3 mrežne usluge za mijenjanje i podudaranje boje kose po fotografiji

Perm

Mnoge djevojke vole eksperimentirati sa svojim izgledom. Što se tiče boje ruža, maskare, olovke za oči i ostalih čisto kozmetičkih efekata, tada to možete raditi barem nekoliko puta dnevno. Još jedna stvar kada je frizura u pitanju - promjena boje kose prilično je ozbiljan korak, koji je teško popraviti ako vam se nešto ne sviđa..

U lijevom izborniku uređivača kliknite ikonu lica i odaberite "Boja kose". Alati potrebni za rad odmah će se otvoriti..

Odaberite željenu nijansu i pomoću četke (njenu veličinu možete promijeniti klizačem) počnite lakirati kosu. Možete slikati i pojedinačne pramenove i cijelu frizuru u cjelini - sve ovisi o vašoj mašti i želji, jer vi sami kontrolirate cijeli postupak.

Stupanj intenziteta boje određuje se parametrom Fade - što je niži, to će boja biti svjetlija.

Da biste promijenili boju u drugu, ne trebate sve ponovo bojiti - samo kliknite željenu i ona će se automatski primijeniti na fotografiju.

Slažete se, iPiccy je vrlo prikladan kada želite, na primjer, ne potpuno bojiti kosu u plavo ili zeleno, već samo u pojedine kovrče. Ovdje možete pokazati svoje najsjajnije maštarije i eksperimentirati sa svojim izgledom koliko god želite :)

Avatan Plus

 1. Prijenos fotografije
 2. U gornjem izborniku idite na karticu "Retuširanje"
 3. U lijevom izborniku kliknite opciju "Boja kose"

Skup alata, kao što možete vidjeti sa snimke zaslona, ​​gotovo je identičan onome u iPiccyju, samo što je sve na ruskom.

Cjelovit pregled značajki Avatan Plus možete pročitati u mojoj ranijoj recenziji..

Sve tri mrežne usluge predstavljene u članku izvrsno se podudaraju s bojom kose. Matrix to čini potpuno automatski i oslobađa korisnika gubljenja vremena na ručna podešavanja..

Istodobno, iPiccy i Avatan Plus omogućuju vam zanimljivije rezultate, bojeći frizuru ne u potpunosti, već pojedine niti i kovrče. U svakom slučaju možete virtualno promijeniti svoju sliku i odabrati upravo onu koju ćete utjeloviti u stvarnom životu..

Promijenite boju kose na fotografiji na mreži

Često se u radu s fotografijama mogu pojaviti situacije koje zahtijevaju promjenu izvorne boje kose. To se može učiniti pomoću punopravnih urednika fotografija i posebnih mrežnih usluga..

Promijenite boju kose na fotografiji na mreži

Da biste promijenili boju kose, u osnovi možete pribjeći bilo kojem uređivaču fotografija na webu koji vam omogućuje rad sa shemom boja. Međutim, ovaj ćemo postupak razmatrati samo u onim web uslugama koje su najprikladnije za upotrebu..

Metoda 1: Avatan

Internetska usluga Avatan daleko je jedan od najboljih uređivača fotografija dostupnih u pregledniku i ne zahtijeva registraciju. To je zbog prisutnosti ogromnog broja alata, uključujući one koji vam omogućuju brzu promjenu boje kose.

Liječenje

 1. Otvorivši glavnu stranicu usluge, zadržite pokazivač miša iznad gumba "Uredi" i odaberite bilo koji prikladan način prijenosa fotografije.

U ovoj ćete fazi možda trebati ručno aktivirati Flash Player.

Na gornjoj alatnoj traci iznad radnog područja odaberite "Retuširanje".

S popisa ponuđenih odjeljaka otvorite blok "Odmor".

Prilagodite shemu boja pomoću ponuđene palete. Također možete koristiti standardne predloške internetskih usluga.

Područje pokrivanja četkom možete promijeniti pomoću klizača Veličina četke.

Stupanj prozirnosti određuje se vrijednostima postavljenim u bloku "Intenzitet".

Svjetlinu možete promijeniti pomoću parametra "Zatamnjenje".

Nakon dovršetka postavki, u radnom području uređivača obojite kosu.

Da biste se kretali po slici, zumirali ili poništavali radnje, možete se poslužiti alatnom trakom.

Kad ponovno odaberete nijansu u paleti, kosa koju ste već odabrali bit će prebojana.

Ako je potrebno, kliknite ikonu gumicom i prilagodite njen rad pomoću klizača "Veličina četke". Nakon odabira ovog alata, možete izbrisati prethodno označena područja, vraćajući izvorni opseg fotografije.

Kada se postigne konačni rezultat, pritisnite gumb "Primijeni" da biste ga spremili.

Očuvanje

Nakon završetka postupka obrade boje kose na fotografiji, gotovu datoteku možete spremiti na računalo ili prenijeti na jednu od društvenih mreža.

  Kliknite gumb "Spremi" na gornjoj alatnoj traci.

Ispunite polje "Naziv datoteke" i s popisa odaberite najprikladniji format.

Postavite vrijednost "Kvaliteta slike" i upotrijebite gumb "Spremi".

Možete provjeriti je li se boja vaše kose uspješno promijenila otvaranjem fotografije nakon preuzimanja. Štoviše, njegova će kvaliteta biti na sasvim prihvatljivoj razini..

Ako ova internetska usluga ne udovoljava vašim zahtjevima, možete se poslužiti drugim, usredotočenijim resursom..

Metoda 2: Salon u boji MATRIX

Ova usluga nije uređivač fotografija i glavna joj je svrha odabir frizura. Ali čak i uzimajući u obzir ovu značajku, može se koristiti za promjenu boje kose, na primjer, ako trebate pokušati na jednoj ili drugoj ljestvici.

Napomena: Usluga zahtijeva najnoviju verziju preglednika s ažuriranim Flash Playerom.

  Otvorite stranicu web stranice slijedeći navedenu vezu, kliknite gumb "Prenesi sliku" i odaberite obrađenu fotografiju, ona mora biti u visokoj rezoluciji.

Pomoću alata za odabir i brisanje odaberite područje na slici koje uključuje kosu.

Da biste nastavili s uređivanjem, kliknite gumb "Dalje".

Odaberite jedan od predloženih stilova boja kose.

Da biste promijenili shemu boja, upotrijebite opcije predstavljene u stupcu "Odabir boje". Imajte na umu da se možda neće sve boje dobro podudarati s originalnom fotografijom..

Sada u bloku "Odabir efekta" kliknite jedan od stilova.

Pomoću ljestvice u odjeljku "Boja" možete promijeniti razinu zasićenosti boja.

Ako odaberete učinak isticanja kose, morat ćete odrediti dodatne boje i područja bojanja.

Ako je potrebno, možete promijeniti već stvorena područja bojanja na fotografiji ili dodati novu sliku.

Osim toga, izmijenjena fotografija može se prenijeti na vaše računalo ili društvene mreže klikom na jednu od odgovarajućih ikona.

Ova internetska usluga izvršava izvrstan posao sa zadatkom u automatskom načinu rada, zahtijevajući od vas najmanje radnji. U slučaju nedostatka alata, uvijek možete pribjeći Adobe Photoshopu ili bilo kojem drugom punopravnom uređivaču fotografija..

