Uvijač za kosu Babyliss C1100E Curl Secret Ionic - recenzija

Pribor

Moderna žena ne treba spavati na uvijačima svaki dan ili, naprotiv, brinuti se o svojim neposlušnim uvojcima, sanjajući da ih izravna. Električne kliješta s raznim funkcijama već su dugo u pomoć..

Mnogi kliješta poistovjećuju s uvijačima, ali to su različiti uređaji. Prvi mogu imati razne uređaje koji samo pomalo nalikuju dobrom starom pomagaču za uvijanje. Električna kliješta sastoje se od ručke s električnim grijaćim elementom i metalnog vrha s radnom površinom. U različitim modelima vrh se zamjenjuje zamjenjivim vrhovima. Moderni uređaji za oblikovanje imaju niz funkcionalnih značajki koje pomažu u suočavanju s različitim vrstama i duljinama kose.

Tehnički podaci

• Snaga

Ovaj uređaj karakterizira činjenica da troši vrlo malo električne energije, a sve zato što je njegova radna snaga relativno niska. Ovisno o modelu, može varirati od 13 do 140 vata. U prosjeku, pokazatelj varira između 25-50 W i to se smatra normom. Potrebno je dovoljno snage kako se alat ne bi prebrzo pregrijao, dobro održavao temperaturu i dulji vijek trajanja. Najmoćniji styleri imaju višemodne funkcije i dizajnirani su za upotrebu u frizerskim salonima, tako da im velika snaga neće ometati.

• Temperatura

Pokazatelj temperature izuzetno je važan. Rezultat ovisi o tome koliko se uređaj može zagrijati ili, jednostavnije, o frizuri. Na tržištu su električna kliješta s temperaturom od najviše 140 do 230 °. Također je važno imati određeni broj načina grijanja, čiji broj može doseći 27. Bolje je odabrati vlastiti maksimum temperature za svaki postupak. Na primjer, napraviti hladne kovrče, pa čak i na blago vlažnoj kosi, dobro, neće uspjeti na temperaturi od 100 °. No, sasvim je moguće lagano podići korijenje ili malo zaokružiti kvadrat na maksimalno 140 °.

Također treba napomenuti da različite vrste kose imaju svoje maksimalno zagrijavanje, inače možete uništiti kosu. Na primjer, ako je kosa slaba i tanka, tada se ne biste trebali zanositi vrućim kliještima, uređaj s prosječnim pokazateljima snage i temperature sasvim je prikladan za vas: od 30 do 60 W uz zagrijavanje do 200 °. A uz grubu i osim dugu kosu, čak i ako je potrebno istezati ili stisnuti, morat ćete kupiti najsnažniji styler s vrhom temperature od 180 ° i višim.

Ne može se ne spomenuti takva funkcija kao što je vrijeme zagrijavanja uređaja. Ovaj pokazatelj varira od 10 do 300 sekundi kod različitih uvijača. Obratite pažnju na to ako cijenite svaku slobodnu minutu..

Automatsko isključivanje je neophodan i važan izbor. Konfiguriran je različito za različite klešta, ali općenito možemo govoriti o tri točke pokretanja funkcije automatskog isključivanja uređaja:

1. Uređaj se ne koristi određeno vrijeme koje je odredio proizvođač. O tome morate pročitati u uputama..

2. Kosa je zapela u štipaljke.

3. Došlo je do neočekivanog pregrijavanja.

Stupnjevi su naznačeni na zaslonu, što se često može naći u modernim stilovima ili na mehaničkom regulatoru..

• Promjer kliješta

Ovaj je parametar važan svima koji kupe samo uvijač. Uobičajeni metalni vrh može imati različite promjere, a svaki od njih navija kovrče određene vrste. Općenito, promjer se kreće od 9 do 45 mm. Konkretiziramo vrijednosti na sljedeći način: što su veće kovrče potrebne, vrh treba biti deblji. Na primjer, mali promjer pinceta jednostavno se ne može nositi s dugom kosom, a ljubitelji malih kovrča, naprotiv, trebali bi pobliže pogledati mali i srednji promjer. Gustu kosu je, opet, teško brzo namotati na tanku kovrčicu.

Kada odabirete, obratite pažnju na prisutnost stezaljke - pramena niti. Možda nije u dizajnu, ali tada kovrče morate držati prstima. Za ovaj postupak u komplet su često uključene posebne rukavice..

Materijal za pokrivanje

Prošla su vremena kada su uvijači pekli kosu do stanja beživota i bez mogućnosti oporavka. Danas proizvođači pažljivo prate kvalitetu radne površine i pokušavaju izumiti sve nove materijale za premaze..

• Aluminij ili eloksirano

Oni su, uglavnom, ista stvar. U današnje vrijeme rijetko koriste samo aluminijske površine u uvijačima, kao što je to bilo prije. Aluminij ima svoj plus - najproračunski je. Anodizirane legure ovog metala koriste se češće. Materijal je lagan, brzo se zagrijava i također brzo hladi, što je dobro za zaposlene dame i kao opcija putovanja. Još jedan plus anodizirane legure je što ne elektrificira niti. Uvojci nakon sličnog uvijanja ili istezanja postaju glatki, a učinak sjaja i svilenkastosti je osiguran.

• Keramika

Keramička površina za grijanje savršeno klizi po uvojcima, ne pregrijava se i ne presušuje kosu. Uređaj s takvim premazom prikladan je i prikladan za svu kosu, jer je gotovo nemoguće oštetiti kosu njime. Do danas se keramička prevlaka smatra najboljom za oblikovače u smislu ravnoteže cijene i kvalitete.

• Titan

Učinak titanove prevlake na kosu sličan je keramičkoj, no ipak je bolje ako su na pločicama od titana prisutni keramički umetci. Uvijači izrađeni od ovog metala trajniji su od keramičkih. Titan je otporan na sve kemikalije, brzo se zagrijava i pogodan je za sve tipove kose. Trošak takvih uređaja nešto je veći od prosjeka..

• Teflon

Prednost ovog raspršivanja je što se kosa uopće ne lijepi za vrijeme rada, ali lošije klizi. Još jedan mali nedostatak - teflonska prevlaka s vremenom se troši, a ispod nje je izložen obični metal.

• Turmalin

Trenutno jedan od najzanimljivijih i najmodernijih materijala za proizvodnju grijaćih elemenata za tave, sušila za kosu i glačala, turmalin ima prirodnu ionizaciju, tako da se kosa uopće ne elektrificira tijekom rada s njima. Ovo je skup prirodni materijal, pa alati izrađeni od njega nisu jeftini..

• Keratin

Novi razvoj na polju premaza, umjetni keratin dodaje se keramici kako bi zatvorio mikropukotine i time povećao kvalitetu klizanja.

• Galvanizacija

Najnoviji razvoj EP Technology 5.0 omogućuje vam nanošenje visokokvalitetnog metalnog premaza tankim slojem metala nanesenog galvanizacijom i elektrolizom na radnu površinu klešta. Kosu čuva što je više moguće i ravnomjerno raspoređuje toplinu. Takva klješta služe dugo..

• Kromirana

Zagrijava se i često sagorijeva pramenove neumjesnom ili prečestom upotrebom. Takva su kliješta prikladna za one dame koje ih rijetko koriste..

Vrste klešta

Uštedjeti novac lako je ako odaberete dobru kliješticu bez vrha. Sve ovisi o želji i novčaniku. No, za dame koje se žele svakodnevno presvlačiti, postoje uređaji s cijelim nizom dodataka za različite prigode..

