanjem (poput moje), a profesionalna njega više nije toliko učinkovita i daje učinak od pranja do šamponiranja. A ljeti više nego ikad želite zasjati lijepom kosom.

Nadam se da nisam umoran. Čekam recenzije i dojmove na ovu temu.

Budite neodoljivi. I sjaj..

Ala
Gost iz Kijeva

17. prosinca 2012

o keratinizaciji kose (ravnanju) - odgovara Anastasia, kosa ne počinje opadati za dva tjedna, već naprotiv, uvijek sam patila od gubitka kose nakon keratinizacije. naprotiv, mogao sam rasti. A za kovrčavu kosu ovo je općenito dobar izlaz, lako ih je raščešljati (a tko kovrča razumije što je to - više ispada). Ispostavilo se da kosu samo čuvate bez da je mučite. Dva puta sam radio keratinizaciju. tražeći gdje to opet učiniti. Keratinizacijom osjećate da vam je kosa živa

Yana
Azerbejdžanski gost

Devochki, delala laminirovanie yaponskoor ot wella i Paul Mitchell Po ne skolko raz. Iz vseh mne bolše vsego podoshla yaponskaya laminaciya. Vse procedural ot raznih brendov delali po raznomu. Kak chasto - kajdie 1,5-2 macaca. posljednyaya laminaciya bola 3 masaca nazad - volos do sih blestit. Nema konci tolko nachali sechsa.

ya pishnoy sheveluroy ne bladeyu, nu pervie dve nedeli kazalos chto obyemu pribavklos nu a potom vigladat prilizannimi. Prihoditsa polzovatsa shampunem dla obeyEma.

boyus baviti se keratinovie proceduri. Ih u nas nazivayut Keratinovoe vipryamlenie, samo nazvanie govorit o sebi. U kogo-nibud obyemu privabovilis?

Yana
Azerbejdžanski gost

Ochen izvinayus za oshibki v predidushem soobshenii. eto vse moy telefon.

Inga
Gost iz Moskve

Oporavak od keratina napravio sam prije 2 mjeseca, rezultat je bio dovoljan mjesec dana! i kako sam kasnije saznala da mi postupak u salonu nije u potpunosti odrađen, nekoliko je puta nanosila sastav, ali kosu nije prala prije samog postupka. Kupila sam šampon bez sulfata kad sam na kraju koristila uobičajeni, možda je zbog toga tako malo trajao. prva 3 tjedna rezultat je super, a zatim kao i prije, još tanji od čelika.

Eva
Gost iz Moskve

Cure! Želim reći iz prve ruke, ali sve ono što sam vidio u stvarnosti.

Radim u kozmetičkom salonu na recepciji, jer postupak zaista nije jeftin. Na ovaj postupak ne dolaze često. Ali prema mojim zapažanjima, niti jedan redoviti klijent nije se žalio nakon postupka ispravljanja. Također, naša se zaposlenica (računovođa) odlučila za ovaj postupak, viđam je u svakoj smjeni i jako je sretna do danas, a prošla su 3 mjeseca. Uvojci su bili limeni. Odmah nakon ispravljanja nije bila u potpunosti zadovoljna rezultatom, jer jako voli volumen korijena. Ali to nije ništa u usporedbi s onim što se dogodilo nakon prvog šampona, upravo onog što postoji redoviti šampon. Kosa se lagano podigla na korijenima i pojavio se volumen korijena. Sad mi je drago, sretno. Mislim kako će sada taj učinak završiti, ona će odmah napraviti ovaj postupak. I na kraju, reći ću da je ovo GLOBALNI KERATIN. I ono što je važno, užasan miris od kojeg svi zaposlenici koji rade u vrijeme ovog postupka ne slijevaju suze iz očiju!

I evo još jedne stvari. Salon je pokušao u mnogim tvrtkama i sve odbio. Obrtnici nisu željeli raditi na tim lijekovima, jer su mnogi bili alergični na njih. A s Global Keratinom sve je u redu i tu smo stali.

ako netko želi izravnavanje keratina, pročitajte na Internetu i raspitajte se oko majstora točno o globalnom keratinu.

Nadam se da će barem nekome ovaj komentar biti koristan

Alyona
Gost iz Perma

Sredio sam studenoga ravnanje preparatom za kadue, počeo sam se ispirati sada (travanj), prao sam samo šamponima bez sulfata. U prosincu mi se kosa počela drobiti, ali povezao sam je s nedostatkom vitamina)) iako ne zadugo. Učinak je, naravno, bio nevjerojatan, oprao sam kosu, osušio je i otišao, kosa je bila vrlo ravna, sada bi bilo potrebno to ponoviti, ali formaldehid JUG prestaje. Tražim lijek bez formaldehida, 'ali ovaj učinak više neće biti. To su formaldehidni spojevi koji besprijekorno ispravljaju kosu (((. Zato odaberite sebe da budete lijepi ili zdravi.

Antonina
Gatchina gost

Dobar dan! Malo sam zakasnio na vaše rješenje, ali odlučio sam podijeliti svoje iskustvo. Po prirodi imam tanku, masnu, ravnu kosu, tako da mi je problem s volumenom i vanjskim učinkom vrlo važan. Već nekoliko godina zaredom radim laminiranje kose, postupak se ponavljao svakih 1,5 -2 mjeseca. Učinila sam to u salonu s američkom kompozicijom Sebastian, s bojanjem kose. Kosa je postala stvarno sjajna, glatka i njegovana (kao u oglašavanju). Oblikovanje kose postalo je jedno zadovoljstvo - brzo i lako i trajalo je gotovo cijeli dan. Kosa je rasla skokovima i granicama, za 3 mjeseca kosa je izrasla iz kvadrata odmah ispod šapa. I sve je bilo dobro, ali nešto za što nisam imao vremena i propustio sam seanse. (vjerojatno je prošlo 4-6 mjeseci). A onda je izašlo sve negativno! Kosa se počela ludo penjati, postala poput masne, beživotne i krvave nijeme. I što je najvažnije, bila je ljepljiva. Zaboravio sam razmišljati o laminiranju, počeo sam samostalno liječiti kosu: vitamini, ulja, maske. Kosa je naravno zarastala, ali ostaci su ostali. Moje mišljenje je da je laminiranje moguće i dobro je, ali to je poput lijeka za kosu, počeli ste to raditi i nemojte prestajati! Tada će sve puhati ok! A šamponi, pjene i jeftini spojevi za laminiranje nikada neće dati dobar učinak. Sve je ovo samozavaravanje i bacanje novca. Nisam naišao na keratinski sastav, jednostavno mu nije potreban - kosa je već ravna, ali mislim da je njezin učinak "gotovo" jednak učinku laminiranja. Sretno!

