Profesionalni brijači za muškarce

Isticanje

4.926,00 RUB 5 652,00 rub.

8.370,00 RUB 9 300,00 rub.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • pet
 • >
 • > |

Vijesti i promocije

Većina brijača škarama reže, a za brijanje koristi sigurnosne britve. Ali klasični ravni brijač ima svoje prednosti. Dobro naoštrena oštrica uklanja kosu s lica, zamjenjuje prorijeđene škare i može poslužiti kao neovisni frizerski alat za šišanje kose vještim rukama.

Na tržištu su dvije vrste nesigurnih dodataka za brijanje: oštrice i zamjenjive oštrice. Oštrica se mora neprestano oštriti kako bi se održala oštrina, a pravilno oštrenje zahtijeva vještinu. Ali takav pribor za brijanje gotovo je vječan. Zamjenske oštrice zahtijevaju obnavljanje barem svakih 5 dana, a ponekad i nakon svakog šišanja ili brijanja, ali su jeftine i ne zahtijevaju dodatnu obuku. Alati s T-polugom ili udobni brijači pogodni su za sigurno brijanje.

U ovom odjeljku našeg kataloga pronaći ćete ne samo dodatke za brijanje, već i ostale dodatke za mušku sobu: podmetači za čaše, zamjenske oštrice, četke za brijanje, električni brijači. Nudimo kaiševe za ispravljanje nesigurnih žileta i gotove komplete za brijanje: profesionalne ili udobne putne komplete za svakodnevnu upotrebu. Naručite putem web stranice ili putem telefona!

Aparati za brijanje

WB Kids preporučuje

Električni brijači: pouzdana i sigurna oprema

Električni brijači oprema su koja se može naći u arsenalu mnogih modernih muškaraca. Prijelaz na upotrebu takve tehnike ispravna je odluka, međutim, odabiru željenog modela treba pristupiti s posebnom pažnjom..

Mnogo ovisi o sustavu na kojem djeluje oprema za brijanje. Može biti mrežasti ili rotacijski. Govorimo o temeljno različitim vrstama brijanja, čiji izbor određuje vrsta kože lica, njegove značajke, problemi. Mrežasti modeli optimalni su za svakodnevno brijanje muškaraca koji često imaju iritaciju kože. U dizajnu takvog britve, oštrice su prekrivene posebnom mrežom. To sprječava kontakt između oštrih oštrica i osjetljive kože..

Što se tiče rotacijskog sustava, kosa s lica ošiša se malim kompaktnim oštricama. Takve oštrice nalaze se u posebnim strukturnim elementima uređaja. Rotacijski električni brijači najbolja su opcija za muškarce s normalnom kožom koji se često briju. Takva oprema često dolazi s različitim uređajima za brijanje, strojevima.

Mnogo ovisi o vrsti brijanja - može biti mokro ili suho. Muškarcima, koji često idu na putovanja, mogu se savjetovati modeli za suho brijanje - u ovom slučaju nije potrebna pjena i voda. Najčešći mehanizam mokrog brijanja pogodan je za svakodnevnu njegu.

Mnoge marke kućanskih aparata imaju opremu s ugrađenim trimerima, što je prikladno za rezanje, njegu brade, brkova, strništa. Takvi uređaji uredno, bezbolno odrežu višak kose.

Internetska trgovina Wildberries nudi kupnju visokokvalitetne, moderne, pouzdane i udobne opreme za brijanje. Asortiman modela je raznolik: uređaji za suho, mokro brijanje, rotacijski, mrežasti, druge mogućnosti. Električni brijači s markom vodećih proizvođača kućanskih aparata mogu se kupiti jeftino.

Kako odabrati električni brijač: pomažemo u određivanju kriterija

Sadržaj

 • Rotacijski i folijski brijači
 • Glave za brijanje i njihova pokretljivost
 • Vlažno i suho brijanje
 • Aparati za brijanje i akumulatori
 • Priključci i dodaci
 • Kontrola i indikacija različitih načina
 • Jednostavnost njege
 • Operativni troškovi
 • Sasvim egzotično
 • zaključci

Izbor metode brijanja uglavnom je stvar ukusa. Proučivši sve vrste tematskih foruma, možete se pobrinuti da svaka od dostupnih metoda ima svoje pristalice: neki preferiraju britvice s izmjenjivim kazetama, drugi preferiraju klasične strojeve u obliku slova T. Možete čak upoznati i ljubitelje opasnih britvica (premda puno češće možete naći one koji više vole shavette - opasne britvice sa zamjenjivim oštricama).

Prije svega, električni brijači su za nas zanimljivi - apsorbirali su mnoga dostignuća suvremenih tehnologija i iz godine u godinu se poboljšavaju (za razliku od svih gore navedenih uređaja, među kojima je vrlo rijetko pronaći temeljno novo tehničko rješenje vrijedno novog patenta). Kako odabrati električni brijač i na koje parametre prvo treba obratiti pažnju? Shvatimo to.

Rotacijski i folijski brijači

Jedan od ključnih parametara po kojem se električni brijači mogu podijeliti su dva bitno različita sustava, nazvana mrežasti i rotacijski. Njihovo značenje i razlika intuitivni su prema imenu..

Suvremeni rotacijski brijači opremljeni su s više glava, od kojih je svaka disk s rupama ispod kojih se nalaze rotirajuće oštrice. Opći je konsenzus da je glavna prednost rotacijskih brijača u tome što se dobro nose s kratkim strništem, a glavni nedostatak je što to često prati iritacija kože (pogotovo ako se ispostavi da je osjetljiva).

S britvicom od folije, oštrice se ne okreću, već vibriraju s jedne na drugu stranu i nisu zatvorene diskovima, već mrežom. U prosjeku su ove britvice prikladnije za dužu kosu (uključujući i one za brijanje brkova i brade) i manje iritiraju osjetljivu kožu.

Međutim, kao što se često događa, "opće je mišljenje" uglavnom kompilacija mitova od prije mnogo godina i nekih značajki uređaja vrlo specifičnih proizvođača (pa čak i vrlo specifične cjenovne kategorije). Istina je da su u ovom trenutku vrhunski rotacijski brijači naučili biti vrlo oprezni čak i prema osjetljivoj koži, a vrhunski mrežasti brijači brijeju strnište ništa lošije od rotacijskih. Dakle, vjerojatnije nije u tehnologiji koja se koristi, već u kvaliteti izrade jedinica i sofisticiranosti dizajnerske misli.

Međutim, jedna značajna razlika između folijskih i rotacijskih brijača ostaje i neće ići nikamo dalje - jer je izravno povezana s dizajnom brijaćih glava. Ta je razlika u kretanju britve (i, shodno tome, ruke) tijekom brijanja. Mrežasti brijač brije se na isti način kao i brijač - uzdužni pokreti u smjeru rasta čekinja.

Za brijanje rotacijskim britvicom takva shema apsolutno nije optimalna, koriste se kružni pokreti glave britve po koži, a ovisno o smjeru rasta čekinja, smjer "rotacije" glave također treba mijenjati.

Dakle, možemo reći da će osobi koja se obrijala britvom biti nešto lakše svladati mrežnu britvicu..

Glave za brijanje i njihova pokretljivost

Standardni rotacijski brijač ima 2-4 (u prosjeku tri) rotirajuća diska smještena pod različitim kutovima prema površini lica. U trenutku dodira koža se utisne, što osigurava najbolji kontakt i prodor dlačica u britvu - do noževa. Same glave mogu biti ili fiksne ili pokretne (plutajuće). Mobilnost rezultira najboljim prijanjanjem i stoga poboljšava performanse brijanja. Predvidljivo su britvice s plutajućom glavom skuplje od njihovih kolega s fiksnom glavom..

Često proizvođači nude pomični nosač za cijelu jedinicu za brijanje na kojoj su glave. Zahvaljujući tome, blok se može skrenuti u različitim smjerovima i ravninama. Vjeruje se da ovo rješenje pruža preciznije oblikovanje lica i ugodnije brijanje u cjelini..