Električni alati za oblikovanje mogu se podijeliti na uvijače, termalne četke, koji su kombinacija četke, sušila za kosu i uvijača, pletenice i klešta za uvijanje za stvaranje volumena.

• Valovitost

Da bi se stvorio volumen na korijenima, koriste se valovite pincete. Ovo je pegla za kosu, ali s pločicama koje nalikuju valovima. Valovitost se također kupuje kako bi se napravili cik-cak valovi ili valovitost na kosi. U tom se slučaju cjedilu stavlja između ploča i pritiska nekoliko sekundi. Kao rezultat, kosa postaje bujna od samih korijena..

Postoje tri vrste ploča koje se razlikuju u veličini valova.

1. Mali 15-20 mm prikladni su za stvaranje volumena korijena u finoj kosi. Neće stati guste i nestašne kovrče.

2. Srednji 20 -35 mm odgovarat će gotovo svakoj kosi. Ova valovitost koristi se za stvaranje volumena i valovitosti korijena duž cijele duljine..

3. Veliki do 40 mm nisu prikladni za volumen korijena, ali stvaraju dobre zaobljene valove duž cijele duljine dlake.

• Automatske uvijače za kosu

Ovaj je praktični uređaj već dugo popularan u zapadnim zemljama, ali do nas je stigao ne tako davno. Njegova je jedinstvenost u tome što ovaj uređaj apsolutno sve radi sam. Ne morate uvijati kosu i očekivati ​​rezultate. Dovoljno je u uređaj staviti pramen i pritisnuti tipku. Sam zvučni signal upozorit će da je uvojak "spreman".

Neosporan plus takvog stroja za uvijanje je u dobivanju potpuno istih kovrča. Najnapredniji multi-styleri imaju mogućnost izrade prstenova različitih veličina.

• Klešta za uvijanje

Najčešći tip pričvršćivanja za styler je uvijač. Sužen je - metalni vrh koji izgleda poput konusnog konusa. Stožasto kovrčavo željezo pomaže stvoriti prirodne kovrče s neravnim prstenima.

Klešta za namotavanje za stvaranje lijepih okomitih prstenova mogu izgledati poput neravnog, kvrgavog vrha sa ili bez kopče. Alat poput ovog stvara savršeno prirodne niti..

No, najčešće spiralni stylers izgledaju poput uvijača s opružnim uzorkom duž cijele duljine. Kosa pada u brazde i poprima njihov oblik.

Dvostruke električne uvijače pretvaraju pramenove u cik-cak uvojke, a trostruke uvojke stvaraju jednolike mekane uvojke duž cijele duljine kose.

• Uređaj za pletenice

Dame se ponekad pitaju kako se izrađuju potpuno iste, čak i višestruke pletenice. Zapravo je i ovdje napredak otišao daleko naprijed. Postoji uređaj za tkanje pletenica različitih debljina. Pomoću nje možete napraviti najnevjerojatnije frizure bez trošenja truda i novca na kozmetički salon..

TOP 20 najboljih uvijača za kosu prema recenzijama kupaca

Prilikom odabira uvijača, morate obratiti pažnju na njegove radne funkcije - uvijanje, ravnanje, valovitost. Neki su modeli opremljeni dodacima koji proširuju mogućnosti uređaja. Skuplje uvijači imaju regulator stupnja zagrijavanja, a neki su opremljeni zaslonom i timerom. Pripremio sam ocjenu koja uključuje najbolje modele za 2020. godinu. Prednosti i nedostaci opisani su na temelju recenzija kupaca.

Na što treba paziti prilikom odabira uvijača?

Prije svega, obratite pažnju na proizvođača. Ovo je temelj svih temelja. Što je marka respektabilnija, to će vam uređaj duže služiti i to će biti bolji i bolji rezultat uvijanja. Preporučujemo da odaberete uvijače tvrtki:

 • Rowenta
 • Philips
 • Bosch
 • Braun
 • Remington

Te se marke mogu naći u gotovo svakoj velikoj željezarskoj trgovini. A postoje i posebne, profesionalne marke koje se prodaju samo na specijaliziranim prodajnim mjestima. Najbolji su:

 • BaByliss
 • Velecta najvažnija
 • Valera

Profesionalni alat, naravno, skuplji je, ali trajniji je i trajat će toliko dugo da im dosadi! Pogledajmo sada opće parametre svih tava i istaknimo što treba tražiti u trgovini.

 • Pokrivanje ploča - postoje redoviti, čelični uvijači, a postoje i posebni premazi koji sprječavaju isušivanje vaše kose. A ovo je važan parametar ako se često uvijate. Stoga ima smisla odabrati opciju koja je najnježnija za kosu. Najbolji zaštitni premazi: turmalin i keramika. Tu je i teflon. Ali teflon je teflon, s vremenom se često ogrebe i istroši.
 • Kontrola temperature - nikada nemojte koristiti uvijač koji nema ovu značajku. Za različite tipove kose i za različite vrste stylinga potrebni su različiti načini. Dobra pegla za uvijanje samo je ona u kojima je temperaturni raspon od 50C do 200C.
 • Promjer mlaznice - općenito, prije nego što odaberete bilo koji model u trgovini, trebali biste otići frizeru i eksperimentirati s različitim vrstama kovrča. Možda uopće ne volite velike uvojke, ali već kupujete uvijač s ovim promjerom. Kao što razumijete, što je štap tanji, spirala će biti uža i obrnuto.
 • Oblik mlaznice - ako govorimo o uvijačima dizajniranim za stvaranje uvojka za uvijanje, tada je najbolje napraviti ih pomoću mlaznice u obliku konusa. S njom frizura izgleda prirodnije.
 • Duljina mlaznice - što je vaša kosa duža, to bi mlaznica trebala biti duža. U suprotnom, morat ćete nanijeti ostatak kose koja nije stala na spiralu na vrhu prvog sloja i oni će vrlo slabo viti..
 • Prisutnost stalka na nozi - bez ove sitnice, uvijač je vrlo teško položiti tijekom postupka uvijanja, vruć je i može oštetiti površinu.
 • Prisutnost petlje za vješanje - takve uvijače je vrlo jednostavno pohraniti i neće biti oštećeni udarcem ako slučajno stavite nešto u ormar. To je posebno važno za posude obložene keramikom, jer su prilično krhke.
 • Prisutnost privitaka - ne uzimajte model koji ima mnogo dodataka. I dalje košta nekoliko puta više, ali nećete ih sve koristiti, provjereno je više puta. Bolje je kupiti par ravnih vrhova s ​​različitim vrhovima, jer su pouzdaniji i izdržljiviji. Točke pričvršćivanja dodataka su najranjivije i s vremenom se lome.
 • Duljina kabela - bez obzira na to koliko dobra pegla može biti dobra, ako se isporučuje s kratkom vrpcom, nemojte je koristiti. Vrlo je nezgodno nositi produžni kabel s masivnim ispustom. Kabel bi trebao biti od 2 do 3 metra, ovo je najbolja opcija, jer ako uzmete vrlo dugački kabel, zbunit će se.
 • Rotiranje kabela oko svoje osi vrlo je prikladna značajka koju ne treba zanemariti.
 • Tajmer za isključivanje spremnosti za uvojke vrlo je prikladna stvar koja vam neće dopustiti da zijepite i nehotice izgorite pramen.
 • Tajmer za isključivanje je vatrogasan - zatvorenici mogu sigurno bacati takve modele i ne brinuti se da bi se požar mogao dogoditi u kući.

A sada, prijeđimo na specifičnosti i razmotrimo postojeće modele parcela i njihove prednosti i nedostatke.