Zaključak

U slučaju bilo koje od razmatranih internetskih usluga, glavni negativni i istodobno pozitivan čimbenik je kvaliteta fotografije. Ako slika udovoljava zahtjevima koje smo naveli ranije u članku, lako možete bojiti kosu.

Pregled najboljih aplikacija i usluga za promjenu boje kose

Prvo na što osoba obraća pažnju kad vidi drugu osobu je kosa. Frizura i boja kose su od temeljne važnosti na slici. A ako stvarna vrsta kose ima neke nedostatke koje ne želite pokazati, tada možete koristiti usluge za promjenu boje kose.

Uređene fotografije potrebne su za objavljivanje na društvenim mrežama, u životopisu u potrazi za poslom, u profilima na stranicama za upoznavanje ili samo za vlastitu zabavu..

Postoji nekoliko različitih programa (internetske usluge i aplikacije) koji omogućuju promjenu boje kose na fotografiji. Svatko ih može koristiti, samo izvedite nekoliko manipulacija u skladu s detaljnim uputama.

Urednici fotografija:

Teleport

U Teleport uređivaču fotografija možete birati između nekoliko desetaka nijansi za promjenu boje kose. Uz standardne prirodne boje (plavuša, brineta, crvena) postoje i neobične nijanse - zelena, đumbir itd. Kolaže možete stvoriti postavljanjem nekoliko fotografija različitih boja u jedan okvir.

Također u programu Teleport postoji funkcija za promjenu pozadine. Baza podataka sadrži mnoge popularne slike - razne atrakcije, prekrasne prirodne predmete itd..

Postoji mogućnost "zamućenja" pozadine, tako da je samo lice jasno na slici, a ostalo nije upadljivo.

Uređivač Teleport dostupan je besplatno za iOS i Android. Obrada fotografija traje nekoliko sekundi. Ali nemoguće je u jednom koraku promijeniti boju kose i pozadinu..

Mijenjač boje kose

Ovaj vam program omogućuje "bojanje kose" pokušavajući istovremeno nekoliko različitih boja ili nanošenje različitih nijansi prilikom uređivanja. Ovdje možete ozbiljno kontrolirati dio kose koji treba prebojati. Pokreti se koriste za promjenu boje, pomicanje fotografije, zumiranje.

Možete odabrati novu sliku ili upotrijebiti gotovu iz predložene galerije. Odaberite olovku, klizačem promijenite veličinu vrha.

Kada bojite kosu, možete isprobati različite opcije (boje) kako biste utvrdili koja najbolje djeluje. Sve se opcije mogu spremiti u uređivač fotografija, na sd karticu ili u memoriju telefona.

Program je besplatan, ali sadrži oglase. Dolazi s kupnjama u aplikaciji za otključavanje dodatnih nijansi.

Kabina za boju kose

Uređivač fotografija ima iste mogućnosti i sučelje kao i izmjenjivač boja kose. Ali ovdje ima mnogo više boja i nijansi. Fotografiju nećete moći pogledati na mreži, pa se sav posao obavlja pomoću selfija. Potezima u boji možete se služiti prstima i gestama.

Zasićenje boje je podesivo, kao i glatkoća. Sa svim se značajkama može eksperimentirati kako bi se pronašlo najbolje prilagođeno.

Ovdje nema oglašavanja, ali zajedno s aplikacijom korisnik prima kupnje bez kojih neće moći koristiti dodatnu paletu boja.

Frizerski salon

Mnogi ljudi ne mogu sami odabrati najprikladniju boju kose i frizuru. U tom se slučaju možete poslužiti savjetima prijatelja. Za to postoji posebna služba koja ima funkciju glasanja. Svaki korisnik može promijeniti frizuru bojenjem kose po svom ukusu, a zatim staviti fotografiju na glasanje.

Uređivač fotografija ima različite kartice na kojima možete odabrati frizure, boje i glasove. Postoje kategorije duge, kratke i kovrčave kose. Ove su opcije odabrane prije promjene boje.

Miješanjem različitih nijansi možete odabrati bilo koju boju kose i očiju. Za to postoji gotova paleta. Alati za promjenu boje dostupni su besplatno, ali nove frizure koštat će 2,99 dolara tjedno.

Ovaj se program smatra najboljim od svih programa (temeljenih na iOS-u) za eksperimentiranje s vašom slikom..

"Boja kose"

Ovaj izmjenjivač boja za kosu radi na mreži u stvarnom vremenu. Koristi se za isprobavanje različitih nijansi kose. Da biste to učinili, samo aktivirajte aplikaciju, pogledajte kameru, odaberite jednu od 50 nijansi da je "isprobate" na svojoj kosi.

Postoji funkcija promjene intenziteta i dubine boje pomoću okomitih pruga. Ne postoji funkcija za spremanje rezultirajuće slike, ali možete napraviti snimku zaslona, ​​koja se zatim može pokazati prijateljima ili frizeru.

Aplikacija je besplatna, nema oglasa, paleta boja je slobodno dostupna. Uz to, tu je i plaćena paleta označena zvjezdicom za aktiviranje koju trebate izvršiti za kupnju priloženu uz aplikaciju.

Makeover frizure

Ovaj urednik nudi izbor različitih frizura i njihovih nijansi. Korisnik može eksperimentirati s foto slikom, a također i odabrati model. Nakon odabira frizure i promjene veličine otvaraju se dodatne mogućnosti koje možete primijeniti kao opciju.

Pored odabira boje kose, uređivač frizure Makeover pruža funkcije zamućivanja, obrezivanja i okretanja. Sve to omogućuje vam da smislite ili promijenite postojeću sliku pomoću naprednih mobilnih tehnologija.

Avatan

Danas se ova internetska usluga smatra jednom od najpopularnijih. Prijava na nju dostupna je iz preglednika. Registracija nije potrebna. Njegova glavna prednost je velik broj alata (funkcija) koji omogućuju promjenu sheme boja kose.

Oni koji su radili u Photoshopu ili sličnim urednicima lako će razumjeti funkcionalnost usluge. Za svaki slučaj dajemo upute kako promijeniti boju kose pomoću Avatana:

 1. Na glavnoj stranici kliknite gumb "Uredi", odaberite način učitavanja slike.
 2. Ako je potrebno, morat ćete ručno aktivirati Flash Player.
 3. U gornjem retku pronađite stavku "Retuširanje".
 4. Otvorit će se popis odjeljaka, u njemu morate pronaći stavku "Odmor".
 5. Otvorit će se drugi popis ("Plastika", "Duljina nogu" itd.). U njemu kliknite na "Boja kose".
 6. Željene boje možete prilagoditi pomoću predstavljene palete ili možete upotrijebiti gotove predloške usluga.
 7. Da biste promijenili veličinu četke, morate pronaći klizač s tim imenom i upotrijebiti ga. Povećajte ili smanjite pokrivenost četkom.
 8. U stavci "Intenzitet" postavljaju se vrijednosti prozirnosti, razina svjetline - u stavku "Zatamnjenje".
 9. Nakon dovršetka svih postavki, uđite u radni dio uređivača i provedite postupak bojenja. Na alatnoj traci možete pronaći funkcije za kretanje površinom slike, promjenu ljestvice i otkazivanje radnje.
 10. Ako korisnik ponovno odabere nijanse u paleti, tada će odabrana kosa biti ponovno obojana.
 11. Da biste prilagodili rad, možete koristiti gumicu klikom na ikonu s njezinom slikom. Njegovi se parametri mogu mijenjati pomoću "Veličina četke". Pomoću gumice možete poništiti prethodno izvedene korake promjene boje kose, vraćajući sve u izvornu shemu boja.