Vlažno i suho brijanje

Izbor mokre ili suhe britve nije samo stvar osobnih preferencija, već i okruženja u kojem će se britva koristiti. Na primjer, mokro brijanje može biti teško tijekom putovanja ili odmora..

Mokro brijanje tradicionalno privlači činjenicu da se koža u tom procesu napari i dodatno očisti. Uz to, tijekom mokrog brijanja koriste se pjene i gelovi za pružanje dodatne njege. Ponekad ljudi koji se ne mogu suvo brijati električnim britvicama zbog stalne iritacije kože mogu podnijeti mokro brijanje gelom..

Vlažne aparate za brijanje obično je lakše očistiti: da biste uklonili ostatke dlaka, u većini slučajeva jednostavno otvorite glavu za brijanje i isperite je pod mlazom vode.

S obzirom na suho brijanje, ova metoda neće biti samo lakša, već i ekonomičnija (jer ne zahtijeva kupnju pjene i gelova). Njega britve za suho brijanje sastoji se u čišćenju njegovih elemenata posebnom četkom.

Očito je da svaka britva koja podržava mokro brijanje podržava i suho brijanje, pa je izbor zapravo vrlo jednostavan: trebate li mokro brijanje ili ne..

Aparati za brijanje i akumulatori

Električni brijači mogu se napajati iz uobičajene električne utičnice ili punjive baterije. Istodobno, neki brijači aparati za brijanje omogućuju rad iz mreže, dok drugi mrežu koriste isključivo za punjenje baterije (ali neće vam omogućiti trenutno brijanje ispražnjenim brijačem, čak i ako imate pri ruci utičnicu)..

Teško je potrebno detaljno objašnjavati prednosti i nedostatke svake od ovih opcija: prilično su očite. Ali neće biti suvišno spomenuti razne nijanse. Tako, na primjer, neće biti suvišno obratiti pažnju na vrstu baterije. Nikal-kadmij (NiCD) ili nikal-metal-hidrid (NiMH) jasno ukazuju na to da aparat za brijanje pripada nižoj cjenovnoj kategoriji - sa svim posljedicama. Litij-ionski (Li-Ion), naprotiv, ukazuje na to da barem proizvođač nije štedio na bateriji. Ako se vrsta baterije uopće nigdje ne spominje, pripremite se, u pravilu, za najgore - odnosno za prvu opciju.

Pri odabiru brijaćeg aparata za brijanje neće biti suvišno raspitati se o takvom parametru kao što je kapacitet baterije i izračunati koliko će trajanja trajati. Dobro je ako proizvođač u dokumentaciji naznači vrijeme punog punjenja, kao i koliko će minuta nakon početka punjenja potpuno ispražnjene baterije brijač biti spreman za punu upotrebu: situacija kada se baterija isprazni i, nažalost, nije toliko rijetka. Kvalitetni brijači omogućuju vam brijanje u roku od 5 minuta nakon početka punjenja baterije.

Priključci i dodaci

Oprema i dostupnost dodatnih opcija određuju koje će mogućnosti vaš brijač imati i koliko će biti ugodno za njega. Nabrojimo najpopularnije mogućnosti koje nude moderni britvice.

Mnogi brijači imaju uvlačni nož ili dodatak za trimer koji vam omogućuje podešavanje duljine brijanja. Trimerom možete podrezati brkove i bradu te oblikovati obrve. Često je trimer izveden kao skup plastičnih češljeva sa zubima različitih duljina koji reguliraju udaljenost između baze dlačica i noževa za rezanje. Ovaj je dodatak najjeftiniji, ali svoj posao obavlja pravilno..

Za one koji se često briju od kuće, odjeljak za sakupljanje kose može biti koristan, što eliminira potrebu za čišćenjem umivaonika ili kupke nakon svakog brijanja: većina ošišanih dlaka pasti će u posebnu posudu koju s vremena na vrijeme treba samo isprazniti.

Većina modernih brijača može biti opremljena spremnicima za automatsku hidrataciju kože, kao i spremnikom za automatsko čišćenje. Prvi se, kao što pretpostavljate, ispunjava hidratantnom otopinom ili gelom, koji se automatski nanosi na kožu izravno tijekom brijanja. Druga je napunjena otopinom za dezinfekciju koja se koristi za automatsko čišćenje brijača. Nakon brijanja takav se uređaj automatski čisti, dezinficira i suši. Sasvim je prirodno da će takvi brijači biti skuplji od njihovih jednostavnijih kolega, a također će zahtijevati dodatne troškove za kupnju posebnih tekućina. Osim toga, brijači s automatskom funkcijom čišćenja, u pravilu, pune se samo s posebne "baze", koju ćete morati nositi sa sobom u slučaju da tijekom putovanja trebate koristiti britvicu..

Prisutnost posebne putne torbe pojednostavit će i skladištenje i transport brijača: takav dodatak će zaštititi uređaj od udaraca i nečistoće te se preporučuje onima koji često i puno putuju.

Kontrola i indikacija različitih načina

Suvremeni brijači mogu imati nekoliko različitih načina rada ili automatski odrediti najprikladniji način rada. Tako, na primjer, senzor za određivanje gustoće čekinja prilagođava brzinu rotacije glava, odabirom željenog načina brijanja ovisno o području lica koje se tretira, a senzor koji mjeri silu rotacije noževa podsjetit će vas da je vrijeme da britvicu očistite od dlačica začepljenih u noževima..

"Napredni" brijači mogu biti opremljeni LED senzorima ili čak minijaturnim zaslonima koji prikazuju informacije o stanju napunjenosti, potrebi za čišćenjem itd. Takvi se modeli odlikuju visokom cijenom, ali najbolje odgovaraju geekovima i ljubiteljima najmodernijih tehnologija.

Jednostavnost njege

Iako se mnogi aparati za brijanje mogu očistiti tek nakon nekoliko upotreba, preporučujemo čišćenje glave za brijanje što je češće moguće kako biste ne samo poboljšali kvalitetu brijanja, već i smanjili trošenje oštrica. Stoga, prije kupnje britve, neće biti suvišno osigurati da postupak brige o uređaju ne izaziva poteškoće: ostaci dlačica lako se uklanjaju posebnom četkom, a ako je britva s oznakom "periva", tada se prljavština i ostaci dlake mogu ukloniti, postavljanjem glave za brijanje pod mlaz vode.

Posebne priključne stanice s otopinom za dezinfekciju pružit će automatsku brigu o brijaču: sve što treba od korisnika je ispuniti otopinu za dezinfekciju na vrijeme.

Operativni troškovi

Većina brijača podrazumijeva potrebu za zamjenom glava za brijanje nakon određenog vremena (o tome obično možete pročitati u uputama za uređaj). U brijaču s folijom glava za brijanje u prosjeku traje oko 1,5 godine, u rotacijskom brijaču - do 2 godine. I zato, neće biti suvišno raspitati se o troškovima zamjene glava prije kupnje (a ne nakon nje). Aparati za brijanje s automatskim vlaženjem kože ili automatskim čišćenjem zahtijevat će kupnju posebnih tekućina, što će također utjecati na troškove svakodnevne uporabe..

Sasvim egzotično

Braun proizvodi model električnog brijača za foliju gdje je glava za brijanje opremljena hladnjačkim elementom (Peltier). U teoriji bi zbog toga trebao još manje iritirati kožu, ali osjećaji naših stručnjaka bili su više iz niza "smiješnih" nego "ukusnih". A vrhunski Braun mrežasti modeli manje iritiraju kožu - ali su i skuplji :)

Philips tradicionalno koristi rotacijsku tehnologiju i koristi bežično punjenje u svojim najnovijim vrhunskim električnim brijačima. Izgleda stilski i "skupo-bogato", ali u stvarnosti ne daje nikakve posebne prednosti. Osim ako se vodonepropusno kućište sada ne može učiniti još pouzdanijim, jer na njega ne treba ništa povezati.

zaključci

Kad birate između rotacijskog aparata za brijanje i aparata za brijanje s folijom, imajte na umu da će rotacijski brijač vjerojatno bolje proći s kratkim strništem, ali može iritirati vašu kožu. Ovi britvice možda nisu prikladne za one s osjetljivom kožom i one koji se boje posjekotina. Aparat za brijanje folije bolji je za mekšu kožu i dužu kosu (uključujući podrezivanje brade i brkova).