TOP-5 osnovnih ravnih površina

Polaris PHS 3214K

Ocjena se otvara jeftinim uvijačem za oblikovanje kose s jednom ravnom mlaznicom cilindričnog oblika promjera 32 mm. Zahvaljujući širokoj kopči, kosa se dobro drži u željenom položaju. Grijaći element je keramika. Radi u jednom režimu nježne temperature - 190 ° C. U slučaju pregrijavanja, automatski se isključuje, kao i svi TOP modeli. Snaga - 55 W. Za lako spremanje postoji petlja za vješanje. Kabel od 1,8 m s rotacijom od 360 stupnjeva.

 • slatka jednostavna pegla za uvijanje;
 • nježna keramička prevlaka;
 • brzo se zagrijava;
 • kovrče su prekrasne, dugo traju;
 • petlja za vješanje;
 • dugačka okretna vrpca bez tendencije zapletanja;
 • jeftin.
 • postoje izolirane recenzije lošeg uvijanja kovrča, što većina kupaca opovrgava.

Polaris PHS 3214K za 1.000 rubalja čini dobre odskočne kovrče i olakšava oblikovanje. Ne kvari kosu, radi u nježnom načinu rada, ima veću snagu od REDMOND RCI-2324, ali ne dopušta vam odabir načina grijanja. 77% kupaca ocijenilo je njezin rad "dobrim" i "izvrsnim", ali nekoliko je onih koji se žale na kvalitetu uvijanja, iako se to može objasniti individualnim karakteristikama njihove kose.

REDMOND RCI-2324

Proračun za uvijače tvrtke Polaris PHS 3214K razlikuje se promjerom ravne mlaznice (25 mm) i prisutnošću šest temperaturnih režima (maksimalno - 200 ° C). Zadana vrijednost prikazana je na zaslonu. Snaga je nešto niža - 45 W, a kabel je nešto duži - 1,9 m.

 • prekrasan pogled;
 • udobna ručka;
 • keramički grijaći element;
 • dovoljan broj načina rada, mogućnost podešavanja temperature;
 • brzo zagrijavanje;
 • prikaz informacija;
 • samoisključivanje prilikom pregrijavanja;
 • Prikladno za sve tipove kose;
 • djeluje učinkovito;
 • niska cijena.
 • nema tajmera;
 • nije sasvim prikladno za dugu kosu: kovrče se dobivaju samo na dnu.

REDMOND RCI-2324 košta 1400 rubalja. Za razliku od Polaris PHS 3214K, on ​​vam omogućuje odabir načina rada i ima zaslon. Veća snaga nego u Rowenta CF 3345. Prema analizi recenzija, 98% korisnika preporučuje ovo uvijač za kupnju zbog visokokvalitetnog rada, pažljivog tretmana kose, lijepih kovrča.

Rowenta CF 3345

Razlikuje se od prethodnih modela konusnog oblika, relativno malog promjera grijaćeg elementa (od 13 mm). Izrađen je od keramičko-turmalinskog premaza, što olakšava klizanje kovrča; funkcija ionizacije čini ih sjajnim, svilenkastim. Bez stezaljke. Temperatura se može odabrati iz 9 položaja, njihov raspon je od 130 do 200 ° C, istaknuto je na zaslonu. Gumbi su zaključani protiv slučajnog pritiskanja. Pri maloj snazi ​​(36 W) brzo se zagrijava: uvijač je spreman za upotrebu za 1,8 minuta. nakon uključivanja.

 • neobičan oblik;
 • turmalinski premaz siguran je za kosu;
 • mnogi temperaturni režimi s podesivim stupnjem grijanja;
 • rukavice za dva prsta u kompletu;
 • šik rezultat s elastičnim, lijepim uvojcima koji traju cijeli dan.
 • nema stezaljke, trebate se prilagoditi namotanoj kosi kako ne biste opekli prste;
 • bez petlje za vješanje i futrole za odlaganje.

Cijena Rowente CF 3345 je 2400 rubalja. Neobičan oblik konusa pinceta stvara lijepe kovrče, a zahvaljujući turmalinskom premazu poboljšava se nježnost kose. Oni zadržavaju svoj prirodni sjaj i zaštićeni su od elektrifikacije. Snaga je manja nego u Philips BHB868 StyleCare Sublime Ends, nema zaštitnog isključivanja, što je tipično za neke modele skupog segmenta. 67% kupaca zadovoljno je uvijačem. Neki se žale na neugodne rukavice s dva prsta koje pružaju malu zaštitu od opeklina i poteškoće u uvijanju krajeva. No u pregledima funkcionalnih značajki i upotrebljivosti gotovo svi korisnici preporučuju proizvod za kupnju..

Philips BHB868 StyleCare Uzvišeni završava

TOP nastavlja s klasičnim oblikom svijetlog dizajna i ergonomskim dizajnom. Satenska boja kose razlikuje se od Rowente CF 3345 i Braun EC2 po funkciji automatskog isključivanja nakon sat vremena neprekidnog rada i velike snage - 63 W. Temperatura se može odabrati između 130–200 ° C iz 8 položaja. Znatno je teži od ostalih modela - 438 g.

 • moderan dizajn i boja;
 • veličina;
 • Regulator temperature;
 • zaštitni pokrivač;
 • brzina zagrijavanja;
 • praktičnost korištenja;
 • široke kovrče;
 • optimalna duljina kabela, okreće se, ne zapetljava se.
 • nema kutije za odlaganje;
 • postoje problemi s uvijanjem guste kose.

Cijena Philips BHB868 StyleCare Sublime Ends iznosi 2700 rubalja. Uvijač dobro djeluje i stvara široke uvojke. Razlikuje se više snage od Rowente CF 3345, sam se isključuje tijekom duljeg rada. Prema pregledima, može se vidjeti da 83% korisnika ocjenjuje mogućnosti uređaja kao "izvrsne". U njegovom radu praktički nema mana. No, za djevojke s gustom kosom preporučujem uzimanje modela u obliku konusa koji nema tako široke kovrče.

Braun EC2 satenska boja kose

Uvijač Braun EC2 Satin Hair Color redoviti je model, gotovo identičan prethodnom. Maksimalna temperatura zagrijavanja 185 ° C, funkcija ionizacije. Viseća petlja br.

 • lijep dizajn;
 • visokokvalitetna proizvodnja;
 • prikladan izbor načina rada;
 • brzo zagrijavanje;
 • široke pincete;
 • lijepe, velike sjajne kovrče;
 • možete uviti, izravnati kosu;
 • informativni prikaz;
 • ionizacija.
 • nema petlje za vješanje;
 • žica se brzo prestala okretati;
 • kovrče dugo ne zadržavaju oblik.

Uvijač Braun EC2 Satin Hair Color košta 4.800 rubalja. Djeluje pažljivije zbog niske temperature zagrijavanja. Može ispraviti kosu. Od svih osnovnih TOP modela razlikuje se po prisutnosti funkcije ionizacije. Prema recenzijama kupaca - 71% preporučuje ovaj proizvod, a 50% njih je dalo maksimalnu ocjenu. 7% je primijetilo brzo odvijanje kovrča, njihovu neelastičnost ili pojavu vala. Ponekad je to zbog individualnih karakteristika..

TOP-3 valovita ravna

Polaris PHS 2058KTi

Univerzalno uvijač s proširenom funkcionalnošću, koji pruža set lako zamjenjivih dodataka: za uvijanje - ravni i spiralni, valoviti, glačalo. Grijaći element - keramika s turmalinom za siguran stil. Postoji funkcija ionizacije. Temperatura se može podesiti iz dva položaja pomoću gumba na ručki, smještenih dovoljno duboko da se izbjegne slučajno pritiskanje. Snaga - 25 W. Kabel se okreće, premda pomalo kratak. Postoji petlja za vješanje, torba za odlaganje.

