Mumiyo za kosu: kako dodati šamponu?

Frizure

Ovaj će se članak usredotočiti na mumiju, kao jedno od učinkovitih sredstava za njegu kose potrebnim mikroelementima i sprječavanje gubitka kose..

Znakovi "bolesti" kose

Njegovana, zdrava i sjajna kosa ukazuje na to da ljudsko tijelo ima dovoljno hranjivih sastojaka, elemenata u tragovima i vitamina, što naše kovrče čini snažnima.

To znači da su tupost niti, njihov prekomjerni gubitak, presjek krajeva, spor rast najčešće zbog nedostatka korisnih elemenata. Što učiniti u ovom slučaju?

Odgovor je jednostavan - dajte uvojku potrebnu prehranu. I ovo se prilično uspješno nosi s mumijom - prirodnim proizvodom koji se već tisućama godina koristi u narodnoj medicini..

Korisna svojstva mumije

Shilajit ili planinski balzam smolasti je organo-mineralni proizvod koji sadrži aminokiseline, organske i masne kiseline, esencijalna ulja, fosfolipide, karotenoide, veliku skupinu vitamina i enzima.

Ukupno planinski melem sadrži do 100 različitih mikro i makro elemenata.

Shilajit nastaje u stijenama, nalazi se u pukotinama kamenja. Za stvaranje ovog vrijednog proizvoda potreban je određeni postotak kisika, minimalna vlaga i uvjeti u kojima se temperatura zraka često mijenja i sunce sja većinu dana u godini.

Najbolje naslage mumije su planine Sibira, Altaja, Kavkaza, nalaze se u Indiji, Australiji, Americi.

Planinarski melem koristan je za čitav organizam, ova činjenica ne izaziva dvojbe kod znanstvenika. Guta se i široko koristi kao kozmetika.

Glavna korisna svojstva planinskog melema:

  • Antiseptički;
  • Obnavljanje i zacjeljivanje rana;
  • Imunomodulatorno;
  • Protuvirusno;
  • Antibakterijski;
  • Analgetik;
  • Koleretik;
  • Diuretik.

Korištenje mumije za liječenje kose omogućuje vam jačanje korijena kovrča, aktivira rad žarulja, vraća osovinu kose.

Kako se koristi mumija za gubitak kose?

Shilajit je univerzalni lijek s kojim možete pripremiti maske, šampone s ljekovitim svojstvima i tinkture za utrljavanje u vlasište.

Kako bi se pospješio rast kose i povećala njihova snaga, potrebno je izrađivati ​​maske u tečajevima od najmanje 10 postupaka.

Preporuča se trljanje tinktura pola sata prije svakog šamponiranja najmanje mjesec dana.

Šampon s dodatkom planinske smole također se intenzivno koristi jedan do dva mjeseca. Zatim, kako bi spriječili pranje kose takvim lijekom, kozmetolozi preporučuju jednom u 10 dana..

Kada koristite mumiju za njegu kose, treba imati na umu da ovaj proizvod ima svojstva sušenja kože. Stoga vlasnici suhe kose mogu primijetiti pojavu peruti i prekomjerno isušivanje niti..

I to ograničava upotrebu šampona obogaćenih balzamom za njih, ali možete pokupiti maske čiji sastav pojačava vlagu i omekšava kovrče.

Tinktura mumije često se koristi ne samo kao trljanje, već se koristi i kao regenerator za kosu. Prskanje pramenova kompleksom elemenata u tragovima povećava njihov tonus, pojačava zaštitna svojstva i olakšava češljanje.

Kada pripremate bilo koji kozmetički proizvod, prvo morate otopiti mumiju. Optimalna koncentracija za vanjsku upotrebu je otopina dobivena od 50 ml vode i 3 grama planinske smole..

Kako odabrati mumiju

Mumiyo nije teško nabaviti. U ljekarnama se najčešće prodaje u obliku tableta koje se mogu umjetno sintetizirati..

Analog prirodnog planinskog balzama sadrži gotovo iste elemente u tragovima kao i prava planinska smola, ali ipak je poželjno kupiti visokokvalitetni proizvod koji ne sadrži kemijske nečistoće i aditive.

Ova se mumija prodaje u obliku tanjura ili briketa, može se pakirati i u male vrećice od nekoliko grama..

Ovaj planinski melem ima nekoliko prepoznatljivih svojstava:

  • Boja joj je tamnosmeđa, gotovo crna, a površina sjajna;
  • U rukama se mumija brzo topi;
  • Planinski balzam ima specifičnu aromu i gorak okus;
  • Kada se otopi u vodi, mumija ne dovodi do stvaranja taloga. Ako tijekom filtriranja kroz gazu na njezinoj površini ostanu nečistoće, tada ste kupili lažni;
  • Ovaj se proizvod brzo otapa u toploj vodi, ali ostaje u svom „izvornom obliku“ u biljnom ulju.

Postoji mnogo više metoda za utvrđivanje autentičnosti planinskog balzama, ako želite, uvijek možete saznati.

Ako imate dovoljno sreće da kupite visokokvalitetnu mumiju, zauvijek ćete pamtiti njenu boju, miris i karakteristike kvalitete..

Recepti za mumiju sa šamponom

Šampon, obogaćen planinskim balzamom, poboljšava pranje kose, aktivira folikule i cirkulaciju krvi, pojačava sjaj pramenova i rješava još mnogo problema s kosom.

Da biste pripremili takav lijek, prvo ćete trebati razrijediti 5-8 grama mumije u maloj količini vode, a zatim uliti ovu koncentriranu otopinu u šampon.

Data koncentracija planinskog melema dovoljna je da poboljša ljekovita svojstva bočice šampona od 250 ml.

Mora se imati na umu da je za pripremu takvog sastava potrebno uzeti šampon, koji sadrži najmanje kemikalija. Odnosno, što su komponente deterdženta jednostavnije, to je prikladnije za miješanje s mumijom.