snježenka
Gost Samara

Također sam puno čitao o oporavku od keratina, i to je već bilo zastrašujuće. većina kaže da je isprva učinak vrhunski, ali nakon ispiranja keratina kosa postaje vrlo lomljiva, suha, bez sjaja itd. Ne znam što da radim. kosa mi je duga i nije obojena, stanje je normalno, malo podijeljeno. želio ideal

Valerija
Gost iz Kijeva

Učinila sam to prije tjedan dana, postupak nije baš jeftin, smetalo mi je 3 dana hodati masne glave, ali sada je rezultat odličan, kosa izgleda kao nakon ulja za kosu i peglanja, stvarno ne znam što će biti dalje. Iako preporučujem.

Irina
Gost iz Kijeva

Djevojke, nikad ne stavljajte keratin na kosu! Nakon keratina, kosa postaje tanka, lomljiva i počinje jako opadati. Prekrasne su doslovno 2 tjedna, a onda samo noćna mora

Victoria
Stručnjak za Pskov

Pa ne znam. to znači da su postojali neki drugi lijekovi. koji su tako loše osušili kosu.

Eli
Gost iz Orenburga

keratinsko ravnanje bilo mi je dovoljno za jedan dan i to je to. moja kosa je gusta i duga, potrošen je novac (dohara) učinak prvog dana je vrhunski, a drugog i trećeg (jer kosu ne možete prati 3 dana) nakon pranja kosa je poput kose, mislim da je kaširanje bolje, ovo je jeftinije. možda mi jedan postupak nije dovoljan za kosu, ali nisam zadovoljna. dugo sanjan o kosi kao u oglašavanju, san se ostvario samo jedan dan. Jako, jako žao. (

Irinka
Gost iz Jekaterinburga

Anastasia, radila sam ispravljanje coco choco keratina. Kosa nije ispala, isprana je nakon 2 mjeseca, kosa je dobro zadržala oblik. Općenito, nije bilo osjećaja rasipanja novca. Šampon bez sulfata koji koristi Bonacur iz Schwartskopfa.

Elizabeth
Gost Vladikavkaza

djevojke, sa sigurnošću mogu reći da je laminiranje sranje, a keratting je već oduševio 4 puta s oduševljenjem, glavno je izdržati ova tri dana i tada ćete tri mjeseca definitivno zaboraviti ono što nije poslušna kosa. SREĆNO!

Irina
Nižnjevartovsk

Napravio sam Kokochoko keratinsko ravnanje. Kosa joj je bila izbijeljena, valovita i užasno kovrčava. Ne toliko kovrče koliko ovaj "efekt maslačka". Rezultat mi se jako svidio: ravno savršen, sjajan, svilenkast! Prva tri dana nakon zahvata nisam oprao kosu, a zatim Natura Sibericom bez sulfata. Oprostila sam se s peglom, kosa se ne kovrči ni po vlažnom vremenu bez dodatnih proizvoda za oblikovanje. U početku su počeli ispadati malo više od norme - keratin otežava kosu; zatim kao i obično. Volumen kose se vizualno smanjio. Ali to nije problem ako je šišanje uspješno) Učinak je trajao više od dva mjeseca, nakon tri mjeseca kosa se opet počela brinuti i kovrčati, ali sigurno nije postala gora nego prije ravnanja. Zaključak: Učinit ću više.

Oksanid
Gost Yaroslavl

Irina, slažem se s tobom. napravio keratinizaciju prije mjesec dana. 2 tjedna super. a zatim otišao na more. nakon 2 tjedna, tj. mjesec dana nakon zahvata. učinak je užasan - kosa izgleda dosadno, lomi se, strši u različitim smjerovima. a imao sam i posebne šampone bez amveevskih sulfata. Ne razumijem u čemu je stvar. vrijeđajući. Jednostavno sam bacila novac i uništila kosu.

Julia
Gost iz Sankt Peterburga

Firefly, postoji još jeftiniji takav šampon od Nychels Siberica - prodaje se u ljekarnama - košta 160-180 rubalja prirodni bez sulfata

Oksana
Gost iz Moskve

Laminiranje ni o čemu.

Keratin je super. Coco nikada nije radila čokoladu i ne preporučujem je nikome. Napravio kompleks coppola. Ali, u osnovi, sastav keratina je štetan zbog plinova koji se provode tijekom zagrijavanja toplinom, odnosno pri ravnanju glačalom. Stoga, djevojke, ako radite izravnavanje keratina, kupite respiratore za sebe

Katerina gošća

13. kolovoza 2013

Dvaput sam ga ispravio, idiotov san se ostvario))) Pa, po prvi puta su i ljudi oko mene bili impresionirani, a i meni se svidjelo. uostalom, i kovrče su različite, neki ljudi uredno leže, a ja imam neurednost na glavi od njih. prvi put sam radio kokočoko, a drugi put upotrijebio neko drugo sredstvo, nažalost ne sjećam se kako se zove, rekli su mi samo da ga držim 24 sata, a u prvom slučaju - 3. Što se tiče emitiranog formaldehida, stvarno je vrlo štetno, pa ako odlučite, otvorite prozore / stavite masku uključi ventilator. ali odjednom!