 • prekrasan pogled;
 • veliki set mlaznica;
 • turmalinske keramičke ploče koje ne izgaraju kosu;
 • multifunkcionalnost: ispravlja, čini kovrče različite debljine, valovitost;
 • styling traje dugo;
 • praktičnost korištenja;
 • kabel se ne zapetlja.
 • kabel je kratak, ne možete ići daleko od utičnice;
 • loša kvaliteta pričvršćivanja nastavka na ručku.

Polaris PHS 2058KTi košta 1400 rubalja. Za razliku od GA.MA Fable Frize (P21.FRISE) ima dodatne nastavke za oblikovanje različitih frizura. Po snazi ​​je inferioran, ali pažljivije djeluje zahvaljujući turmalinskom premazu. 92% korisnika ocijenilo je upotrebljivost i svestranost najvišom ocjenom.

GA.MA Fable Frize (P21.FRISE)

Ovaj styler ima minimalnu konfiguraciju u TOP-u. Ima samo jednu mlaznicu - valovitost širine 38 mm. Grijani elementi izrađeni su od keramike. Temperatura grijanja je 220 ° C i ne može se podesiti. Snaga je veća od Rowente CF 4132 - 50W. Ima najveću žicu - 2,5 m.

 • izvrstan dizajn;
 • lagana;
 • visokokvalitetna montaža;
 • nježna keramička prevlaka;
 • zagrijava se vrlo brzo;
 • minimalno se vremena troši na oblikovanje, ali traje dugo;
 • stvara dobar volumen korijena;
 • dugački kabel.
 • nema petlje za vješanje;
 • dugo se hladi;
 • temperatura nije regulirana.

Cijena GA.MA Fable Frize (P21.FRISE) iznosi 2800 rubalja. Mnogo skuplji od prethodnog modela, iako ima samo jednu mlaznicu - valovitost. To se objašnjava velikom snagom, kvalitetom izrade, dugim efektom stila. 100% kupaca, prema rezultatima recenzija, preporučuje ovo uvijač za kupnju. Manje neugodnosti smatraju se manjim.

Rowenta CF 4132

Rowenta CF 4132 ima vrlo velik paket paketa. Uz Polaris PHS 2058KTi, tu je i četka za oblikovanje. Uvijači imaju promjere 16 i 32 mm. Poklopac je izrađen od keramike. Maksimalna temperatura je 180 ° C (ne može se podesiti). Uz to, kupac dobiva torbu za pohranu, nekoliko ukosnica, nevidljive igle. Snaga je nešto niža od snage GA.MA Fable Frize (P21.FRISE) - 45 W, kao i duljina kabela - 1,9 m.

 • lijep dizajn;
 • visokokvalitetna gradnja;
 • ugodno leži u ruci;
 • normalna duljina radnog dijela;
 • svi su prilozi dobro pričvršćeni, izvrsno rade, svaki je koristan na svoj način;
 • zagrijava se vrlo brzo;
 • prikladno spremište;
 • prilično dugačak kabel;
 • tu je torba za kompaktno odlaganje i kopče za kosu;
 • dobar styler za sve prigode.
 • nema regulator temperature;
 • visoka cijena.

Magla za uvijanje Rowenta CF 4132 košta 6 tisuća rubalja. Ima više dodataka od Polarisa PHS 2058KTi, ali ne dopušta podešavanje temperaturnog načina. Odabran je na optimalnoj razini, što je manje štetno za kosu. Zbog bogatog seta i visokokvalitetne montaže, 82% kupaca ocijenilo je rad klešta kao "izvrsno", a 92% preporučuje uređaj za kupnju.

TOP-3 glačalo

REDMOND RCI-2312

Uvijač za ravnanje kose s plutajućim pločama širine 27 mm i duljine 110 mm. Grijaća površina je keramička. Odabir temperature iz 7 položaja u rasponu 80-200 ° C. Isključuje se sam nakon 45 minuta rada. Veća snaga od DEWAL 03–870 Pro-Z Slim - 45W. Duljina žice - 1,8 m.

 • lijepa boja;
 • glačalo je lagano, kompaktno;
 • brzo se zagrijava;
 • kosa ne gori, ne suši se;
 • odabir temperature;
 • dugačka udobna vrpca koja se okreće bez preloma;
 • dobro se ispravlja, kosa postaje meka, glatka;
 • automatsko isključivanje;
 • dobar proizvod, odgovara njegovoj cijeni.
 • slučaj se zagrijava na visokim temperaturama.

Ispravljač REDMOND RCI-2312 košta 1.300 rubalja. Zahvaljujući velikoj snazi, brzo se zagrijava. Zahvaljujući velikoj površini radnih ploča, možete brzo izravnati kovrče. Uzimajući u obzir cijenu, glačalo preporuča za kupnju 92% korisnika koji su njegov rad ocijenili "izvrsnim".

DEWAL 03–870 Pro-Z Slim

Pincete s pločicama male veličine: širina - 10 mm, duljina - 88 mm. Uz to imaju i mlaznicu za valovitost. Temperatura se može odabrati iz četiri položaja do najviše 210 ° C. Razlikuje se od REDMOND RCI-2312 nižom snagom - 30 W. Osigurana je petlja za lako vješanje.

 • prikladan termostat;
 • dobra pokrivenost ploče;
 • rotirajući kabel;
 • zagrijavanje za nekoliko sekundi;
 • izvrsne pincete za volumen korijena.
 • nema dovoljno podrške za hlađenje, što traje dugo;
 • teška žica.

Uvijač DEWAL 03-870 Pro-Z Slim košta 2050 rubalja. Funkcionalnost glačala proširena je zahvaljujući pričvršćenju za valovitost. Unatoč preporuci kupca od 100%, ima malu radnu površinu i malu snagu, što povećava vrijeme čekanja na grijanje.

BaByliss PRO BAB3000 EPE

Styler poznate francuske marke razlikuje se od REDMOND RCI-2312 i DEWAL 03–870 Pro-Z Slim u plutajućim pločama. Njihova širina je 31 mm, duljina je 100 mm. Osigurana je antistatička ionizacijska funkcija. Ima 5 postavki temperature u rasponu od 150-230 ° C sa skalom na bočnoj strani kućišta. U slučaju pregrijavanja, sam se isključuje. U TOP BaByliss je najsnažniji - 55 W. Zbog toga zagrijavanje traje manje od minute. Kabel je ujedno i najduži među modelima odjeljka - 2,7 m. Za praktičnost upotrebe vrućih kliješta u kompletu je termoprostirka.

 • izgleda pristojno;
 • ugodno je i sigurno ga je držati u ruci;
 • postoji ionizacija;
 • kosa se ne zapetljava, ne elektrificira;
 • prilično velika podloga za uvijanje željeza.

Cijena BaBylissPRO BAB3000EPE iznosi 9100 rubalja. Glačalo je čak prikladno za upotrebu u salonima. Za razliku od REDMOND RCI-2312, ima veću snagu, šire ploče, što ubrzava ispravljanje kose. 88% kupaca preporučuje ovaj proizvod za kupnju, unatoč značajnoj cijeni.