Da biste popravili konačni rezultat, trebate pritisnuti gumb "Primijeni". Gotovu datoteku možete spremiti na računalo, poslati na društvenu mrežu ili poštom.

Odaberite boju kose prema fotografiji na mreži: Najbolje aplikacije [2019]

Danas programi na telefonu omogućuju brz i jednostavan odabir frizure bez pribjegavanja uslugama stilista. Jednostavno prenesete fotografiju u aplikaciju i počnete isprobavati novi izgled.

Takvi programi rade prema jednom principu: učitate fotografiju, odaberete željeni oblik i boju kose, a zatim pričekate dok aplikacija ne dobije rezultat.

Teleport

Relativno nova aplikacija koja je postala hit među korisnicima Interneta. Uz pomoć uslužnog programa kosu možete obojiti u drugu boju na bilo kojoj slici. Značajka aplikacije je stvaranje kolaža. Uz njihovu pomoć možete birati između nekoliko opcija za bojanje i oblik kose.

 • podešavanje zasićenosti boja (oko 50 standardnih nijansi);
 • gotove unaprijed postavljene postavke za izradu selfija;
 • promjena u tonu kože;
 • uređivanje pozadine na slici.

Studio za bojenje kose

Program uglavnom koristi ženska publika, ali i dečki imaju što pogledati. Uslužni program omogućuje vam promjenu boje frizure u nekoliko klikova.

Aplikacija ima dvadeset nijansi s mogućnošću prilagodbe sjaja. HCS dobro dođe prije odlaska u kozmetički salon. Aplikacija će biti korisna i za snimanje selfija. Ugrađeni filtri izrađeni su vrlo kvalitetno i realno.

Studio za boje kose cjelovit je urednik fotografija. Možete dodati razne grafičke detalje: naočale, ogrlice, šminku i tako dalje..

 • praktičan i praktičan izbornik;
 • brza obrada fotografija;
 • automatsko bojanje kose;
 • dostupno na različitim operativnim sustavima.
 • Minusi:
 • ne možete promijeniti duljinu frizure.

Pokušajte odabrati slike na kojima ste prikazani izbliza. To će vam omogućiti da točnije odredite odgovara li vam određena frizura ili ne..

Kabina za boju kose

Novo pušteni uređivač fotografija za iOS uređaje. Pomoću ove aplikacije možete transformirati svoju sliku do neprepoznatljivosti. Program vam omogućuje stvaranje najneočekivanijih slika: od rokerskih frizura do dredova.

U uređivaču fotografija možete promijeniti glasnoću i duljinu kose, kao i: boju, stil, vrstu pramenova itd..

 • realistično bojanje kose u par sekundi;
 • fino podešavanje;
 • promijeniti postavke boja.

Uljepšaj Plus

Uslužni program ima mnogo funkcija, uključujući: promjenu boje frizure i nijansi oka, uklanjanje nedostataka na slikama itd. Pomoću ove aplikacije možete stvoriti visokokvalitetne selfieje.

 • oko 66 nijansi za oči;
 • uklanjanje nedostataka na slici;
 • mnogo boja za bojanje kose.

Čarobno ogledalo za frizuru

Funkcionalan i prikladan uređivač fotografija za odabir nove slike. Prenesite gotovu fotografiju ili snimite novu fotografiju izravno iz aplikacije. Program sadrži razne nijanse boja koje se mogu nanijeti na vašu kosu. Aplikacija omogućuje snimanje videozapisa s modificiranom frizurom.

 • možete stvoriti vlastite frizure;
 • korisničko sučelje;
 • mnoge frizure za muškarce i žene;
 • pedesetak gotovih boja.
 • aplikacija je zahtjevna za fotografiju - trebate odabrati slike snimljene izbliza i po mogućnosti na jednobojnoj pozadini.

Frizerski salon Insta

Kompletni digitalni studio za promjenu slike. Aplikacija vam omogućuje da pokupite potpuno novu sliku. Obojite kosu, promijenite njezinu boju i odaberite novi oblik frizure (na raspolaganju je oko 150 gotovih opcija). Ljubitelji selfija mogu koristiti instaliranu kameru ili prenijeti gotovu fotografiju iz galerije pametnih telefona.

Program će biti zanimljiv i djevojkama i dečkima. Biblioteka aplikacija ima mnogo dodataka koje možete dodati svojim snimkama. Među prilagodljivim parametrima: boja kože i kose, oblik frizure, pozadina itd..

Program također nudi korisne savjete o obliku i tipu frizure koji odgovaraju vama. Rezultati vaših eksperimenata pohranjeni su u galeriji.

Isprobajte ultimativnu frizuru

Uslužni program svidjet će se onima koji su oduvijek željeli frizuru "poput one poznate osobe". Prenesite fotografije iz predloženog kataloga ili drugog izvora na Internet i uvidite se na nov način. Uslužni program nije prikladan za izradu realističnih selfieja, ali je koristan kako biste "iz daljine" utvrdili sviđa li vam se stil odabrane zvijezde ili ne. Svakodnevno se komunalna knjižnica ažurira novim fotografijama poznatih osoba.

Koje su funkcije u aplikaciji:

 • uvijanje i ravnanje kose;
 • podešavanje zasićenosti boje kose;
 • promjena duljine frizure;
 • dodavanje grafičkog pribora;
 • digitalna šminka.

Autor, specijalist u području informatike i novih tehnologija.

Diplomirao je temeljnu informatiku i informacijske tehnologije na Moskovskom državnom sveučilištu imena M.V. Lomonosov. Nakon toga postao je stručnjak u poznatoj internetskoj publikaciji. Nakon nekog vremena odlučio sam i sam pokušati pisati članke. Vodi popularni blog na YouTubeu i dijeli zanimljive informacije iz svijeta tehnologije.

Aplikacija za podudaranje boje kose i program za odabir boje

Bojanje kose sjajan je način da promijenite izgled, dajući mu svježinu, novost, pa čak i popraviti neke nedostatke. Istodobno, važno je ne samo pravilno provesti postupak nanošenja boje, već i odabrati pravu boju, jer konačni rezultat ovisi o tome. Da biste to učinili, morate uzeti u obzir značajke vašeg tipa izgleda, upotrijebiti pomoć stručnjaka. A također danas postoje mnogi programi za odabir boje kose, koji vam omogućuju da jasno vidite kakav će biti rezultat..

Na što treba obratiti pažnju prilikom odabira boje kose

Odabir prave boje kose cijela je umjetnost, jer odabir prikladne sjene uvelike ovisi o tome kako će kovrče izgledati nakon postupka. Za to postoji nekoliko jednostavnih pravila koja uvelike olakšavaju postupak odabira boje..