 • Čistoća britvica od folije može se razlikovati od modela do modela, ali gotovo uvijek biste trebali imati na umu da će se dlake koje brijete rastrgati i zalijepiti na licu. Ali brijač za foliju gotovo će uvijek biti kompaktniji i lakši za upotrebu..
 • Ako se izbor zaustavi na rotacijskom brijaču, trebate pitati o broju glava za brijanje (u većini slučajeva bit će dovoljne tri), a također (ako nema svrhe uštedjeti novac) pobrinite se da su te glave pomične (odnosno mogu se prilagoditi konturama lica tijekom vrijeme brijanja).
 • Ovisno o tome gdje i kako namjeravate koristiti britvicu, morate se odlučiti za željenu vrstu brijanja: mokro brijanje je bolje za kućne uvjete, dok je suho brijanje (bez upotrebe gelova) dostupno gotovo bilo gdje.
 • Kad odabirete između plug-in alata i bežičnog brijača, također morate uzeti u obzir hoće li se brijač koristiti za putovanja ili poslovna putovanja. Kada odabirete punjivi brijač, svakako se raspitajte o kapacitetu baterije i njenom tipu (različite baterije imaju svoje osobine).
 • Prisutnost posebnih dodataka i dodataka ne samo da će proširiti mogućnosti brijača, već može i značajno pojednostaviti postupak brige za uređaj. Istina, svaka dodatna opcija utjecat će na cijenu uređaja..
 • Prisutnost posebnih indikatora ili zaslona omogućit će vam da lako odredite status napunjenosti baterije i dobijete druge relevantne informacije o trenutnom stanju uređaja.
 • Što se češće koristi brijač, važnija je jednostavnost njege: ako je moguće, bolje je nabaviti brijač koji se može prati pod mlazom vode ili čak brijač s automatskom funkcijom čišćenja.
 • Pri odabiru britve po cijeni neće biti suvišno saznati troškove zamjene glava za brijanje, kao i potrošni materijal (ako je potreban za odabrani model).

TOP 7 najboljih električnih brijača: ocjena 2020, koju kupiti, prednosti i nedostaci, recenzije

Moderni muškarci pažljivo biraju svoje uređaje kako bi sačuvali ljepotu i naglasili jedinstvenost svog izgleda. Električni brijač je sličan uređaj. Proizvođači nude široku paletu proizvoda i postaje teško odabrati najbolji. Kvalitetni električni brijač olakšava brijanje i ne uzrokuje iritacije ili ozljede. Osim toga, dug životni vijek izdvaja ga od uobičajenih britvica..

Nudimo vam ocjenu najboljih električnih brijača, zahvaljujući njima zasigurno ćete stvoriti jedinstvenu sliku i moći je redovito održavati, bez gubljenja puno vremena i novca..

Prednosti i nedostatci

Da biste razumjeli što je dobro kod električnog brijača, vrijedi spomenuti njegove prednosti i neke slabosti. Među prednostima električnih brijača, iskusni korisnici razlikuju:

 • moderan dizajn uređaja;
 • sigurnost tijekom rada - mehanizam žileta dizajniran je na poseban način koji isključuje ozljede i posjekotine tijekom brijanja;
 • potrebno je malo vremena za brijanje;
 • suho brijanje i bez iritacije.

Ali ne možemo zanemariti nedostatke. Muški korisnici dijele svoje dojmove: da biste se dobro obrijali, trebate uzgajati strnište. Britva pritom ne dodiruje kožu, već djeluje na maloj udaljenosti od nje. Duljina dlaka mora biti odgovarajuća kako biste je mogli uhvatiti.

TOP 7 najboljih električnih brijača za muškarce

Sada je vrijeme za pregled naše ocjene. Sadrži sljedeće marke i modele uređaja:

 • Braun 3020s Serija 3;
 • Philips S9151;
 • Philips S1310;
 • Panasonic ES-6003;
 • Wahl 8164-116;
 • Philips S5310 serija 5000;
 • Philips S3510 serija 3000.

Dalje ćemo se detaljnije zadržati na opisu svojstava i karakteristika odabranih modela, razgovarat ćemo o njihovim prednostima i nedostacima te specifičnostima njihovog rada. Pružit ćemo povratne informacije od korisnika koji su cijenili performanse britvica. Nadamo se da će vam informacije u članku biti korisne, želimo vam ugodno čitanje.!

Braun 3020s Series 3

Moderan električni brijač savršen je za suho brijanje. Plutajuća glava pruža pouzdano čišćenje i glatku kožu. Ugrađeni trimer uvelike proširuje funkcionalnost uređaja, što ga čini savršenim alatom za oblikovanje brkova, brade i bočnih zalistaka. U radu i održavanju uređaj je što jednostavniji, napaja se iz električne mreže i baterija.

Broj uputa3
Napon, V100-240 (prikaz, stručni)
Trajanje punjenja, u h1

Cijena: od 5200 do 6350 rubalja.

profesionalci

 • kontinuirani rad na bateriji do 45 minuta;
 • pogodan za različite tipove kože, posebno osjetljive;
 • napaja se iz baterije i iz mreže;
 • vodootporno robusno kućište.

Minuse

 • jake vibracije tijekom rada.

Brijač sam kupio prije šest mjeseci, ne žalim. Uređaj izvrsno obavlja svoj posao, brije ne samo svjetlucave blatine, već i dobru odraslu bradu. Glave savršeno odrađuju posao bez izazivanja nelagode. Nakon brijanja osjećam se kao da sam ponovno rođena!

Philips S9151

Uređaj ima jedinstveni sustav ponavljanja kontura i crta lica. Stoga brijanje postaje ne samo ugodno i sigurno, već i što učinkovitije. Glave se kreću u 8 smjerova, pokrivajući 20% dlačica svakim pokretom. Brijanje je puno bolje i brže od ostalih uređaja i konvencionalnih britvica.

Fleksibilnost8 smjerova
Naplata, u h1
Razina napona, u V100-240 (prikaz, stručni)

Cijena: od 17600 do 22450 rubalja.

profesionalci

 • postoji poseban uređaj koji čisti električni brijač;
 • svijetao i moderan dizajn;
 • glatko brijanje, bez posjekotina i iritacija;
 • glave se kreću u osam smjerova.

Minuse

Električni brijač je skup, čak i vrlo skup, ali nisam navikao štedjeti na sebi. Osim toga, brijanje je traumatičan proces, a ja biram kvalitetan i bezbolan. Brije se nježno i šiljasto, pogodno za suho brijanje. Jednostavno se čisti, savršeno staje u ruku. Kvaliteta u potpunosti opravdava trošak, niti sekunde nije požalio što ste kupili.

Philips S1310

Uređaj pruža najudobnije brijanje s ugrađenim pouzdanim oštricama. Tijekom rada se naoštre, brijanje je puno brže i učinkovitije. Fleksibilne glave se kreću, uzimajući u obzir anatomske značajke korisnika i ne pružaju mu neugodnosti i nelagodu tijekom postupka brijanja. Uređaj radi u dva načina rada - bežičnom i žičnom.

Naplata, u h8
Napon, V100-240 (prikaz, stručni)
Fleksibilnost glave4 smjera

Cijena: od 2699 do 3350 rubalja.

profesionalci

 • mekano i ugodno brijanje;
 • kretanje glava u 4 smjera;
 • samooštrenje oštrica;
 • ergonomski dizajn - uređaj lako staje u ruku i ne naglašava ga.

Minuse

 • punjenje traje samo 8 sati.