TOP-4 automatske ravne ploče

Galaxy GL4613

Automatsko uvijač s rotirajućim grijaćim elementom u obliku cilindra za uvijanje kovrča i spiralno oblikovanje. Ima keramički premaz za sprečavanje oštećenja kose. Radi u tri temperaturna režima - 170, 190 i 210 ° C, od kojih je svaki dizajniran za određenu vrstu kose: za tanku, normalnu i gustu. Regulator smjera polaganja je osiguran - lijevo, desno, automatski. Može se odrediti vrijeme rada - 6-10 sekundi. Ako je neaktivan 20 minuta, prelazi u stanje pripravnosti, a sat vremena nakon uključivanja isključuje se sam, što stvara sigurnije radne uvjete. Ima najveću snagu u odjeljku - 60 W. Kabel - 1,9 m.

 • načini za sve tipove kose;
 • brzo navije;
 • čini nevjerojatne kovrče koje traju dugo;
 • dugačka udobna vrpca.
 • postoje pregledi kako vrh pinceta otpada kada se koristi.

Galaxy GL4613 košta 2.500 rubalja. Unatoč niskoj cijeni, ima sjajne mogućnosti, izbor radnih postavki i prilagođen je različitoj kosi. 71% korisnika zadovoljno je učinkovitošću uvijača, iako kvaliteta materijala nije najviša. Bilo je slučajeva vjenčanja.

BaByliss C903PE

Od Galaxyja GL4613 i Rowente CF 3710 razlikuje se po svijetlom dizajnu, nemogućnosti odabira vremena rada. Postoji jedna vrijednost - 12 sekundi. Maksimalna temperatura je 205 ° C. Može se uvijati u dva smjera.

 • neobičan atraktivan dizajn;
 • brzo se kovrča;
 • kosa se ne zapetljava;
 • kovrče izgledaju prirodno;
 • frizura traje dugo.
 • ne uzima velike niti.

Cijena BaByliss C903PE iznosi 5500 rubalja. Uvijač poznatog proizvođača razlikuje se u kvaliteti izrade, za razliku od Galaxyja GL4613. Brine se o kosi, frizura traje dovoljno dugo. 91% korisnika dalo je najviše ocjena.

Rowenta CF 3710

Uvijač s keramičko-turmalinskim premazom i radnom površinom promjera 23 mm. Da bi frizura izgledala prirodno, svaki drugi pramen uvijen je u suprotnom smjeru. Uz to postoji i funkcija jonizacije. Kao i Galaxy GL4613, omogućuje vam odabir temperature, ali maksimalni parametri su veći - 200 i 230 ° C. Snaga je puno niža od Galaxyja GL4613 na 24W. Potpuno zagrijavanje - nakon 30 sekundi. Postoji tajmer s 4 načina rada (6, 8, 10 i 12 sekundi). 4 kratka zvučna signala pokazuju da je vrijeme uvijanja isteklo.

 • jednostavan za upotrebu, bez rizika od opeklina;
 • odabir temperature i vremena;
 • signal spremnosti za uvijanje;
 • izvrsno stanje kose nakon uvijanja;
 • brzi, visokokvalitetni styling.
 • postoje kritike o žvakanju kose prilikom korištenja.

Cijena Rowenta CF 3710 je 6100 rubalja. Uvijač s još pažljivijim odnosom prema kosi, čini lijepe meke ili elastične kovrče na bilo kojoj kosi, možete prilagoditi grijanje i trajanje. Zvučni signal obavještava o kraju uvijanja. Ionizacija daje kosi sjaj, jača je. Od djevojaka koje su isprobale ovaj uređaj, 73% ga preporučuje za kupnju.

Philips BHB876 Style Care Prestige

Model se razlikuje od Rowente CF 3710 s maksimalnom temperaturom zagrijavanja od 210 ° C, tri smjera uvijanja i tri vremenska intervala: 8, 10, 12 sekundi. Uvijač ima petlju za vješanje i dulji kabel - 2 m. Komplet uključuje alat za čišćenje.

 • vrlo moderna, dobro promišljena funkcionalnost;
 • ugodno, sigurno;
 • jednostavan za korištenje;
 • ne žvaće kosu;
 • optimalni načini grijanja;
 • brza promocija;
 • duga rotirajući kabel;
 • prekrasne kovrče, dugo traju.
 • ne navija u korijenu;
 • neobično uspravno.

Philips BHB876 StyleCare Prestige brzo se zagrijava za 8.800 rubalja, kosu namotava u tri smjera. Nema tajmera ili zvučnog upozorenja kao u Rowenta CF 3710. Unatoč neugodnoj upotrebi, 92% korisnika je zadovoljno radom.

TOP-5 ionizacijskih jastučića

REDMOND RCI-2307

Uvijač s keramičkim pločicama 2,5 × 9 cm. Sadrži mlaznicu za ravnanje, opremljenu sa šest temperaturnih režima, koji se mogu namjestiti u rasponu od 120-220 ° C. Ima bravu s pločicom. Zagrijava se za 30 sekundi zahvaljujući velikoj snazi ​​- 40 W. Žica - 1,7 m.

 • prekrasan pogled;
 • kompaktni;
 • brava u zatvorenom položaju;
 • optimalna veličina ploče;
 • odabir temperature;
 • brzo se zagrijava;
 • prikladan za upotrebu;
 • rotirajući kabel;
 • jeftin.
 • žica je kratka.

Cijena REDMOND RCI-2307 je 1.700 rubalja. Veća snaga od GA.MA Ergostyler Ion. Uzimajući u obzir nisku cijenu i dovoljno kvalitetan rad, 97% vlasnika ovog uvijača dalo joj je maksimalnu ocjenu.

GA.MA Ergostyler Ion (P21.ERGOSTYLERION)

Uvijač, za razliku od prvog modela, ima plutajuće ploče s turmalinskim premazom, što pruža nježniji učinak na kosu. Ima nižu snagu - 37 W i duži kabel - 2 m.

 • lagana;
 • brzo se zagrijava;
 • ploče dobro klize;
 • visokokvalitetno ravnanje;
 • styling traje dugo;
 • kosa je glatka, sjajna zbog ionizacije;
 • ima sve za savršen rad.
 • labavo zatvaranje ploča, što otežava rad s tankom kosom;
 • nema uputa za uporabu.

Ionsko željezo GA.MA Ergostyler (P21.ERGOSTYLERION) košta 2200 rubalja. Njegov veliki plus je premaz od turmalina. S nešto manje snage od REDMOND RCI-2307, kvaliteta uređaja je izvrsna. Neke djevojke imaju problem s plutajućim pločama, dok se drugima ne sviđa velika udaljenost između njih prilikom zatvaranja. Zbog toga je potrebno kosu izravnati gustim pramenovima..

Philips HP8344 Njega i kontrola

Klešta obložena keramikom. Thermo Guard tehnologija sprječava pregrijavanje kako ne bi štetila kosi. 14 načina rada. Maksimalna temperatura je 230 ° C, a može se podesiti u koracima od 5 stupnjeva. Gumbi su zaključani protiv slučajnog prebacivanja. Zagrijava se za 30 sekundi. Razlikuje se od GA.MA Ergostyler Ion i Beurer HS 80 u prisutnosti zaslona. Automatski se isključuje nakon sat vremena korištenja. Kabel je nešto kraći od kabla GA.MA Ergostyler Ion - 1,8 m. Opremljen je stezaljkom za pričvršćivanje radnih površina, što olakšava skladištenje. Ima slučaj.