To je zbog činjenice da se u profesionalnom šamponu pod utjecajem planinskog balzama može dogoditi neočekivana kemijska reakcija. Postoji nekoliko pravila koja je poželjno uvijek uzeti u obzir prilikom korištenja domaćeg šampona pripremljenog s mumijom:

  • Prvo se mora inzistirati, to će potrajati najmanje dva dana.
  • Naneseni šampon se pjeni i drži na glavi do 5 minuta, nakon čega se ispere.
  • Nije zabranjeno koristiti dodatna biljna ili limunska sredstva za ispiranje kose.

Nakon prvih sesija korištenja obogaćenog šampona moguć je značajan porast gubitka kovrča. Kozmetolozi kažu da to ne bi trebalo izazivati ​​zabrinutost - slabi i neživi pramenovi napuštaju glavu, a time daju priliku da se pojavi snažna i zdrava kosa..

Proces gubitka kose može trajati tri do pet puta korištenjem šampona, odnosno oko dva tjedna.

Ako se nakon tog razdoblja problem s kovrčama ne ukloni, poželjno je konzultirati trihologa.

Recepti maski za mumiju

Maske pripremljene s mumijom mogu koristiti vlasnici bilo koje vrste kose, najvažnije je odabrati pravi recept.

Tečajna primjena takvih maski uklanja slabost kose, jača njihovo korijenje, potiče bolju opskrbu folikula hranjivim tvarima i zacjeljuje niti cijelom dužinom.

Maska za suhe kovrče.

  • Tri grama mumije treba razrijediti s malo vode i pomiješati sa žličicom tekućeg meda. Zatim se u tu smjesu ulije jedan tučeni žumanjak i žlica lanenog ili maslinovog ulja. Pripremljenu smjesu treba rasporediti po vlasištu, utrljati, a ostatak nanijeti na pramenove. Maska se drži pod kapom za zagrijavanje od 30 do 60 minuta, ispere šamponom. Ne trebate ga koristiti češće nego dva puta u 10 dana.

Maska za kovrče oštećene mrljanjem.

  • Tri grama mumije razrijedi se vodom i doda u jedno pileće jaje prethodno istučeno u pjenu. Zatim se ova smjesa razrijedi s dvije do tri žlice masnog kefira. Pripremljeni sastav nanosi se na samu kosu i raspoređuje po vlasištu. Držite ga do 40 minuta, možete ga oprati toplom vodom bez upotrebe šampona.

Maska za gubitak kose.

  • Jedan gram razrijeđenog planinskog melema pomiješa se s kokošjim jajetom, s dvije žlice zagrijanog ricinusovog ulja, sa žličicom vinskog octa i s jednakom količinom ljekarničkog glicerina. Svi ovi sastojci moraju se temeljito izmiješati dok ne postanu glatki i nanijeti duž cijele duljine niti, utrljati u glavu. Vrijeme zadržavanja maske pod kapom za zagrijavanje je jedan sat, ispire se šamponom.

Maska koja jača i revitalizira masnu kosu.

  • Prvo morate pripremiti infuziju od 100 grama svježe brusnice i čaše kipuće vode (bobice moraju biti nasjeckane). Procijeđenoj infuziji brusnice dodaje se tri grama planinskog melema, a nakon što se potpuno otopi, smjesa se mora utrljati u vlasište, a ostatak kose navlažiti. Slična maska ​​može se koristiti svaki dan, kosu nakon nanošenja ne treba prati šamponom.

Maska protiv peruti.

  • Potrebno je pripremiti koncentrirani izvarak korijena čička. Čaša ovog proizvoda pomiješa se s tri grama mumije. Ljekovita tekućina se nakon pranja utrlja u glavu. Preporuča se to učiniti nakon svake upotrebe šampona, maski nije potrebno ispiranje.

Recepti za tinkturu mumije

Za jačanje kose korisno je koristiti tinkture s mumijom. Tinkture se utrljavaju u korijene kose ili se njima prskaju iz bočice s raspršivačem.

Kozmetolozi preporučuju ovu metodu njege kovrča u početku da bi vježbali svaki dan, nakon oporavka kovrča, tinkture se koriste za profilaksu jednom u 10 dana.

  • Tinktura destilirane vode. Tri grama planinskog melema treba otopiti u 300 ml vode. Preporučljivo je pripremljenu otopinu utrljati na ona mjesta na glavi gdje je vidljivo stanjivanje kose.
  • Otopite tri grama visokokvalitetne mumije u čaši vode. U ovu otopinu dodaju se žlica ulja čička i žlica soka od lišća čička. Pripremljena infuzija može se utrljati u kožu u bilo koje doba dana, bez obzira na šamponiranje. Ova je infuzija posebno korisna za suhe niti..
  • Trebate se opskrbiti tansyom, biljkom timijana i pelargonijama. 40 grama ovih biljaka pomiješa se i napuni litrom mlake prokuhane vode. Biljna kolekcija treba davati infuziju najmanje tri sata, nakon čega se filtrira i pomiješa s 5 grama mumije. Potrebno je utrljati pripremljeni proizvod nakon svakog pranja kovrča, oprati ga nakon pola sata samo toplom vodom.
  • Žlica listova metvice pomiješa se s jednakom količinom lišća čička. Bilje se prelije čašom kipuće vode i infuzira oko pola sata. Otopinu treba procijediti dok je još topla, nakon čega se u nju stavi 5 grama planinskog balzama i pričeka potpuno otapanje. Pripremljena tekućina mora se svaki dan utrljati u glavu, ne treba je ispirati. Tečaj za obnavljanje kose je tri do četiri tjedna. Preporuča se ponavljanje u jesen i proljeće, odnosno kada su gubitak i slabljenje kose posebno primjetni.

Infuzija mumije može se pripremiti ne samo u vodi. Korisno je planinski melem napuniti izvarom kamilice, koprive, nevena, od toga će se obnavljajuća svojstva trljanja samo povećati.