 • boja kose izravno ovisi o tonu kože. To je zbog koncentracije melanina - bojenog pigmenta tijela, on je taj koji određuje uzorke. Primjerice, za svijetlu kožu najbolja je svijetla boja kose, a za kožu bakrene boje najbolje su smeđe kovrče ili boja johe. Boja za kosu ne bi se smjela razlikovati za više od 1-2 tona od prirodne sjene vaših niti;
 • preporučljivo je prilikom odabira boje uzeti u obzir stanje kože i dob. Dakle, razni dermatološki problemi, na primjer, akne ili krugovi ispod očiju, prilično su loše kombinirani s vrlo svijetlim ili tamnim kovrčama. U ovom su slučaju najbolje meke i prirodne nijanse;
 • radikalna promjena boje trebala bi se dogoditi u nekoliko faza. Ako odlučite potpuno promijeniti paletu boja, na primjer, iz brinete u plavušu, tada bi se slikanje trebalo odvijati u nekoliko faza. Postoji pravilo - preporuča se promjena boje kose za najviše dva tona u jednom postupku. U slučaju radikalnog bojenja, preporučuje se uporaba profesionalnih proizvoda. Daju dosljednije i predvidljivije rezultate. Takve marke kao što su Estel newtone paleta, matrix sokolor beauty paleta (Matrix), SYOSS dobro su se dokazale. Imajte na umu da paleta boja za kosu SYOSS uključuje i profesionalne i kućne serije;
 • sijeda kosa zahtijeva posebnu pažnju bojanju. Prvo, preporuča se koristiti samo svijetle boje, jer ona daje mladost i osvježava lice. Drugo, sam proizvod trebao bi biti nježan i razlikovati se od prirodnog ne više od jednog tona, a bolje je koristiti nijansu koja je što bliža prirodnoj;
 • karta za boje izvrstan je asistent u odabiru boje za bojanje. Može se naći u bilo kojoj kozmetičkoj trgovini ili salonu. Takav varalica pomoći će vam odabrati nijansu boje koja najbolje odgovara vašim prirodnim kovrčama;
 • kako bi se nova boja čvrsto položila i izgledala bogato, kosa se mora pripremiti unaprijed. Negdje za nekoliko tjedana prije nanošenja boje, počnite nanositi hranjive i hidratantne maske i regeneratore, jer kosu samo treba osigurati vlaga i malo je obnoviti;
 • ako niste sigurni u ispravnost svoje odluke, tada možete bojati privremenom bojom ili šamponom za bojenje. Ovaj postupak ni na koji način neće naštetiti vašoj kosi, a sigurno ćete znati odgovara li vam drugačija boja;

Postoji vrlo korisna klasifikacija izgleda prema tipu boja. Ova karakteristika pomaže u odabiru boje, ovisno o općoj shemi boja izgleda, uzimajući u obzir sjenu kose, očiju i kože. Poznavajući karakteristike vašeg tipa, izbor boje za kosu postaje mnogo lakši..

Odabir sjene ovisno o tipu boje

Svaka je osoba jedinstvena po svom izgledu, ali, unatoč tome, postoji određeni obrazac u osobenostima sjene kože, kose i očiju. To se naziva tip boje. Postoje 4 glavne skupine koje se temelje na hladnoći ili toplini izgleda..

Ljudi zimskog tipa boja razlikuju se hladnim tonovima izgleda. Dakle, koža im je svijetle boje, sve do mliječne boje, preplanulost vrlo loše leži. Oči su obično svijetlo - sive ili plave, u rijetkim slučajevima smeđe. Boja kose kod ljudi tipa boje "zima" je tamna, a sjena može varirati od crne do čokoladne.

 • ako je kosa ravna, tada možete sigurno odabrati tamnu boju. Štoviše, to može biti bogata crna boja s plavim nijansama ili svjetlije nijanse;
 • trebate biti izuzetno oprezni pri korištenju lagane boje za kosu. U jednom slučaju može biti prikladan, u drugom - samo da naglasi sve nedostatke lica. Svijetle boje posebno su nepoželjne za žene s vrlo bijelom kožom;
 • zasebno obojene niti u crvenim ili plavim tonovima izgledaju zanimljivo, ali ne treba zaboraviti da bi sve ostale kovrče trebale biti tamne sjene;

Idealan izbor za žene s hladnim tipom boja - boje za kosu tamnih tonova.

Proljeće

Predstavnici ove vrste imaju vrlo nježnu boju kože, nešto između svijetle i tamne. Često su na koži male pjege, svijetla preplanula boja. Oči su sive ili zelene, vrlo svijetle i nezasićene. I boja kose je često svijetla, što može biti od pšenice do jantara..

 • poželjno je da žene ove vrste boja odaberu boju iz žutog raspona. Štoviše, sjena se može uvelike razlikovati ovisno o ostalim značajkama izgleda. Dakle, boja za kosu boje oraha, jantara ili meda najbolje odgovara;
 • karamela boja kose s isticanjem ili bojanjem izgleda povoljno na djevojkama proljetnog tipa, pogotovo ako na licu postoje pjege;
 • nije preporučljivo koristiti tamne boje. Ne usklađuje se dobro s blago zlatnom kožom, što može samo poboljšati sve nedostatke lica;

Crveno i pepeljasto bojenje uopće nije prikladno za ovu vrstu boja.

Pad

Ovo je vrlo topao tip izgleda. Karakterizira ga zlatni ten, dobra preplanulost, ali nema rumenila. Kosa može varirati od kestenjaste do bakrene boje, a oči su najčešće zelene ili maslinasto zelene. Ovo je jedna od najjačih vrsta boja, koju je teško propustiti, jer je izgled vrlo svijetao i bogat..

 • Ova vrsta ne radi dobro s kontrastom, jer je jesen topla i mekana. Stoga se ne preporučuje uzimati previše svijetle i prozirne boje. Idealan izbor je nježna sjena crvene, smeđe ili zlatnosmeđe boje kose;
 • Zahvaljujući zlatnom tonu kože, djelomično bojanje, posebno ombre ili balayage bojenje, izgleda izuzetno sofisticirano. Kad smo već rekli, najbolje je koristiti samo tople boje;

Prirodnost kod žena jesenskog tipa trebala bi biti na prvom mjestu. Stoga, nemojte eksperimentirati s ekstravagantnim tonovima..

Unatoč činjenici da je ljeto najtoplije godišnje doba, istoimeni tip boja razlikuju se hladnim tonovima i nijansama. Koža ima tendenciju da bude tamne boje, a preplanulost se jako dobro polaže. Oči mogu biti svijetle ili tamne. Kosa za žene ljetnog tipa obično je svijetlosmeđa, pepeljasta ili prirodno bijela.

 • pri odabiru boje za kosu, preporuča se usredotočiti se na nijanse svijetlosmeđe. Paleta je u ovom slučaju vrlo opsežna - od slame do medenih tonova;
 • razne varijacije smeđe palete - čokolada, konjak ili kestenjastocrvena boja kose najgore odgovaraju ovom tipu boja;
 • pri odabiru boje u ovom slučaju, vrlo je važno uzeti u obzir ton kože. Ako ima zlatnu nijansu ili jaku preplanulost, tada se ne preporučuje odabir boja zlatne palete;
 • u nekim je slučajevima prikladna pepeljasta ili čak bijela boja kose, pogotovo ako je koža malo tamna.

Da biste odredili vrstu boje, ne trebate tražiti pomoć od stručnjaka. U pravilu je dovoljno samo pogledati se u zrcalo i provjeriti opis vrsta. Ova je klasifikacija dobra po tome što nije teško odrediti vrstu boje, međutim, njene značajke uvelike pomažu u odabiru ne samo boje kose, već i pri odabiru ormara.