Muž sam kupila na poklon, cijenila njegove prednosti od prve upotrebe. Prirodno je obdaren osjetljivom kožom, dok je tijekom brijanja osjećao nelagodu, ali ne s ovom britvom. Glatko klizi, ostavljajući samo čistoću i glatkoću. Glave slijede konturu čeljusti i pridonose globalnom i ciljanom uklanjanju neželjenih dlačica. Rezultat je izvrstan, moj je čovjek oduševljen, pa tako i ja..

Panasonic ES-6003

Uređaj pripada mrežastoj vrsti, pogodan za suho i mokro brijanje pomoću posebnog alata - gela i pjene. Savršeno stane u ruku, ugrađeno je nekoliko načina visokokvalitetnog i udobnog rada. Pogodno za različite tipove kože, ne ozljeđuje je. Snaga motora je 10.000 o / min.

Napon, V100-240 (prikaz, stručni)
Naplata, u h8
Fleksibilnost glave3 smjera

Cijena: od 2670 do 3450 rubalja.

profesionalci

 • Dostupna funkcija trimera;
 • brijanje dvije vrste - suho i mokro;
 • ne uzrokuje iritaciju ili ozljedu suhe i osjetljive kože;
 • visoka razina snage;
 • ergonomski oblik.

Minuse

 • visoka razina vibracija;
 • ne radi s mreže, tek nakon punog punjenja.

Uređaj je visoke kvalitete i jednostavno izvrstan. Suočava se s brijanjem na teško dostupnim mjestima, ne ozljeđuje kožu. Snažne vibracije prestaju se osjećati s vremenom, glava ponavlja obline mog lica. Uređaj je stvarno cool i pristojan, preporučujem ga svima koji trenutno traže savršeni aparat za brijanje..

Wahl 8164-116

Uređaj je visoke kvalitete i opremljen je hipoalergenim pozlaćenim mrežicama. Uređaj brije gustu strnište, guste dlake mu se daju. Nakon upotrebe koža će biti glatka, zajamčeno bez iritacija, crvenila i posjekotina. Brijač je popularan u profesionalnim brijačnicama zbog svoje učinkovitosti, neobičnog oblika i modernog dizajna. Pogodno kao osobna kupnja i poklon prijatelju, mužu, bratu.

Područja rada2
Naplata, u h1.5
Napon uređaja, V100-240 (prikaz, stručni)

Cijena: od 8150 do 9600 rubalja.

profesionalci

 • rotacijski motor osigurava veliku brzinu rotacije glave;
 • hipoalergenske mreže;
 • nosi se s gustim čekinjama;
 • težina uređaja približno 150 g;
 • uključuje 2 vrste četkica, mrežnu zaštitu i adapter za napajanje.

Minuse

 • prikladno samo za suho brijanje;
 • nedostatak trimera.

Profesionalni uređaj savršeno se nosi sa zadacima. Kupljen u brijačnici, ali s vremenom je odlučio kupiti isti brijač kao kućni uređaj. Briše bradu duljine 3 cm trenutno, laganim pokretom, ne ostavljajući crvenilo i iritaciju. Udobno držati i prilagoditi bradu željenom stilu.

Philips S5310 serija 5000

Aparat za brijanje dizajniran je da vam pruži meko i savršeno brijanje. Zahvaljujući posebno dizajniranom sustavu oštrica, uređaj podiže i reže dlake i dlake. Postoji način brzog punjenja: nakon 5 minuta započinjete potpuno brijanje i ne brinite se hoće li se uređaj naglo isključiti. Glave se kreću u pet smjerova za do 100% bolje performanse brijanja. Prodaje se u plavoj i srebrnoj boji.

Razina napona, u V100-240 (prikaz, stručni)
Naplata, u h1
Fleksibilnost5 smjerova

Cijena: od 8000 do 9960 rubalja.

profesionalci

 • dostupnost opreme u trgovinama i supermarketima;
 • glave se peru vodom bez štete po tehničke karakteristike;
 • jamstvo proizvođača je 2 godine;
 • Turbo način - brže brijanje;
 • indikator punjenja, blokada, zamjena glave i indikator čišćenja.

Minuse

 • prikladno samo za suho brijanje.

Supruga mi je darovala u obliku uređaja za električno brijanje. Aparat za brijanje ima nekoliko načina rada, iako sam navikao na standardni. Ujutro se brzo brijem, ako zakasnim, koža od toga ne crveni i ne iritira. 5 glava pružaju udobno i kvalitetno brijanje, bolji poklon nisam mogao dobiti. I voljena je oduševljena.

Philips S3510 serija 3000

Uređaj renomiranog proizvođača. Trajanje rada je do 50 minuta. Dizajn zaobljenog ruba sigurno i meko klizi preko kože ne uzrokujući ozljede ili posjekotine. Aparat za brijanje radi u nekoliko načina rada, od mreže i autonomno, kao rezultat punjenja. Glave se kreću u 4 smjera neovisno jedna o drugoj. Uz to, opcija je relativno jeftina i, istodobno, visoke kvalitete.

Naplata, u h1
Fleksibilnost4 smjera
Napon, V100-240 (prikaz, stručni)

Cijena: od 4300 do 5600 rubalja.

profesionalci

 • tijelo je izrađeno od vodonepropusnih materijala;
 • ergonomski i udoban dizajn;
 • indikator prazne baterije;
 • 2 godine jamstva proizvođača.

Minuse

 • kontraindikacije za osjetljivu kožu.

Brijač se odlikuje visokokvalitetnom tehničkom montažom i dobrim performansama, rezultati se ne mogu radovati. Odabrala sam ga za sebe, jer je brijanje nedavno postalo jedan od prioriteta, a nema vremena za posjet brijačnicama. Britva mi se odmah svidjela - glatki pokreti, brz postupak, sve je to posebno važno ujutro. Kupnjom sam zadovoljan, nosim ga sa sobom na putovanja i putovanja, nikad nisam zakazao.

Usporedna tablica karakteristika

Tablica u nastavku prikazuje glavne karakteristike razmatranih modela uređaja. Korelirajući ih međusobno, bit će vam puno lakše odabrati električni brijač koji u potpunosti udovoljava željama i potrebama korisnika..

Ime modelaNapon, VNaplata, u hBroj uputa glave
Braun 3020s Series 3100-240 (prikaz, stručni)13
Philips S9151100-240 (prikaz, stručni)18
Philips S1310100-240 (prikaz, stručni)84
Panasonic ES-6003100-240 (prikaz, stručni)83
Wahl 8164-116100-240 (prikaz, stručni)1.52
Philips S5310 serija 5000100-240 (prikaz, stručni)1pet
Philips S3510 serija 3000100-240 (prikaz, stručni)14

Savjeti za odabir

Pri odabiru kvalitetnog električnog brijača obratite pažnju na nekoliko aspekata:

 • Ergonomija uređaja. Olovka bi trebala udobno ležati u ruci, jer ako se brzo umorite, nećete moći dovršiti započeti postupak, a rezultat će biti loše kvalitete.
 • Nekoliko načina brijanja - naime suho i mokro. Pođite od navika i onoga što je ugodno za vašu kožu. Suho brijanje izvrsno je na poslovnim putovanjima. Ali ako ste navikli na mokre britvice, suhe britvice isprva će izgledati neugodno..
 • Tip kože, njegove značajke. Svaka vrsta ima svoje tehničke karakteristike električnog brijača. Preporučujemo da budete oprezni pri kupnji, jer britvice ponekad nanesu nepopravljivu štetu koži i uzrokuju nelagodu ako ste ih pogrešno odabrali i ne uzmete u obzir značajke kože.

U ostalom (cijena, dostupnost opreme, vrsta posla), započnite isključivo prema vlastitim željama. Glavna stvar je da britva mora biti sigurna, visokokvalitetna montaža i ne štetna za kožu. Nadamo se da će vam informacije u članku pomoći pri odabiru, želimo vam uspješne kupnje!