 • lagana konstrukcija;
 • zagrijava se vrlo brzo;
 • prikladno ostaviti da se hladi i čuvati zatvoreno;
 • ohladiti se dovoljno brzo;
 • kosa nije elektrificirana;
 • zaslon prikazuje radnu temperaturu;
 • jednostavno upravljanje, zaključavanje gumba;
 • vrhovi ploča nisu jako vrući, pa je malo vjerojatno da će izgorjeti.
 • postoje slučajevi kvara nakon nekoliko upotreba;
 • futrola nije namijenjena za pohranu hladnih pinceta.

Cijena Philips HP8344 njege i kontrole je 3 tisuće rubalja. Razlikuje se od GA.MA Ergostyler Iona po prisutnosti zaslona. Nešto manja snaga od Beurer HS 80. U premazu nema turmalina. Model je dostojan: 87% kupaca ostavilo je pozitivne kritike. No, postoji nekoliko negativnih odgovora s izvještajem o kvaru, od kojih su dva vezana uz nekvalitetnu vezu kabela..

Beurer HS 80

Jedino željezo u ovom odjeljku s radnim pločama od titana. Temperatura se može namjestiti između 100–220 ° C. Prikazuje se na zaslonu. Pamti zadnju zadanu temperaturu. Isključuje se kada se pregrije. Ionizacija s tri stupnja intenziteta pomoću tehnologije Triple Ionic smanjuje statički elektricitet na kosi, poboljšava njezinu vitalnost. Veća snaga od GA.MA Ergostyler Ion - 45 W. Uključuje kutiju za odlaganje.

 • šik dizajn;
 • plutajuće ploče od titana;
 • lagana;
 • poštovanje kose;
 • savršeno ispravlja kosu bilo koje vrste;
 • informativni prikaz, funkcija memorije.
 • kontrolne tipke nisu baš povoljno smještene.

Cijena ispravljača Beurer HS 80 je 4 tisuće rubalja. Ovo je moderan uređaj s grijačem od titana, velikim izborom temperatura i stupnjeva ionizacije. Nema prigovora na kvalitetu uvijača, 100% kupaca koji su isprobali uređaj u radu slaže se s tim.

BaByliss C1050E

Automatsko uvijač za kosu s promjerom radnog cilindra od 25 mm. Ovisno o načinu rada, čini lagane i uske kovrče ili glatke valove. Temperatura se može odabrati između dvije vrijednosti - 200 ili 230 ° C. Postoje tri automatska intervala rada - 8, 10, 12 sekundi. Nakon 60 minuta nakon uključivanja prestat će raditi sam. Snaga je najmanja u usporedbi s ostalim modelima s ionizacijom - 29 W. Ali ima dugu žicu - 3 m.

 • keramički premaz koji ne oštećuje kosu;
 • praktičnost korištenja;
 • pramen je sigurno uhvaćen, ne klizi;
 • optimalni temperaturni i vremenski uvjeti;
 • brzina i dobra kvaliteta stylinga. Odabir vrste kovrča.
 • težak;
 • visoka cijena.

BaByliss C1050E košta 6 tisuća rubalja. Snaga je manja od Beurer HS 80, ali dovoljna je za stvaranje kovrča. Za pouzdanu i sigurnu uporabu 93% kupaca dalo je maksimalne ocjene. Kvaliteta uvijača, funkcionalnost omogućuje upotrebu u profesionalnim salonima.

15 najboljih uvijača za kosu prema recenzijama kupaca

Lijepe i stabilne kovrče san su svake žene. Ponekad želite napraviti šik frizuru s trajnom trakom ne samo za odmor, već i za običan dan, kako biste udovoljili sebi i iznenadili druge. U tome će vam pomoći glačalo za kosu. Mnoge dame su upoznate s takvim alatom, a neke ne mogu ni zamisliti svoj život bez njega. No, često se djevojke uznemiruju, ne znajući koji će uređaj odabrati kako bi iz njega izvukle maksimum. Poredak najboljih uvijača za kosu, gdje su grupirani prema pojedinačnim karakteristikama, pomoći će riješiti dilemu. Ovi se modeli međusobno razlikuju u konfiguraciji, temperaturnim uvjetima i premazu ploča, ali svi se smatraju vodećima u kvaliteti..

 • Koje uvijač je najbolje za kosu
 • Najbolje uvijači za uvijanje kose
 • 1. Pincete BaBylissPRO BAB2172TTE
 • 2. Philips BHB868 StyleCare Uzvišeni završava
 • 3. Klešta Rowenta CF 3810
 • Najbolji konusni uvijači za kosu
 • 1. Klešta Rowenta CF 3345
 • 2. Philips BHB871 StyleCare Uzvišeni završava
 • 3. Pinceta BaBylissPRO BAB2280TTE
 • Najbolje uvijači za kosu
 • 1. Kliješta za kosu 04083-18
 • 2. Pinceta BaBylissPRO BAB2469TTE
 • 3. Klešta za kosu 04005
 • Najbolji uvijači za kosu
 • 1. Klešta DEWAL 03-66Z Pro-Z Midi
 • 2. Valovita kliješta MOSER 4415-0050 / 0051/0052
 • 3. Valovite klešta BaBylissPRO BAB2512EPCE
 • Najbolje uvijači za kosu
 • 1. Klješta za željezo Polaris PHS 2405K
 • 2. Klešta za glačanje Philips HP8324 Essential Care
 • 3. Klješta za željezo BaBylissPRO BAB2072EPE / EPRE / RGEPE
 • Koju mašinu za uvijanje kose kupiti

Koje uvijač je najbolje za kosu

Najjednostavnije kliješta za uvijanje izrađene su od nehrđajućeg materijala i nemaju poseban premaz. Možete ih koristiti, ali samo za vlasnice potpuno zdrave kose, štoviše, ne prečesto. Prilikom odabira takvog uređaja, trebali biste obratiti pažnju barem na prisutnost regulatora temperature kako bi postupak uvijanja bio nježan. A još ispravnije rješenje bilo bi kupiti uvijač sa zaštitnim premazom na valjku - takvi su modeli manje opasni, ali prilično učinkoviti kada uvijaju uvojke.
Danas proizvođači plugova koriste sljedeće materijale za pokrivanje radnih dijelova pluga:

 1. Titan. Izvedba s neprianjajućim karakteristikama, brzim zagrijavanjem i velikom trajnošću. Ali istodobno, cijena posuda presvučenih titanom nikoga ne usrećuje.
 2. Teflon. Prskanje je neljepljivi sloj koji ne dopušta pramenovima da izgore. Ali s vremenom se njegova svojstva gube, a na vrhu se pojavljuju ogrebotine, pa čak i pukotine, pa je teško takav premaz nazvati izdržljivim.
 3. Keramika. Nalazi se na profesionalnim i poluprofesionalnim kleštima. Bilo koje dobro uvijalo s keramičkim premazom razlikuje se ujednačenim zagrijavanjem radnog dijela i funkcijom ionizacije. Osim toga, ovo brisanje prašine štiti dlake od oštećenja..
 4. Turmalin. Najneškodljiviji sprej s ionizacijskim učinkom omogućuje vraćanje prirodnog sjaja i snage kovrčama. Turmalinske uvijače za kosu mogu se koristiti na najproblematičnijoj kosi, jer će ovaj premaz na njih imati samo pozitivan učinak..

Ti su premazi najčešći, ali postoje i manje poznati - titan-keramika, staklo-keramika i drugi. Nemaju nedostataka mono premaza, ali takvi su modeli kliješta za kosu puno skuplji..