Nije zabranjeno tekućinu mumije i obogaćivanje esencijalnim uljima, odabranim u skladu s glavnim problemom frizure.

Recenzije

Anna, 29 godina, Moskva.

“Po savjetu frizera počela sam prskati tekuću mumiju na korijene kovrča i same pramenove. Koncentracija otopine - 1 gram planinske smole u 50 ml tople vode.

U početku mi se gubitak kovrča povećavao i već sam htio napustiti ovu metodu, ali frizer mi je savjetovao da nastavim s postupcima i procijenim rezultat tek nakon mjesec dana tretmana.

I doista, tamo gdje sam imao povučenu liniju kose, gusti jež pojavio se s mojim rukama od dlačica koje su počele rasti. Zahvaljujući prirodi, mumija mi je stvarno pomogla ".

Maria, 34 godine, Minsk.

“Kosa mi se pod utjecajem unutarnjih čireva i neuspješnog bojanja jednostavno počela lomiti i morao sam je ošišati gotovo do korijena..

Prirodno, gotovo sam odmah počeo koristiti sve vrste metoda za obnavljanje kovrča, koristio sam i narodne metode.

Najviše mi se svidjela senf maska ​​s medom i vlaženje kose iz raspršivača otopinom mumije pripremljenom na bujonu kamilice.

Sada mi kosa sjajno raste i izgleda potpuno zdravo. ".

Marina, 38 godina, Vladivostok.

“Shilajit treba koristiti s oprezom ako je vaša kosa sklona prekomjernoj suhoći. U početku nisam znala za ovo, a kosu sam oprala šamponom uz dodatak nekoliko tableta planinskog balzama.

Nakon nekoliko tjedana takve njege počela se pojavljivati ​​perut, a kovrče su izgubile pulpu.

Sada se ne služim ovom metodom njege, ali povremeno radim 8-10 maski od mumije pomiješane sa žumanjkom i čičkovim uljem.

Ovaj sastav čini moje pramene mekšima, poboljšava im prehranu, sjaj, a nakon tretmana kosa raste deset puta brže. ".

Lena, 23 godine, Samara.

“Pio sam mumiju razrijeđenu vodom kao lijek za alergije i za obnavljanje imuniteta. Nakon tijeka liječenja, ne samo da se poboljšalo opće dobro, a alergijske reakcije počele su se javljati rjeđe, već su se na kosi dogodile mnoge pozitivne promjene..

Ojačali su, na češlju ostaje manje uvojaka, njihovo raščešljavanje je postalo lakše, a zdrav sjaj pramenova posebno prija. ".

Shilajit je vrijedan kozmetički proizvod, čije će koristi biti maksimalne ako znate pravila za njegovu upotrebu. Mumiyo u čistom obliku ne smije se koristiti za obnavljanje kose ako je pretjerano suha..

Ali u ovom slučaju možete pronaći prikladan recept za zacjeljivanje maski za kosu..

Za suhu kosu maske ne treba nanositi češće nego dva puta tjedno.

Ako je problem s kosom vrlo izražen, tada bi postupak njihovog obnavljanja pomoću mumije trebao doseći jedan do jedan i pol mjesec.

Ne računajte na maksimalni rezultat jačanja niti u slučaju da je njihov gubitak izazvan hormonalnim poremećajima, disfunkcijom unutarnjih organa, izraženom hipovitaminozom. U takvim situacijama samo cjelovit tretman pomoći će u potpunosti riješiti problem koji se može nadopuniti upotrebom mumije.

Podijeli ovo

Ovaj proizvod nije dostupan za dostavu u vašu regiju

zahvaliti!

Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..

Srdačan pozdrav, internetska trgovina Wildberries.

Dodano na listu čekanja

Saznajte o upisu

Dolazi uskoro

Sastav

Opis

Zbog aktivnog sastojka, Mumiyo šamponi povoljno djeluju na cirkulaciju krvi i normaliziraju razinu bakra i cinka, bez kojih je nemoguće izliječiti kosu. Korisne tvari sadržane u ovom prirodnom proizvodu savršeno prodiru kroz vlasište, potiču rast kose, a ovaj postupak svojim djelovanjem jača svaki uvojak. Način upotrebe: nanesite malu količinu proizvoda na čistu, vlažnu kosu i ravnomjerno rasporedite po dužini. Ostavite da djeluje 1-2 minute, a zatim isperite toplom vodom.

Maska i šampon s prirodnim Altai mumiyo za obnavljanje i rast kose

Lijepa i zdrava kosa nije samo znak ljepote, već i katalizator unutarnjeg stanja tijela. Ako je gustoća kose na genetskoj razini, njihov izgled i brzina rasta ovise o stanju tijela i pravilnoj njezi..

Prirodni mumiyo široko se koristi u narodnoj medicini Altaja za liječenje i obnavljanje kose. Bogati prirodni sastav mumiya nevjerojatno djeluje na rast i strukturu kose općenito. Mumiyo je prirodni lijek koji obogaćuje kosu mineralnim i organskim komponentama, uključujući: brojne aminokiseline, jod, magnezij, bakar, cink, vitamine (A, C, E, skupina B), sumpor, silicij, jantarnu kiselinu, fosfor itd..

Kada se mumiyo koristi kao dodatak šamponu za vlasište, pore se otvaraju i upijaju sastojke korisne za zdravlje kose. Mumiyo potiče cirkulaciju krvi, vraća prirodni sjaj, značajno ubrzava rast kose

Kako koristiti mumiyo za kosu?

Uz uobičajene preventivne metode mumije iznutra, preporučuje se uporaba posebnih maski za zdravlje kose i dodavanje šamponu.