Najbolji najbolji programi za odabir boje kose

Napredak ne stoji mirno, a danas su razvijene mnoge korisne aplikacije koje vam omogućuju samostalno odabir frizure, kao i boje kose, bez pribjegavanja pomoći stručnjaka. Modeliranje izgleda omogućuje vam da vidite konačni rezultat bez pribjegavanja pravom eksperimentiranju. Evo najzanimljivijih programa:

 • Hair Pro. Ovaj program može vam biti dobar pomoćnik prije posjeta stilisti. Za početak trebate samo prenijeti svoju fotografiju ili odabrati sličnu sliku iz predložaka. Aplikacija ima velik broj frizura, mogućnost promjene boje kose i šminkanja. Međutim, za potpunu funkcionalnost programa morate kupiti licencu, besplatna verzija ograničena je na samo 56 gotovih predložaka, što možda nije dovoljno;
 • JKiwi. Ovaj je uslužni program potpuno besplatan, jedini nedostatak mu je nedostatak ruskog jezika. Ali to vas ne sprječava da razumijete prilično široku funkcionalnost. Program ima ogroman broj predložaka koji vam omogućuju simulaciju šminke i odabir boje kose, kao i frizure. Za one koji znaju programirati, aplikacija ima mogućnost dodavanja predložaka, što uvelike proširuje mogućnosti JKiwi;
 • Salon Styler Pro. Ovaj program ima velik arsenal za oblikovanje izgleda. Dakle, uslužni program pruža mogućnost automatskog odabira značajki šminke i kose, ovisno o opterećenom obliku lica. Uz to, program će vam pomoći odabrati pravi pribor i nakit. Veliki plus je mogućnost pregleda volumetrijske slike konačnog rezultata, kao i u bilo kojoj od faza modeliranja. Loša strana je vrlo ograničena funkcionalnost besplatne verzije;
 • Virtualni HairStyler. To je internetska usluga za uređivanje i modeliranje vašeg izgleda. Za početak trebate samo prenijeti svoju fotografiju. Aplikacija ima ogroman broj alata koji vam omogućuju učinkovit odabir boje i stila frizure, nanošenje šminke. Ovaj se program smatra najjednostavnijim i najudobnijim za upotrebu, čak i za one koji su daleko od računala. Uz to, aplikacija ima prikladan uređivač s mnogo dodatnih opcija za one koji vole eksperimentirati sa svojim izgledom;
 • Maggy. Ovo je još jedan koristan program koji vam omogućuje simulaciju vašeg izgleda. Širok je raspon funkcija pomoću kojih možete ne samo isprobati drugu boju kose ili frizuru, već i odabrati šminku, podlogu, pa čak i boju kontaktnih leća. Konačni rezultat može se spremiti na računalo ili ispisati;
 • Preobrazba. Ovo je internetska aplikacija koja unatoč svojoj jednostavnosti ima solidnu funkcionalnost. Da biste započeli, morate prenijeti fotografiju koju tamo možete snimiti web kamerom. I predlošci i veliki broj raznih opcija pomažu u stvaranju jedinstvenog stila, omogućujući vam promjenu šminke, boje kose, pa čak i njihove strukture. Usluga također ima plaćene opcije, međutim, besplatne opcije su sasvim dovoljne za ugodan rad.

Više o diplomiranim ženskim šišanjima pročitajte ovdje

Video

Ilustrativni primjer odabira sjene za kosu pomoću mrežnih programa pogledajte u videozapisu

Zaključak

Odabir boje kose teško je pitanje za svaku ženu, jer je vrlo lako pogriješiti, što kasnije neće biti lako ispraviti. Danas postoje mnoge metode koje vam omogućuju modeliranje vašeg izgleda čak i bez napuštanja kuće, a tek onda kontaktirajte stručnjaka.

Isprobajte Matrix 3D virtualnu boju kose | Matrica

Korištenjem "virtualne boje kose isprobajte"
Razumijem da matrica može obraditi moju sliku. Da biste saznali više o svojim izborima, posjetite matrična pravila o privatnosti

OSTANITE POVEZANI S NAMA!

Prijavite se za naš bilten da biste dobivali inspiraciju za boje kose i još mnogo toga.

Odaberite mjesto

 • Azija
 • Kanada
 • Belgija
 • Francuska
 • UK

Odaberite jezik

 • Engleski
 • Španjolski
 • O NAMA |
 • KONTAKTIRAJTE NAS |
 • BILTEN |
 • POLITIKA ONLINE PRODAJE |
 • POLITIKA PRIVATNOSTI |
 • UVJETI KORIŠTENJA |
 • USLOVI DOVOLJENJA SADRŽAJA SADRŽAJA
 • ANTI-DIVERZIJSKA POLITIKA |
 • PREKINUTI PROIZVODI |
 • BIOLAGE.COM |
 • MAKEUP.COM |
 • HAIR.COM

Amerike

Europa

Bliski Istok / Afrika

Azija / Pacifik

Primajte ponude, savjete i još mnogo toga!

Ova je web stranica namijenjena američkim potrošačima. Kolačići i srodna tehnologija koriste se za oglašavanje. Da biste saznali više, posjetite AdChoices i naša pravila o privatnosti.
Ova je stranica zaštićena reCAPTCHA i primjenjuju se Googleova pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.

Na mreži odaberite boju kose prema fotografiji: 8 aplikacija

Danas aplikacije za pametne telefone olakšavaju odabir boje kose s fotografije na mreži i bez pomoći stilista, kao i odlučivanje o novom izgledu. Potrebno je samo nekoliko minuta da saznate je li duga kosa prava za vas ili, naprotiv, kratka frizura.

Želja za promjenom često nas vodi u frizerske i profesionalne salone. Međutim, nije uvijek moguće majstoru objasniti njegovu viziju novog stila, tako da rezultat eksperimenta može biti neočekivan i ne uvijek uspješan..

Srećom, jednostavne i genijalne aplikacije za pametne telefone mogu vam pomoći u rješavanju ovog problema..

Želite znati koja je frizura prava za vas? Vidite li se s luksuznim plavim uvojcima ili u tamnoj boji? Za takve zadatke postoji čitava kategorija mobilnih programa koji vam omogućuju da se vidite na novi način i prije nego što posjetite kozmetički salon.

Sve aplikacije rade prema istom algoritmu: učitate fotografiju, odaberete željenu boju i pričekate da kosa bude obojena u novu nijansu.

Teleport

Teleport je aplikacija koja je u samo godinu dana postojanja postala pravi hit na Internetu. Zahvaljujući umjetnoj inteligenciji, Teleport omogućuje najrealističniju zamjenu boje kose na bilo kojoj fotografiji.

Preporučujemo odmah stvaranje kolaža s različitim bojama kose. Uz njihovu pomoć možete bolje razumjeti koja je opcija frizure prikladnija..

Funkcije:

 • Pored izbora više od 50 boja, korisnici imaju mogućnost podešavanja zasićenja boje;
 • Ugrađeni su filtri pomoću kojih možete napraviti selfie, spreman za objavljivanje na društvenim mrežama;
 • Promjena boje kože;
 • Promijenite pozadinu fotografije.