Nisam radila laminiranje, oni su to odvratili, jer bi valovitoj kosi samo dao još veći volumen, ali ne bi dao učinak ravnanja.

Irina
Gost iz Tomska

21. kolovoza 2013

Keratinskim ravnanjem doista možete postići glatku, ravnu kosu do 4 mjeseca. Već sam dva puta to učinio, jako sam sretan

Anya
Gost iz Moskve

21. kolovoza 2013

cure zdravo svima! Rijetko pišem na forumima, ali često ih čitam :-) Imam kovrčavu kosu, mekanu, sklonu mehkavosti. Tri godine sam ispravljao iz goldwella, prve godine je sve bilo savršeno, a onda su volase počele pucati s krajeva i prorjeđivati ​​se, općenito, moje dobre djevojke nikoga ne savjetuju. Odlučio sam uzgajati vlastiti u salonu, savjetovali su me da kosu usrećujem godinu dana, ali nema oduševljenja, kompleks maski, za ovaj novac možete kupiti dobru teglu maski i trajat će godinu dana. Čitao sam dobre kritike na BB brazilskim forumima za izravnavanje keratina. Je li se och svidio volas stvarno super! Ali koristio sam posebnu brigu iste tvrtke. Postupak sam radila jednom u tri mjeseca. Ali reći ću odmah nakon pranja kose ako ne koristite sušilo za kosu kako dlake ne bi postale savršeno ravne, ali ni gurnute. Sa sušilom za kosu i češljem, 3 minute i ravne su, ne morate ih dugo stilizirati i spaljivati ​​sušilom za kosu. Dlake su sjajne strukture i zbijene poput princeze :-) Dugo nisam bila sretna. moju djevojku je gospodar ostavio, a ja sam otišao u drugi salon. Neću opisivati ​​cijeli postupak, ali kad smo došli do glačala došlo je do vrlo jakog isparavanja, čak sam se uplašio i pitao bih li temperaturu trebalo smanjiti, rekla je da je sve radila prema uputama (prije toga, kad nisam imao takvu paru), ali nakon toga mi je volas postao suha i valovita. Sada obnavljam maskama. Dakle, mnogo toga ovisi o majstoru, ali za sebe sam shvatio da svi ti postupci s gvožđem kvare volase, pogotovo ako želite lijepe duge vole. Ako je moguće, kosu osušite bez sušila za kosu, a ako fenom, onda s toplinskom zaštitom napravite uljne maske, hidratantne. Nadam se da će moja recenzija pomoći, ljepotice se brinu o sebi.

L
Gost iz Moskve

14. rujna 2013

Već godinu dana kosu tretiram nakon 2 keratina zaredom. Izlazi iz korijena! Ne bih preporučio! Prije je pletenica bila gusta, sada je tanki štapić

Recenzije keratinske obnove kose

Na temelju osobnog iskustva, naš stručnjak govori o svim zamršenostima keratinske obnove kose.


Olga Yurieva, savjetnica za njegu kose

- Što trebate znati prije nego što se obratite postupku povrata keratina?

Oporavak i ravnanje keratina identični su pojmovi, jer se u oba slučaja koristi željezo. Kosa je nakon zahvata glatka i upravljiva zbog keratina koji prodire duboko u kosu (kao i serumi / maske / ampule). Ali, kao i svaki postupak, oporavak keratina ima različite formulacije i tehnike..

Na primjer, za ujednačavanje kovrčave kose koristi se "aktivniji" sastav nego za vlasnike prirodno ravne kose. Kovrčave djevojke trebaju uzeti na znanje - keratin će i dalje ispraviti kosu, pa ako želite zadržati kovrče u njihovoj uobičajenoj ulozi, ne preporučujem postupak. Još niste smislili keratinski tretman za kovrčave žene :)

- Kakav je postupak?

Prije svega, gospodar pere kosu kako bi otvorio vage za kosu - na taj će način bolje apsorbirati sastav. Tijekom postupka nema potrebe za suvišnom nečistoćom na kosi, pa se kosa u pravilu suši bez češlja ili čak bez ruku.

Sastav keratina nanosi se redom, tako da je svaka dlaka prilično zasićena. Kosu ni u kojem slučaju ne smijete izvijati ili prikvačiti, treba je pustiti da pada preko ramena.

Za svaku vrstu kose, sastav se održava određeno vrijeme, ali općenito traje oko 20-30 minuta.

Zatim namočite iz sastava kose suhim fenom. Dalje - lemljenje željezom, opet duž niti. Postupak zahtijeva maksimalnu njegu!

Ne zaboravite da sastav ne smije doći u kontakt s kožom kako bi se izbjegle alergijske reakcije i druge nevolje. Nanesite sastav, povlačeći se od korijena 1 cm.

- Koji su nedostaci oporavka keratina?

Nakon postupka ne možete prati kosu jedan dan, a možete koristiti i ukosnice i gumice - nabori mogu ostati.

Bolje je spavati kao Disneyeve princeze, s kosom na jastuku, ne miče se i poželjno je ne disati :)

- Liječi li keratin zaista kosu??

Keratin je prirodni sastojak kose. Oni koji kažu da keratin kvari kosu, nikad ga nisu probali. Ako imate na umu dobrog gospodara (s ravnomjerno rastućim rukama) koji poznaje tehnologiju izvođenja postupka, koristi visokokvalitetni sastav keratina i, što je najvažnije, koristi posebno željezo, tada će ovo zaista djelovati kao tretman.

Usredotočujem se na glačanje, jer je njime kosa zapečaćena i postoji rizik da će tijekom postupka jednostavno izgorjeti. Nemojte se zavaravati gvožđem zamotanim u foliju ili pergament - ovo nije zaštita, već cirkus.

- Zašto neki ljudi ovaj postupak smatraju štetnim??

Jednom sam naišao na činjenicu da je tehnolog jedne poznate marke kozmetike za kosu rekla da ima mnogo klijentica koje kosu dolaze liječiti nakon keratina. Zbog toga je stekla mišljenje da od keratina nema koristi, a mi mu uzalud jednostavno prezasićujemo kosu. Zapravo nije..