TOP 9 rotacijskih i mrežastih električnih brijača: koji je električni brijač bolji

Električni brijač ima značajne prednosti u odnosu na tradicionalne britvice: prvo, nerealno mu je da se sam poreže, a drugo, ne iritira kožu. Stoga suvremeni muškarci sve više vole električne brijače. Iz današnjeg članka, znalci visokotehnološkog brijanja saznat će o najboljim električnim brijačima za muškarce - najpopularniji modeli predstavljeni su u ocjeni koju su sastavili naši stručnjaci na temelju ne samo tehničkih karakteristika, cijena, već i recenzija kupaca.

Najbolji električni brijači za muškarce

Raznolikosti električnih brijača

Prema principu rada, ti su uređaji podijeljeni u 2 vrste. Nećemo zaranjati u nepotrebne tehničke značajke, već ćemo razmotriti samo samu bit.

Rotacijski aparat za brijanje i foliju

Stol. Što su električni brijači?

Ime, fotografijaKratki opis
RotacijskiOve britvice imaju više plutajućih glava. Rotacijske oštrice skrivene su iza diskova s ​​prorezima. Takvi su uređaji obrijani dovoljno čisto, ali neće uspjeti nježno obrijati nešto rotacijskim brijačem, a zbog vrlo glatkog brijanja osjetljiva koža može biti ozlijeđena.
MrežaRadi na malo drugačijem principu: rešetka ispod sebe skriva vibracijske oštrice (usput rečeno, zato se takvi uređaji nazivaju i vibracijskim). Električni mrežasti brijači ne briju se onako čisto kao što je gore opisano, ali izvrsni su za najosjetljiviju kožu. Prikladni su i za šišanje brkova, zalistaka i brade..

Rotacijski ili folijski brijač?

Na bilješku! Bilo kako bilo, među predstavnicima obje skupine postoje pristojni britvice, pa se stoga pri odabiru određenog modela uzimaju u obzir osobne preferencije i navike..

Nekoliko riječi o proizvođačima

Pri odabiru električnog brijača prednost treba dati poznatim markama kao što su Panasonic, Philips ili Braun. Naravno, u ovom ćete slučaju malo preplatiti (i za dodatne funkcije i za samu marku), ali na kraju ćete dobiti visokokvalitetno brijanje, nakon čega neće biti iritacija i posjekotina.

Dajte prednost poznatim robnim markama

Ocjene najboljih električnih brijača u 2019.-2020.

Ispod su najbolji modeli (kako u pogledu karakteristika, tako i recenzija) među popularnim električnim brijačima. Ocjene su sastavljene prema različitim kriterijima, ali prije svega.

TOP 10 najboljih jeftinih muških električnih brijača za savršeno brijanje

U bilo kojoj dobi svaki muškarac sanja da ostane moderan i lijep. Ali niti modna košulja niti markirane hlače ne mogu stvoriti cjelovitu sliku ako na glavi nema odgovarajuće frizure. Odabirom najboljih muških električnih brijača od jeftinih, možete se pobrinuti za sebe i urediti kod kuće.

Mrežasti ili rotacijski: koji je brijač bolji

Zapravo, odabir nije težak, samo trebate uzeti u obzir vrstu kože, ukočenost čekinja.

Zbog brzog rasta kose, neki se muškarci moraju brijati ujutro i navečer, a ponekad i u vrijeme ručka. Nitko se neće svidjeti ako uređaj počne iritirati kožu, pojavit će se osip. Iz tog bi razloga električni brijač trebao biti savršen poput četkice za zube: pouzdan i ne neugodan..

Rotacijski ili mrežasti? Suvremeni proizvođači brinu o kvaliteti bilo koje opcije. Ovdje su bitne pojedinačne preferencije.

Rotacijski brijači

Na temelju imena postaje jasno da je princip rada rotacija. Uređaj se sastoji od nekoliko glava, fiksne mreže i noža. Kako bi se dlake savršeno obrijale i ne bi ozlijedile, glave su se počele pokretati. Štoviše, moderni uređaji opremljeni su trimerom, zbog čega se raspon mogućnosti proširuje. Željeni oblik možete dati ne samo bradi, već i brkovima..

Glavni nedostatak je cijena zamjenjivih oštrica, jednaka je 80% cijene samog stroja.

 • električni brijač namijenjen muškarcima prati konture lica;
 • pouzdane mlaznice koje se s vremenom ne pogoršavaju;
 • brzina brijanja;
 • nemoguće se porezati strojem.
 • visoka cijena zamjenskih kaseta;
 • tvrda interakcija s kožom.

Glavni znak da je vrijeme za kupnju novog nastavka je smanjenje kvalitete brijanja, boli, čupanja kose..

Sličan rezultat može se pojaviti zbog začepljenja, čišćenje rješava problem.

Kvalitetne rotacijske uređaje proizvodi poznata tvrtka Philips. Unatoč visokoj cijeni, u potpunosti se opravdavaju.

Mrežasti uređaj

Električni brijač za savršeno čisto i sigurno brijanje. Za razliku od prethodnog tipa, okrugle rotirajuće mlaznice zamjenjuju čelične mreže čiji broj doseže 4. Mrežasti pogled također može biti opremljen baterijom, do-postajom.

Ako govorimo o trajnosti, rotacijski mrežasti stroj nije konkurent. Mreža se lako gužva, laganim pritiskom i oštetit će se. Rezervni dijelovi za takve britvice su jeftiniji, ali ne puno.

 • jednostavnost održavanja;
 • sposobnost uklanjanja dugih čekinja;
 • kompaktnost;
 • univerzalnost.
 • brijanje pod pogrešnim kutom prouzročit će posjekotine;
 • krhkost;
 • mala brzina postupka.

Kako bi se postupak odabira pojednostavio, treba izvući neke zaključke:

 1. Ako muškarac ima debelu kožu, ukočenu i grubu strnjiku, rotacijski brijač je najbolji izbor. Zbog nježnog klizanja ne izaziva iritaciju, ne izaziva nelagodu.
 2. Za mekane čekinje, osjetljivu epidermu, preporučuje se kupnja mrežaste mašine. Brije se polako, ali nježno.

Dobre električne brijače možete pronaći u mnogim trgovinama. Ali ne zaboravite da će brijanje biti kvalitetno samo ako je uređaj kupljen uzimajući u obzir sve preporuke.

Kako odabrati električni brijač

Moderni modeli dizajnirani su za suho i mokro brijanje. Oni su zapečaćeni, ne dopuštaju vlagu i ne šokiraju. Odaberite uređaj prema vrsti ukočenosti dlačica i osjetljivosti kože.

Među glavnim čimbenicima o kojima ovisi izbor, stručnjaci razlikuju:

 1. Zaštita. Obavezno za muškarce s problematičnom kožom. Odbijte kupiti uređaj bez ove funkcije.
 2. Vlažno i suho brijanje. Većina profesionalnih i jeftinih uređaja opremljena je opcijom. Prva je opcija poželjnija za muškarce s osjetljivom kožom.
 3. Funkcija čišćenja. U kompletu se često dolazi s četkom namijenjenom čišćenju britve nakon upotrebe. Neki su strojevi obdareni mogućnošću samočišćenja.
 4. Materijal oštrice. Titan električni brijači pogodni su za tinejdžere i muškarce s osjetljivom kožom. Željezo dopušteno, ali se ne preporučuje.
 5. Trimer. Jeste li ljubitelj brade i brkova? Ova će funkcija biti korisnija no ikad..
 6. Površina za brijanje koja prati oblik lica. Značajka nije temeljna, ali dobrodošla.
 7. Baterija. Pogodno za one koji uređaj planiraju koristiti izvan kuće.
 8. Recenzije. Da, čini se čudnim, ali trebali biste obratiti pažnju čak i na takve sitnice..

Uzimajući u obzir značajke električnih brijača, moći ćete odabrati pouzdan, funkcionalan uređaj i za sebe i za dar nekome.

TOP električni brijači

Gdje god planirate kupiti uređaj, na Aliexpressu ili u trgovini, imajte na umu da ćete ih morati dugo brijati, što znači da kvaliteta mora biti primjerena.

Braun 3020s Series 3

Cijena 8599 rub.