Primjer izrade kolaža u Teleportu:

Studio za bojenje kose

Aplikacija Studio za boje kose vrlo je popularna među ženskom publikom, ali bit će vrlo zanimljiva i dečkima. Program može promijeniti boju vaše kose na fotografiji za nekoliko sekundi.

Izbornik programa ima 20 nijansi, kao i funkciju podešavanja sjaja. Ako ste planirali putovanje kod frizera kako biste radikalno promijenili svoj imidž, sada ne trebate dugo razmišljati o mogućoj novoj boji..

Mnogima će Studio za bojanje kose biti nezaobilazan alat za stvaranje savršenih selfieja. Transformacija fotografije toliko je kvalitetna da se rezultat ne može razlikovati od stvarnog života. Svi će vjerovati da ste uistinu promijenili svoju sliku.!

Uz to, aplikacija je punopravni grafički urednik. Može se koristiti za nadopunu vašeg selfija dodacima: naočalama, naušnicama, ogrlicama, šminkom (preko 100 dodataka i predmeta za šminkanje).

Razgovarajmo o prednostima i nedostacima aplikacije:

 • Jednostavno i user-friendly sučelje. Obrada slike traje samo nekoliko minuta; Automatska promjena boje kose. Korisnik frizuru ne treba bojati četkama. Program će učiniti sve za vas;
 • Unakrsna platforma. Program je dostupan na svim mobilnim OS-ima.
 • Ni na koji način ne promijenite duljinu kose.

Savjet! Važno je odabrati fotografiju na kojoj ste prikazani izbliza. To će omogućiti programu preciznije prepoznavanje kose. Nakon promjene boje, ručno možete dodati istaknute dijelove ili prilagoditi nijansu.

Kabina za boju kose

Hair Color Booth potpuno je novi uređivač fotografija za iOS koji može dramatično promijeniti vaš izgled.

Ovim programom možete stvoriti najneočekivanije slike. Na primjer, bojite kosu u punk stilu, ružičastoj, plavoj ili napravite nekoliko raznobojnih niti odjednom..

Glavna značajka Boja kose za kosu je sposobnost promjene volumena i duljine kose. Isprobajte različite frizure i boje, od ravnog i tankog stylinga do bujnih pramenova. Iznenadite svoje prijatelje i stvorite vlastitu nezaboravnu sliku.

Funkcije:

 • Realistično bojanje kose u sekundi;
 • Skalabilne kontrole za ispravljanje rezultata.
 • Ogroman raspon nijansi;
 • Kontrola zasićenosti boja, uključujući mogućnosti uklanjanja neravnina i prozirnosti.

Uljepšaj Plus

Načelo rada Beautify Plus slično je prethodnom programu, s jedinom razlikom što u ovoj aplikaciji možete ne samo promijeniti boju kose, već i sjenku očiju, kao i ukloniti nedostatke pomoću "pametnih" alata za retuširanje.

Obojite kosu u boju o kojoj ste dugo sanjali, promijenite boju očiju, učinite kožu glatkom i čistom. Beautify omogućuje vam da dobijete selfie koji će pogoditi Instagram!

Značajke:

 • 66 vrsta kontaktnih leća;
 • Promjena oblika i veličine očiju;
 • Čišćenje lica od nedostataka;
 • Ogroman izbor nijansi kose.

Čarobno ogledalo za frizuru

Aplikacija Magic Mirror svestran je i jednostavan alat za odabir nove frizure i boje kose. Dovoljno je učitati svoju sliku iz galerije u program ili odmah napraviti selfie pomoću ugrađenog izbornika kamere.

U glavnom prozoru pronaći ćete velik izbor paleta boja. Jedinstvenost ove aplikacije leži u činjenici da su njezini programeri stvorili zasebnu knjižnicu s gotovim muškim frizurama koje se lako mogu primijeniti na fotografiji.

Osim toga, mnogi ljudi koriste Magic Mirror samo za zabavu s prijateljima - postavljaju eksperimentalne snimke i snimaju videozapise u potpuno novom stilu za vas.

 • Jednostavno sučelje;
 • Mnogo različitih frizura za muškarce i žene;
 • Više od 50 gotovih boja za kosu i sposobnost stvaranja vlastite sjene.

Frizerski salon Insta

Insta Hair Style Salon pravi je virtualni studio za promjenu vašeg izgleda i stvaranje jedinstvenih portreta za Instagram. Ako želite saznati koja frizura odgovara obliku vašeg lica, odaberite neobičnu i svijetlu boju kose ili samo tražite nova stilska rješenja, ovaj je program stvoren posebno za vas..

Uz Insta Hair Style Salon možete u bilo kojem trenutku bojiti kosu u novu nijansu, kao i odabrati modnu frizuru. Samo napravite selfie ili prenesite svoju fotografiju s telefona i odaberite između 150 različitih frizura.

Program ima puno zanimljivih karakteristika za djevojke i momke. Možete odabrati realistični pribor, posvijetliti kosu, posvijetliti kožu, promijeniti boju pozadine i još mnogo toga. Rezultat su vrlo profesionalne i jedinstvene fotografije..

Osim toga, možete dobiti puno korisnih savjeta za kosu, savjeta o odabiru odgovarajuće frizure za svoj tip. Rezultat uređivanja sprema se u galeriju ili sliku možete odmah poslati na društvenu mrežu.

Isprobajte ultimativnu frizuru

Sanjate o frizuri poput svoje omiljene slavne osobe?

Zatim isprobajte aplikaciju Ultimate Hairstyle Try On. Uz njegovu pomoć možete ne samo obojiti kosu, već i isprobati bilo koju modnu frizuru iz kataloga ili sliku na Internetu..

Zbog prirode uređivanja fotografija, ovaj program nije prikladan za stvaranje realističnih selfieja. Njezin je cilj isprobati stil hollywoodskih zvijezda. Biblioteka aplikacija svakodnevno se nadopunjuje trendovskim naslovnicama svjetskih časopisa, kao i selfijima popularnih ljudi.

Sve što trebate je odabrati svoju omiljenu fotografiju frizure, prenijeti fotografiju na Ultimate Hairstyle Try On i pričekati transformaciju. Izbornik ima hrpu dodatnih efekata:

 • Primjena uvijača ili pegle za kosu;
 • Promijenite zasićenost odabrane nijanse;
 • Regulacija duljine kose;
 • Rotirajte frizuru za točniji rezultat;
 • Dodavanje pribora;
 • Nanošenje virtualne šminke.

Dostupna je i mogućnost usporedbe slika "Prije" i "Poslije", kao i mogućnost prebacivanja između ova dva načina. Aplikacija vam omogućuje nadopunjavanje baze podataka o frizurama i bojama putem Interneta, što vam daje mogućnost preuzimanja i isprobavanja najrelevantnijih zvjezdastih slika.

I zadnja aplikacija u našem Vrhu.

Frizura u stilu

Frizura InStyle još je jedan koristan program za vašu transformaciju. Aplikacija je dizajnirana tako da svatko može eksperimentirati sa svojim izgledom i prije odlaska majstoru.

InStyle odgovara vašem snimku i onom odabrane slavne osobe. Kao rezultat, mijenjaju se sjena očiju, oblik frizure i boja. Za razliku od prethodno pregledanih programa, nakon uređivanja ostaje samo lice. Stoga je malo vjerojatno da će se slika koristiti na društvenim mrežama..

isprobajte frizuru u stilu Prekrasno isprobajte frizuru u stilu HairStyles

Nažalost, aplikacija ima jedan, ali vrlo značajan nedostatak, koji se odnosi na nedostatak izbora oblika lica. No, zasigurno će vas iznenaditi ogromna raznolikost frizura i trendovskih nijansi kose..