Prvo, kosi treba upravo onoliko koliko joj treba i ni trunke više. I drugo, kako bi se uklonio višak keratina i lemilo kosu, koriste se sušilo za kosu i glačalo - višak jednostavno ispari. Otuda, usput, i neugodan miris tijekom postupka..

- Znači li to da djevojke s jako poroznom kosom ne bi trebale trpjeti ulja i maske, ali lakše je odmah napraviti oporavak keratina??

Zapravo da. Bit će brzo i jednostavno, ali skupo. Je li to jedini izlaz? Naravno da ne, ali jedan od najbržih, iako nestabilnih - keratin se s vremenom ispire.

Zato je nakon ovog postupka potrebna nježna briga - šamponi bez sulfata i podržavajuće maske. Još jedan dobar postupak je taj što postoji učinak nakupljanja, a ako poduzmete tečaj (tj. Umjesto jednog postupka odradite još barem 2-3), a zatim vodite računa o svojoj kosi, to će biti više nego dovoljno.

- Što je sa "štetnim" formaldehidima u sastavu sredstava?

Što se tiče formaldehida, to se odnosi na točku o kvalitetnom sastavu. Ako me pamćenje služi, Global Keratin proizvodi ih ne sadrže..

Što se tiče mogu li formaldehidi naštetiti - naravno da mogu. Sve ovisi o doziranju, kao i o osjetljivosti kože, jer formaldehidi mogu izazvati alergijsku reakciju.

Drugi čimbenik su konzervansi koji oslobađaju formaldehid. To se događa kada postoji nepravilna reakcija s drugim komponentama proizvoda ili pri nepravilnom skladištenju i korištenju proizvoda. Kao što pokazuje praksa, to se najčešće događa u lijekovima iz jeftinog segmenta, pa ne štedimo na sebi :)

Pa, ako se jako bojimo, zanima nas koji sastav koristi majstor i čitamo naljepnice.

- Koju hranu treba koristiti nakon oporavka od keratina?

Svi govore o šamponima bez sulfata - želim napomenuti da uzimanje šampona "bez svega" ne vrijedi. Mora biti prisutna pjenasta komponenta - ne sulfat, već zamjena.

Najdraži su mi Matrix šampon s ekstraktom natrijevog lauril sulfoacetata iz kokosovog ulja. Ovo je pristupačna alternativa GK-u, ali svejedno preporučujem korištenje iste marke njege kao i keratin.

Ako imate boju prije keratina, upotrijebite šampon i revitalizirajući regenerator za zaštitu boje - ovo je vrlo dobar način za zadržavanje pigmenta..

Evo još nekoliko lijekova koje vrijedi uzeti na znanje onima koji će raditi keratinsko ravnanje ili restauraciju..

Šamponi:

Maske:

Regeneratori:

Pogledajte pregled cool keratinske linije tvrtke OGX, koja je izvrsna za njegu postkeratina :)

Recenzije keratinskog ravnanja kose

Ovisi o tome što učiniti!

Obnavlja i ispravlja!

 • Podijelite recenziju
 • Odgovor autoru
 • Dogovorite se s autorom
 • Ne slažem se s autorom
 • Prigovarati
 • Stranica za pregled

Kao majstor savjetujem!

 • Podijelite recenziju
 • Odgovor autoru
 • Dogovorite se s autorom
 • Ne slažem se s autorom
 • Prigovarati
 • Stranica za pregled

keratin SLATKO LJUBAVNO

 • Podijelite recenziju
 • Odgovor autoru
 • Dogovorite se s autorom
 • Ne slažem se s autorom
 • Prigovarati
 • Stranica za pregled

Hi Plex (hiplex)

 • Podijelite recenziju
 • Odgovor autoru
 • Dogovorite se s autorom
 • Ne slažem se s autorom
 • Prigovarati
 • Stranica za pregled

Keratinsko ravnanje Globalni keratin

 • Podijelite recenziju
 • Odgovor autoru
 • Dogovorite se s autorom
 • Ne slažem se s autorom
 • Prigovarati
 • Stranica za pregled
 • Podijelite recenziju
 • Odgovor autoru
 • Dogovorite se s autorom
 • Ne slažem se s autorom
 • Prigovarati
 • Stranica za pregled
 • Podijelite recenziju
 • Odgovor autoru
 • Dogovorite se s autorom
 • Ne slažem se s autorom
 • Prigovarati
 • Stranica za pregled
 • Podijelite recenziju
 • Odgovor autoru
 • Dogovorite se s autorom
 • Ne slažem se s autorom
 • Prigovarati
 • Stranica za pregled
 • Podijelite recenziju
 • Odgovor autoru
 • Dogovorite se s autorom
 • Ne slažem se s autorom
 • Prigovarati
 • Stranica za pregled

Molim te reci mi!

Keratinsko ravnanje kose

Keratinsko ravnanje kose postaje sve popularnije među ženama. Kosa nakon keratinskog ravnanja postaje glatka, svilenkasta, zadržava oblik bez dodatnog oblikovanja. Uz to, nakon postupka, kosa će se prestati zapetljavati onoliko često koliko i prije..

Cijena keratinskog ravnanja kose ovisi o gustoći i duljini vaše kose. U različitim salonima, naravno, trošak je različit. Više detalja

Život nakon ravnanja s keratinom. 4 godine kasnije

Stekao sam neko iskustvo i rado ću ga podijeliti s vama..
Tijekom ove četiri godine donio sam nekoliko zaključaka za sebe:
1. Želite isprobati keratinsko ravnanje? Probati
2. Sviđa li vam se rezultat? Ne pretjerujte.
3. Sastav sastava svađe i gospodar moraju biti odabrani odgovorno.