Šampon s mumijom

5 grama prirodnog mumiya treba otopiti u 50 ml. kuhana voda. Dobivenu otopinu pomiješajte s 200 - 300 ml. šampon koji obično koristite

Maska za kosu

Umiješajte tekući žumanjak s dvije žlice ricinusovog ulja. Zatim smjesi dodajte 1 gram mumiya, žličicu glicerina i isto toliko vinskog octa. Umutite temeljito i umasirajte u vlasište. Zamotajte glavu u plastičnu vrećicu ili prozirnu foliju i ostavite masku 1 sat, a zatim isperite.

* Koji se rezultati mogu postići?

Mumiyo je 100% prirodni proizvod čija uporaba na kosi daje sljedeće rezultate:

  • Mumiyo poboljšava cirkulaciju krvi u vlasištu.
  • Ubrzava metaboličke procese u vlasištu.
  • Potiče rast kose.
  • Ima učinak buđenja za "uspavane" folikule dlake.
  • Jača kutikule dlake.
  • Smanjuje masnoću vlasišta i korijena.
  • Kosi daje svilenkastu teksturu i volumen.
  • Popravlja osovinu kose i podijeljene vrhove.
  • Kosi daje sjaj i smanjuje zapetljavanje.

Dostava Mumiya u Ukrajini i širom svijeta

Preporučujemo čitanje:

* Pitanja i povratne informacije: 46

Nova poruka

Sve poruke:

08/08/2019 Poruka od Tatjane:

Danas sam kosu prvi put oprala čudotvornim napitkom iz Mumiya! Kosa kao nakon salona! Vrlo poslušan !

Odgovor na poruku:

Pozdrav, Tatyana! Zahvaljujemo na povratnim informacijama.

06/02/2019 Poruka Anje:

Možete dodati mumiju u bilo koji šampon?

Odgovor na poruku:

Pozdrav Anna! Da. Dodajte u svoj uobičajeni šampon

21.05.2019 Poruka Lene:

Oslabljeni korijen kose najbolje je istodobno liječiti medom, ricinusovim uljem i mumijom! Tako sam dobro ojačala kosu u par mjeseci. A ljeti vrlo dobro pomaže mumija s kokosovim uljem, proporcije 1: 5. I nećete osjetiti miris mumije! Takva smjesa može se ostaviti na kosi - na vrhovima, ili možete namazati cijelu donju polovicu, pogotovo ako je nakon bojanja. Izvrstan proračunski proizvod za kosu koji zamjenjuje skupe. Preporuči!

Odgovor na poruku:

Lena, hvala što si podijelila svoje recepte!

17.05.2019 Objavio Vadim:

Zdravo! Recite mi, molim vas, kako i čime možete razrijediti mumiju za utrljavanje vlasišta u sijedu kosu? Napišite nekoliko mogućnosti I je li prikladno mumiju razrijediti nečim alkoholnim (na primjer konjakom) za utrljavanje u glavu?

Odgovor na poruku:

Pozdrav Vadim! Najučinkovitiji recept za sijedu kosu: otopite 2 grama mumije u 25 ml vode, dodajte 30 ml ricinusovog ulja, 1 sirovi žumanjak i 1 žličicu octa (po mogućnosti vina). Utrljajte od korijena do krajeva i ostavite masku 1 sat, a zatim isperite običnom vodom. Za bolji učinak uzimajte paralelno oralno. O rakiji nije bilo iskustva.

12.5.2019. Poruka od Aline:

Je li moguće dojiti maske s mumijom dok dojite? Kosa nakon trudnoće pada u grozdovima i bojim se učiniti nešto s njima sada. Čekat ću odgovor!

Odgovor na poruku:

Alina, možeš raditi maske, ali bolje je suzdržati se od gutanja dok laktacija ne završi.

06/05/2019 Poruka od Ekaterine:

Dobar dan, hoće li mumija obojiti plavu kosu

Odgovor na poruku:

Pozdrav Ekaterina! Mumiyo ne utječe na boju kose, već samo na strukturu

01.05.2019. Poruka od Marine:

Zdravo! Prvo, hvala na dobroj mumiji, koju sam ovdje kupio, i drugo, na pomoći uz konzultacije. Prije 4 mjeseca uzela sam mumiju za kosu i tek sada ostavljam pozitivne povratne informacije o ovom proizvodu, ponovno naručujem) Mumiyo pomaže! Promjene sam primijetio nakon mjesec dana primjene, ali za 4 mjeseca, naravno, postoji nešto za usporedbu.

Odgovor na poruku:

Marina, hvala na povratnim informacijama!

26.03.2019. Poruka od Nazira:

Pozdrav, nakon poroda na glavi mi se pojavila okrugla lisica.Mislite li da će mi mumija pomoći ?

Odgovor na poruku:

Pozdrav Nazira! U vašem slučaju, preporučujemo, uz vanjsku upotrebu mumiya, popijte i jedan tečaj interno, jer je nakon poroda imunološki sustav žene jako oslabljen, a mumiyo pomaže u njegovom dobrom obnavljanju.

03.04.2019 Autor Victoria:

Izvrsni narodni lijek za obnavljanje kose. Pomiješam 5 grama sa biljnim šamponom po receptima Granny Agafia, što je manje gadno. Sam šampon je dobar, ali s mumijom je to već lijek. Kosa se mijenja nakon svakog nanošenja. Preporučujem ovu stranicu s kvalitetnom mumijom, jer je ovdje kupujem već drugu godinu :)

Odgovor na poruku:

Victoria, hvala na povratnim informacijama!

21.02.2019 Objavio Tamilla:

Jednom sam koristila mumiyo tablete za kosu, rezultat je bio slab, ali bio je. Sad sam naišao na prirodno i još je bolje. U svoj uobičajeni šampon od 300 ml stalno dodajem 5 grama mumije i glavu kao i obično. Kosa bolje raste i postaje primjetno gušća. Čak je i moj frizer rekao puno novih dlačica. Stoga djevojkama preporučujem takav lijek za liječenje i obnavljanje kose.

Odgovor na poruku:

Tamilla, hvala na povratnim informacijama!