Najbolje uvijači za uvijanje kose

Nećete trebati puno vremena za stvaranje šik frizure s uvojcima ako odaberete stvarno kvalitetan uređaj. Iako su ranije dame mogle samo sanjati o vrlo učinkovitim peglama za uvijanje, sada su takvi modeli dostupni svima. Ispod su samo najbolje opcije koje svaka ljepotica koja brine o svom izgledu želi kupiti. Ova uvijača idealna su za one koji ne žele dugo petljati po uvijačima ili uništavati kosu trajnom trakom. Oni se prodaju po konkurentnim cijenama, a istodobno imaju mnoge potrebne funkcije, za koje su odabrani u ocjeni.

1. Pincete BaBylissPRO BAB2172TTE

Gotovo neupadljiv izgled, uvijač za uvijanje velikih uvojaka opremljen je prikladnom kopčom, indikatorom rada i parom kontrolnih gumba. Uz to postoji postolje koje vam omogućuje da ne izgorite površinu dok se valjak hladi.

Uređaj ima turmalinski premaz na radnim pločama, sposoban je zagrijati se do maksimalno 200 stupnjeva i zaštićen je od pregrijavanja. Promjer radnog valjka za uvijanje je 19 mm.
Prosječni trošak modela je 2500 rubalja.

Pros:

 • indikator snage;
 • zaštita od pregrijavanja;
 • duljina kabela;
 • turmalinski premaz.

Minusi:

 • nije pronađeno.

2. Philips BHB868 StyleCare Uzvišeni završava

Philips BHB868 StyleCare Sublime Ends - keramičko uvijač za velike uvojke, dizajniran u modernom stilu. Ima standardni kopču i tri kontrolne tipke - on / off i "+" i "-" za promjenu temperature.

Iako je postolje ovdje, struktura se često klima u različitim smjerovima, pa se ne biste trebali oslanjati na njega.

Premaz kovrčavog željeza je keramički, promjer valjka doseže 32 mm, duljina kabela je 1,8 metara. Postoji 8 načina rada, maksimalna temperatura grijanja je 200 stupnjeva.
Možete kupiti model za 2500 rubalja. prosječno.

Prednosti:

 • visoka kvaliteta;
 • dobar regulator temperature;
 • 8 načina;
 • Dodatni keratinski premaz;
 • brzo zagrijavanje.

Prema recenzijama, postoji samo jedan nedostatak - kratki valjak.

3. Klešta Rowenta CF 3810

Vrlo moderan model kliješta izrađen je u zanimljivim bojama - bijeloj, bež, plavoj. Ima udobnu kopču, mali zaslon i par tipki za uključivanje i promjenu temperature.

Doista dobra kovrča za glačanje ima na radnom dijelu keramički prah. Promjer je 25 mm, duljina kabela 1,8 m. Postoji čak 8 načina rada..
Cijena za model odgovara - 3500 rubalja.

Prednosti uvijača:

 • žica za uvijanje;
 • timer za rad;
 • ovlaživanje parom;
 • zaštita od pregrijavanja.

Mane:

 • potrebno je dugo vremena da se prilagodi sustavu dovoda vode.

Najbolji konusni uvijači za kosu

Uvijači u obliku konusa omogućuju kovrče prirodnog izgleda. Ovi modeli stvaraju sjajne frizure stvarajući široke kovrče u podnožju kovrča i postupno smanjujući njihovu veličinu bliže krajevima. Takva se uvijača nazivaju poluprofesionalnim, jer se za kućnu upotrebu preporuča imati barem minimalno iskustvo, iako možete brzo naučiti jednostavne tehnike. Ali u specijaliziranim salonima koriste se prilično često. Tri glavna uređaja predstavljena su u nastavku..

1. Klešta Rowenta CF 3345

Neke dame žele kupiti konusni uvijač od Roventa za njegov izgled. Napravljen je u crno-bijeloj tehnici, ima prikladan zaslon, indikator rada i nekoliko tipki - uključivanje / isključivanje, povećanje temperature i smanjenje temperature.
Stvarno dobro ionizacijsko željezno uvijalo ima dobru keramičku prevlaku. Može se zagrijati do najviše 200 stupnjeva i opremljen je petljom za vješanje.

Pros:

 • sigurno pokrivalo;
 • ovlaživanje parom;
 • zaštita od pregrijavanja;
 • 8 razina temperature.

Minusi:

 • ne baš prikladan sustav za punjenje vodom.

2. Philips BHB871 StyleCare Uzvišeni završava

Jedno od najboljih konusnih uvijača ima izduženo tijelo, na kojem se osim kopče nalazi i zaslon, indikator za uključivanje gumba za promjenu temperature i gumb za uključivanje. Kombinacija ružičaste i crne u dizajnu uređaja čini ga atraktivnim.

Model ima valjak obložen keramikom. Postoji oko 9 načina rada. Što se tiče maksimalne temperature, ovdje je ona viša od one na prethodnim pločama - 210 stupnjeva. A promjer ovdje počinje od 13 i završava s 25 milimetara.
Cijena uređaja ugodno iznenađuje - 2700 rubalja. prosječno.

Prednosti:

 • ključanica;
 • ergonomija;
 • keratin dodatni premaz;
 • duga žica.

Nedostatak je indikator uključenosti, koji prema recenzijama brzo prestaje funkcionirati.

3. Pinceta BaBylissPRO BAB2280TTE

Konusni uvijač za kosu ima vrlo neobičan oblik, gumiranu ručku i udobne tipke za kontrolu temperature. Kabel se ovdje vrti.

Ručka ima gotovo univerzalnu veličinu, jer zahvaljujući njoj žica ne dodiruje ruku prilikom okretanja, kao što bi se moglo činiti na prvi pogled.

Uvijač je samo za uvijanje. Imaju 65 W snage i oko 25 načina rada. Obloga radnog dijela u ovom modelu je potpuno turmalinska.
Model za uvijanje željeza je u prodaji po cijeni od 3500 rubalja.

Prednosti:

 • izdržljivost;
 • nježni premaz;
 • uključene zaštitne rukavice i prostirka;
 • ergonomija.

Nedostatak je nedostatak petlje.

Najbolje uvijači za kosu

Uvijači s valjkom zanimljivog oblika jednako su popularni. Njegov radni dio izrađen je u obliku spirale, zbog čega svaki vlasnik takvog uređaja ima priliku napraviti čiste valove, poput pigtaila. U obliku su takvi uvojci jednostruki, dvostruki i cilindrični. Druga značajka je odsutnost duge stezaljke, koja je neophodna kako bi se spriječilo odvijanje krajeva. Danas se samo tri modela smatraju nespornim liderima u ovoj kategoriji, a svi su detaljno opisani u nastavku..

1. Kliješta za kosu 04083-18

Najbolji dvostruki valjak za uvijanje ima udobnu kopču. Regulator temperature ovdje je izveden kao kotačić. Također se na kućištu nalazi indikator rada i gumb za napajanje.

Uvijač za ovaj model možete odabrati ne samo zbog atraktivnog izgleda, već i zbog pristojnih karakteristika: zagrijavanje do 220 stupnjeva, turmalinski premaz, snaga od 110 W. A uvijanje srednje kose s ovim kliještima za uvijanje trajat će ne više od pola sata.
Prosječni trošak uređaja je 3 tisuće rubalja.

Pros:

 • turmalinski premaz;
 • rotirajući kabel;
 • ubrzano zagrijavanje;
 • ugodan regulator temperature.

Minusi:

 • nije pronađeno.

2. Pinceta BaBylissPRO BAB2469TTE

U ocjeni najboljih uvijača za kosu u obliku vala nalazi se i model popularnog proizvođača. Izgleda moderno i neobično jer ima samo jednu zakrivljenu radnu površinu. Drška je ravna i ergonomska.