Električni brijač omogućuje visokokvalitetno i nježno uklanjanje trodnevne brade. Mrežasta struktura uklanja dlačice bez oštećenja kože. Nakon postupka ne ostaje crvenilo ili iritacija.

Model izvodi suho brijanje.

Gumeni umetak za dršku sprječava klizanje u rukama. Oštrica se lako čisti pod mlazom vode, u kompletu je četka. Sustav indikatora omogućuje vam kontrolu razine napunjenosti i potrebe za zamjenom dijela..

TOP 10 najboljih mrežastih električnih brijača za muškarce

Svi električni brijači podijeljeni su u 2 vrste - rotacijski i mrežasti. Oni se u osnovi razlikuju u načinu rada, ali na izlazu daju jednako kvalitetan rezultat. Preferencija za jedan ili drugi tip uređaja stvar je ukusa. Stoga sam u ocjenu uvrstio najbolje električne brijače 2020. godine obje skupine. Većina predstavnika ocjene nalazi se u proračunu i u segmentima srednjih cijena, oni imaju približno istu funkcionalnost. No, postoje i iznenađenja za one koji su spremni potrošiti više na britvicu. Vrhunski modeli nude korisniku prikladne indikacije rada, sustav samočišćenja i druge funkcije, o čemu ćete naučiti čitajući ovu ocjenu do kraja.

Napominjemo, ako je vaš proračun ograničen, pripremili smo ocjenu 10 najboljih električnih brijača ispod 3000 rubalja prema recenzijama kupaca.

Kriteriji za odabir

Da biste odabrali najbolji uređaj za brijanje, morate točno razumjeti što potražiti u trgovini. Nekoliko je kriterija odabira:

 • Jednostavnost korištenja;
 • ergonomija;
 • kvaliteta brijanja;
 • pouzdanost uređaja;
 • prisutnost iritacije nakon upotrebe;
 • mogućnost i vrste noževa za čišćenje;
 • vrsta hrane;
 • brzina punjenja (za baterijske uređaje);
 • dostupnost dodatnih funkcija;
 • trošak.

Osim toga, svakako biste trebali obratiti pažnju na broj noževa i materijal od kojeg su izrađeni. Najbolje je dati prednost keramici. To smanjuje mogućnost iritacije. Ovi se modeli mogu koristiti za osjetljivu kožu, aparat za brijanje neće pružiti neugodne osjećaje.

Tip brijanja

Prema načinu rada, čitav niz električnih brijača možemo podijeliti u dvije velike kategorije:

 • samo za redovito suho brijanje;
 • "Mokri" nanos, uz mogućnost korištenja pjene ili gela.

Potonja opcija ima i prednosti i nedostatke. S jedne strane, upotreba raznih sredstava pomaže omekšati čekinje, poboljšava klizanje i postupak je puno lakši. S druge strane, pojavljuju se dodatni preduvjeti za razmnožavanje ogromnog broja bakterija na oštricama uređaja. Nakon nekog vremena, "mokri" električni aparat za brijanje postaje samo plodno tlo za klice. Jedini je izlaz dezinficirati uređaj nakon svake uporabe..

Vrste uređaja

Sve britvice za električno brijanje za muškarce podijeljene su u dvije velike skupine: rotacijske i mrežaste. Svatko od njih ima i prednosti i nedostatke. Koji je najbolje koristiti za najbolji rezultat? Ti odluči.

Mreža

Sustav za brijanje sastoji se od nekoliko noževa koji vibriraju s jedne na drugu stranu. Vrh uređaja prekriven je tankom metalnom mrežicom koja ima mnogo rupa. Kroz njih se dlake s čekinjama dovode na oštrice. Ovaj sustav izvrsno radi čak i kod trodnevnih strništa. Korisničke recenzije govore nam da su ovi modeli izvrsni za muškarce s osjetljivom kožom. Oni praktički ne uzrokuju iritaciju. Stoga, ako brinete o prvom uređaju za brijanje za tinejdžera, tada je "rešetka" najbolja opcija..

Rotacijski

Pokretni sustav ovih modela sastoji se od nekoliko glava, vanjski sličnih diskovima s prorezima. Podignite noževe koji se okreću u određenom smjeru. Takvi modeli imaju jednu nespornu prednost - vrlo blisko brijanje. To se postiže zahvaljujući maksimalnom uklapanju i bliskom rezanju najkraćih dlačica. Među ovom vrstom uređaja postoji mnogo modela za grubu kosu..

Rotacijski brijači, naravno, imaju negativne bodove. Nisu uvijek prikladni za nježnu i osjetljivu kožu (ali postoje iznimke). Činjenica je da neki ne previše kvalitetni uređaji, ako se koriste nepravilno, mogu izvući dlačice uzrokujući prilično neugodne senzacije.

TOP 5 rotacijskih električnih brijača

Rotacijski brijači opremljeni su motorom koji okreće nekoliko glava s oštricama koje uklanjaju dlake. Glavna prednost takvih britvica je što se dobro snalaze s kratkim čekinjama. Minus - može nadražiti osjetljivu kožu.

Soocas S3

Poredak rotacijskih električnih brijača otvara model kineske marke Xiaomi - treća generacija modela. Prema korisnicima, vrlo je uspješan u pogledu omjera cijene i kvalitete. Brijač je kompaktan, lagan (173 g), ima vodootporno plastično kućište u 3 boje (crvena, plava, crna). Višeslojni premaz glave za brijanje otporan je na koroziju ili plijesan. Može se koristiti izravno pod tušem, uključujući gel ili pjenu. Radni element su tri plutajuće glave, ispod kojih su skriveni noževi s dvostrukim krugom. Glavni je napravljen u Japanu, pomoćni - u Švicarskoj: njihova debljina iznosi samo 0,08 mm. Za usporedbu: u ostalih brijača ovog dizajna deblji su za 0,02 mm. Ova vam značajka omogućuje postizanje savršenog brijanja s manje pritiska na koži. Soocas S3 opremljen je ugrađenom baterijom od 800 mAh, do 60 minuta trajanja baterije. Priključak za punjač je tip C. Potpuno se punjenje trebaju oko 2 sata. Upravljanje brijačem je jednostavno: jedan mehanički gumb za uključivanje i prebacivanje između načina rada (normalni i turbo). Prema vlasnicima, za tvrde čekinje bolje je odmah odabrati drugi način rada. Na kućištu se nalaze 4 LED indikatora: aktivnost turbo načina rada, blokiranje, potreba za čišćenjem i punjenjem. Cijena - 2500 rubalja.

 • cijena;
 • oblikovati;
 • ergonomija (kompaktnost, lakoća, prikladan oblik, jednostavnost upravljanja);
 • zaštita od vlage - IPX7;
 • konektor - tip C;
 • kvalitetno mokro i suho brijanje;
 • ne iritira kožu.
 • brije se gore s pjenom za brijanje nego s gelom;
 • u normalnom načinu rada ne nosi se dobro s krutim čekinjama;
 • nema trimera;
 • nije uključena naslovnica;
 • u prodaji nema zamjenskih noževa.

Moja presuda, Soocas S3 je aparat za brijanje s minimalnom funkcionalnošću. Neke kupce odbija nedostatak trimera. Ali visoka kvaliteta i niska cijena je opravdanje za to. Ne trebaju svi trimer, ako je to za vas kritično, samo kupite drugi model. Odsutnost noževa u prodaji može se opravdati njihovom visokom cijenom - slučajem kada je isplativije zamijeniti sam brijač. Poklopac se također može kupiti.

Novi električni brijač Xiaomi Mijia SOOCAS S3 s 3 rezne glave za suho.

Za Xiaomi Mijia SOOCAS S3 električni brijač za muškarce, 3 glave za rezanje za.

Originalni električni brijač za muškarce 3 rezanje Xiaomi Mijia Soocas S3.

