Podijeli ovo

Frizure

Ovaj proizvod nije dostupan za dostavu u vašu regiju

zahvaliti!

Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..

Srdačan pozdrav, internetska trgovina Wildberries.

Dodano na listu čekanja

Saznajte o upisu

Dolazi uskoro

Sastav

Opis

Vitaminski kompleks i aminokiselinski kompleks (Sepicap R) sprečavaju gubitak kose, pospješuju rast kose, štite od negativnih vanjskih čimbenika, jačaju obrambeni sustav vlasišta, umiruju i omekšavaju vlasište Ekstrakt paprike uzrokuje protok krvi u folikule dlake, potičući rast kose i poboljšavajući njihovu prehranu.Hijaluronska kiselina pomaže kosi da obnovi razinu nedostajuće vlage, olakšavajući češljanje kose, za oslabljene i podijeljene vrhove.

Podaci o tehničkim karakteristikama, kompletu isporuke, zemlji proizvodnje i izgledu proizvoda su samo za referencu i temelje se na najnovijim dostupnim informacijama proizvođača

zahvaliti!

Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..

Konjska maska ​​Konjska snaga "Melting" - recenzije

Maska konjske snage "Topljenje"

Knjazeva
Njemačka

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 18. travnja 2016

Prvi savjet, i to iz proizvoda koji mi izbija iz kozmetičke torbice. Ali maska ​​za topljenje "Konjska snaga" me osvojila, pa stvarno želim o tome pisati. Za početak nisam ljubitelj ljekarničke kozmetike, bliži sam profesionalcu, ali ne znam kako zanemariti pozitivne kritike, a ima ih podosta i oko maske za topljenje "Konjska snaga", pa je odlučeno pokušati. Sada ukratko redom: struktura maske je na prvi pogled gusta, ali se lako širi na kosi. Učinak je još kraći - jeste li ikad radili laminiranje? Ako ne, pogledajte slike, tako kosa izgleda nakon ove maske. Ne šalim se. Stvarno ih zaglađuje i daje sjaj, u početku je taj efekt prije prvog pranja kose, ali sada primjećujem da se i dalje nakuplja, a ne za jednokratnu upotrebu, ne mogu reći, ne koristim ga toliko dugo. ALI ako se i jednom morate složiti - u redu je, jer ovako nešto nisam vidio ni od jedne maske.

Mila # 3
Moskva

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 10. ožujka 2016

Sada znam kako spasiti čak i kosu spaljenu bojom! I ovo nije botox za kosu, već potpuno pristupačna maska ​​iz masiva na tržištu. Da, maska ​​za topljenje konjskih snaga savršeno će obaviti posao. Kad mi je o tome rekao poznanik frizera, nisam iskreno, pomislio sam, vjerovao u običnu silikonsku masku koja prvo ukroti kosu, a zatim od nje napravi lufu. Ali to nije slučaj, dobro je što sam imao hrabrosti pokušati. Hijaluronska kiselina u sastavu stvarno vlaži kosu, sjaj, elastičnost, pojavljuje se manje dijelova. Duljina kose je upravo oživjela, promijenila mišljenje o izradi kvadrata za ljeto, dopuštam da bude duga kosa!

Linda
Spassk-Dalny

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 20. siječnja 2016

Punila sam na sebi puno kvrga na gorućim maskama, posebno domaćim, poput senfa. Ali onaj koji očajnički želi rasti kosu ne može se zaustaviti) Općenito, moj pokušaj na broju "nadtsat" je maska ​​za topljenje "konjske snage", u sastavu ekstrakta od papra, ALI tu je i hijaluronska kiselina, koja bi trebala održavati vlagu. Kad sam ga prvi put primijenio i osjetio lagano peckanje, priznajem da sam se odmah počeo trzati i htio sam ga odmah oprati, ali ipak sam ga držao 10 minuta, i to s razlogom! Nakon prvog nanošenja bilo je vidljivo da je kosa oživjela, zasjala, osušila i oblikovala sušilom za kosu, nakon čega je država općenito postala strašna. Zbog toga je odlučeno da se maska ​​za topljenje ostavi "konjskih snaga" i koristi dalje. Do sada ga koristim samo mjesec dana, jasno je da kosa raste i jako je dobra, ali prerano je priložiti slike, rezultat prije i poslije, hvalim se za 3 mjeseca)

Malina
Vologda

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 10. prosinca 2015

Nakon mog velikog razočaranja, Estel zimska maska, o kojoj ću sigurno napisati zlonamjernu recenziju, ali sada ne o njoj. Uzela sam masku za topljenje konjskih snaga iz ljekarne, bilo mi je važno da se NAVODI na kosu i stvarno distribuira, uvjeravali su me da je upravo to značajka maske za konjsku snagu koja se topi, pa otuda i naziv. No, pokazalo se da jednostavna raspodjela i lako četkanje nisu jedine prednosti maske. Nakon prvog nanošenja postalo je jasno da kosa izgleda življe, podijeljeni vrhovi su zaglađeni, pojavljuju se sjaj i volumen (!), A postojao je i izvrstan antistatički učinak, o tome nije bilo riječi na staklenkama, pa sam uzeo zasebni sprej za zimu, ali pokazalo se da je u njemu nije potrebno. Razumijem da hijaluronska kiselina održava vlagu u kosi i stoga se ne elektrificira, čak i nakon šešira - lijep bonus.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 6 Ne 1

Anna lee
Moskva

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 22. svibnja 2015

Čitala sam puno recenzija djevojaka da je maska ​​za topljenje konjskih snaga vjerojatnija za masnu kosu, jer se jako suši. I to mi nije bilo potpuno jasno, jer maska ​​sadrži hijaluronsku kiselinu, koja bi u teoriji trebala dobro održavati razinu vlage. No, u svakom slučaju, iako sam vlasnica suhe podijeljene kose, odlučila sam je uzeti, jer su napisali da kosa od nje nerealno dobro raste. Dakle, sve što sam pročitao da maska ​​suši kosu potpuna je glupost. Naprotiv, i nakon prvog nanošenja kosa se osjeća mekše i ugodnije. Ali kritike o rastu kose su se opravdale, sve je tako, nisam čak ni tako brzo narastao od ricinusovog ulja. Dakle, za razliku od recenzija koje sam pročitao prije kupnje maske za topljenje, preporučit ću je djevojkama sa suhom kosom, uzmite je, ne oklijevajte!

Iren
Moskva

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 26. travnja 2015

"Konjska snaga" je više nego zadovoljna maskom za topljenje. Nakon prvog nanošenja, jako sam se uplašila i odletjela da se operem, zbog trnaca - nisam bila upozorena da tako treba biti. Tek kasnije sam pročitao da ekstrakt papra daje takav učinak. Sada ga koristim sa šamponom za obojenu kosu i jako sam zadovoljna rezultatom. Kosa više ne izgleda zamućeno i raste puno brže, što je vrlo ugodno, jer je još od škole pokušavam uzgajati, to je zbog činjenice da je svaki mjesec odsječeno 5-7 cm rascijepljenih vrhova, duljina se nije mijenjala, pa čak i povremeno postajala manja.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 6 Ne 0

Valerija
Gost iz Kijeva

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 28. studenog 2014

O ovoj maski sam čula puno od djevojaka, a sad sam i sama napokon odlučila isprobati je. Bila sam uvjerena da o njoj nisu bez razloga napisali puno pozitivnih kritika, kosa se u ovu masku zaljubila od prvog puta. Dala im je vitalnost i sjaj, kosa je bila dobro hidratizirana, ali bez masnoće, od svakog nanošenja maske primjećujem da postaje sve bolja i bolja.