23.12.2018 Poruka od Aline:

Za mumiju sam saznala kada su se nakon porođaja pojavile strije na bokovima i trbuhu. Nakon čitanja recenzija na Internetu, kupio sam probati, gdje mi je to puno pomoglo. Strije su postale manje, ali još uvijek se borim. Nakon što sam pročitao sve mogućnosti ovog alata, počeo sam ga koristiti gotovo svugdje, uključujući i kosu, gdje je također vrlo učinkovito pomogao. Kosa je stvarno postala gušća, ne toliko cijepana i sjajna. Prvi dan nakon pranja miriše, naravno, pomalo čudno, ali miris nestaje dovoljno brzo, ali kakav efekt! Pokušajte i nećete požaliti! Preporučujem svima - samo pozitivne kritike

Odgovor na poruku:

Alina, hvala na povratnim informacijama i preporukama!

18.03.2017 Objavio Anna:

Zdravo! Dugo sam na internetu tražila sredstva za rast i gustoću kose, a mumija je najbolje što mi je pomoglo, ali isprobala sam puno stvari! Od djetinjstva, moja kosa je već rijetka, slaba i, uz to, još uvijek slabo raste, a nakon što sam obojio plavušu, problem je postao još ozbiljniji. rast je potpuno zaustavljen. Odlučio sam se pozabaviti tim problemom, a istovremeno sam radio maske i pio unutra. Napravio sam različite maske s jajima, uljima i medom. Dakle, evo rezultata! Šteta je što ne možete baciti fotografije prije i poslije. Za pola godine prijema kosa je narasla za 8 centimetara. Možda nekome ovaj rezultat nije toliko vruć, ali za mene je prava pobjeda + kosa postala meka, svilenkasta i življa. Čak mi se čini da su dodali volumen. Stoga, svakako pokušajte!

Odgovor na poruku:

Anna, hvala na detaljnom pregledu! Jako smo sretni zbog vašeg rezultata!

06/03/2017 Poruka od Elene:

Pomozite savjetom! Razrijedio sam 1 litru vodene otopine mumije prije 3 tjedna, morao sam otići i nisam imao vremena piti za 10 dana. Otopina je stajala u hladnjaku 2 tjedna. Šteta je baciti, ali ne želim je uzeti unutra, donio sam svježe rješenje. Možete li napraviti nekakvu masku za kosu?

Odgovor na poruku:

Elena, u otopinu možete dodati 1-2 žlice meda + žlicu maslinovog ili čičkovog ulja i nanijeti na kosu 30 minuta, a zatim oprati kosu kao i obično. Ova maska ​​će biti dobra za vašu kosu.

03.03.2017 Poruka od Rite:

Zanimljivo, ako samo popijete mumiju iznutra, to također utječe na kosu? Ili je ipak potrebno raditi maske?

Odgovor na poruku:

Rita, mumiyo normalizira sve tjelesne procese, uključujući metabolizam u vlasištu, a također obnavlja strukturu kose, ubrzava rast kose i vraća joj cjelovitost trupa (uklanja dijelove vrhova). Naravno, učinkovitost uzimanja mumiya iznutra istovremeno s nanošenjem na kosu dat će najbolji rezultat. Ali ako iz nekog razloga ne možete ili ne želite raditi maske za kosu s mumiyo, unos ovog proizvoda također će poboljšati stanje kose, samo ne tako brzo.

16.02.2017. Poruka od Poline:

Najbolji lijek koji sam upoznala u svom životu! Primjerice, miris mi ne smeta. Ako ste jednom napravili masku za kosu od katrana, tada mumija jednostavno slatko miriši!

Odgovor na poruku:

Polina, hvala vam puno na povratnim informacijama!

07/02/2017 Poruka od Svetlane:

Želim podijeliti svoje iskustvo s djevojkama koje imaju problema s kosom i žele jeftin učinkovit lijek. Pročitao sam forume i u nekoliko recenzija vidio o mumiji za rast i obnovu kose. Uzela sam 10 grama na test prije godinu dana i jednostavno dodala 5 grama svom šamponu i počela ga koristiti, kako su napisali na forumu. Miris je, naravno, bio čudan, isprva sam mislila odbiti, ali nakon mjesec dana primjene kosa je počela doslovno oživljavati pred našim očima! Pojavio se zdrav sjaj i mekoća i kosa je počela rasti, što je meni važno, već dugo tražim sredstvo za rast. Stoga, svakako isprobajte ovaj recept, jednostavan je i jeftin, a rezultat je nevjerojatan. Također se naviknete na miris i on brzo nestane. Sretno svim djevojkama i lijepoj kosi!

Odgovor na poruku:

Svetlana, jako nam je drago što ti je mumija toliko pomogla!

19.01.2017. Poruka od Veronice:

Već dugo koristim mumiyo od svega. Posebno je preporučujem za kosu, jer je mnogim djevojkama teško liječiti ih. Stalno dodajem komad u šampon. Kosa se savršeno obnavlja, u kratkom vremenu vidljiva su očita poboljšanja, svi kojima je savjetovano da osjete rezultate. Zato se ne bojte pokušati! Izvrsno sredstvo! Prije sam naručivao mumiju preko prijatelja iz Rusije. A nakon državnog udara u zemlji je to postalo puno teže i skuplje, pa mi je drago što postoji takva web lokacija na kojoj to čine. Ovdje kupujem već godinama i preporučujem dobrog prodavača s dobrim mumiyoom!

Odgovor na poruku:

Veronica, hvala na povratnim informacijama!

01.01.2017. Poruka Larisse:

O mumiyou znam odavno i koristio sam ga na mnogim mjestima, ali želim napomenuti poseban uspjeh njegove primjene za kosu. Imala sam perut, a kosa mi je bila suha i rascijepljenih. Uzela sam tečaj vitamina i dodala mumiyo u šampon (miješano 5 grama na 200 ml), kosa je postala jaka i zdrava! Sada cijelo vrijeme koristim šampon od mumije i preporučujem isprobavanje ovog recepta za djevojčice. Istina jako dobro pomaže!