Xiaomi Mijia rotacijski električni brijač

Ocjenu nastavlja još jedan rotacijski električni brijač tvrtke Xiaomi. Da bi razvio ovaj brijač, popularna kineska marka privukla je stručnjake Remingtona, koristila noževe japanske tvrtke JFE i švedske tvrtke Sandvik - čineći sve kako bi stvorila jeftin, ali visokokvalitetan proizvod. I uspjelo je. Ovaj se model razlikuje od Soocasa S3 po nijansama oblika i izgleda kućišta. Proizvođač tvrdi 2 puta duže trajanje baterije. U praksi to nije slučaj, pogotovo ako će brijač biti u turbo načinu rada. Ispitivanja koja su proveli stručnjaci tijekom pregleda pokazala su da uređaj može živjeti oko 60 minuta s prosječnim intenzitetom upotrebe. Punjenje traje oko 2 sata. Kontrola i indikacija slični su Soocasu S3. Nije lako objektivno procijeniti kvalitetu brijanja u odnosu na konkurenta. Većina korisnika i stručnjaka daje obojici brijača dobru ocjenu. Cijena - 3000 rubalja.

 • cijena;
 • oblikovati;
 • ergonomija;
 • zaštita od vlage - IPX7;
 • kvalitetno suho i mokro brijanje;
 • ne iritira kožu.
 • krhka konstrukcija. Nekoliko korisnika odjednom primjećuje brzu abraziju pogonskih osovina, zveckajući daljnjim neuspjehom;
 • u normalnom načinu rada ne nosi se dobro s krutim čekinjama;
 • nema trimera;
 • nije uključena naslovnica;
 • u prodaji nema zamjenskih noževa;
 • nije uključeno mrežno punjenje.

Kao rezultat toga, imamo dobru opciju od Xiaomija, ali upućujući na negativne kritike vlasnika o nepouzdanosti modela, savjetujem vam da uzmete u obzir Soocas S3: košta 500 rubalja jeftinije, što se tiče funkcionalnosti i kvalitete brijanja nije inferiorno.

Remington PR1350

Dodajte 700 rubalja i kupite Remington PR1350. Aparat za brijanje renomiranog proizvođača uređaja za njegu kose. Za razliku od dva prethodna sudionika u ocjeni, on ima ugrađeni trimer, pokretnu jedinicu za brijanje ComfortPivot, vlastiti sustav konturiranja lica ActiveContour i antibakterijski premaz područja oko glava za brijanje. Prema proizvođaču, ovo bi trebalo pružiti savršeno brijanje bez iritacija. U praksi sve nije tako savršeno: neki korisnici i dalje osjećaju nelagodu nakon brijanja, a kvaliteta rada izaziva prigovore. Aparat za brijanje radi iz mreže ili iz ugrađene baterije (do 40 minuta). Upravljanje - mehanička tipka + indikator punjenja. Cijena - 3700 rubalja.

 • cijena;
 • marka;
 • rad iz mreže i iz baterije;
 • ugrađeni trimer;
 • suho i mokro brijanje;
 • jamstvo proizvođača - 2 godine.
 • nije uključena naslovnica;
 • ne nosi se dobro s krutim čekinjama.

Po mom mišljenju, britva je izvrsna za uklanjanje mekih strništa. Kad se suoči s grubom kosom, ona gubi svoju učinkovitost i često uzrokuje iritaciju kože. Ako vam nije važno imati trimer, preporučujem Soocas S3, takvih je žalbi manje. Vlasnicima "brusnog papira" na licu ne mogu preporučiti ovu opciju.

Philips S5110 serija 5000

Spremni potrošiti 5000 rubalja na britvicu? Tada je Philips S5110 za vas. Ovo je jedna od vodećih marki na tržištu električnih brijača. Cijena većine uređaja proizvođača znatno je viša od cijene konkurenata sa sličnom funkcionalnošću, ali ovaj je model iznimka. Aparat za brijanje modernog je ergonomskog dizajna, savršeno se pokazuje u radu. Dizajniran samo za suho brijanje, ali se može prati pod mlazom vode. Savršeni rezultati mogući su zahvaljujući patentiranoj tehnologiji dvostrukih oštrica Super Lift & Cut. Električni brijač opremljen je uklonjivim SmartClick trimerom za precizno podrezivanje sljepoočnica i brkova. Glave Flex kreću se neovisno u 5 smjerova, a sustav oštrica MultiPrecision podiže kosu i strnište za brzo i glatko brijanje. Aparat za brijanje radi iz mreže i iz baterije (do 40 minuta). Punjenje traje samo 1 sat. Postoje LED indikatori napunjenosti, potreba za čišćenjem, zamjena brijanja.

 • cijena;
 • marka;
 • rad iz mreže i iz baterije;
 • kvaliteta brijanja;
 • jamstvo proizvođača - 2 godine.
 • uklonjivi trimer;
 • krhko pričvršćivanje noževa u bloku: česta zamjena oštrica trimerom ponekad dovodi do loma;
 • nijedan slučaj nije uključen.

U radu se britva dobro pokazuje, ali sustav pričvršćivanja noževa nije dobro promišljen, može se pokvariti čestom uporabom trimera, što je, međutim, riješeno jamstvom na dvije godine. Ako ste ljubitelj Philipsa i brijete se na suho, ovo je izvrsna kupnja.

Philips S9711 serija 9000

TOP 5 rotacijskih električnih brijača zatvara predstavnik gornje linije Philips brijača. Razlikuje se od svih ostalih sudionika u ocjeni u proširenoj konfiguraciji. Uz sam aparat za brijanje, komplet uključuje postolje, kućište, punjač i trimer s uklonjivim podesivim češljem (5 duljina). Stalak djeluje kao punjač i može očistiti, podmazati i osušiti brijač. Da biste to učinili, zamjenski uložak za čišćenje umetnut je na dno priključne stanice. Aparat za brijanje sa zaslonom koji prikazuje najnovije informacije o napunjenosti baterije, načinu rada i ostalim sitnicama. Možete se brijati suho ili mokro. Baterija traje oko 60 minuta, puni se isto. Korisnici nemaju pritužbi na kvalitetu brijanja. Sustav oštrica - V-track, glave - ContourDetect, kreće se u 8 smjerova. Tri načina rada (nježni - za osjetljivu kožu, redoviti i brzi) pružaju čisto i ugodno brijanje. Upravljanje - tri tipke (uključeno, isključeno, "+" i "-") za podešavanje brzine rotacije lopatica. Priključna stanica ima gumb za uključivanje načina čišćenja i indikatore ovog postupka. Cijena - 19.900 rubalja.

 • oprema;
 • oblikovati;
 • ergonomija (jednostavno upravljanje, prikaz);
 • zaštita od vlage;
 • izvrsna kvaliteta brijanja;
 • ne iritira kožu (ako je način odabran pravilno);
 • sustav za čišćenje - SmartClean PRO;
 • jamstvo proizvođača - 2 godine.
 • cijena;
 • prema recenzijama korisnika, nakon samočišćenja dlake mogu ostati u priključnoj stanici i na oštricama, morate ih četkati ručno;
 • trebate promijeniti tekućinu u spremniku za čišćenje, to je dodatni trošak;
 • trimer koji se može ukloniti.

Skupi brijač skupo je održavati. Cijena zamjenskih oštrica je visoka, a sustav čišćenja SmartClean PRO zahtijeva povremeno održavanje. Umjesto toga - brzo, savršeno glatko brijanje bez iritacija, dugo trajanje baterije, jednostavnost upotrebe i održavanja. Vrijedite li sve gotovo 20 tisuća rubalja, vi odlučujete. Ako funkcionalnost priključne stanice nije potrebna, možete razmotriti pristupačnije modele: postoje dobre mogućnosti za kvalitetno brijanje, na primjer, Remington PR1350. Ako posjedovanje trimera nije važno, preporučujem Soocas S3.

TOP 5 električnih brijača s folijom

Rezni dio takvih britvica predstavljen je sjenilom - polukružnom dugačkom mrežicom, iza koje je skriven nož. Izvodi pokrete unatrag i uklanja dlake. Prednost je jednostavno uklanjanje duljine čekinja. Mane - Opasnost od iritacije i posjekotina uslijed nepravilne uporabe, sporo brijanje u usporedbi s rotacijskim brijačima.