Dunuka
Moskva

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 29. listopada 2014

Horsepower proizvode koristim već duže vrijeme, ali nedavno sam u ljekarni vidio masku za topljenje i ona me zainteresirala, zamolila ljekarnika da mi dopusti da je vidim. Općenito, svidio mi se sastav i kupila sam ga te navečer isprobala. Što reći, maska ​​se istopila nakon mojih očiju, kosa nakon što je postala glatka, svilenkasta, sjajna. Dakle, jako mi se svidio i sad mi se nadopunio arsenal proizvoda za njegu kose..

Luresta
Moskva

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 02. listopada 2014

Tijekom protekle godine primijetio sam da su se počeli vrlo sektaški prekidati. I već sam isprobao mnoge maske, ali rezultat je nula. I jedne večeri u televizijskoj kameri ugledao sam reklamu za topljivu masku tvrtke Horsepower. Stvarno mi se svidio efekt i zapalio sam se kako bih dobio sebe. Sutradan sam ga kupila u ljekarni, navečer nakon što sam oprala glavu, a zatim ga nanijela na cijelu dužinu kose, brzo se upio, što me jako obradovalo. I već ujutro bio sam iznenađen učinkom: kosa je svilenkasta, izgleda zdravije i stekla je dobar volumen i mješavinu. Nakon mjesec dana korištenja primijetio sam da su počeli bolje rasti, s problemom rezanja krajeva, potpuno sam zaboravio.

Sahaha
Moskva

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 1. listopada 2014

Često koristim šampone Horsepower, ali želio sam isprobati masku, pogotovo kad sam pročitao kritike o njoj. Nakon pranja kose nanijela sam masku. Moram reći da su njezin miris i konzistencija izvrsni, a nakon ispiranja kosa izgleda puno bolje. Kad sam počeo raditi styling, kosa je bila podatnija. Tijekom nekoliko primjena primijetio sam sjaj, svilenkastost i živahne krajeve, koje prije nisam imao.

Sveta.
Gost iz Moskve

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 28. rujna 2014

Prije otprilike godinu dana počeo sam koristiti PM masku koja se topi. Rezultati su sljedeći:

1. Otkinuo mi je kosu (bila je do ramena, postala niža od lopatica)

2. Zaboravio sam što se sije krajeve.

3. Kosa se ne elektrificira.

4. Gusta kosa.

5. Styling traje ne više od 10 minuta (poslušna kosa)

6. Kvaliteta kose postala je puno bolja (gusta, gusta, svilenkasta)

Ne vidim razlog da se prebacim na nešto drugo, maska ​​djeluje i to je činjenica.

Nika gostuje

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 17. srpnja 2014

Stvarno volim kupiti bilo što u ljekarni. Ovaj put moj izbor je bila topljiva maska ​​Konjska snaga.

Uvijek koristim različite šampone, ali sad sam se sigurno zaustavila na maski. Nakon isprobavanja maske za topljenje. Učinak mi je odmah postao jasan. Maska je jako dobra, imam izbijeljenu kosu i tanke vrhove i često mi nedostaje volumena.

Nakon korištenja maske kosa je postala voluminoznija u 2 puta.Nakon 2 tjedna primijetila sam da vrhovi postaju gušći i prestaju se lomiti.

A styling nakon maske vrlo je lagan i traje dugo..

Moj izbor majke za kosu je maska ​​za topljenje konjskih snaga.

Pauline
Gost iz Moskve

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 22. svibnja 2014

Cijeli život koristim skupe profesionalne maske, odlučila sam isprobati nešto novo iz ljekarne. Odmah tamo i preporučio topnu masku Konjska snaga. Naravno, tako sam pogledao ljekarnika i ona me, uhvativši moj pogled, uvjerila da je maska ​​zaista cool. Ja, što. Kupio sam ga za probu)

Cure, smiješno. ) Sada ga samo koristim. Puno hladnije od bilo koje druge skupe maske. Potrošnja maske je velika, odnosno u principu je više puta dovoljna. Kosa ne masti, ali jako dobro vlaži. Ono što mi se posebno sviđa je to što kosa brzo i super brzo raste od maske, ona ponovno naraste pred našim očima, samo je treba nanijeti na korijene kose i držati najmanje 10 minuta.

I kosa daje dobar sjaj, brže stane na sušilo za kosu. Puno je pluseva, savjetujem vam da probate, definitivno neće biti gore)))

Alina
Moskva

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 3. veljače 2014

Konjska snaga u početku nije razumjela ovu masku. Budući da je vrlo gusta i trebate je dobro utrljati u kosu i vlasište. Stoga u početku nije išlo baš najbolje i kosa mi se brzo mastila.

Tada sam shvatila da se maska ​​prvo mora utrljati u moje ruke, a zatim nanijeti na vlasište i duž cijele duljine kose.

Nakon ovih manipulacija kosa više nije bila masna, već naprotiv, kosu nisam prala otprilike tjedan dana, iako mi se to obično događalo 3 puta tjedno.

Od prednosti, masku koristim 3 mjeseca, kombiniram je sa Horse Power šamponom. dlake su znatno narasle, postale sjajne, općenito sam zaboravio na oblikovanje, kosa mi je već sasvim ravna i sada uopće ne možete uzeti sušilo za kosu u ruke. Naravno, kvaliteta kose se poboljšala. Preporučujem, djevojke)

Ivane
Gost iz Švicarske

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 19. siječnja 2014

Isprobao sam masku s konjskih snaga na svojih devet. Konjske snage su se udvostručile, potez je postao puno lakši, pa preporučujem svima!

Komentari Je li recenzija korisna? Da 10 Ne 1

Inna
Moskva

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 9. studenog 2013

Koristim masku i jako mi se sviđa, ali nedavno sam pročitala više o njoj i shvatila da mi se nije džaba toliko sviđa. kosa oživi pred našim očima, postane sjajna i gusta. Dajte joj solidnu A.

Hijaluronska kiselina - obnavlja i održava potrebnu razinu vlage tijekom dana,

što olakšava češljanje kose.

Ekstrakt paprike - uzrokuje dotok krvi u folikule dlake, potičući rast kose i poboljšavajući njihovu prehranu. Kosa postaje svilenkasta, glatka, stječe prirodni sjaj, mekoću i sjaj. Prirodni ekstrakt crvene paprike, koji je dio maske, sadrži najširi raspon vitamina i mikroelemenata neophodnih za njegu stanica kose i kože.
Posebni kompleks vitamina i aminokiselina (Sepikap MP) - sprečava gubitak kose, pojačava rast kose i štiti od vanjskih negativnih čimbenika.

Julia
MOSKVA

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 25. rujna 2013

Devchuli, pročitao sam vaše kritike o masci za topljenje i počeo je koristiti. Moj rekord je već 1,5 mjeseca Kosa se osjeća sjajno. Osjetno su narasli! Umjesto 1 cm mjesečno, narasli su za čak 2 cm - za mene je ovo dobar pokazatelj. Reći ću vam o mirisu i konzistenciji: vrlo ugodan miris, gusta konzistencija. Masku nanosim na kosu, počevši od korijena, utrljavam je u tjeme masažnim pokretima i cijelom dužinom, dok se tuširam, držim masku 10 minuta.