O rizicima i kako ih umanjiti

Internet obiluje zastrašujućim pričama o trajno oštećenim / padajućim / lomljenim dlakama.
I djelomično su u pravu.
Ovaj se postupak ne može nazvati medicinskim, baš kao što nas majstori i proizvođači ne bi uvjerili u suprotno.
Bez obzira koliko je tužno priznati vlastitu zabludu, ovaj postupak definitivno ne dodaje zdravlje vašoj kosi..
Dat će zapanjujući estetski učinak i uštedjeti vrijeme na oblikovanju. I to je sve.
Ali kako ne izgubiti baš ovo zdravlje moram reći.

Patim iz vlastitog iskustva:
- radili ste keratin.
Nakon što je skinuo, nemojte žuriti s ponavljanjem postupka, pustite kosu da se odmara od 6 mjeseci.
Moja je pogreška bila što sam, kako kažu, "pala na to". Shvativši da moja kosa može ležati hladna, ne uzrokovati probleme, iako sam uvijek izgledala njegovano, napravila sam keratin čim bi se ugasila. Kao rezultat toga, nakon petog postupka, kosa mi je počela užasno pucati.
- Koristite tretman koji sadrži keratin jednom tjedno - maske će vam pomoći produljiti učinak ispravljanja. Ne svaki dan, jer ovaj tretman obično odmjerava kosu i brzo je prlja.
Volite ovu masku jako:
Posljednjih nekoliko godina koristim masku za duboko kondicioniranje Cadiveu Brasil Cacau i njegu Cadiveu.
Na moru sam svakodnevno koristila masku i keratin nije trpio slanu vodu, trebalo je propisanih 5 mjeseci
- Također, vrlo je važno koristiti najnježniji šampon, pjeniti samo korijenje. Nanesite balzam obrnuto - samo na krajeve.
- Obavezno nanesite ulje na vlažnu kosu nakon svakog pranja, uglavnom na vrhove. Utrljajte kap između dlanova i prijeđite preko vrhova.
- Koristimo sve vrste hidratantnih sprejeva i toplinske zaštite. Čak i ako se tvrdi da je keratin baš tarot zaštita, ne obraćajte pažnju - koristite ga i što je vaš keratin stariji to je teže.

Važnost pridržavanja tehnologije i alternativa trodnevnom čekanju

Također sam zaključio da sve jako ovisi o gospodaru, sastavu i naknadnoj njezi.
Vrlo je važno ne požaliti sastav i nanijeti ga u dovoljnoj količini u ravnomjernom sloju. To je možda najvažnija stvar u ovom postupku..
U suprotnom, kosa će se početi lomiti. Možda su se nevolje koje su mi se dogodile dogodile upravo iz tog razloga..
Pronalaženje kompetentnog majstora odgovorno je poslovanje, ali morate pokušati uložiti sve napore kako biste proučili rad i kritike.
Inače, fotografija prije i poslije s mog posta tada se često susretala u portfelju raznih meni nepoznatih ljudi. Također morate obratiti pažnju na pouzdanost fotografije..

Nakon ispravljanja Coco Shoko, moj prijatelj i ja pronašli smo novi sastav Cadiveu brazil cacau i novog majstora.
Evo kako to izgleda:
Postupak s njim je puno brži i ugodniji - ne treba čekati da se sastav upije, brtvljenje u kosu kliještima događa se odmah nakon temeljitog sušenja, i što je najvažnije - ne trebate šetati ledenicama 3 dana.
Nakon nekoliko sati operite kosu maskom za fiksiranje - i to ljepotom.
Stoga, ako odlučite probati, preporučujem Cadiveu plus napuštanje iste serije..

Retrospektiva

Općenito, volio bih što manje razgovarati i pokazati kosu na fotografiji, jer bolje je reći fotografiju
Srećom, mreže pohranjuju povijest i možete vratiti kronologiju ako želite..
Moj kvadrat na prvom keratinu izgledao je ovako:
Nije zahtijevao složene manipulacije stylingom, položio je kosu na kosu.

Nakon nekog vremena otpao mi je keratin i kosa se vratila u uobičajeno stanje valovitosti..
Ovako je izgledala kosa nakon prvog ravnanja prije tri godine na odmoru.
Srpanj 2012:
Siječanj 2013, još jedan keratin na nekoliko mjeseci, pokušava rasti šiške:
krajem svibnja 2013. ostaci drugog keratina
Kolovoza 2013. ostaci trećeg keratina
Kosa u ožujku 2014. nakon spuštanja 4. keratina:

Nakon petog postupka drugog mjeseca, kosa mi se počela jako lomiti, priznajem, jako me uplašila i donijela sam odluku da se prestanem rugati kosi.

Nakon neuspjeha, isprobao sam mnogo lijekova i mogu podijeliti neka od svojih otkrića..
Prije tjedan dana moja je kosa izgledala ovako - sjaji, laži.
Iako sam se tijekom oblikovanja uložio najmanje napora (osušen naopako):
I ovo je moj odlazak koji mi zamjenjuje ovaj postupak:
Melvita šampon za slabu kosu
DSD 4.3 keratinska maska.
Cadiveau acai ulje na vrhovima kose
Osis body me volumen za korijenje i sprej za oblikovanje

Sažeti ću cijeli ovaj tok svijesti.
Ako sada pitate "Da li bih to učinio tada, prije gotovo 4 godine?"
Odgovorio bih: "Naravno"
Ali uz neke prilagodbe za iskustvo.
Učinio sam to, unatoč neočekivanoj katastrofi, jer mi je ovaj postupak pomogao da razbijem uzorke u glavi i pronađem vlastiti stil, odnosno, imajući glatku kosu bez problema, odlučio sam ispuniti svoj stari san i izrezati bob.
Nisam imala savršenu kosu, prekrasnu debljinu i izvrsno stanje, ali iz nekog razloga bojala sam se nešto promijeniti. Zbog ovog uvida da promjena nije zastrašujuće i vitalno, vrlo sam zahvalna svom iskustvu ispravljanja.