Wahl 3615-0471

Ocjenu električnih brijača otvara model američke marke specijaliziran za profesionalnu frizersku opremu. Pogodan za suho brijanje i pozicioniran kao putnički model - lagan, kompaktan, isporučuje se s mekanom futrolom, tvrdom futrolom za siguran transport. Radi na bateriju (do 45 minuta), postoji indikator punjenja. Upravlja se jednim prekidačem. Nema dodatne funkcionalnosti. Cijena - 1170 rubalja.

 • cijena;
 • marka;
 • kompaktnost (manja od iPhone 5);
 • oprema;
 • dobro brijanje bez iritacije;
 • jeftin potrošni materijal + 1 dodatna oštrica i mrežica;
 • 2 godine garancije.
 • ne nosi se dobro s krutim čekinjama;
 • samo suho brijanje;
 • baterija - nije Li-ion;
 • ne može se koristiti s mreže;
 • za punjenje baterije potrebno je 8 sati, a prvo punjenje protegnut će se 16 sati.

Dizajniran za kratku kosu, pogodan za njegu brade, često ga koriste profesionalni brijači. Nije prikladno za svakodnevnu upotrebu. Umjesto toga, trebali biste ga smatrati alternativnim rezervnim putovanjima i poslovnim putovanjima. Izvrsna ideja za muški poklon.

Prijenosni električni brijač Xiaomi Mijia

Model iz proračunskog segmenta, dostojan konkurent Wahlu 3615-0471. Ima metalno tijelo, nož izrađen od visokokvalitetnog japanskog čelika. Može raditi autonomno do 90 minuta, uz mogućnost punjenja iz powerbank-a. Za to postoji Type-C konektor i kompletni kabel s USB Type-A na drugom kraju. Set je oskudan - nema zaštitnih uređaja, osim plastičnog poklopca. Cijena - 2600 rubalja.

 • cijena;
 • oblikovati;
 • dobri građevinski materijali;
 • kompaktnost;
 • autonomija;
 • dobro brijanje bez iritacije;
 • priključak za punjenje - USB Type-C;
 • može se naplatiti iz powerbank.
 • oprema;
 • ne nosi se dobro s duljinom krutih čekinja;
 • samo suho brijanje;
 • nastava na kineskom.

Poput Wahl 3615-0471, i ovo je pomoć pri brijanju za vanjsko brijanje. Praktično za nošenje. Dizajniran za šišanje kratkih dlačica. Bolje je ne eksperimentirati s dvogodišnjim strništem. Brijanje na ovaj način iritira i vjerojatno vam neće dati vidljive rezultate. Model ima prednosti u odnosu na Wahl 3615-0471: prostrana baterija, prikladno punjenje iz mreže i vanjskih punjača. Ali košta 2 puta više. Ako je potrebno, možete uštedjeti u korist Wahla 3615-0471: model izvršava glavnu funkciju ništa lošije.

Braun 310s Series 3 mokro i suho

Za razliku od dva prethodna sudionika u ocjeni, ovaj je brijač njemačkog proizvođača pogodan za svakodnevnu upotrebu. Opremljen trostrukim sustavom za brijanje s plutajućim glavama - dvostrukim SensoFoil mrežicama i integriranim srednjim trimerom za uklanjanje duge, utisnute dlake. Možete se brijati suho ili mokro, što je važno za muškarce s osjetljivom kožom. Aparat za brijanje je potpuno vodootporan i brijete se pod tušem. Ugrađena je baterija. Dovoljno je za 20 minuta rada. LED indikator podsjetit će vas na potrebu punjenja. Kontrola jednim gumbom, bez dodatne funkcije. Cijena - 5990 rubalja.

 • zaštita od vlage;
 • suho i mokro brijanje - visokokvalitetno, bez iritacija;
 • plutajuće glave slijede konture lica;
 • ugrađeni trimer;
 • jamstvo - 2 godine.
 • set ne uključuje navlaku, četke za čišćenje;
 • ne radi s mreže;
 • slaba autonomija;
 • ne nosi se dobro s dugim krutim čekinjama.

Velika većina Yandexa. Tržišta su ovaj aparat za brijanje ocijenila najvišom ocjenom. Ima i onih koji su nezadovoljni upotrebom. Najvjerojatnije jednostavno nisu pronašli pristup suptilnoj prirodi ovog uređaja: nakon prelaska na njega sa strojeva, treba vremena da se naviknete. Braunova funkcija brijanja definitivno je bolja od Wahla ili Xiaomija. Za putovanja, poslovna putovanja dovoljne su njihove mogućnosti, ali za svakodnevne tretmane za lice preporučio bih Brauna. Cijena je veća, ali i dalje prihvatljiva.

Panasonic ES-RF31

Model sa 4-mrežnim sustavom. To daje izvrsne mokre i suhe rezultate. Osim bloka od 3 plutajuće glave, brijač ima i trimer za kosu. Lopatice su izrađene od japanskog čelika s oštrinom od 30 stupnjeva. Može se prati pod mlazom vode. Udoban neklizajući držač s umetcima od elastomera. Radi na bateriji (do 65 minuta). Punjenje traje oko sat vremena - tipično za ovu vrstu brijača. Postoji indikacija punjenja. Cijena - 6250 rubalja.

 • omjer cijene i kvalitete ";
 • ergonomija - ugodno za držanje;
 • Sustav 4 oštrice s plutajućim glavama;
 • dobro brijanje bez iritacije;
 • zaštita od vlage;
 • suho i mokro brijanje;
 • ugrađeni trimer.
 • kvaliteta trimera;
 • skupi potrošni materijal;
 • ne radi s mreže.

Jedna od jeftinih ponuda s 4 oštrice. 93% Yandexa. Tržište preporučuje ovaj brijač za kupnju. Razlika s Braunom 310s je nekoliko stotina, ali dobivate više autonomije i bolju kvalitetu brijanja za duge strništare..

Braun 7893s Series 7

Inovativni model Braun zatvara VRH mrežastih britvica. U srcu su 4 oštrice, sastavljene u 8-D plutajući sustav za brijanje s pojedinačnim MicroMotion ovjesom svih reznih elemenata. Prati najmanje konture lica. Zahvaljujući mokrom brijanju i tehnologiji zaštite kože SkinGuard, iritacije mogu zaboraviti čak i oni s osjetljivom kožom. Srce brijača su inovativna Sonic tehnologija i pametni motor AutoSensing koji oštrice prilagođavaju duljini i krutosti čekinja. Način možete odabrati sami (ukupno ih je 5). Aparat za brijanje radi na bateriju (do 50 minuta). LED indikator podsjetit će vas na potrebu punjenja. Zaslon sadrži intuitivne indikatore za status baterije, mrežu i razinu prljavštine. Cijena - 14.900 rubalja.

 • slučaj uključen;
 • dobro brijanje bez iritacije;
 • zaštita od vlage;
 • suho i mokro brijanje;
 • ugrađeni trimer;
 • 2 godine garancije.
 • cijena;
 • ne radi s mreže;
 • skupi potrošni materijal.

Moje mišljenje. Brijač je dobar, ali definitivno preskup. Prema brojnim korisnicima, inovativna tehnologija ove britvice nije ništa drugo do marketinški trik za koji nema smisla plaćati više. 89% preporučuje ovaj model na Yandexu. Tržište. Nema sumnje da se Braun Series 7 dobro brije. Ali zašto plaćati više ako sličan uređaj možete uzeti 2 puta jeftinije? Razmotrite Panasonic ES-RF31. Što ti nedostaje? Informativni prikaz o statusu uređaja i kućištu. Poklopac se može kupiti zasebno, a zaslon nije važan element brijača, bez njega možete savršeno. Istodobno, ako je proračun dopušten, hrabro uzmite premium modele - definitivno nećete ništa izgubiti, povećanje kvalitete brijanja neće biti toliko značajno, ali suština je uvijek u malim ugodnim detaljima.