Nakon što ga operem i odmah se osjeti rezultat, zaglađena gusta kosa. Styling je postao radost, jer je kosa poslušnija, svilenkasta i naravno gusta, što pokušavam postići već dugi niz godina)

Još jedan veliki plus je dobra cijena topljive maske (sasvim je prihvatljiva). Prodaje se u ljekarnama. Zahvaljujemo na povratnim informacijama. Jedna od mojih najdražih nedavnih akvizicija

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 3. kolovoza 2013

Vjerojatno sam jedna od rijetkih koja je masku isprobala tek nedavno. Odmah ću vam reći kako sam nanijela masku na kosu. Ono što sam odmah primijetio je ugodna postojanost maske. Utrljano u vlasište i obilno raspoređeno po cijeloj kosi. Stavio sam šešir kako bih stvorio toplinski efekt, jer je maska ​​s ekstraktom crvene paprike) ostala 10 minuta. Kad sam počeo ispirati masku, kosa mi je samo tekla u rukama, postala mekana i glatka. Ali bilo mi je važno vidjeti kosu nakon što je osušim fenom.

Nakon feniranja nisam prepoznao kosu! Kosa uz kosu, sjajna, meka, osjeća se kao da je kosa postala 2 puta veća!

Masku nanosim tek 2 tjedna, definitivno ću nastaviti koristiti ovu divnu masku. Kažu da joj i kosa dobro raste..

Banka je ekonomična, unatoč činjenici da je obilno nanosim u debljem sloju i perem kosu svaka 2 dana.

Drago mi je što sam se odlučio kupiti i koristiti tako učinkovitu masku :)

valerija
Gost Novorosijska

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 20. ožujka 2013

Djevojke, recite mi, da li se vaša kosa brzo masti nakon upotrebe ove maske? Imam masno vlasište, drugi dan mi je kosa neuredna. kako ste s ovim slučajem?

Leela
Gost iz Kijeva

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 25. siječnja 2013

Uzgajali su vas, djevojke, pa kao golubove! -Čak i ako je maska ​​dobra, cijena je i dalje neadekvatna, za takav novac je bolje kupiti prirodni med i praviti maske, kako na licu tako i na kosi, bez nuspojava, a rezultat je, vjerujte mi, prekrasan !! i općenito, bolje je problem kose riješiti iznutra, a ne izvana! (zdrava osoba ima sjajnu, dobru kosu, što je ne bi oprala). Zdravlje svima vama!

Ekaterina
Gost iz Moskve

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 21. prosinca 2012

Ovu masku sam kupila iz znatiželje nakon što sam je vidjela u ljekarni. Konzistencija je vrlo gusta, loše se topi na kosi. Kao komad masti, trljate ga i razmazujete kroz kosu. Nakon što ga operem vodom, ne osjećam svilenkastost. Postoje stotine puno boljih maski. U tome nema ničeg posebnog i čarobnog. Ostalo mi je pola limenke (mogu je podariti podizanjem, tko je zainteresiran, ali ne želim kupiti) Nikad više neću uzimati ovu masku !

rita35
Moskva

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 6. studenog 2012

Maska je baš čarobna. Koristim ga oko 4 mjeseca. Struktura kose se poboljšala. Kosa je sjajna, takav učinak laminiranja. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, kosa se obnavlja cijelom dužinom, vlaži i njeguje. Mli su me uvijek razdvojeni krajevi prestali smetati. I ekstrakt crvene paprike. potiče cirkulaciju krvi vlasišta i kosa brže raste. Moj rezultat u 4 mjeseca narastao je 6,5 cm. Maska ima ugodan miris, nakon čega se kosa dobro počešlja i stilizira. Kupujem u ljekarnama Gorzdrav tamo najbolju cijenu!

Angelina
Gost iz Moskve

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 20. rujna 2012

Ova mi se maska ​​jako svidjela. Kosa se ne teži, savršeno njeguje i vlaži. Nakon upotrebe savršeno su počešljani, pristaju i istodobno vrlo mekani, poput svile.. =))) Bila sam jako zadovoljna maskom, savjetujem svima da probaju.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 21 Ne 5

Elya
Gost iz Moskve

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 4. kolovoza 2012

Prije sam koristio skupu, ali sada sam je probao, ali učinak je isti! Općenito, ako nema razlike, zašto onda platiti više?)

Marina
Gost iz Moskve

Konjska maska ​​Konjska snaga "Topljenje" 02. kolovoza 2012

Budući da uvijek nemam dovoljno vremena za brigu o sebi i svojoj kosi, domaće maske jednostavno nemaju vremena za napraviti, za mene je to samo super duper maska ​​za kosu od konjske snage. Jednom tjedno zajamčeno je da će vaša kosa biti lijepa i njegovana.

Maska za kosu "Konjska snaga". Što misliš?

Već dva ili čak tri mjeseca imam problema sa kosom: počeli su se užasno drobiti (((((pretpostavljam da je to bilo zbog upotrebe nekvalitetne boje (2 sam kupio po cijeni od 1 u "Sangi stilu") i aktivne upotrebe glačala, ili je potrebno testirajte se na hormone.

Općenito, nisam želio raditi sve vrste kefira, luka i sličnih njima - jednom sam to učinio, ali nisam primijetio neki poseban rezultat. I odlučio sam pribjeći kemiji. U ljekarni su bile 2 maske, i premda ne volim visoko reklamirane proizvode, ipak sam odlučio isprobati ovu "Konjsku snagu".

To znači da tijekom pranja, odnosno kada ovu masku isperete s kose, puno ih zaostaje u odvodu, ali onda je u roku od nekoliko dana kosa mekana i na češlju ih je puno manje. Korišteno 4 puta. Tako da mislim da je manje kose jer većina ispadne tijekom pranja ili maska ​​stvarno djeluje?

Recenzije o njegujućoj hranjivoj masci za kosu - konjska snaga

Maska je super, kupujem je drugi put! Učinak je zaista primjetan, a kosa joj je počela brže rasti! I prestali su ispadati, od te riječi, u potpunosti.

Prekrasna maska! Nanesite duž cijele duljine, a tek tada će doći do učinka meke, glatke, raspuštene kose

U početku, nakon što sam poslušala "savjete" beauty blogerica, koristila sam ih pogrešno, primijenjeno samo na duljinu kose. Ali kad sam ga počeo nanositi na svu kosu, uključujući korijene, cijenio sam njezin učinak. Maska je super, vrijedi utrošenog novca. Bilo koji proizvod će raditi ako se pravilno koristi)

Jedna od najboljih maski. Učinak je nevjerojatan. Kosa nakon maske "oživljava", ugodna osjećaju.

Anya, koliko često koristiš ovu masku, nakon svakog pranja ?

jako cool maska! Bila sam jako zadovoljna. kosa je mekana poput salonskog polja) stavim je na 20 minuta zamotam filmom i ručnikom) lagano trne ali ne osjetno) savjetujem

Čim sam ga kupio, smanjili su cijenu (((A darove već dugo nisam dobio ((

Vita, troškovi proizvoda prilagođavaju se ovisno o datumu isporuke ovog proizvoda. Naše cijene izravno ovise o cijenama dobavljača. Cijene se mogu razlikovati ovisno o prethodno primljenoj seriji. Pravila su postavljena - program automatski otkriva potrebu za poklonom.