Savjet! Nakon postizanja rezultata koji vam se sviđa, sliku možete pokazati frizeru i koloristu. To će vam pomoći da postignete lijepu sliku ne samo u aplikaciji, već i u stvarnosti..

Kako odabrati frizuru ili frizuru na mreži po fotografiji, obliku i tipu lica

Nova uspješna frizura u stanju je naglasiti lijepi oblik lica, sakriti manje nedostatke. Jednako je važno odabrati pravu boju, volumen frizure kako biste izgledali neodoljivo s raznim stylingom. Međutim, za mnoge odlasci u frizer ili kozmetički salon završe potpunim razočaranjem. Sada je riješen problem kako odabrati šišanje uzimajući u obzir vrstu i oblik lica - mrežni program za odabir frizure doći će u pomoć.

Nema više listanja modnih časopisa, objašnjavanje željenih rezultata i boja majstorima. Dovoljno je snimiti fotografiju, preuzeti je na računalo i slijediti upute. Odabir frizura na mreži u programu je besplatan, ne zahtijeva registraciju i unos podataka.

Program br. 1

Evo poveznice na nju: Usluga odabira

Da biste saznali kako odabrati pravu šišanje, samo pročitajte jednostavna i jasna pravila. Samo prenesite svoju fotografiju (ikona "vaša fotografija" u gornjem lijevom kutu) i odaberite frizuru.

Postoji nekoliko usluga sličnih ovoj, svakako ih isprobajte:

 • ukhairdressers.com
 • hair.su (na ruskom)
 • tražilo kose.com

Osim toga, postoji prikladan program koji se može instalirati na računalo, zove se jkiwi, njegova je veličina 27 mb, možete ga preuzeti s poveznice: jkiwi izbor frizura.

Upute kako odabrati šišanje s programom broj 2:

 • Prvo morate napraviti kvalitetnu fotografiju s kosom počešljanom ili zalizanom do glave. Program za odabir raznih frizura odabrat će šišanje prema tipu lica, uzimajući u obzir njegov oblik prema postavljenoj fotografiji.
 • Prenesite fotografiju na svoje računalo, kliknite gumb "Pregledaj". Odaberite veličinu poravnavanjem fotografije s crnim ovalnim dijelom. Veličinu možete povećati ili smanjiti pomoću gumba na dnu fotografije.
 • Pritisnite gumb "Gotovo" i započnite odabir frizura na mreži. Možete besplatno odabrati bilo koji stil za muškarce ili žene, uzimajući u obzir vlastite sklonosti.

Muškarac može odabrati visoku, kratku ili modernu frizuru, žene mogu promijeniti duljinu i boju kovrča. Gotovu fotografiju možete spremiti ili ispisati.

Program za kućni odabir modnih frizura omogućit će vam da lako odaberete šišanje za okruglo, ovalno, četvrtasto, trokutasto ili izduženo pravokutno lice. Dovoljno je odrediti vrstu na zrcalu i snimiti visokokvalitetnu fotografiju jasnih kontura. Odabir frizura trajat će samo nekoliko sekundi. Da biste stvorili stilski izgled i odabrali željenu duljinu kose, trebali biste razmotriti vrstu lica i njegov oblik..

Ovalno lice: pravila za odabir stylinga

Postoji nekoliko pravila kako odabrati frizuru za oblik lica blizu ovalne. Većina stylinga s različitim duljinama kose prikladna je za ovu vrstu, ali postoje neke nijanse:

 • nije preporučljivo pletati visoki rep, napraviti usku punđu;
 • preporučljivo je ne ostavljati ravnu kosu raspuštenom;
 • nedostaci kože mogu se maskirati šiškama, kovrčama, asimetričnom frizurom;
 • kose ili ravne šiške pomoći će skratiti ovalni; produžiti - asimetrija s poderanim nitima;
 • tanku ili rijetku kosu najbolje je šišati kraće, ostavljajući duljinu do sredine brade;
 • široki oval prikriti će vrhove uvijene na jagodicama.

Okruglo lice: savjeti za vizualno produljenje

Postoji nekoliko savjeta kako odabrati pravu frizuru za bucmaste muškarce i žene. U tom je slučaju potrebno suziti širinu koristeći glavninu niti. Treba uzeti u obzir važna pravila za odabir stylinga:

 • oval možete produžiti kosim šiškama, dugim labavim kovrčama;
 • pramenove na kruni treba držati kraće, dodajući im sjaj uz pomoć višeslojnih šišanja;
 • rastanak je poželjan u sredini glave;
 • preporuča se uvijati s efektom vlažnih niti ili uvijati valovite kovrče;
 • Treba izbjegavati graduirani prijelaz, ravne šiške, rep.

Idealna opcija smatra se bujnim bobom, kvadratom za produljenje s vrhovima uvijenim prema unutra ili dugim valovitim kovrčama. Čovjek treba pokupiti kratku voluminoznu frizuru sa šiškama, pramenovima blago izduženim sa strane.

Trokutasto lice: maskiranje uske brade

Stručnjaci daju nekoliko preporuka o tome kako odabrati šišanje za trokutasto lice. Potrebno je vizualno suziti široke jagodične kosti, prilagoditi širinu čela. Prikladne su frizure s kaskadom, ljestvama i brušenim krajevima. Bob, kvadrat srednje duljine, styling s valovitim kovrčama izgledat će sjajno.

Razmotrite sljedeće savjete:

 • frizura bi trebala biti kraća ili duža od linije ramena;
 • kaskadu ili ljestve treba započeti odmah ispod linije brade;
 • šiške treba ostaviti dugo, spuštajući se do linije obrva;
 • bouffant će pomoći dati volumen pramenovima;
 • krajevi šiški i pramen moraju se uviti prema unutra kako bi se dobio zaobljeni sjaj.

Preporuča se ostaviti duge šiške iskrivljeno ili asimetrično. Izgleda vrlo stilski i moderno. Kosa se ne smije glatko češljati na tjemenu, ostavljajući čelo otvorenim. Preporučljivo je učiniti muški styling bujnim, ističući šiške začešljane na jednu stranu na bočnom razdjeljku.

Kvadratno lice: omekšajte linije

Vlasnicima četvrtastog lica teško je odlučiti kako odabrati šišanje uzimajući u obzir oštre linije. Idealno rješenje bilo bi odabrati bujni styling s voluminoznim uvojcima ili valovima:

 • višeslojna frizura s bujnim kovrčama zagladiće kutove;
 • kaskada, ljestve s stanjivanjem zatvorit će široke jagodične kosti;
 • kvadrat s maturacijom i poderanim šiškama dodati će ženstvenost značajkama;
 • vrhovi uvijeni prema unutra sakrit će izbočene jagodične kosti.

Preporučljivo je ne ostavljati kratku kosu, kovrče trebaju prekriti čelo i jagodične kosti. Šiške treba uzgajati do linije obrva, čineći je raščupanom ili kosom. Kruna se mora podići fenom, postižući visoku raskoš.