Odgovor na poruku:

Larisa, hvala ti što si podijelila iskustvo korištenja mumiya!

19.12.2016. Poruka Irine:

Ostavljam još jedan super recept za podijeljene krajeve. Uzela sam 2 grama mumije i pomiješala 0,5 čaše vode + žlica kokosovog ulja. Kokosovo ulje uklanja miris. Nanesite ovaj proizvod na krajeve nakon pranja i ne ispirajte. Svakako probajte! Puno mi je pomoglo!

Odgovor na poruku:

Irina, puno ti hvala što si podijelila recept za upotrebu mumiya!

16.12.2016. Poruka od Marije:

Sa šamponom je recept najlakši. Stalno ga dodajem svom. Kosa je hladan čelik. Mirisa praktički nema i prikladan je apsolutno bilo koji šampon, jer ih često mijenjam. A praviti maske s hrpom sastojaka jednostavno je previše lijeno..

Odgovor na poruku:

Maria, hvala na povratnim informacijama!

05. 05. 2016. Poruka Ekaterine:

Pozdrav svima! Želim vam reći da mumija spašava ne samo od gubitka kose, već i od muške ćelavosti! Do 40. godine moj je suprug počeo razvijati male ćelave mrlje. Panika je bila izvan riječi! Pio sam tablete i naručio Aleran, ništa nije pomoglo. Preporučili smo mumiju i pronašli vašu stranicu. Popili smo 2 tečaja mumije s pauzom i napravili masku. Uzeli su mumiju i otopili je u omjeru od 3 grama na 100 ml vode + 1 žlica ricinusovog ulja. Svu ovu smjesu dobro utrljajte u glavu i ostavite sat vremena. Zatim kosu operite redovnim šamponom. Nakon 2 mjeseca kosa je prestala opadati i nove su dlake počele ponovno rasti. Moja kosa je također postala puno zdravija od upotrebe mumiyo šampona. Recept je jednostavan: 5 grama na 300 ml šampona i operite kao što obično perete kosu. Rezultat će sigurno biti, kome sam preporučio - vrlo zadovoljan!

Odgovor na poruku:

Ekaterina, hvala vam puno na povratnim informacijama i receptima!

22.09.2016. Poruka od Olije:

Pozdrav svima koji čitaju o problemu s kosom. Želim podijeliti svoje iskustvo u liječenju kose mumijom. Prije 2 godine kosa je padala u grozdovima i nisam znao što bih s njom! Pokušao sam puno stvari, popio tečaj vitamina, napravio učvršćujuće maske, nije bilo puno rezultata. Pronašla sam recenzije o mumiji na nekim web lokacijama djevojaka i odlučila isprobati, ljudi je jako hvale. Uzela sam mumiju unutra i pravila maske prema receptima s Interneta i dodala je u svoj šampon. Za godinu dana upotrebe rezultat je jednostavno izvrstan, nisam ni pomislila da ću postići takav učinak. Naručivanje iz Rusije dugo je i skupo, pronašao sam vašu stranicu i bio sam zadovoljan mumijom i telefonskim savjetovanjem te svojim rezultatom nakon prijave. Preporučujem vas kao dobrog savjesnog prodavača

Odgovor na poruku:

Puno vam hvala na povratnim informacijama.!

16.09.2016. Poruka Tanje:

Djevojke, još jedna maska ​​za kosu s mumijom. U pulverizatoru pomiješajte mumiyo (2g) s vodom (200 ml) i uljem morske krkavine (1 žlica) Nanesite na kosu sat vremena prije šamponiranja, a zatim samo operite kosu kao i obično. Rezultat je jednostavno izvrstan! Takve maske radim 2 mjeseca jednom tjedno i kosa mi je postala osjetno ljepša))

Odgovor na poruku:

Tanya, hvala ti što si podijelila recept i ostavila recenziju!

13.09.2016. Poruka od Line:

Dyakuyu Douzhe Karíní za osobni savjet! Raduê vaš posjet klijentima! Mumija je to prikrila za rast kose i s njom je zadovoljna! Prošao je 2 tečaja i rezultat je isti ê. Eksperiment dali))

Odgovor na poruku:

Lina, dyakuumo, jesi li zaboravio na nas?!

20.07.2016. Poruka Angele:

Mogu li preko noći ostaviti masku od kokosovog ulja i mumiyo na krajevima? Želio bih dugotrajan učinak.

Odgovor na poruku:

Angela, takvu masku, ako naneseš samo na krajeve, uopće ne možeš oprati.

07.07.2016. Poruka od Nadie:

Naručio sam prirodnu mumiju od vas, pročitajte kritike. U iščekivanju je otvorila torbu da napravi masku i neugodno se iznenadila. Ima tako specifičan miris. Tko zna hoće li vaša kosa upiti ovaj miris ako napravite masku? A ako da, kako se kasnije riješiti? U svom poslu sam u bliskom kontaktu s ljudima i ne bih volio nikoga osramotiti.

Odgovor na poruku:

Nadya, da, miris prirodnog mumiya, kao što ste primijetili, prilično je specifičan, zbog prisutnosti bogatog sastava biološki aktivnih tvari. Ali oko činjenice da će kosa upiti ovaj miris, ne brinite. Dovoljno je oprati kosu redovitim šamponom nakon nanošenja maske i mirisu neće biti ni traga. Čekamo vaše povratne informacije o rezultatu

14.04.2016. Poruka Olge:

Izvrsno za kosu! Općenito, mnogi su već korišteni u našoj obitelji. Moja kći je imala alergiju, koju je izliječila mumija, tata je slomio nogu nakon nesreće, gdje je mumija također puno pomogla. Ali u kozmetologiji je to posebno nezamjenjiva stvar. Stalno dodavam i radim maske za lice s mumijom u šampon. Sigurno! Učinkovito! Prirodno! I miris brzo nestaje, kome je neugodno.