Bez maske! Pročitao sam kritike i kupio ga. Razočaran jako puno! Obojio sam suhu kosu. Nakon nanošenja, nakon sušenja kosa postaje još tvrđa i suha. Nakon toga nanosim svoj karaal. Bolje da ne rastu, oni ispadaju kao što su i ispali..

Maska je prekrasna. Pristajao je mojoj masnoj obojenoj kosi s podijeljenim vrhovima kao nijedan drugi. Nestvaran volumen u korijenima. Doista, rast kose se osjetno ubrzao, prije nego što se osjećao kao da uopće ne raste. Kosu je lako raščešljati, a čak ni treći dan ne izgleda masno! Miris je vrlo ugodan. Općenito, pronašla sam svoj savršeni proizvod. Jedino je kosa oštra na dodir, ali to se nadoknađuje ostalim prednostima maske..

Dobar dan. Hoće li ovaj predmet ipak stići? zahvaliti.

Daria, uvijek uzimamo u obzir želje naših klijenata. Zahtjev će se poslati dobavljaču. Slijedite ažuriranja web mjesta čim se ovaj proizvod prikaže, prikazuju se podaci.

Svidjelo mi se. Potrebno ga je nanijeti na čistu, vlažnu kosu (na korijenju i duž cijele duljine), izolirati glavu (filmom za hranu) najmanje 15 minuta, kada osjetite trnce na vlasištu, nakon 5 - 7 minuta možete isprati (sastav sadrži papar). Kosa je prozračna i voluminozna nakon sušenja. Kako krv nadire do korijena kose, stimulira se rast i uskoro će se pojaviti nova kosa. Naručujem 3. put.

Lijepa maska. Tekstura mi se jako svidjela, zahvaljujući kojoj se troši vrlo ekonomično.
Moja kosa je vrlo hirovita nakon Nature Siberice. Osim nje, ništa im nije odgovaralo, pa je to preuzela na vlastitu odgovornost i rizik. Međutim, maska ​​je odgovarala. Naravno da nema WOW efekta, ali hidratacija je primjetna. Lijepo zagrijava vlasište, što, kako je napisano, potiče rast. Nadam se da će se s vremenom maska ​​pokazati u potpunosti). Zahvaljujući Make-upu za brzu isporuku)

Sviđa mi se kako ova maska ​​djeluje na kosu, kosa je teža, ne kovrči se, što je vječni problem za izbijeljenu kosu. Jedino što ovu masku uvijek radim sa strahom da će mi ući u oči)

Ova mi je maska ​​najdraža, isprobala sam mnogo različitih, ali za moju kosu je ova što bolja. Kosa dobro raste i dobro se češlja. Maska se savršeno ispire toplom vodom, a da kosu ne odvaguje.

Zadovoljstvo mi je ostaviti svoj komentar. Napokon se maska ​​ponovno pojavila na web mjestu i odmah sam je naručio! Već ste naručili nekoliko puta, maska ​​je jednostavno prekrasna. zahvaliti!

Sviđa mi se što Hranjiva maska ​​za topljenje sadrži i hijaluronsku kiselinu i ekstrakt papra, jer sam i sama pravila maske od tih komponenata, a nisam uvijek pogađala s proporcijama, pa bih mogla opeći kosu. Svatko tko se boji laganog trnka - možda ga nećete ni probati, bit će neugodan, ali ako ga ipak podnesete, tada će nagrada biti brzi rast dlaka (u mjesec dana sam narasla za 1,5 cm). Konjska snaga ima puno dobrih proizvoda za kosu, ali za sada sam se odlučila za njegujuću masku i šampon protiv peruti..

Pazila sam na kosu, potpuno su se pogoršale od stalnog sušenja sušilom za kosu (poševio sam se, popeo se, izgledao ne baš dobro. Tražio sam svakakve recepte, savjetovao se sa svojim prijateljima i tijekom toga su mi pričali o konjskoj snazi ​​maske za topljenje. Kombinirala je sva svojstva koja sam Tražio sam: stimulaciju rasta kose i njegu vrhova. Odlučio sam se za to, naručio sam ga na web mjestu prije otprilike mjesec dana i koristim ga cijelo to vrijeme. Da budem iskren, maska ​​je čak premašila moja očekivanja. Osim toga, kosa izgleda njegovanije, tako da je stvarno počeo brže rasti, mislio sam da se to ne događa =) Stoga ovaj alat preporučujem svima.

Jako dobra maska, žao mi je što sam kupila 1 bočicu. Sad je ne mogu pronaći. Šteta je što makeUp nema ((((((

Obožavam ovu liniju
(Konjska snaga) Koristim ga već 2 godine i neću ga mijenjati, kosa je prestala ispadati u pramenovima, postala je gušća, nakon maske kosa sjaji, vrhovi se ne cijepaju. Jako sam zadovoljan rezultatom. Maska je prekrasna, ne smeta što vas glava malo svrbi nakon nanošenja, ekstrakt papra djeluje)))

Zadovoljna sam maskom. U sastavu, kako kaže proizvođač, ekstrakt paprike - zaista to osjećate - steže korijenje nakon nanošenja. Kosa nakon maske je vrlo mekana i svilenkasta. Koristim u kombinaciji sa šamponom i balzamom.

I ova mi je maska ​​zaista odgovarala. Doista se topi na kosi, upijajući u njoj najkorisnije komponente: hijaluronska kiselina koja vlaži i njeguje kosu, ekstrakt crvene paprike, budi folikule dlake, što ubrzava rast kose.

Maska za topljenje predstavljena mi je zajedno s proizvodom Horsepower, nikad je prije nisam koristila. Sada kupujem više puta ovu masku za topljenje zajedno sa šamponom. Jako sam zadovoljna kako sada izgleda moja kosa. Svi prijatelji također su ovisni o ovoj maski.

Maska je predivna. Djeluje jako dobro s kosom. Duboko vlaži kosu cijelom dužinom i stimulira folikule dlake, čime dolazi do aktivnog rasta dlake. Lijepog mirisa i guste konzistencije. Preporučujem svima onima koji žele obnoviti i rasti kosu.

Osrednji, slijedio je preporuke, ali nije se dogodilo čudo.

Maska je predivna. Djeluje jako dobro s kosom. Duboko vlaži kosu cijelom dužinom i stimulira folikule dlake, čime dolazi do aktivnog rasta dlake. Lijepog mirisa i guste konzistencije. Preporučujem svima onima koji žele obnoviti i rasti kosu.

Maska je super, glavno je pravilno je koristiti!
na čistu, mokru kosu rasporedite masku, savršeno se topi na kosi ako je mokra! stavite kapu na kosu i zamotajte je ručnikom! i ostavite najmanje 40 minuta! rezultat je super. odmah počinje djelovati, paprika se počinje peći u korijenu! a ako je nanesete na kosu 5 minuta i isperete, naravno da neće biti rezultata) ponekad to učinite malo drugačije nego što je naznačeno na pakiranju)
Savjetujem svima!
šminka, kao i uvijek, hvala na brzoj isporuci i kvalitetnim proizvodima!