Nadam se da je bilo korisno i da nije preumorno. Ako imate pitanja, rado ću vam odgovoriti.

Pretražite i pronađite sebe.
Vaša Inya
već kovrčava plavuša

Recenzije keratinskog ravnanja kose

- Nepovratno oštećenje strukture kose
-- bilo koji volumen uopće nestaje
-- kosa se prestaje hraniti - dolazi do brzog soljenja - hranjive tvari ne teku kroz kosu do sredine i vrhova, već se odvode vani s masnoćom
-- nakon 1-2 mjeseca krajevi se počinju rezati - rezanje ne pomaže
-- nakon 1,5-3 mjeseca kosa se počinje lomiti cijelom dužinom
-- nakon 3-5 mjeseci kosa konačno gubi svoj estetski izgled, koji je NEMOGUĆE vratiti (samo ponovljeni postupak)

- Trovanje konjskim formaldehidom
-- anafilaktički šok tijekom postupka
-- pogoršanje kroničnih bolesti
-- katalizacija novih bolesti
-- gubitak kose

S Wikipedije:
“Formaldehid je toksičan, negativno utječe na genetski materijal, reproduktivne organe, respiratorni trakt, oči i kožu. Snažno djeluje na središnji živčani sustav. "

 • Svi unosi
 • Objave u zajednici
 • traži

Anastasia Fortuna prikvačila je post
Recenzije keratinskog ravnanja kose

Ovim postom stali smo na kraj sjajnom poslu. Hvala svima koji se nisu bojali ostaviti svoje povratne informacije. Svi smo učinili zaista dobro djelo. Naša se grupa pojavila baš u trenutku kada je izravnavanje keratina bilo na vrhuncu svoje popularnosti (do 30 000 pregleda mjesečno). I u tom je trenutku bilo gotovo nemoguće pronaći istinite kritike o postupku u ruskom segmentu Interneta..
Proširi tekst... Informacije su se prikupljale malo po malo. Došlo je do točke nejasnoće. Do strašnog apsurda. Na onim forumima na kojima se neka nesretna žrtva usudila pisati o svom neugodnom iskustvu, deseci tih besramnih "gospodara" odmah su se slijevali i doslovno kljucali nesretnika, prisiljavajući da brišu postove. I tek sada, s visine prošlog vremena, moguće je objektivno odvagnuti cinizam našeg vremena u punom sjaju. Postupak je otrov. Profesionalci su to razumjeli od samog početka, ali dok je industrija stvarala značajne prihode, šutjeli su o tome..
Sada će se donijeti odluka o prekvalifikaciji grupe ili njenom ostavljanju onakvom kakva jest. No, jedno je sigurno sigurno: pristup administracije javnosti ostat će nepristran..
Ostavite komentare na ovaj post, ono što biste željeli podijeliti i naučiti. Naravno, iz područja salonskih tretmana i proizvoda za uljepšavanje.
Ime javnosti za sada će ostati isto kako bi se zadržala vodeća pozicija u potrazi, budući da se tema još nije ohladila do kraja.
Još jednom izražavamo zahvalnost svima vama i nama samima. Zajednica je primila mnoštvo pisama djevojaka s riječima zahvalnosti svim sudionicima na aktivnom radu. A uprava javnosti nesebično je čuvala ove vrijednosti i borila se protiv kolektivnih napada predstavnika industrije keratinskog ravnanja kose, oglašivača i samo trgovaca pijankama. Sve zdravlje, dobrota, pozitiva!

Julia Makeeva prikvačila je post
Kristina Ivanova prikvačila je post
Christina Nikitina prikvačila je post
Lera Vinogradova Lera gradi teorije zavjere, a vi? Čak i ako se čini da bolest neće utjecati na vas, ostanite # najbolje kod kuće i pročitajte glavno o COVID-19 ') "> post prikvačen
Nata Klykanova prikvačila je post
Irina Rogova prikvačila je post
Veronica Kolesnichenko prikvačila je post
Daria Meshcheryakova prikvačena
Recenzije keratinskog ravnanja kose

Hvala svima na povratnim informacijama. Promijenio sam mišljenje o tome

Recenzije keratinskog ravnanja kose

Sve što je povezano s keratinom sada je vrlo moderno, popularno, puno kozmetike s keratinom i jednostavno je nemoguće odoljeti i ne probati barem nešto.

U početku sam se zapalio s keratinskim ravnanjem (zagrijavanje keratina željezom na temperaturi od 230 stupnjeva i kompletnim achtungom na kosu nakon toga), ali nakon što sam pročitao kritike i počeo shvaćati o kakvom je postupku riječ, promijenio sam mišljenje.
Prikaži više...

Ali misli o keratinu progonile su me.

I odlučio sam napraviti oporavak keratina pomoću sastava Lanza, pogotovo jer je njegova cijena 4 puta jeftinija (u usporedbi s ravnanjem).

Sam postupak je jednostavan. Kosa se opere šamponom, zatim se nanese balzam s posebnim sredstvima, stavi topli šešir i tako morate sjediti oko 30 minuta. Tada se sve jednostavno ispere vodom. U salonu sam ovaj postupak platila 1200, jer sam htjela probati i shvatiti koliko mi odgovara. Cijeli kompleks košta oko 10 000 tisuća ako ga kupite u profesionalnoj trgovini.

Rezultat me uopće nije impresionirao, kosa je ostala ista. Je li to da su postali malo gušći. Ovaj postupak ne daje nikakvu glatkoću i sjaj! 1) fotografija - prije, 2) fotografija - nakon.

Ali keratinsko ravnanje jako daje efekt kose kao kod oglašavanja, ali ne zadugo i nakon što se kosa pogorša od visokih temperatura. Ili se to mora raditi neprestano, ili je bolje da to uopće ne radite, kako su mi objasnili.

Ne preporučujem oporavak keratina!

Recenzije keratinskog ravnanja kose

Keratin sam radila nakon što sam iz brinete prešla u plavušu. To je savjetovao frizer, jer kosa je prepolovljena, izbočena paperjem, oštećena.