Pravokutno lice: korekcija oblika

Ako imate pravokutno izduženo lice, trebali biste nositi kose asimetrične šiške, uviti krajeve kose na bradi prema unutra. Šišanje treba biti besplatno i obimno:

 • kratka kosa otvorit će čelo i jagodične kosti, čineći oval još oštrijim;
 • nemojte ravnomjerno razdvajati sredinu glave, upletite glatki rep;
 • krajeve kose treba ostaviti rastrganima, čineći jako stanjivanje;
 • na jagodice dodajte styling za natečenost pomoću uvijača ili sušila za kosu.

Bujni kvadrat s produljenjem, izduženi bob, kaskada pomoći će suziti bradu i proširiti čelo. Savjeti bi trebali biti uvijeni prema unutra kako bi oblikovanju dali zaobljenost, masovnost.


Svi ovi savjeti pomoći će vam odabrati odgovarajuću frizuru s fotografije pomoću internetskog programa. Prilikom odabira morate uzeti u obzir vrstu lica, smjer rasta dlake i ton kože. Internetska usluga radi potpuno besplatno, prikladno za žene i muškarce bilo koje dobi.

Pregled najboljih programa za odabir boje kose i frizure s fotografije

Ispravna boja, duljina ili oblik frizure mogu značajno utjecati na dojam koji osoba ostavlja na druge. Stoga je važno pronaći ono što vam 100% odgovara. Međutim, nisu svi eksperimenti s izgledom uspješni. Ljudi često prate modne trendove i ne vode računa o svojoj individualnosti. Pogrešan izbor može znatno pokvariti cijelu sliku. Na primjer, frizura će istaknuti nedostatke: dodajte godine ili se usredotočite na ono što biste željeli sakriti. Uvijek je teško odlučiti se za drastične promjene. Pojavljuje se strah od nepoznatog. Želio bih unaprijed vidjeti rezultat, odabrati prikladnu opciju, procijeniti se izvana. Ovaj se zadatak lako može riješiti programima koji pomažu u odabiru boje za kosu na mreži. To se može besplatno napraviti s fotografije..

Top 7 programa i mrežnih usluga

Možete provesti testni test, vizualizirati svoju buduću sliku pomoću posebnih programa. Instaliraju se kao aplikacije ili rade na mreži.

Movavi Photo Editor

Ovo je alternativa photoshopu. Čak se i početnik može nositi sa sučeljem. Program nije ograničen samo na odabir šišanja i stiliziranja. Ovdje možete u potpunosti obraditi fotografiju: urediti pozadinu i boje, očistiti nepotrebne elemente, ukloniti nedostatke na koži.

Dostupne opcije i svestranost čine Movavi Photo Editor # 1 na našoj ljestvici.

3000 frizura

Program koji čvrsto drži vodstvo u odabiru imidža za muškarce, žene i djecu. Prednosti:

 • širok izbor;
 • jednostavnost usluge;
 • sposobnost uređivanja i dopunjavanja cjelokupne slike - promjena oblika obrva, različite vrste šminke, dodaci.

Osoba učita fotografiju, prilagodi željene parametre duljini i boji kose, a zatim prilagođava poteze prema vlastitom nahođenju. Konačni rezultat se može sačuvati.

jKiwi

Program se pojavio u Portugalu. Njegove su prednosti:

 • složenost - odabir frizura i šminke;
 • brzina - program brzo "razmišlja", promjene se pojavljuju trenutno.
 • neograničen broj frizura;
 • nema plaćenog načina, program je potpuno besplatan.

Nedostatak: nema ruskog jezika - sučelje je na engleskom. Međutim, opcije su označene slikama, što vam omogućuje vizualno pronalaženje željenog parametra.

Pro za kosu

Program je također usmjeren na odabir frizura. Jedna ga značajka izdvaja od ostalih - stvaranje autorskog stila. I sami se možete osjećati poput stilista i ostvariti svoje ideje. Program je opremljen potrebnim alatima i opcijama. Osim ovoga, postoje i drugi plusevi:

 • Hair pro savjetuje opcije uzimajući u obzir oblik lica;
 • sposobnost promjene debljine i smjera rasta dlake;
 • dva formata za spremanje rezultata na odabir - PNG i JPG.

Nedostatak: besplatna verzija je ograničena. Možete koristiti 56 pokušaja, nakon čega je potrebno plaćanje za daljnji rad s uslugom.

Salon Styler Pro

Program za znalce i profesionalce tražen je u kozmetičkim salonima. Brojne recenzije preporučuju Salon Styler Pro kao rješenje problema.

Prednosti programa:

 • redovito ažuriranje baze podataka;
 • sposobnost razmatranja sebe sa svih strana (sprijeda, sa strane, straga);
 • prisutnost funkcije automatskog odabira - ne možete trošiti energiju, već jednostavno gledajte promjenu frizure na fotografiji u razmaku od 3 sekunde;
 • široka paleta dodatne opreme.

Ovdje možete odabrati šminku, smanjiti težinu i izravnati bore. Odabrane opcije šalju se u galeriju.

Pažnja! Ruska verzija je ograničena. Da biste koristili sve značajke, potrebna je kupnja licence.

Makeover by stylecaster.com

Internetska usluga za odabir frizura i šminke, ne zahtijeva instalaciju, posao se obavlja putem interneta. Rezultat se može podijeliti s prijateljima na društvenim mrežama.

Značajke usluge:

 • prilika da isprobate frizuru slavne osobe;
 • stalno ažuriranje baze podataka;
 • širok raspon mogućnosti: odabir frizura, šminka;
 • retuširanje fotografija.

Virtualni HairStyler s web stranice thehairstyler.com

Još jedna slična usluga odabira frizure na mreži.

Kako koristiti programe

Evo tipičnog dijagrama toka za korištenje uređivača fotografija:

 1. Odaberite kvalitetnu fotografiju na kojoj su jasno vidljive crte lica.
 2. Prenesite fotografije u uređivač.
 3. Neki programi zahtijevaju određivanje položaja točaka na licu: oči, nos, usta.
 4. Odaberite šišanje, odaberite pravi kut i veličinu.
 5. Uređivanje fotografija pomoću alata (retuširanje, odabir dodataka).
 6. Spremite rezultat na svoje računalo.

Kako odabrati boju kose

Neželjeno je bojati kod kuće, pogotovo ako želite promijeniti svoju sliku. Kućno bojanje uštedjet će proračun, ali nije poznato kako će se boja ponašati - vrlo je vjerojatno da će kosa biti oštećena, a boja će se pokazati daleko od željene.

Pri odabiru određene sjene, uzmite u obzir sljedeće nijanse:

 • boja bi trebala biti u skladu s tipom boje izgleda;
 • složeno bojanje sakrit će nedostatke na koži;
 • bojanje se provodi nakon šišanja.

Za održavanje boje kose potrebno je redovito bojanje korijena. Ako za to nema truda i novca, trebali biste odabrati tonove koji su bliski prirodnim.

Odabir frizure i boje velika je odluka. Nije uvijek moguće pronaći stručnjaka u njegovom području i vjerovati mu. Programi su namijenjeni onima koji sumnjaju u svoj izbor. Imajte na umu da postoje redovita ažuriranja s poboljšanim opcijama i bogatom bazom frizura.

Važni savjeti za odabir sjene, tehnike bojanja kose:

Korisni videozapisi

Kako promijeniti boju kose na fotografijama u Photoshopu, detaljni video tutorial.