Za razliku od Konjske kreme za ruke (koja uopće nije!), Ja sam luda za ovom maskom !! kosa je vrlo živahna nakon prvog nanošenja. Dala sam je mami - žalila se na stanje svoje kose. Kosa joj je obnovljena nakon tri puta. Preporuči.

Maska mi se nije svidjela, kupila sam je iz prethodnih recenzija: ujednačava se, otežava, kosa se lako raščešljava i brže raste. Ne znam kako je bilo s kim, ali nikako mi nije pasao, nakon njega sam ga pošpricala neizbrisivim regeneratorom, kako kosa ne bi bila suha, stršila u svim smjerovima i bilo bi je moguće nekako počešljati. Nisam primijetio brži rast (zbog uključene crvene paprike) (((tuga. Bačen novac.

Maska mi se jako svidjela! Lijep miris, kosa je počela brže rasti, ujednačava se! Savjetujem.

Kupio sam masku nakon što sam pročitao kritike, zasad se ništa super djelotvorno ne migolji, ali kosa je za sada mekana i dobro počešljana, nastavit ću koristiti učinak kumulativnog.

Pretplaćujem se na pozitivne kritike o topljivoj maski Konjska snaga. Maska mi je jako odgovarala. Kosa je postala gušća i izgleda da je vrlo skupa, da tako kažem.
Nakon otprilike nekoliko puta primijetio sam poboljšanja.

Kupio sam masku na make-upu, zasad ne vidim neke posebne promjene, možda daje efekt samo kad je držite na glavi 10 minuta, nekako je isperem odmah, dok nisam primijetio nešto izvanredno.

Pročitao sam dobre kritike djevojaka i odlučio sam to isprobati. Mogu reći da se maska ​​stvarno topi. Jednom sam doživio istinu, ali rezultat je bio zadovoljan!

Maska je vrlo dobra, za oštećenu kosu, ono što trebate!

Super, kosa mi je bila toliko strašna da se slomila s tjemena - prasak štedi - učinak je primjetan već nakon prvog nanošenja

Izvrsna maska. Kosa je luksuzna!

Super! spasio moju kosu! Postao kao u oglašavanju jak i sjajan.

Prijavite se na 20 minuta. Stavim jednokratnu vrećicu i kapu (stvaram toplinu), započinje paprom, pa se počinje peći, držim je do vrhunca, koliko se pećnica pokreće - isperem je! Tako probudim lukovice za rast))) Nadam se da će se probuditi i da će uskoro biti optički remen za kosu)))) preporučujem.

Na ovoj stranici naručio sam masku zajedno sa šamponom i balzamom za konjsku snagu. Sve skupa daje nevjerojatan učinak na kosi. Sjajna, gusta, tekuća kosa. I kao što su mnoge djevojke ovdje već napisale, kosa se stilizira bolje i brže.

Reći ću vam o mirisu i konzistenciji: vrlo ugodan miris, gusta konzistencija. Oblikovanje je postalo radost, jer je kosa upravljivija, svilenkasta i naravno gušća.

Maska je izvrsna. Ne teži, kosa je glatka, sjajna, lako se raščešljava. Može se nanositi duž cijele duljine kose, ne isključujući korijenje, bolje je ostaviti 20 minuta pod toplim ručnikom. Savjetujem vam da probate!

Maska za kosu Konjska sila "Konjska snaga" koja se topi njegujuće

Ovu masku koristim već više od dvije godine i preporučujem je svojim prijateljima! Danas ću vam reći o povoljnoj hranjivoj maski za kosu tvrtke Horse Force.

zdravo!

Naziv proizvoda: Horse Force "Horsepower" maska ​​za kosu koja se topi i njeguje

Detaljan prikaz: Na starinski način, krenimo s izgledom. Limenka je dolazila u zlatnoj kartonskoj kutiji. Kutija je dizajnirana na isti način kao i banka. Na pakiranju je nešto manje podataka nego na kutiji. Sama staklenka je standardna, u kojoj obično prodaju meleme i maske za kosu. Volumen 250 ml. Čvrsti zlatni razdjelnik ispod zaokretnog poklopca.

Maska je mliječna, vrlo lagane konzistencije i teksture koja se topi, pomalo ljepljiva (kad je uzmete u ruke, ali kosa se ne slijepi). Aroma je slatkasta, nenametljiva. Imam izrazitu citrusnu notu. Miris ostaje neko vrijeme na kosi.

Morate nanijeti vrlo malo, u suprotnom, odvagnite kosu. Potrošnja je vrlo ekonomična! Masku treba nanijeti na čistu, vlažnu kosu, ostaviti 5-10 minuta, a zatim temeljito isprati toplom tekućom vodom. Maska se može koristiti i na krajevima i nanositi cijelom dužinom. Druga opcija mi se više sviđa. Proizvod se dobro ispere.

Nakon nekoliko tjedana korištenja (nanosim je na kosu 2 puta tjedno, pravim pauzu, svaka 2-3 mjeseca), kosa je postala vlažnija, lagana, prozračna. Češljana kao nakon melema. Prekrasna maska ​​za vaš novac. Najbolji konjski proizvod ikad.

Hvala što ste pročitali post. To je isključivo moje mišljenje, koje nikome ne namećem. Bit će mi drago odgovoriti na komentare.

Sastojci: demineralizirana voda, cetearil alkohol i dipalmitoiletilhidroksietilamonij metosulfat i ceteareth-20, cetrimonijev klorid, više masni alkoholi, ciklometikon i dimetikonol, ekstrakt crvene paprike, amodimetikon i klorid cetrienetacetrimonijevog klorida, glikol-glicol-acetrimonij-klorid, glicer-glicocetrimonij klorid, ulje jojobe, bademovo ulje, koncentrat vitamina (D-pantenol (provitamin B5), natrij askorbil fosfat (ubod vitamina C), niacinamid (vitamin B3), alfa hidroksi kiseline), hidroksietil celuloza, sastav parfema, sol natrijeve EDTA, metilholinozolinozon limunska kiselina, hijaluronska kiselina, limonen

Cijena: 600 rubalja

Razdoblje testiranja: 2 godine

Kosa mi je na krajevima izbijeljena i jako suha. Maska je usmjerena na vlaženje i njegu kose, a također potiče njezin rast. Ne mogu reći o rastu, jer dobro rastu sa mnom i bez nje.

Ocjena maski za kosu "Konjska snaga". Prednosti, nedostaci, kontraindikacije

Kako uzgajati dugu i luksuznu kosu, prava "konjska griva"?

Tvorci proizvoda za njegu kose Horse Power već znaju odgovor na ovo pitanje..

Njihovi proizvodi zaista djeluju - u to su sigurne i kozmetičarke koje su proizvod testirale i obične djevojke koje su se uvjerile u pozitivan učinak na sebe..

Maske "Konjska snaga" pomoći će se nositi se s mnogim problemima s kosom.

Prednosti i nedostatci

Maske Horse Force "Horse Power" pripadaju kategoriji farmaceutske kozmetike. To znači da prilikom kupnje proizvoda možete biti sigurni da je certificiran, da sadrži štetne tvari u svom sastavu i da neće štetiti. Dostupna je marka Force Horse koja se prodaje u gotovo bilo kojoj ljekarni. Cijena jedne staklenke kreće se u rasponu od 400 do 500 rubalja.