Postupak je prilično skup, kosu do lopatica platio sam oko 100 dolara.
Prikaži više...

Nanese se otopina, osuši i sve se to zapečati glačalom na visokoj temperaturi. Za svaki pramen željezo se provodi nekoliko puta, dok je miris jednostavno užasan, jede oči i suze teku.

Moja kosa je prirodno tanka i ne podnosi dobro izlaganje toplini, ali o tome sam morala razmišljati ranije.

Nakon što je sve oprano i osušeno, oduševio sam se stylingom. Moja kovrčava, isušena kosa bila je glatka i sjajna, lako se raščešljava, bila je meka i izgledala je zdravo..

Kosa nakon ovog sapuna samo šampon bez sulfata.

U ovom oduševljenju prošao sam mjesec dana, nakon što su mi se počele događati užasne stvari - napuhala je, otpala u komadima i postala poput krpe za umivanje.

Sve je to trebalo rezati, sad sam ja vlasnik trga. Jako mi je žao. Kosa jednostavno nije mogla izdržati dugotrajnu toplinsku obradu, a kemija je također neshvatljiva.

I umjesto obećanih šest mjeseci uživanja u besprijekornoj kosi - samo mjesec dana, pa čak i za takav novac.

Sad sam na dugom putu da obnovim kosu..

Ne preporučujem ovaj tretman, dvije zvjezdice samo za zavaravajuće djelovanje zdrave kose.

Djevojke se brinu o vašoj kosi.

Recenzije keratinskog ravnanja kose

Slatke cure!
Vjerojatno ste već više puta čuli za takav postupak poput KERATINSKOG LIJEČENJA-IZPRAVLJANJE KOSE?
Ne još? I hvala Bogu. I nemojte ni razmišljati o tome da sanjate.
Kažem vam ovo, kao sezonski frizer, iskustvo preko 7 godina.
I sama sam radila na svim vrstama keratina.
Prikaži više...

Evo prave istine:
Prije par godina radila sam u jednom od kozmetičkih salona u Moskvi.
Tek su počeli raditi na tim keratinima.
Ovu keratinizaciju rade svi, jer ovaj se postupak smatra ljekovitim!
NEMOJ VJEROVATI. OVO NIJE ISTINA.
KERATING UBIJA VAŠU KOSU.
Da, mnogo pluseva:
- blistav sjaj
- svilenkasta kosa
- poslušan
- nemojte se zbuniti pri mokrom češljanju
- listovi pahulja
ALI.

MINUSI:
Sve što vam se dalje obećava potpuna je glupost!
Obećajte da vam kosa neće ispasti - zašto?
Da, jer kad ih izvuku glačalom, svu slabu kosu izvlače korijeni!
Nijedan keratin nije zalemljen u kosu. To je po prirodi NEMOGUĆE.
Vaša kosa nikada neće biti izliječena ovim postupkom.!
I na sve to - prođu kroz kosu 7-15 puta peglom. Kosa naknadno postaje lomljiva i tanka!
A miris? To je formaldehid! Udisanjem stanice DNK se mijenjaju, moguće trovanje! Ozlijeđena je sluznica dišnog sustava, probave itd..

Pao sam i na ovaj mamac!
Pa, odlučio sam - budući da je ovo medicinski postupak, zašto ga ne isprobati. WOW. Kosa će biti poput modela!
Ali jako sam pogriješila!
Radio sam si keratinizaciju svaka 2 mjeseca tijekom cijele godine.
Kad sam shvatio što sam učinio, imao sam bijes!
Sve dok je keratin na vašoj kosi, da, vaša je TIP kosa u izvrsnom stanju, ali nakon što se opere treba proći oko 3-5 mjeseci i eto iznenađenja.
Kosa je ošišana, beživotna, dosadna, užasno lomljiva, stanje je više poput vuče!
ALI kako je to? Napokon, keratinizacija je dizajnirana da zacjeljuje vašu kosu!
DJEVOJKE. SRETNO, DOBRO, NIJE TAKO.
POVJERUJ MI DA I SAM KERATINIRAM 2,5 GODINE!
PROVJERIO SAM SE!
Priložena fotografija.
1. Moja kosa prije keratinskog ravnanja
2. Moja kosa nakon 1 godine trajne keratinizacije + 4,5 mjeseca je prošlo od zadnjeg postupka.
KAO frizer, sa sigurnošću vam mogu reći:
Nema ništa gore od ove vrste restorativnog postupka..

Recenzije keratinskog ravnanja kose
Recenzije keratinskog ravnanja kose

Došla je ovakva poruka

Puno vam hvala na povratnim informacijama i iskustvu, hvala što ste podijelili! Imam gadne pahuljaste polu-kovrče koje sam se želio obradovati keratinom za novu godinu. I dobro je što sam napokon naišao upravo na ovu grupu. Cure, čuvajte kosu! Sreća svima

Recenzije keratinskog ravnanja kose

Pozdrav svima i molim vas da to nikada nikada ne napravite svojoj kosi.!
Nikada! Pogotovo ako vaša kosa nije najzdravija!
Dakle, prije svega želim reći da stanje "prije" nije bilo idealno. Da, kosa je oštećena, vrhovi su malo osušeni vječnim bojama, posebno ispiranje trajne boje i naknadno bojanje utjecalo je na stanje kose. Ali u principu, izgled je bio zadovoljavajući.
Prikaži više...