Ovaj model kose za kosu može se zagrijati do najviše 210 stupnjeva. Dodatne značajke uključuju ionizaciju. I u ovom se uvijaču nalaze dvije mlaznice - uvijači i valovitost.
Uređaj se prodaje u prosjeku za 4200 rubalja.

Prednosti:

 • duga kabel;
 • ionizacija;
 • Regulator temperature;
 • turmalinski premaz.

Mane:

 • nije pronađeno.

3. Klešta za kosu 04005

Izvrsna uvijena uvijača za kosu s mat završnom obradom. Opremljen je klizačem za promjenu temperature i radnim indikatorom.

Ovdje nisu predviđeni gumbi za uključivanje i isključivanje. Uređaj se isključuje kad je klizač u sredini, a kad ga premjestite na bilo koju stranu, klešta se automatski počinju zagrijavati.

Snaga modela je 50 W. Proizvođač mu je osigurao 2,5-metrsku žicu za spajanje na mrežu. I premaz radnog dijela je turmalin.
Kovrčavo željezo košta oko 2 tisuće rubalja.

Prednosti:

 • brzo zagrijavanje;
 • pouzdano pokrivanje;
 • izvorni valovi;
 • sigurnost.

Nedostatak je nerotirajući kabel.

Najbolji uvijači za kosu

Ljubitelji eksperimenata svakako bi trebali isprobati valovito uvijač. Ovo je ime dobio zbog valovite površine. Zbog nje možete stvoriti prekrasne cik-cakove od pramenova kose duž cijele duljine. Uz to, ovi su uređaji dobri za dodavanje volumena kosi, posebno u osnovi. I što je najbolje, modeli u nastavku nose se sa zadatkom. Često dobivaju pozitivne kritike kupaca i oduševljavaju mnoge svoje korisnike. I sasvim je moguće naučiti kako ih koristiti za volumen korijena bez pomoći majstora..

1. Klešta DEWAL 03-66Z Pro-Z Midi

Uređaj, izvrstan prema recenzijama potrošača, ima kompaktnu veličinu. Njime upravlja samo klizač koji uključuje uvijač u jednom optimalnom načinu.
Karakteristike modela su vrlo dobre: ​​temperatura do 200 stupnjeva, snaga 35 W i pouzdano prskanje turmalinom. Uz to postoji i petlja za vješanje.

Pros:

 • kvaliteta premaza;
 • kabel koji se može okretati;
 • ergonomija;
 • pristupačan trošak.

Nedostatak je prisutnost samo jedne mlaznice za valovitost.

2. Valovita kliješta MOSER 4415-0050 / 0051/0052

Mlade djevojke rado će odabrati takvo kovrčavo željezo za kosu, jer se prodaje u različitim svijetlim bojama. Možete ga uključiti i isključiti samo klizačem smještenim na donjoj površini.
Maksimalna temperatura zagrijavanja modela je 230 stupnjeva, minimalna je 150. Duljina kabela je posebno ugodna - 2,8 m.
Prosječni trošak je 2 tisuće rubalja.

Prednosti:

 • korespondencija cijene i kvalitete;
 • duljina kabela;
 • brzo zagrijavanje.

Mane:

 • vrh se jako zagrije.

3. Valovite klešta BaBylissPRO BAB2512EPCE

Kvalitetna uvijač s ravnom i širokom radnom površinom izgleda strogo, jer se prodaje samo u crnoj boji. Na kućištu se nalaze: indikator napajanja, gumb za uključivanje / isključivanje i kotačić za podešavanje temperature.

Klješta imaju snagu od 125 W, zagrijavaju se do maksimalno 200 stupnjeva, a duljina rotirajućeg kabela doseže 2,7 metara. Postoji pet načina rada.
U trgovinama i na Internetu ovaj model košta najviše 3500 rubalja.

Prednosti:

 • prikladan regulator temperature;
 • duga žica;
 • isplativa cijena.

Programeri su u ovaj model uvijača uveli EP 5.0 tehnologiju. Ovo je posebna generacija nove generacije koja je danas najbolja za ravnanje kose..

Najbolje uvijači za kosu

Uvijači u obliku kliješta s ravnom površinom nisu ništa manje privlačni ni modernim modnim ženama. U stanju su i uvijati kovrče i ispraviti ih, ali istodobno se prodaju po vrlo pristupačnim cijenama. Takvi su modeli posebno popularni kod dama koje radije svakodnevno mijenjaju svoju sliku, pokazujući se okolnim šik uvojcima ili besprijekornom ravnom kosom. Modeli predstavljeni u nastavku prepoznati su kao vodeći zbog brojnih oduševljenih kritika običnih žena i profesionalnih frizera. Aktivno se koriste i kod kuće i u salonima, štoviše, ne zahtijevaju posebne vještine u radu..

1. Klješta za željezo Polaris PHS 2405K

Duga, jeftina glačalo za kosu dostupno je u nekoliko umirujućih boja. Ima tri prikladne kontrolne tipke.

Model s petljom i rotirajućom žicom zagrijava se do maksimalno 220 stupnjeva. Može se koristiti i za uvijanje i za ravnanje kose. Ovdje je obloga ploča keramička.
Kovrčavo željezo prodaje se po prosječnom trošku od 1400 rubalja.

Pros:

 • zaštita od pregrijavanja;
 • ergonomija;
 • brzo zagrijavanje;
 • zaključavanje ploče.

Minusi:

 • nedostatak ionizacije.

2. Klešta za glačanje Philips HP8324 Essential Care

Uvijač Philips ne izgleda ništa lošije od ostalih proizvoda ove marke. Sve kontrole i indikator rada izvrsne su kvalitete.

Uređaj se zagrijava za najviše 220 stupnjeva, a među njegovim dodatnim značajkama je i ionizacija. Obloga ploča ovdje je potpuno keramička..

Za cijenu, model ugodno iznenađuje - 1800 rubalja. prosječno.

Prednosti:

 • ionizacija;
 • zaštita od pregrijavanja;
 • brza spremnost za rad;
 • efekt traje dugo;
 • sigurno pokriće.

Nedostatak je nedostatak zaslona.

3. Klješta za željezo BaBylissPRO BAB2072EPE / EPRE / RGEPE

Izvrsno izduženo željezo s pristojnim paketom dobiva izuzetno pozitivne ocjene o kvaliteti, smještaju upravljačkih gumba i izvrsnoj funkcionalnosti. Ploče su ovdje ravne, ali uvijanje niti uz njihovu pomoć nije teško..
Model s keramičkim premazom ima snagu od 60 W i maksimalnu radnu temperaturu od 230 stupnjeva. Ovdje postoji pet načina rada.

Uređaj možete kupiti za oko 4300 rubalja.

Prednosti:

 • tehnologija ravnanja EP 5.0;
 • slučaj uključen;
 • mala težina;
 • ergonomija;
 • indikacija.

Mane:

Koju mašinu za uvijanje kose kupiti

Koristeći popis najboljih uvijača za kosu, svaka će dama moći odabrati izvrstan uređaj koji će koristiti dulje vrijeme. Svaki od predstavljenih modela ima svoje prednosti i nedostatke. Na njih biste se trebali oslanjati prilikom odabira uvijača. Osim toga, ne treba zaboraviti na premaz, jer o tome ovisi sigurnost korištenja takvog uređaja i učinak koji se od njega postiže. Što se tiče oblika i namjene uvijača, ovdje bi se kupci trebali oslanjati isključivo na vlastite sklonosti i željene frizure, jer svaka osoba ima svoj ukus i nije uvijek isplativo slušati mišljenja drugih u vezi s tim.