Glavni aktivni sastojci serije su elastin i kolagen, uzeti u koncentraciji potrebnoj za uvojke. Elastin ima hranjivi i učvršćujući učinak, a poznato je da kolagen može prodrijeti u strukturu kose za potpuni oporavak. Uključeni u sastav i ostale korisne elemente, ekstrakti bilja i vitaminski setovi koji u kratkom vremenu mogu obnoviti čak i jako oštećene kovrče.

Među komponentama postoje i silikoni sa sulfatima, što dovodi u pitanje nedvosmislenu korisnost maske za kosu. Ali, ako općenito upotrebljavate gotovu kozmetiku, onda ni ovo neće naštetiti: mnogi su kupci o njemu izuzetno pozitivno govorili..

Glavna prednost maske Konjske snage je visoka učinkovitost lijeka. Prema recenzijama, u 75% slučajeva pomoglo je kod problema s kosom i ubrzanog rasta. Maske tvrtke Horse Force imaju sljedeće prednosti:

  • jamče nježnu njegu;
  • imaju pozitivan učinak na vlasište;
  • poboljšanje je primjetno već nakon prve uporabe;
  • dati učinak ph regulacije;
  • lijep miris;
  • izvrsna kvaliteta;
  • ekonomična upotreba.

Postoje i nedostaci ove serije maski. Glavna stvar na koju kupci obraćaju pažnju je napuhani trošak "Konjske snage". Zapravo, cijenu maski ne možemo nazvati demokratskom - ali u ovom slučaju morate platiti kvalitetu.

Još jedan nedostatak konjske snage maske je nemogućnost svakodnevnog korištenja proizvoda za održavanje ljepote kovrča. Treba ga koristiti samo kada zaista postoje problemi, inače će nastati ovisnost..

Ocjena sredstava ove marke

Sve maske ovog proizvođača moraju se nanositi prema jednom uzorku. Detaljne upute nalaze se na kutiji s proizvodom:

  1. Operi kosu. Proizvod je namijenjen uporabi na blago vlažnoj kosi, pa ga osušite ručnikom.
  2. Proizvod se ravnomjerno raspoređuje po kosi češljem (bolje je uzeti drveni). Napravite masažu glave.
  3. Ostavite proizvod na kosi 5 minuta kako bi se svi aktivni sastojci kvalitativno upili.
  4. Prilikom ispiranja, pritisak ne smije biti jak, a voda ne smije biti vruća, od toga puhnu vrhovi.

Da bi maska ​​imala veći učinak, nemojte je žuriti ispirati. Pokrijte kosu velikim toplim ručnikom i odmorite se 5-10 minuta prije ispiranja. Napominjemo da se nijedna maska ​​iz serije ne može koristiti više od 2 puta tjedno..

Postoji nekoliko vrsta maski.

Konjska sila koja se topi hranjiva

Dizajniran posebno za suhu, oslabljenu (posebno zimi) kosu s podijeljenim vrhovima.

Kao što proizvođač obećava, od Melting Nourishing Mask kovrče dobivaju sjaj i elastičnost, baš kao u oglašavanju.

Dodatni bonus - pramenove će biti lakše oblikovati.

Alat liječi razdvojene niti, smanjuje krhkost i gubitak, povećava sjaj.

Kosa izgleda nakon laminiranja i počinje aktivno rasti. Ovo je najpoznatija maska ​​serije.

"Melting" je dobio ime zbog svoje postojanosti. Vrlo je gusta i gusta, zbog čega je morate znati koristiti. Dovoljno je uzeti mali komadić i nanijeti ga na kosu. Kad se na njih nađe, maska ​​će se početi topiti i uskoro će se širiti cijelom dužinom..

Ako pretjerate s proizvodom, bit će teško isprati kosu i stvorit će se učinak masnih niti. Masku morate prati vrlo pažljivo..

Volumen - 250 ml, proizvod se polako troši. Sve prirodne tvari u sastavu podebljane su:

  • Ekstrakt crvene paprike. Poznato je da crvena paprika potiče rast kose potičući protok krvi u korijenu.
  • Vitaminski koncentrat za poboljšanje rasta i zdravih niti.
  • Ulje jojobe i bademovo ulje vodeći su među vrijednim uljima. Štite od isušivanja, visokih ili niskih temperatura i izloženosti UV zračenju. Zaštitni film koji se pojavljuje na pramenovima istodobno daje sjaj.
  • Hijaluronska kiselina Obnavlja i održava ravnotežu vode, olakšava lagano češljanje, sprječava zapetljavanje. Nalazi se u mnogim učinkovitim proizvodima za njegu kože.
  • Limunska i mliječna kiselina - sprečavaju perut, pružaju mekoću. Istodobno provodi nježni piling uklanjajući mrtve stanice kože.

Boja je žućkasto-bijela, s bisernim sjajem, aroma je karamela, vrlo neobična. Na opranim pramenovima trajat će dugo.

Ultra regenerirajući ekstrakt sjemenki grožđa

Dizajniran za niti oslabljene trajnom trakom ili izgarane bojom. Treba je nanositi na obojene niti, čak i ako je postupak bio uspješan: maska ​​će zadržati boju i obnoviti kosu iznutra.

  • potiče regeneraciju kose;
  • ubrzava cirkulaciju krvi tako da lukovice normalno jedu i imaju pristup kisiku;
  • potiče rast i jača korijenje;
  • štiti niti od štetnih utjecaja okoline;
  • sprečava ispiranje boja;
  • sprečava zapetljavanje i statički elektricitet.

Ističe se volumen maske - čak 1000 ml, blijedo ružičaste boje, ugodne teksture i slatkastog voćnog mirisa.

Ultra hidratantno na aminokiselinama zobenih klica i kationskim polimerima

Prikladno ako je vaša kosa suha, dosadna ili ima problema s lomljivošću. Odnosno, ako se umjesto elastičnih niti na glavi nalazi nekakva „slama“. Maska aktivno vlaži kosu i zadržava vlagu, lijepi podijeljene vrhove, čini beživotne pramenove izvana sjajnima i zdravima - ne samo izvana, već i iznutra.

Kao što proizvođač obećava, aktivne tvari maske same pronalaze zahvaćena područja, integriraju se u strukturu kose i započinju proces regeneracije. Ovaj je učinak posljedica prisutnosti kationskih polimera u sastavu, nazvanom "pametna kozmetika". A aminokiseline zobenih embrija aktivno njeguju liniju kose, dajući joj vitalnost.

Maska također sadrži 1000 ml, struktura je lagana, gotovo bez težine, lako se raspoređuje kroz kosu.

Jačanje protiv gubitka kose ekstraktom hibiskusa i sericinom

Bit će korisno kada pramenovi jako padaju i pojavljuju se sive površine. Maska za učvršćivanje ne samo da pramenovima sjaj i volumen, već ih aktivno njeguje i jača.

Hibiskus se smatra jednim od prijeko potrebnih u borbi za zdrave kovrče biljaka. Ekstrakt iz njega može probuditi uspavane folikule dlake, riješiti probleme s gubitkom kose, pa čak i spriječiti sijedu kosu. Sericin obnavlja kosu iznutra i zaglađuje kožicu, što pramenovima pruža blistav sjaj i svilenkastost. Neki kozmetički saloni nude tretman nazvan "serizacija kose" - ovo je učinkovita novost.