O samom postupku:
Vrlo dugo se nisam usudila poduzeti ovaj korak, jer je bilo zastrašujuće da će mi se kosa još više pokvariti (i to ne uzalud!). Sjedila sam jako dugo i čitala o svim skladbama, ponovno pročitala nevjerojatan broj kritika. Ali svejedno je bilo zastrašujuće.
No, jednom kad sam se susreo s jednim prijateljem i, kao majstor (prijatelj frizera), odlučio sam pitati je li još uvijek korisno raditi keratin ili ne.
Rekla mi je da je to učinila sama nekoliko puta, ali nevjerojatan rezultat nije se osjetio na njezinoj kosi. Ima prirodno ravnu, gustu crnu kosu. Predložila mi je da se nađemo sutra i napravim tretman za ravnanje keratinom. Naravno, pristao sam proslaviti.
Upoznat s Nouvelle kozmetikom djeluje, pa nije bilo pitanja koji sastav primijeniti.
Zapravo se sam keratin slobodno prodaje u internetskoj trgovini Nouvelle i keratinizaciju možete napraviti kod kuće. Promatrajući prijatelja, ne trebate imati vrlo jake vještine i znanje, samo sve trebate pažljivo raditi.
Sastav se primjenjuje standardno, kao i sve ostalo. Prvo, šampon za duboko čišćenje, kosa se suši sušilom za kosu, zatim se nanosi sastav i drži 20 minuta. Nakon toga, kosa se ponovno suši fenom bez ispiranja sastava. Poravnajte kosu s peglom na pramenovima i. voila.
Šik, sjaj, glatkoća i gracioznost.
Kosa nakon zahvata je, naravno, jako lijepa. Vrlo sjajna, mekana, malo čvršća. Otrčao sam kući i skakao od sreće, cijelo vrijeme gnjaveći tipa s pitanjima koliko su se promijenili i sjaje li dovoljno)) bili su to trenuci sreće.

Uslijedila su najstrašnija tri dana u životu, kada ne možete oprati kosu, staviti kosu iza ušiju, pričvrstiti ukosnicama, zavezati rep, smočiti i spavati. Toliko sam se brinula da ću slučajno učiniti nešto pogrešno i rezultat se neće spasiti. Čak sam sanjao da me uhvatila kiša.
Treći dan sam samo umirala, pa sam htjela otići pod tuš i napokon oprati kosu. Nikad nisam mislio da će biti tako teško i nepodnošljivo. Ali sabrao sam volju u šaku i čekao vrijeme kad će proći točno tri dana.
Budući da je kosu nemoguće oprati sulfatnim šamponima, morate je oprati bez sulfata, čini se da ne ispire keratin ili kupiti posebne proizvode s linije za oporavak keratina. Odabrao sam drugu opciju i kupio sve što mi je trebalo. Naime, šampon koji nadopunjuje keratin nakon keratinizacije, balzam komplementaran keratinu (usput rečeno, melem je samo poštovanje, vrlo dobar) i toplinska zaštita. Doista sam vjerovao da će sve ovo pomoći mojoj kosi da postane zdravija..

Dakle, došao je treći dan i potrčala sam da perem kosu. Željno sam udahnula čudesnu aromu melema i zamislila kako bih sada, bez peglanja i četkanja, provukla prste kroz glatku i ujednačenu kosu.
Potpuno sam zaboravila napisati da imam jako kovrčavu kosu, pa mi je ravnanje bio san.
Nastavljam:
Oprala sam kosu, poprskala toplinsku zaštitu i počela sušiti kosu.
Moram reći da su bili prilično mekani na dodir, ali iz nekog su razloga ipak male dlačice virile na sve strane. Kad se kosa potpuno osušila, došlo je razočaranje. Nisu postali ujednačeni. I morao sam provući malo željeza po savjetima.
Ali izgledali su dobro. Drugi dan izgledali su gotovo jednako kao i prvog. Vrhovi se nisu uvijali, a kosa je bila glatka. Samo ih počešljajte i opet su izgledali sjajno.
Ali nakon drugog pranja, savjeti su više virili. I to me u najmanju ruku zbunilo.

Perio sam glavu svaki drugi dan i sada, nakon tjedan i pol dana, sastav je počeo nestajati.
Nisu mi se posebno svidjeli lijekovi iz Nouvellea i počeo sam ih upotrebljavati naizmjenično s vrstama siberičnih lijekova.
Kako je vrijeme prolazilo, postupno sam počeo primjećivati ​​da je počeo obilni gubitak kose, što je za mene vrlo neobična pojava. Kosa mi nikad nije napustila glavu u tolikoj količini, iako se njega nije promijenila i sve je bilo u redu s prehranom, vitaminima i svime kako treba.
Tada se situacija pogoršala. Kosa se počela jako dugo lomiti. I to je bilo jednostavno nepodnošljivo, jer pokušavam povećati duljinu, a ti fragmenti jako kvare izgled kose i prirodno ne dopuštaju da se duljina pojavi.
Na kraju je prošlo mjesec i pol dana i jedan strašni dan oprala sam kosu, a kosa se prirodno osušila ne ostavljajući neizbrisive proizvode. Tada mi je pozlilo.
Obično koristim nekoliko neizbrisivih proizvoda, a kosa nakon oblikovanja izgleda još manje, ali u svakom slučaju pogoršanje kvalitete postalo mi je primjetno.
Ali! Bila je to samo noćna mora kada se kosa sušila prirodno, bez proizvoda i bez oblikovanja. Kosa je slomljena gotovo cijelom dužinom, odnosno tamo gdje je sastav nanesen i izveden glačalom.
Baš je grozno! To nećete poželjeti nikome!

Općenito, nikad to više neću činiti i ne dugujem drugim djevojkama razmažene kose, jer neće biti bolje, ali bit će i gore.
Budite strpljivi i samo rastu zdravo, postupno režući onu lošu. Ono što ću i sam raditi barem idućih godinu dana.
Šteta užasno, ali što učiniti, sama je kriva. Nitko nije prisiljavao.
Ne sumnjam u majstoricu, siguran sam da je sve radila korektno i točno.
Mislim samo da ovaj postupak nije prikladan za moj tip kose (kovrčava i suha).
Najvjerojatnije bi odgovaralo djevojkama sa zdravom, ujednačenom kosom, samo da bi dodalo sjaj..

Ali ipak, ne bih ga preporučio. Vjerojatno je mnogo korisnije napraviti uljnu masku nego raditi takav postupak..