Odgovor na poruku:

Olga, hvala na povratnim informacijama!

05/05/2016 Poruka od Julije:

Dobar dan! Želim podijeliti izvrstan recept za kućno liječenje kose. Za mumiju znam već dugo, ona je već nezamjenjiva stvar u ormariću za kućne lijekove i dodajem je u šampon od pamtivijeka. I tako: šampon (čime god operete kosu), mumija 5 grama (oko 250-300 ml šampona) i 1 žlica. žlica meda. Sve to temeljito izmiješajte dok se potpuno ne otopi i takav uistinu čaroban lijek pomoći će u suočavanju s gubitkom kose, suhoćom, lomljivošću + rastom kose, o čemu svi sanjaju! Hvala na pažnji! Nadam se da će biti korisno))

Odgovor na poruku:

Julia, hvala ti što si podijelila recept i ostavila recenziju!

26.01.2016. Poruka Olge:

Puno hvala na mumiji! Dostavljeno na vrijeme, kvaliteta je izvrsna, nekad sam naručivao na drugom mjestu, tada su savjetovali vaše. Koristim ga sa šamponom i u pola godine kosa mi je postala osjetno bolja. Imate izvrsnu web stranicu i mumiju))

Odgovor na poruku:

Olga, hvala na povratnim informacijama!

27.11.2015. Poruka Olesje:

Mumíê za efekt treba malo, tse jedan od osveženih. Na jedan sam isti način riješila sam se dermatitisa, angine kod djeteta, a sada ima kosu! A za naše ciljeve nije loša nuspojava navpakija - tijekom dana dnevnog učinka! Sretni smo, sad je sretna i naša obitelj!

Odgovor na poruku:

Olesya, dyakuum za vidguka!

25.11.2015. Poruka Ljudmile:

Najjednostavniji recept koji znam i koji se brzo može napraviti je pomiješati žumanjak s malim komadićem mumiya. Izvrsna maska ​​za svaki dan bez traženja sastojaka. Umasirajte u kosu i vlasište. Držite pola sata, a zatim možete oprati. I savjetujem mladim djevojkama, posebno majkama, da uvijek imaju mumiju u kompletu za prvu pomoć. # 1 lijek za mnoge bolesti.

Odgovor na poruku:

Ljudmila, hvala ti što si podijelila svoj recept!

08.11.2015. Poruka iz Lide:

Postoje li recepti za lepršavu kosu? Djevojke su pisale o učinku laminiranja, i ja bih to htjela postići.

Odgovor na poruku:

Lida, predlažemo da isprobaš ovaj recept: pomiješaj 2 sirova jaja sa žlicom meda. Smjesi dodajte 2 grama mumiya i temeljito promiješajte. Ova se maska ​​nanosi na cijelu duljinu kose, pa imajte na umu da ako je kosa duga, morate udvostručiti doziranje. Pokrijte glavu vrećicom ili posebnom kapom. Masku možete oprati običnim šamponom..

27.07.2015. Poruka od Aline:

Tvoj mumiyo je super! Kupujem godinu dana i kvaliteta je uvijek ista. Stalno dodajem šampon i želim primijetiti izvrsne rezultate rasta kose! Djevojke koje traže takav kućni lijek - svakako ga isprobajte i nećete požaliti!

Odgovor na poruku:

Alina, hvala vam puno na povratnim informacijama!

9.5.2015. Poruka Natalije:

Zdravo! O mumiji također znam jako dugo i pored svojih učinkovitih svojstava u liječenju raznih bolesti, doista ima nevjerojatan učinak na kosu. Kad sam bila trudna s prvim djetetom, ništa mi se nije dogodilo s kosom, ali s drugom trudnoćom nisam znala što da radim, kosa mi je jednostavno padala u grozdovima i mislila sam da ću oćelaviti! Budući da sam majka, a uz to i dojilja na Internetu, počela sam tražiti načine kućnog liječenja i naišla na masku s mumijom, o čemu su djevojke sa sličnim problemom oduševljeno pisale. Evo njezinog recepta: 1 pileći žumanjak, 1 žličica. glicerin (možete ga kupiti u ljekarni), 2 žlice. ricinusovo ulje, 2 grama mumije. Pomiješajte sve sastojke dok ne postane glatko i utrljajte ga u korijene kose, a zatim omotajte kosu prozirnom folijom i omotajte glavu toplim ručnikom na 1 sat. Ovu masku morate ponoviti jednom tjedno i nakon mjesec dana možete primijetiti pojavu novih dlačica. Moj drugi sin već ima 2,5 godine, a ja sam vlasnica guste zdrave kose! Bilo bi mi drago kad bi moja recenzija i recept pomogli djevojkama sa sličnim problemom. Hvala na pažnji ))

Odgovor na poruku:

Natalia, hvala ti što si podijelila svoje iskustvo korištenja mumiya!

12.2.2015. Poruka Christine:

Samo prekrasan prirodni lijek za liječenje i obnavljanje kose kod kuće. Isprobala sam puno narodnih lijekova i upravo mi se mumija najviše svidjela. Stoga ovdje ostavljam svoje pozitivne povratne informacije. Svakako probajte!

Odgovor na poruku:

Christina, hvala na povratnim informacijama!

01.08.2014. Poruka Nadežde:

Već godinu dana redovito koristim mumiju za kosu i drago mi je što sam jednom pronašla ovaj lijek na Internetu. Kupila sam ga za strije, gdje je također bilo značajnih poboljšanja, ali za kosu je to samo čudo. Svi koji su vidjeli moju kosu prije i poslije bili su vrlo iznenađeni nakon nekog vremena. Preporučujem vašu omiljenu kefir masku (200 grama kefira + 2 grama mumije + 1 žumanjak) Nanesite na kosu 30 minuta i operite kosu. Kosa koju ne prepoznaješ!