Kontraindikacije

Svaka od maski, osim pozitivnog učinka, može donijeti i štetu. Kontraindikacija za upotrebu je prisutnost alergije na bilo koju komponentu maske.

Također, niti jedna maska ​​iz serije neće odgovarati masnoj kosi. Vrijedno ga je napustiti ili primijeniti samo na krajeve.

Ne koristite masku ako više volite organske šampone za vlasište. Silikoni i sulfati sadržani u sastavu uništit će učinak i kao rezultat nećete osjetiti blagodati ni svojih proizvoda ni maske.

U svim ostalim slučajevima možete ga sigurno koristiti. Učinak maski iz ove serije bit će primjetan već pri prvom nanošenju, a nakon 5-7 primjena pojavit će se trajni rezultat: kosa je glatka, vlažna i obnovljena.

Maske s konjskom snagom već su pomogle tisućama djevojaka. Isprobajte i ovaj nevjerojatan alat!

Maska za kosu "Konjska snaga": recenzije, opis

Danas sve više i više žena želi imati luksuznu i dugu grivu. Salonski tretmani mogu vam pomoći da ovaj san ostvarite. To su laminiranje, keratinizacija, botox i još mnogo toga. Kvaliteta niti može se znatno poboljšati kod kuće uz pomoć narodnih lijekova ili gotovih proizvoda. Konjske snage maske za kosu također dobivaju dobre kritike. A proizvodi ove marke dobro se reklamiraju i svima su na usnama. U članku će biti riječi o maski o konjskoj snazi. Kome će pomoći, kako ga koristiti, što o tome misle liječnici i kupci?

Vrste maski "Konjska snaga"

Mnogi proizvođači oduševljavaju i ugađaju kupcima širokim izborom svojih proizvoda. Ali to nije zato što se stvarno razlikuje. To se radi kako bi se povećale šanse za prodaju proizvoda. Kupce proizvod u pravilu ne zanima ako je univerzalan. Ako je predstavljen u nekoliko oblika (za sjaj, debljinu ili obojenu kosu), tada se povećava vjerojatnost da će se kupiti proizvod ove određene marke. Zapravo se proizvodi razlikuju samo po boji i mirisu, a njihov je sastav gotovo identičan..

Ovaj marketinški trik ne koristi marka Horse Power. Masku za kosu proizvodi samo u jednom obliku. Zove se "topljenje". Kao što je naznačio proizvođač, usmjeren je na njegu kose. Glavne komponente maske su hijaluronska kiselina i ekstrakt papra. Dizajnirani su za borbu protiv suhoće i krhkosti vrhova, njeguju i jačaju kovrče, kao i zaustavljaju njihov gubitak..

Sastav proizvoda

Naravno, maska ​​za kosu "koja se topi" iz "Konjske snage" može biti korisna samo zbog vrijednih tvari u sastavu. Uključuje komponente koje su sposobne hraniti vlasište i pramenove. U čemu se sastoji lijek??

  • Hijaluronska kiselina Pospješuje intenzivnu hidrataciju i obnavljanje kose nakon ozbiljnih oštećenja. Osim toga, sprječava zapetljavanje i olakšava ih češljanje.
  • Ekstrakt paprike. Blagotvorno djeluje na rad folikula dlake, poboljšava rast niti, odgovoran je za njihov sjaj i sjaj.
  • Bademovo ulje. Štiti kosu od ultraljubičastog zračenja, obnavlja kovrče oštećene bojanjem ili trajnom trakom.
  • Ulje jojobe. Liječi niti iznutra, daje im lijep izgled i štiti ih od štetnih učinaka.
  • Mliječna kiselina. Čisti vlasište od mrtvih stanica kože, učinkovito se bori protiv štetnih bakterija. Sposoban zadržati vlagu u osovini, sprječavajući isušivanje kose.
  • Limunska kiselina. Sprječava stvaranje kožnih gljivica, peruti, čini kovrče zdravim i sjajnim.
  • Vitamini i aminokiseline. Ojačati korijenski dio kose, potaknuti njezin rast i zaštititi je od ultraljubičastog zračenja. Osim toga, sprječavaju lomljenje krajeva i isušivanje kovrča..

Naravno, ovo nije cijeli sastav hranjive maske za kosu "koja se topi" "Konjska snaga". Sadrži i druge bitne dodatke. Na primjer, to su sulfati i silikoni. Neće naškoditi onima koji više vole gotovu kozmetičku njegu. U ovom slučaju učinit će da kosa izgleda kao u oglasu..

Jesu li glavne komponente korisne??

Tajni sastojci proizvoda su hijaluronska kiselina i ekstrakt papra. Proizvođač tvrdi da zajedno daju zapanjujući učinak. Je li stvarno? Što o tome misle stručnjaci?

Danas je postalo vrlo moderno dodavati hijaluronsku kiselinu kozmetičkim proizvodima. Međutim, njegova uporaba nije uvijek opravdana. Činjenica je da se maksimalna učinkovitost ove tvari otkriva tek kada se ubrizga. To znači da blagodati krema za kožu i maski za kosu s hijaluronskom kiselinom nisu tolike. Ali, s druge strane, ako ih neprestano primjenjujete, možete vidjeti rezultat. Kada se redovito primjenjuje, hijaluronska kiselina je u stanju zadržati vlagu. I postoji. Kao što pokazuju recenzije, maska ​​za kosu s konjskom snagom daje kumulativni učinak.

Crvena paprika djeluje zagrijavajuće, zahvaljujući kojoj je moguće poboljšati opskrbu krvlju korijena kose. Kao rezultat, pojavljuju se nove dlake, a stare brže rastu. Učinkovitost ovog sastojka dokazuje velika popularnost maski izrađenih na osnovi ljute paprike..

Trošak proizvoda

Recenzije pokazuju da ovu masku možete kupiti u gotovo bilo kojoj ljekarni i hipermarketu. Njegov trošak varira od 400 do 600 rubalja (za staklenku od 250 ml). Ovo nije visoka, ali ni prosječna cjenovna kategorija. Mnogi kupci smatraju da je ova cijena primjerena. Uostalom, postoje mnoge pozitivne kritike maske "koja se topi" iz "Konjske snage". Prilično su spremni kupiti i isprobati novi proizvod..

Pakiranje maski

Prije kupnje, prije svega, obratite pažnju na izgled proizvoda. Maska je zapakirana u kartonsku kutiju kako bi je zaštitila od oštećenja. Dizajn je jednostavan, u skladu sa stilom većine proizvoda ove marke. Unutar kutije možete pronaći i papirnati umetak s opisima proizvoda i uputama..

Staklenka je izrađena od prilično guste plastike. Poklopac se može lako odvrnuti; ispod njega možete pronaći plastičnu membranu. Korisno je ako proizvod tijekom transporta treba zaštititi od curenja. Vrat limenke je dovoljno širok, tako da u njega neće stati samo mala ručka.