Odgovor na poruku:

Nadam se, drago nam je što ti je mumija toliko pomogla!

17.07.2014. Poruka od Eugena:

Želim izraziti zahvalnost web mjestu na dobroj mumiji. Nekad sam šamponu dodavao tablete, sve dok mi nisu preporučili prirodnu i ovo mjesto. Koristim ga dugo i neprestano. Ovaj lijek pomaže vašoj kosi da se oporavi, pa preporučujem da ga isprobate! Svi kojima je savjetovala bili su zadovoljni. Tko je lijen za izradu maski, samo razrijedite komadić šampona

Odgovor na poruku:

Eugene, i hvala vam što ste ostavili recenziju!

27.06.2014. Poruka od Inne:

Napravim masku od mumije plus kefir (samo prirodna mumija) i to je to! Cijeli tjedan kosa je kao nakon kozmetičkog salona! Za obojenu kosu znam da se savjetuje dodavanje različitih ulja. Idem probati sve. Ako je netko to već isprobao na sebi, molim vas podijelite, vrlo zanimljivo!

Odgovor na poruku:

Inna, hvala ti što si podijelila svoje iskustvo korištenja mumiya!

24.05.2014. Poruka Natalije:

Suprugu je dijagnosticiran dermatitis vlasišta. Prigovara stalnom svrbežu. Lijekovi ne pomažu niti privremeno olakšavaju situaciju, ali čim ga prestanemo uzimati, sve je ispočetka. Pomaže li mumiyo od takvog problema i ako da, kako ga riješiti?

Odgovor na poruku:

Natalia, upotrijebi mumiyo šampon kako je opisano u gornjem članku. Također preporučujemo ispijanje tečaja mumiyo za dermatitis

14.10.2013 Poruka Lene:

Zdravo! Evo još jedne učinkovite domaće maske za kosu s dodatkom mumije: 2 jaja, 1 žlica. med, 2-3 grama prirodne mumije, Pomiješajte sve dok ne postane glatko i nanesite na kosu. Kosu zamotajte prozirnom folijom ili plastičnom kapicom za kosu na 30-40 minuta, zatim temeljito isperite i operite kosu, a zatim nanesite balzam. Ovu masku radim jednom tjedno. Kosa postaje jednostavno čarobna na dodir i izgled. Meka, poslušna, sjajna i raste puno brže! Pokušajte, nećete požaliti!

Odgovor na poruku:

Lena, hvala što si podijelila recept i ostavila recenziju!

08/04/2013 Poruka od Nastye:

I još uvijek sam líkuvala dlake biljnim maskama, smrad može još bolje pomoći, ale dlake shydyko zvikaê i učinak snižavanja. Dakle, bilo je nevena, poput prskanja garno pidsushuê masnog dlakavog ale yakshcho dovgo vikoristovuvati, tada je potrebno obrisati glavu jedan dan. Pidkazhit chi je takav učinak na mumiju - kako možemo banalizirati zamjenske rezultate u smanjenju?

Odgovor na poruku:

Nastya, mama je postala malo učinkovitija. Pomičite se što je češće moguće, barem jednom u tri dana, rezultatima i bit ćete odbačeni kao identični.

07/04/2013 Poruka od Viktorije:

Imala sam i potpune probleme s kosom nakon porođaja. Pogotovo kad se sapun činio da će izaći takvi zavežljaji da uskoro više neće biti ništa. Preporučio vas je prijatelj koji je ovdje kupio mumiju za liječenje kose. Također sam naručio probati i nakon mjesec dana uzimanja + maske dao je rezultat. Kosa je počela manje opadati i počela je primjećivati ​​pojavu novih dlačica, što znači rast. Nastavit ću to prihvaćati. Otkazat ću pretplatu na rezultate, ali već sada sa sigurnošću mogu reći da to pomaže!

Odgovor na poruku:

Victoria, hvala na povratnim informacijama!

08/08/2013 Poruka od Bogdana:

Pomaže li protiv peruti? Koristi se samo unutar tehnika.

Odgovor na poruku:

Bogdan, da, topikalna primjena mumiya najbolje pomaže protiv peruti, jer ubija gljivične bakterije - najčešći uzrok peruti. Recept je sljedeći: otopite 3 grama prirodnog mumiya u malo vode da napravite viskoznu kašu. Ovu kašu temeljito utrljajte u vlasište, ostavite sat vremena, nakon čega se možete oprati.

04.04.2013. Poruka od Katje:

Prelijena sam za izradu maski, ali šampon uvijek dodam dok kupujem novu. Učinak aplikacije postao je vrlo primjetan nakon pola godine, kada je kosa zamjetno rasla. Preporučujem ovaj kućni lijek za lijene))

Odgovor na poruku:

Katya, hvala ti što si podijelila svoje iskustvo primanja mumiya!

27.4.2013. Poruka od Taisiya:

Hvala na lijepoj mumiji. Ovaj šampon koristim već 2 mjeseca i poboljšanja su postala primjetna. Kosa je sjajnija i ne ispada kao nekada!

Odgovor na poruku:

Taisiya, hvala na povratnim informacijama!

21.02.2013. Poruka od Ilone:

Kako koristiti mumiyo sa šamponom, na internetu postoje različiti recepti s različitim dozama. Kako se pravilno miješati sa šamponom?

Odgovor na poruku:

Ilona, ​​tako je. Da biste koristili prirodni lijek sa šamponom, pripremite ga prema ovom receptu: otopite 5 grama mumiya u 200-300 ml šampona. Možete ga redovito koristiti uobičajenom frekvencijom. Zapamtite samo jedno pravilo: svaki put prije upotrebe protresite šampon kako bi se proizvod ravnomjerno rasporedio. Najbolje je namočenu glavu ostaviti nekoliko minuta kako bi mumija imala vremena da se upije.