Konzistentnost i aroma

Prema recenzijama, maska ​​za kosu "koja se topi" iz "Konjske snage" ima prilično gustu konzistenciju. Nalikuje gustom vrhnju ili malo omekšanom maslacu. Odnosno, ako zataknete žlicu, ona neće pasti. Ali ova postojanost ne ometa distribuciju proizvoda kroz kosu. Pod utjecajem vlage i toplih ruku, maska ​​se doista doslovno topi nakon nanošenja, postajući mekša i tečnija. To u potpunosti opravdava naziv.

Što se arome tiče, neupadljiva je i prilično ugodna. Neke djevojke imaju note citrusa. Nakon ispiranja maske, kosa će odisati mirisom oko 10-12 sati. Ali miris će biti jedva osjetljiv, tako da ne morate brinuti da ćete izgledati poput tvornice parfema.

Kakve rezultate očekivati ​​od maske?

Gotovo svi kupci hvale ovaj proizvod zbog njegove učinkovitosti. Evo što djevojke kažu u svojim recenzijama o maski za kosu Horsepower.

  • Kvaliteta nije inferiorna od skupih profesionalnih marki, ali košta nekoliko puta jeftinije.
  • Pogodno za sve tipove kose. Čak i kovrče sklone masnoći ne počinju se masti brže.
  • Ne samo da njeguje, već i vlaži pramenove.
  • Daje izražen učinak njege, što je posebno uočljivo na podijeljenim i suhim krajevima.
  • Kosa se prestaje zapetljati i lako se češlja.
  • Kosa postaje sjajna, pojavljuje se sjaj, kao nakon skupih salonskih postupaka.
  • Uvojci izgledaju nakon laminiranja.
  • Maska djeluje antistatički, tako da kosa leži uz kosu.
  • Kosa prestaje opadati i pojavljuje se "paperje".

Djevojke napominju da proizvod kovrče čini njegovanijima već od prvog nanošenja. Ali treba razumjeti da ovaj proizvod ima kumulativni učinak. Stoga, nemojte odmah računati na zapanjujući rezultat..

Mišljenja stručnjaka

Maska za kosu Horse Power također dobiva pozitivne kritike liječnika. Stručnjaci ga preporučuju svojim pacijentima, čak i ako su ćelavi, kao dodatni alat glavnom liječenju. Sastav je u stanju ojačati folikule i zaustaviti gubitak kose. Također vlaži, njeguje, povećava elastičnost i zasićuje kosu vitaminima. Uz to, proizvod je pogodan za problematično, suho i osjetljivo vlasište. Maska djeluje još bolje u kombinaciji s ostalim proizvodima marke Horse Power.

Kontraindikacije

Unatoč masi pohvalnih kritika, ima i onih kupaca kojima se maska ​​nije svidjela. To je često zbog pojave alergija na pojedine komponente. Stoga proizvod ne smiju koristiti oni koji nemaju intoleranciju na bilo koji sastojak. Da biste izbjegli nesretne posljedice, prvo trebate testirati proizvod na zapešću. Morate nanijeti malo proizvoda na kožu i pratiti reakciju 20-30 minuta. Ako se za to vrijeme nije pojavila alergija, tada je maska ​​prikladna. Uz individualnu netoleranciju, nema drugih kontraindikacija.

Kome se ne preporučuje kupnja proizvoda?

Kao što pokazuju recenzije, u nekim je slučajevima bolje ne koristiti masku za kosu Horsepower. Definitivno nije pogodan za one koji su nedavno prošli postupak keratinizacije. Nakon ovog postupka potrebna je potpuno drugačija njega..

Djevojke koje više vole organsku kozmetiku također bi se trebale suzdržati od kupnje ovog proizvoda. Kao što je spomenuto, sadrži silikone i sulfate. Ne štete kosi, ali negiraju učinak prirodnih sastojaka.

Također, maska ​​neće oduševiti one koji očekuju trenutne rezultate. Na primjer, ova kategorija uključuje žene koje žele izliječiti ozbiljno podijeljene krajeve u nekoliko primjena proizvoda..

Fazna primjena

Bilo koji proizvođač navodi preporučeni način primjene. Ovaj alat u tom pogledu nije iznimka. Kako ga koristiti, recite upute i brojne recenzije. Maska "Konjska snaga" protiv gubitka kose i drugih problema bit će učinkovita samo ako se pravilno koristi. Postupak njege kose s ovim proizvodom može se podijeliti u sljedeće faze.

1. Operite kosu uobičajenim šamponom i lagano osušite ručnikom.

2. Na mokre kovrče nanesite dovoljnu količinu maske, počevši od krajeva i postupno povećavajući dužinu. Ako je vlasište masno, tada morate izbjegavati dobivanje sastava na korijenju..

3. Ostavite masku neko vrijeme da djeluje. Na masnoj i normalnoj kosi dovoljno ju je držati 10-20 minuta. U slučaju suhih uvojaka i vrhova, to se vrijeme može povećati na 30 minuta. Vrijedno je napomenuti da sam proizvođač preporučuje nanošenje maske 5-10 minuta. No, praksa pokazuje da ovo vrijeme nije dovoljno za pravilnu njegu i vlaženje kose..

4. Operite masku s kose toplom ili hladnom vodom (ne vrućom i ne ledeno hladnom). Pritisak ne smije biti prevelik.

5. Osušite kovrče na uobičajeni način.

Učestalost primjene

Kao što pokazuju recenzije, maska ​​za rast kose Horse Power prilično je hranjiva. Preporučuje se koristiti ga najviše jednom tjedno kako biste izbjegli pretjeranu masnu kosu. U osnovi, negativan dojam o ovom alatu proizlazi iz onih koji su zanemarili ovo pravilo. To se posebno odnosi na djevojke koje imaju masnu kosu. Ni navedeno vrijeme ne smije se prekoračiti. Čak i ako masku držite dulje od pola sata na kovrčama sklonim suhoći, to može izazvati povećanu proizvodnju sebuma.

Ne zaboravite da se tijelo dugo privikava na bilo koji lijek. Prema recenzijama, maska ​​za kosu s konjskom snagom ne preporučuje se više od dva do tri mjeseca zaredom. Liječnici savjetuju izmjenu s drugim lijekom. To će pozitivno utjecati na zdravlje i izgled vaše kose..

Kako pojačati učinak?

Rezultat možete ubrzati i učiniti ga izraženijim. Da biste to učinili, morate slijediti nekoliko preporuka koje liječnici daju svojim pacijentima..

  • Zajedno s maskom upotrijebite šampon i balzam od konjske snage iz iste serije. Na njih možete dodatno povezati sličan sprej..
  • Odbiti ili smanjiti toplinsku izloženost. Barem tijekom trajanja tretmana i obnavljanja kose, ograničena je upotreba sušila za kosu, glačala, uvijača i drugih uređaja čiji se rad temelji na visokim temperaturama.
  • Također vrijedi odustati od bojanja, trajnog stvaranja, izgradnje, "pojačanja" i drugih postupaka koji negativno utječu na stanje niti.

Stručnjaci savjetuju pridržavanje ovih preporuka, inače će briga o kosi biti uzaludna i nećete moći dobiti željeni rezultat od maske. "Konjska snaga" za kosu može biti pravi spas. Održavat će zdrave kovrče u dobrom stanju i izliječiti oštećene pramenove. Ali ne očekujte trenutne rezultate. Maska djeluje kumulativno. Stoga trebate biti strpljivi ili otići frizeru. Kosu možete učiniti vizualno luksuznom samo u salonu.